Ana-Maria Ruse [KF]

Happy birthday, Haetnim ^^ (Ha Ji Won)

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , , ,

tumblr_my2qhfvwdt1rcoad1o1_1280

Published on iunie 28, 2014 with 22 comentarii

Marea sărbătorită a zilei, Ha Ji Won (하지원), născută la data de 28 iunie 1978, este una din cele mai îndrăgite actriţe din peninsulă, cu o „vechime” în branşă de 18 ani, şi peste 30 de roluri la activ! Acesta este al 4-lea an consecutiv în care o sărbătorim împreună, pe Koreafilm, şi cu toate că de data aceasta nu am avut suficient timp să pregătesc acest articol, nu puteam pur şi simplu să trec cu vederea aniversarea de 36 de ani a actriţei mele favorite :)

Cel mai recent rol într-un serial tv este cel din Empress Ki (MBC), care s-a terminat la sfârşitul lunii aprilie. Interpretarea împărătesei Ki i-a adus marele premiu Daesang, premiul de popularitate şi cel de cea mai bună actriţă, aleasă de regizori, la gala MBC de anul trecut.

Ultimul ei film este The Huntresses, care n-a rupt gura târgului din păcate în cinema, dar poate că următorul film în care va juca, The Chronicles of a Blood Merchant, care va fi lansat în toamnă, şi în care va juca alături de Ha Jung Woo şi Yoon Eun Hye, va fi un succes răsunător.



Luna aceasta Ha Ji Won s-a deplasat în Taiwan, la conferinţa de presă pentru debutul serialului Empress Ki, care va rula pe un post de televiziune, şi cât a stat acolo a pozat şi a acordat interviuri pentru diferite publicaţii, şi a participat la întâlniri cu fanii.

Mai apoi, agenţia ei a anunţat lansarea single-ului „Now In This Place” (나 지금 이자리에), cu versurile scrise de Jung Kyung Soon, unul din scenariştii Empress Ki, şi produs de Jung Jae Yoon, fost membru al trupei Solid. Melodia a fost lansată cu trimitere la personajul Ki Seung Nyang, iar versurile se referă la povestea de dragoste dintre ea şi Ta Hwan.

Bonus, versurile melodiei:

Hangul 가사 & Romanization Lyrics

일렁이는 그림자 혹시 그댄 아닌지
illeongineun geurimja hoksi geudaen aninji
너무 늦었나요
neomu neujeonnayo
나지막한 목소리 제발 그대 숨결이길
najimakhan moksori jebal geudae sumgyeorigil
또 바래요
tto baraeyo

그리워, 많이 보고파서 그댈 찾지만
geuriwo, manhi bogopaseo geudael chatjiman
꿈속에 잠시 머물다 어딜 가시나
kkumsoge jamsi meomulda eodil gasina
사랑해요
saranghaeyo
모습만이라도 제발
moseummanirado jebal
내 맘 안에 담으려 해도
nae mam ane dameuryeo haedo
그대의 눈빛
geudaeui nunbit
별빛처럼 차가워
byeolbiccheoreom chagawo
이제서야 아파와요.
ijeseoya apawayo.

오라시는 그 손짓 혹시 그대 아닌지
orasineun geu sonjit hoksi geudae aninji
난 기대해요
nan gidaehaeyo
나를 찾는 목소리 제발 그대 숨결이길
nareul chatneun moksori jebal geudae sumgyeorigil
기도해요.
gidohaeyo.

그리워, 많이 보고파서 그댈 찾지만
geuriwo, manhi bogopaseo geudael chatjiman
꿈속에 잠시 머물다 어딜 가시나
kkumsoge jamsi meomulda eodil gasina
사랑해요
saranghaeyo
모습만이라도 제발
moseummanirado jebal
내 맘 안에 담으려 해도
nae mam ane dameuryeo haedo
그대의 눈빛
geudaeui nunbit
별빛처럼 차가워
byeolbiccheoreom chagawo
이제서야 아파와요.
ijeseoya apawayo.

가시 박힌 내 마음에 그대 오시면
gasi bakhin nae maeume geudae osimyeon
다시 한 번 그 자리로 돌아간다면
dasi han beon geu jariro doragandamyeon
그대를 품에 안아 가슴 아파도
geudaereul pume ana gaseum apado
마지막 진심 다해 고백할께요
majimak jinsim dahae gobaekhalkkeyo
사랑해요
saranghaeyo
모습만이라도 제발 내 맘 안에 담으려 해도
moseummanirado jebal nae mam ane dameuryeo haedo

후회하지 않아 다시 돌아간다면
huhoehaji anha dasi doragandamyeon
사랑해요 사랑해요
saranghaeyo saranghaeyo

나 지금 있는 이 자리에
na jigeum inneun i jarie
그대 사랑 머문 자리에
geudae sarang meomun jarie

Mai jos o puteţi asculta, imaginile sunt realizate de fan clubul 1023 cu ocazia fan-meetingului din Taiwan.

