Furtuna la palat – Episodul 40

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Lee San

Published on decembrie 09, 2009 with Un comentariu

San lamureste misterul reprezentat de broasca testoasa din pictura si cheama garzile de la palat sa caute locatia stancii unde se afla dovada lasata in urma de printul Sado. Cu ajutorul pictorilor, care realizasera copii marite ale picturii, Lee San si trupele sale cerceteaza amanunti muntele Inwang toata noaptea pentru a descoperi amanuntul care ar lamuri un incident important.
Mesajul trimis de Lee San prin Park Dae-su prin care solicita suplimentarea trupelor, ajunge la omul secretarului Jung Hoo-geyom, care, nelinistit in legatura cu ultimele actiuni ale lui Lee San, isi infiltrase un spion printre garzile de palat ale acestuia.
Secretarul Jung Hoo-gyeom se intalneste cu Choi Seok ju, pe care il acuza ca a colaborat cu Lee San, ajutandu-l sa trimita trupele in afara palatului. Acesta, insa, ii raspunde ca a fost doar o miscare politica.
Intre timp, pe muntele Inwang au loc lupte intre trupele rivale, in cele din urma, Lee San reusind sa gaseasca dovada de care avea nevoie si pe care o aduce regelui; acesta este cuprins de remuscari cand citeste adevarul, dezvaluit dincolo de mormant de printul Sado.
Lee San

 Lee-san le anunta pe mama si pe sotia sa de decizia regelui de a-l numi succesor la tron, insa, intre timp regele Yong-jo este gasit fara cunostinta in odaile sale, in urma unui atac cerebral. Printesa Hwa-wan o acuza pe regina ca ea ar fi fost in spatele acestei actiuni, insa regina abia acum intra in actiune…

Intalnirea cu oficialii, in cadrul careia Lee San intentioneaza sa anunte voia regelui, este intrerupta brusc de regina, care aduce cu sine decretul prin care regele ii luase dreptul lui Lee San de a mai succeda la tron. Iritat de atitudinea reginei, Lee San ii porunceste acesteia sa plece dintr-o intalnire unde nu are ce sa caute.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Furtuna la palat – Episodul 40. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. primaaaaa

Leave a Comment