koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 15

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

ep15

Published on noiembrie 27, 2009 with 6 comentarii

Printesa Hye-bin (interpretata de Gyeon Mi-ri) o viziteaza pe printesa Hwa-wan in resedinta acesteia, oferindu-i un amestec de ierburi pe care spune ca l-a folosit ea insasi in perioada in care isi jelea moartea sotului sau nevinovat. Printesa Hye-bin o avertizeaza pe printesa Hwa-wan ca nu isi va pierde si fiul asa cum si-a pierdut sotul, spunandu-i ca se va folosi de orice mijoc pentru aceasta.

Dae-soo se straduieste sa invete pentru examen, iar Hong Guk-yeong incearca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a-l ajuta sa treaca examenul. In cele din urma Dae-soo reuseste sa ajunga in garda regala.
Jung Hoo-gyeom afla ca Lee San este posibil sa aiba o relatie speciala cu Song-yeon, si ii se pare interesanta aceasta noua informatie.

Intre timp Doamna Kim (interpretata de Kim So-I), o tine sub atenta observatie pe Song- yeon, raportandu-i printesei Hyo-eui intalnirea lui Song-yeon cu Jung Hoo-gyeom. Doamna Kim ii povesteste printesei despre suspiciunile pe care le are in legatura cu Song-yeon, insa regina ii spune ca se inseala. Cu toate acestea suspiciunile cu privire la Song-yeon raman in mintea reginei.

ep15

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Printesa Hye-bin e un personaj cu o inima foarte buna

  2. mult prea buna

  3. prea putine commuri

  4. si cat ma enerva slujnica reginei of!!! :)))

  5. si cat mi-a placut cand dae soo s-a pus pe invatat ! Ador acest serial

    • Angi, hwarangita noastra preferata! Ma bucur ca esti aici :))

Leave a Comment