Furtuna la palat – Episodul 24

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat – Episodul 24

Published on decembrie 03, 2009 with 2 comentarii

Dae-soo si Lee San stau impreuna cu batranul pentru a afla mai multe informatii de la acesta cu privire la viitor.  Batranul, ingrijorat, il avertizeaza cu privire la pericolul eminent.

Lee San ii cere batranului insemnarile acestuia, pentru a intelege sensul acestor scrieri ciudate. Cand Hong Guk-young  aude de la Dae-soo despre viziunea batranului se intereseaza de ministrul Lee Geon-tae. Dae-soo ii spune lui Hong Guk- young ca ministrul Lee se ocupa de organizarea  festivalului primaverii Naryehee si ca va fi lansat un foc de artificii cu ocazia acestui festival. Hong Guk-young inmarmureste cand aude…

Intre printesa Hwa-wan si regina are loc o discute tensionata in ce priveste indepartarea lui Lee San, insa regina, care nu mai are incredere in printesa Hwa-wan, ii spune ca inca nu a venit momentul.

Printesa Hwa-wan se intalneste cu Choi Sok Joo, spunandu-i acestuia, aluziv, ca miroase a praf de pusca, anuntandu-l astfel, ironic, ca intelege noua schema a reginei…

Regina ii explica lui Choi Sok Joo motivul pentru care vrea sa o excluda pe printesa aroganta si faptul ca se crede egala cu ea, incercand sa preia puterea doar pentru ea, avand deja un om talentat ca secretarul Jung pe care il pregateste tocmai pentru acest scop.

Intre timp Chobi este tot mai preocupata de propria imagine si nerabdatoare sa ajunga la palat pentru a-l vedea pe Dae-soo.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 24. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. bravo ;)

Leave a Comment