Furtuna la palat – Episodul 27

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat – Episodul 27

Published on decembrie 04, 2009 with 2 comentarii

Song- yeon merge la Biroul de securitate unde Dae-soo fusese trimis pentru a fi cercetat, el fiind cel care trasese focul inspre Lee San in timpul sarbatorilor primaverii. Cand nu il gaseste acolo, pleaca alertata sa il roage pe Lee San sa o ajute.

Intre timp, Dae-soo este rapit si dus in fata regelui, care afla ca intentia lui Dae-soo a fost doar sa il avertizeze pe Lee San de atentatul la viata sa.

Cand Lee San se intalneste cu regele pentru a afla care este motivul pentru care acesta l-a retinut pe Dae-soo, are ocazia sa ii impartaseasca regelui din temerile lui cu privire la atentatele numeroase, rugandu-l pe rege sa il insarcineze pe inspectorul Hong Guk-young cu anchetarea acestui caz, argumentand ca este o persoana de incredere, care fusese inscenat, nefiind adevaratul vinovat de situatia de la poarta Honghwamoon.

Desi banuielile lui Hong Guk-young cu privire la principalii vinovati de conspiratie se indreapta catre printesa Hwa-wan si secretarul Jung, el inca nu are toate dovezile necesare pentru a demonstra acest lucru.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 27. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. ioi tu :))))))

Leave a Comment