În ediţia lunii iulie a revistei Allure fanii o pot întâlni pe Ha Ji Won, atât sub forma unui pictorial misterios, în care predomină culoarea neagră şi machiajul intens, dar şi cu un interviu în care probabil vom afla lucruri noi despre ea.

Şi cu toate că nu e foarte recent, datând din prima lună a anului, vreau să vă arăt şi imaginile din superbul pictorial acordat revistei The Celebrity, pictorial care mi se pare de departe cel mai spectaculos în care am văzut-o pe Ha Ji Won până acum.

Aştept cu nerăbdare să aflu în ce proiecte se va mai implica în viitor, şi mai ales ce rol va alege pentru debutul la Hollywood, deoarece a semnat un contract internaţional cu compania UTA din USA, companie care îl manageriază şi pe celebrul Johnny Depp. Poate îi vom vedea pe cei doi jucând împreună, Ha Ji Won a specificat că şi-ar dori să fie partenera lui într-un film.

Să-i urăm împreună un călduros 생일축하합니다, 하지원 씨 ^__^

Surse: beautifulsonglyrics.blogspot.com, https://www.facebook.com/hajiwon1023, soompi, hancinema, http://gall.dcinside.com/

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

22 comentarii

There are currently 22 comentarii on Happy birthday, Haetnim ^^ (Ha Ji Won). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. La Multi Ani Ha Ji Won !!! Saengil chuka hamnida Ha Ji Won!!! Admiratie, Respect, Dragoste pentru o minunata actrita Ha Ji Won si omul Hae Rim. Anul Calului este intr-adevar un an de realizari pentru aceasta extraordinara actrita, un mare HIT cu Empress Ki, lansarea filmului The Huntresses care asa cum ai spus ” nu a rupt gura targului” dar este dragut, lansarea dupa 11 ani a unui alt single, multe CF si intalniri cu fanii (dupa multi ani) din Taiwan si din Japonia, minunatele pictoriale prezentate de tine (in care arata absolut fabulos), un nou film corean in lucru si sa nu uit un posibil prim proiect hollywoodian. Un volum enorm de munca pentru prima jumatate a anului.
    Mult succes in cariera Ha Ji Won dar si multa fericire si impliniri in viata personala!!
    Multumesc Ana pentru ca ti-ai facut timp si pentru acest minunat articol pentru a aduce aminte tuturor ca astazi este ziua unei mari artiste.

    • As fi vrut sa vad The Huntresses pana la aniversarea ei, dar din pacate n-am avut timp, mi-ar fi placut sa scriu aici putin despre film…

  2. La multi ani! Vai, ce draga mi-i fiinta asta!
    Si Ana ma bucur ca ai facut un articol si in acest an!
    La multi multi multi ani!:*:*:*

    • Si eu ma bucur ca am reusit!

  3. La multi ani, Ha Ji Won! Vai ce frumoasa, eleganta, fina…si det toate e in pictoriale! Multumesc pentru recenzie, Ana! As dori mult sa-o revad intr-un film american, si…de ce nu…i-as dori si un premiu de Oscar, ca o merita (desigur, e strict si numai parerea mea personala)

    • Gandim departe, dar desigur ca si eu mi-as dori asta :)

  4. Happy Birthday, Ha Ji Won!!! :* Felicitari pt articol si mii de multumiri, Ana! Pozele spun totul despre aceasta minunata actrita si, sincer, se vede ca ai pus mult suflet in realizarea articolului anivarsar al actritei tale favorite! :* :)

  5. Multumesc, fetelor! Dar HJW a facut totul, ea ma inspira :)

  6. Ana,nu putea trece ziua ei fara sa ne oferi noutati despre ea,este o mare actrita si foarte talentata ,poate ca mult mai talentata decat multe din divelele americane. fotografiile sant superbe,una singura nu-mi place ,ce-a in care are o rochie din pene negre,parca ar fi gaina,

    • Dar o gaina simpatica :)

  7. Era sa uit ,La multi ani Imparateasa KI!

  8. La multi ani!
    Imi pare rau pentru intarziere.

  9. Abia astept noua ei drama, care apare chiar inainte de ziua ei. :D

    • Si eu!!!

  10. La multi ani! Inca un an a trecut si e prinsa in plin proces de filmari!

  11. LA MULTI ANI Ha Ji Won ! Mai tanara, mai incantatoare, mai frumoasa si la fel de prinsa in tot felul de proiecte. Astept cu nerabdare sa-i vad noul serial si noul film. Mult mult succes !!

  12. La multi ani, Ha Ji Won, WonderWoman!

  13. Sa ne traiasca, serialul cel nou imi place!!!

  14. La multi ani Hae Rim ! La multi ani minunatei actrite Ha Ji Won !

  15. La multi ani Ha Ji Won !

  16. La multi ani, Ha Ji Won!

Leave a Comment