koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 10

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , , ,

Furtuna la palat – Episodul 10

Published on noiembrie 27, 2009 with 9 comentarii

Seong-song-yeon se intoarce la atelier unde priveste pictura pe care o facuse, amintindu-si de intalnirea cu Lee-san din copilarie. Lee San isi face aparitia pe neasteptate. Coplesita de emotie, Song-yeon plange. Cei doi nu pot ramane mult timp impreuna, artistii urmand sa se intoarca la atelier in orice clipa. Cand Lee San isi marturiseste bucuria de a-i fi intalnit pe cei doi prieteni din copilarie, Dae-soo intelege singuratatea de care Lee San este inconjurat, si se hotaraste sa devina garda personala a acestuia, dupa ce va lua examenul militar.

La palat Lee San este supus din nou unui interogatoriu. Regele Young-jo il intreaba pe Lee San iarasi daca el este cel care a semnat ordinul. Apoi ordoneaza unui slujitor sa aduca instrumentele pregatite in prealabil. Regele Young-jo demonstreaza in fata ministrilor si a lui Lee San modalitatea in care sigiliile regale pot fi falsificate, dupa care incepe procedura de autentificare a sigiliului oficial.

Cand printesa Hwa-wan (actrita Sung Hyun-ah) afla de la Jung Hoo-gyeom (actor Jo yeon-woo), ca regele poate proba autenticitatea unui permis, devine aproape livida. Convoaca de urgenta o intalnire secreta cu cei implicati in conspiratie, intr-o atmosfera tensionata, iar Hong-guk-yeong vine cu un plan.

Park-dae-su vede anunturile pentru examenul militar si incepe sa invete impreuna cu alti candidati. Dae-soo invata de la (actor Han Sang-jin) ca exista modalitati eficiente de a memora faptele si este uluit cand afla de la acesta ca raspunsurile la intrebarile de la examen pot fi aflate in prealabil.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 10. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Imi place frezura lui Dae-soo cind e imbracat in haine obisnuite

  2. :-(

  3. :-x:-x

  4. “Toţi din neamul nostru sunt idioţi”!=))

  5. Li-cheon:”O să stai treaz toată noaptea!”

  6. “Am visat că era să mă calce în picioare un porc mistreţ!”=))

  7. “De ce m-am născut Geniu?”=))

  8. A apărut Hong!:-x

  9. HONG!!! :)))) il ador!!!

Leave a Comment