Furtuna la palat – Episodul 45

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

episodul 45

Published on decembrie 16, 2009 with 2 comentarii

Hong Guk-young afla ca membrii factiunii Noron planifica ceva suspect si, astfel, el ordona ca Kang Seok-ki, Seo Jang-bo şi Dae-soo sa-l urmeze pe asistentul personal al lui Jung Hoo-gyeom si il sfatuieste totodata pe Lee San sa amane incoronarea pana la dezvaluirea motivului pentru care isi vand averea oficialii implicati in evenimentele din jurul mortii regelui, suma stransa fiind una impresionanta, fara a-l convinge insa pe acesta.
Intre timp secretarul Jung pregateste un plan alternativ de asasinare a lui San, pentru a fi acoperiti in cazul unui esec al asasinului.
Intre timp Dae-soo si cele doua garzi reusesc sa intercepteze mesajul adresat lui Jung Hoo-gyeom, San fiind vizibil mahnit de aflarea planului pus la cale de secretarul Jung, stiind cat de mult incercase sa le crute vietile. Hong Guk-young cere sa fie arestat Jung Hoo-gyeom, dar San il lasa sa-si continue planul pentru a putea sa ii prinda pe toti cei implicati.
Printesa Hwa-wan afla ca printul este in posesia scrisorii compromitatoare si incearca sa il contacteze pe asasin pentru a-i spune ca planurile lor au fost descoperite; intre timp, la palat, inspectorul Hong ordona garzilor sa il protejeze pe rege in mod special de ziua incoronarii.

episodul 45

La prima sa intalnire cu oficialii in calitate de rege, Lee San dezvaluie ca este fiul lui Sado, surprinzandu-i pe toti. Cu aceasta ocazie el precizeaza ca oricine va insulta memoria printului Sado se face vinovat de tradare.

Oficialii care pusesera in joc sume mari de bani fara sa vada vreun rezultat concret incep sa protesteze impotriva secretarului Jung, ministrul Hong hotarandu-se sa fuga inainte de a fi prea tarziu, insa garzile regale incercuiesc locuinta acestuia, nelasandu-l sa paraseasca domiciliul in perioada incoronarii.

Intre timp, la palat, inspectorul Hong reduce gradul de securitate odata ceremonia incheiata, insa afla ca cel arestat nu este vinovat.

Asasinul isi face aparitia confirmandu-i secretarului Jung planul sau de a-l ucide pe San atunci cand nivelul de securitate la palat este mic.

episod_45

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 45. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. a doua!

Leave a Comment