Furtuna la palat – Episodul 38

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

furtuna la palat - episod 38

Published on decembrie 09, 2009 with 3 comentarii

Cand Lee San ii raspunde regelui ca tatal sau este printul mostenitor Sado, regele ii porunceste lui San sa paraseasca imediat intrunirea. Ministrul Hong (tatal doamnei Hyekyung) banuieste ca in spatele schimbarii de atitudine a regelui ar sta regina Jung-soon si merge sa aiba o discutie cu mama lui Lee San…
Cand nobilul Kim din Pyungyang o anunta pe regina regina Jung-soon de reactia regelui, aceasta jubileaza, gandindu-se cum sa isi urgenteze planurile, pana cand Lee San nu isi da seama de conditia regelui.
Inspectorul Hong se intalneste cu San si il informeaza pe acesta de boala de care sufera regele Yong-jo; desi pe San il mahneste schimbarea neasteptata a regelui, ii este greu sa accepte ca acesta ar da semne de senilitate, asadar incearca sa aiba o discutie privata cu regele, insa acesta ii interzice sa il mai viziteze vreodata.
In timp ce reflecta asupra situatiei, incercand sa inteleaga ce s-a intamplat cu regele, deodata, isi aminteste de pictura pe care trebuia sa o arate regelui, la rugamintea tatalui sau, printul Sado, cu 14 ani in urma. Song-yeon incepe sa cerceteze pictura, in incercarea de a descoperi mesajul secret transmis de Sado.

 

furtuna la palat - episod 38

Intre timp, Hong-guk-yeong analizeaza medicamentul din plante pe care il ia regele, pentru a vedea daca este prescris pentru Alzheimer.

Regele il cheama pe Lee San pentru a fi martor decretului pe care vrea sa il dea, prin care anunta ca ii retrage dreptul de ascensiune la tron, ca print mostenitor.

In timp ce Song-yeon investigheaza pictura si se gandeste la mesajul secret, isi da seama ca hartia pe care fusese realizat desenul pare mai groasa. Analizand imaginile, isi da seama ca personajele din pictura indica catre coltul unde, desfacandu-l, Song-yeon are surpriza sa gaseasca o scrisoare ascunsa in pictura. Song-yeon ii arata regelui scrisoarea si pictura. Regele citeste scrisoarea trimisa de printul Sado cu 14 ani in urma, dupa care merge la mormantul printului Sado, catre care isi cere iertare, realizand grava eroare pe care o facuse.

Regele il cheama pe Lee San si, marturisindu-i acestuia motivul pentru care s-a comportat diferit in ultima vreme, ii transmite decizia sa finala de a abdica la tron in favoarea lui Lee San: „De acum, tu esti regele acestei tari!”

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 38. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. de ce nu postati si episodul nu doar povestea ..va rog …ador filmul dar am piredut episoadele de la 38 incolo si as dori tare mult sa le revad ..va rog sa le postati…va multumesc

  2. Imi amintesc si acest episod…

  3. Ce episod intens… Saracul Lee San… si bietul rege Yeong-jo. Boala nu te ocoleste numai pentru ca ai un titlu important…

Leave a Comment