Furtuna la palat – Episodul 60

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Episod 60

Published on ianuarie 07, 2010 with 9 comentarii

In incercarea de a fugi de soldati, Wook este ranit si ajunge la atelier, unde Song-yeon incearca sa il ajute, chemand un medic.

Lee San il intreaba pe Hong daca este sigur ca cei prinsi sunt chiar asasinii, fiind curios de ce acestia nu ripostasera in nici un fel, iar Hong ii confirma ca fusese descoperit un depozit de arme in locuita unde se ascundeau; Hong da afara soldatul care il informase pe San despre lipsa vreunei riposte a presupusilor asasini, creand o stare de neliniste in randul garzilor, care incercasera fara succes sa ii explice ca acesta nu facuse altceva decat sa raspunda intrebarii regelui.

Hong il mituieste pe Suh, spunandu-i ca va avea nevoie de ajutorul lui in mod special de acum inainte.

In cadrul intalnirii lui Hong cu regina Jung-soon, acesta ii cere sa il ajute sa indeplineasca ultima dorinta a surorii sale, aceea de a vedea pe tron un mostenitor, gandindu-se la adoptarea lui Dam, fiul cel mare a printului Eun un, dorinta pe care Hong si-o manifesta si in fata lui Lee San.

Intre timp Jung-soon il cheama pe Choi Seok-ju sa ii spuna ca pentru urmatoarea perioada vor trebui sa ia in considerare si varianta de a-l sustine pe secretarul Hong pentru sefia partidului Noron, decizie care il surprinde pe ministru.

Cand San decide alcatuirea convoiului diplomatic, le cere membrilor acestuia sa aduca din China cele mai interesante inovatii pentru a le folosi si in Coreea; cu aceasta ocazie San afla de la acestia ca unul dintre cei arestati sub suspiciune de incercare de asasinat este unul dintre cei mai devotati promotori ai invataturilor noi, veste care il surprinde pe San.

Cand regele afla ca cei arestati sunt catolici nu poate intelege care a putut fi motivul arestarii unor oameni acuzati de inalta tradare, dar care se dovedeste a fi de fapt o motivatie religioasa…Confuz in ce priveste arestarile recente, San le roaga pe cele doua garzi sa investigheze in amanunt ce se intamplase…

Hong continua sa ii tortureze pe catolici, amenintandu-i sa marturiseasca inalta tradare fata de rege.

Song-yeon afla ca Wook este fratele sau, pe care il crezuse mort, insa este arestata pentru ca adapostise acest fugar, acuzat de tradare.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 60. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Aha….deci pina la urma se pune povestea fiecarui episod, dar abia dupa ce episodul trece.

  Din toate punctele de vedere este extraordinar acest film, mai ales la capitolul comunicare: noi spunem multe prin cuvinte, in timp ce altii spun la fel de multe prin priviri

  imi place felul prin care mai ales femeile finutze cum e Song-yeon si sotia printului nu poarta pica…

  minunat

 2. e super

 3. de la o vreme am inceput sa il urasc pe secretarul hong,pt ca se crede puternic si coopereaza cu vaduva imparatului,in schimb acel ministru jung are dreptate in privinta lui hong. si ma bucur ca sora lui hong a murit pt ca daca ar fi trait ar comite o mare tragedie. abia astept episodul in care song-yeon va deveni a doua sotie a imparatului. sper ca regina-mama sa inteleaga acest lucru si sa fie de acord cu regina.

  • bai, cum indraznesti sa il urasti pe hong? =))

   • Secretarul Hong a fost un om bun şi cinstit dar puterea ia luat minţile, mie mi-a plăcut de el până a vrut să o omoare pe regină, dar a vrut să îşi răzbune sora crezând că regina e de vină dar de urât nu l-am urât, el şia recunoscut crima şi a avut o moarte grea rămânând singur…

    • nu a fost singur. a murit in bratele printului san

     • Aşa este, acum mi-am amintit :)

     • si cu dae soo alaturi ;)

 4. Cit am asteptat acest episod!!!!

Leave a Comment