Furtuna la palat – Episodul 39

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

episodul 39

Published on decembrie 09, 2009 with Un comentariu

Lee San citeste scrisoarea tatalui sau, printul Sado, scrisoare prin care Sado il ruga pe regele Young-jo, in urma cu 14 ani, sa aiba grija de fiul sau, Lee San.

Regele Yeong-jo demareaza pregatirile pentru inscaunarea cat mai rapida a lui Lee San, chemandu-l in secret  pe ministrul Choi-seok-ju (actorul Cho Gyeong-hwan) prin intermediul inspectorului Hong. Regele ii cere ministrului sa identifice numarul membrilor Factiunii Noron care detin functii militare importante, pentru a putea fi sigur ca transferul tronului se va face in siguranta….Cand regele si Lee San afla ca absolut toate functiile militare erau detinute de membri ai factiunii Noron, sunt uluiti.

Lee San ordona retragerea tuturor soldatilor de la palat, cu exceptia garzilor palatului, care trebuiau sa se asigure ca nu este pregatita o lovitura de palat.

episodul 39

Intre timp, regina Jeongsun convoaca o intrunire a coalitiei, in mijlocul careia isi fac aparitia printesa Hwa-wan si secretarul Jung pentru a o informa pe regina de motivul retragerii trupelor si de vizita recenta a regelui la mormantul lui Sado. Cand regina Jung-soon, care stie ca regele este bolnav, aude aceste dezvaluiri, isi da seama ca regele va abdica in favoarea lui Lee San, vazand intr-o noua lumina ultimele actiuni ale regelui Young-jo. Aflata sub presiunea timpului, regina le spune membrilor factiunii sale ca ori regele, ori printul mostenitor Lee San trebuie sa moara, pentru a asigura supravietuirea partidului sau.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Furtuna la palat – Episodul 39. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Kamsahamida koreafilm pt toooooooot!!!

Leave a Comment