koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat – Episodul 16

Published on noiembrie 27, 2009 with 10 comentarii

Printesa Hye-bin (interpretata de Gyeon Mi-ri) ordona pictorilor de la palat sa realizeze un paravan cu picturi de Seokrudo, reprezentand un talisman pentru a putea naste copii, intentia ei fiind aceia de a oferi acest paravan cadou printesei Hyo-eui. Sarcina picturii cade in grija lui Song-yeon, ea fiind asistenta damo care il ajuta pe Park Byeol-jae; astfel ea ajunge sa se intalneasca cu printesa Hyo-eui, care o cheama personal pe Song- yeon pentru a o intreba cum l-a intalnit pe Lee San si de asemenea, cum il cunoaste pe Jung Hoo-gyeom.

Doamna Park le intrerupe conversatia pentru a anunta vizita printului Lee San in resedinta printesei. Venind neanuntat si la insistentele mamei sale, care incearca sa urgenteze nasterea unui mostenitor, Lee San este surprins sa o gaseasca aici pe Song-yeon.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mie mi-a placut foarte mult paravanul pictat de Song-yeon

  2. :-((

  3. Neaţa!

  4. Cho-bi,ce îndrăgostită e de Dae-soo!

  5. Cum se uita la ea…8->

  6. Daesoo In Action!<:-P

  7. Un episod minunat!!! Minunat! Lee San impresionează în orice situaţie s-ar afla…

  8. Are prieteni…şi asta e extraordinar. Este foarte important pentru un prinţ să aibă alături oameni pe care se poate baza.

  9. Relaţia de prietenie este evidenţiată cel mai bine în acest serial,încă de la primul episod,şi asta face din “Yi San” un serial al inimilor.

  10. Doar uitându-mă o dată la Lee San,văd caracterul său. Expresia feţei,grija de care dă dovadă faţă de ai săi prieteni şi supuşi… Mă lasă fără cuvinte.

Leave a Comment