Furtuna la palat – Episodul 26

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat

Published on decembrie 03, 2009 with 3 comentarii

In timpul festivalului Naryehee, soldatii isi demonstreaza indemanarile de buni tragatori cu arma, dar Lee San, Chae Je-gong (interpretat de Han In-soo), Nam Sa-cho (interpretat de Maeng Sang-hoon), sunt extrem de agitati. Cum nimic suspicios nu se intampla in timpul exercitiilor de tragere cu arma, acestia se simt mai linistiti…

Furtuna la palat

Intre timp, Hong Guk-young (interpretat de Han Sang-jin) este convins de existenta unei conspiratii de asasinare a lui San in timpul lansarii jocurilor de artificii, datorita schitelor din care isi da seama ca locul lui Lee San fusese modificat fata de cea initial stabilit, el urmand sa stea langa tunuri. La intalnirea cu Lee San, secretarul Kim argumenteaza ca Lee San este cel care trebuie sa dea semnalul de incepere a serbarilor, acesta fiind motivul modificarii locului…

Inspectorul Hong Guk-young trimite o scrisoare menita sa-l avertizeze pe San, aceasta insa va fi interceptat de Kim Gwi-joo (interpretat de actorul Jung Myung-hwan).

Desi printesa Chung Soon (bunica lui Lee San) renuntase la planul de a-l ucide pe Lee San in timpul acestui festival, printesa Hwa-wan isi continua planul…Dae-soo reuseste sa ii salveze viata lui Lee San, printr-un foc de avertisment, care il face pe Lee San sa evite explozia menita sa il ucida….

In aceasta explozie insa sunt raniti printesa Hwa-wan si secretarul Jung, motiv pentru care printesa Chung Soon il someaza pe secretarul Kim responsabil cu planificarea acestui complot, ca a devenit principalul suspect in fata regelui, periclitand pozitia printesei.

 episod 26

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 26. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Magnific ce grandete si ce costume,eu gasesc civilizatia Chineza aproape perfecta ofera multe de invatat despre arta vietii.

    • Impresionant, intr-adevar :) vom reveni in curand cu articole despre costume, actori etc.

    • civilizatia coreeana

Leave a Comment