Ramona J. [KF]

Mă cunoști?

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Actori, Han style, K-Pop, Portrete, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , ,

110

Published on martie 01, 2014 with 6 comentarii


Un interviu cu Kim Hyun Joong intitulat ” Do You Know Me? ” (înainte de premiera Age of Feeling), interviu acordat pentru revista Star Magazine
Kim Hyun Joong – Gentleman
Reporter (R) : Se pare că în prezent ne arăți o latură mult mai masculină decât ai făcut-o până acum.
Kim Hyun Joong (KHJ): Și înainte am vrut să arăt o imagine mai masculină și chiar am crezut că am o imagine care emite masculinitate, însă dacă stau bine și mă gândesc, cred că eram mai mult un copil care încearca să imite masculinitatea unui bărbat adult. Acum, nu mai este necesar să fac acest lucru, timpul a trecut și în mod firesc am devenit adult iar trăsăturile chipului s-au schimbat, s-au mai înăsprit.

R : Vei împlini 29 de ani în anul 2014 (29 de ani exprimați ca și vârstă coreeană, în ani europeni va împlini 28 de ani). Ar fi timpul să vorbești despre trecerea anilor?
KHJ : Toți prietenii mei aveau deja o imagine suficient de masculină încă de la vârsta de 24 de ani. La mine acest aspect de masculinitate, a venit un pic mai târziu și asta pentru că am o față de copil (râde).

R : Observăm că rolul pe care îl vei interpreta în drama care urmează, este chiar acea imagine care emană masculinitate din plin.
KHJ : Nu mai încerc în mod deosebit, să-mi interpretez rolul într-un mod mai bărbătesc. Tonul vocii mele este mai grav, ceea ce face ca replicile mele să exprime masculinitatea. Nu încerc să forţez, doar interpretez rolul așa cum cere scenariul ceea ce îmi dă posibilitea de extindere a emoțiilor. Odată cu înaintarea în vârstă, am mai multe posibilităţi de interpretare. Oricum, în general, totul este mai bine acum din mai multe puncte de vedere. Ceea ce simt în interiorul sufletului meu sunt sentimente mult mai diversificate, iar acum este plăcut să le dezvălui unul câte unul.

R : Atunci ce vei arăta publicului de această dată ?
KHJ : Acest proiect / dramă va deveni un mod prin care voi dezvălui lucruri pe care le-am simțit și experimentat. Amintiri despre certuri violente, neînțelegeri, conflicte cu prietenii, toate acestea vor fi dezvăluite aici. Dacă aș “pretinde “ atunci aceste gesturi sau sentimente exprimate, ar deveni mai degrabă penibile.
R : Cum este să lucrezi cu actrițe?

KHJ : Nu știu prea multe despre Jin Sae – yeon pentru că nu am avut niciun proiect împreună. Îmi place Soo – hyang deoarece este o persoană în care poți avea încredere. Nu te sperie printr-o atitudine prea feminină sau prea fermă.

R : Fanii din China vor fi fericiți când vei ajunge acolo.
KHJ : Chiar așa? Haha. Apropo, să știi că voi fi mai activ în ceea ce privește contul meu de pe Weibo (rețea de socializare chineză). Agenția mea de impresariat mi-a cerut să postez acolo mai multe fotografii pentru a genera cât mai multe vizualizări și fani. Haha

R : Ți se potrivesc personajele romantice?
KHJ : Romantic … Nu cunosc însemnătatea acestui termen foarte bine. Sună ca și cum ai proteja pe cineva prin a fi loial? Nu e ca și cum era noastră prezentă este cea din perioada Jeosun. Ca să fiu sincer, nu cred că putem găsi mulți “romantici”, în generația noastră. Cuplurile au tendința de a ieşi la întâlnire de multe ori la întâmplare. Bineînțeles că știu fiorul pe care-l simte un “romantic”, dar nu cred că este ușor să înfățișezi ceea ce a scris autorul sau scenaristul.

R: Atunci ce ai de gând să faci ? Acest proiect este prezentat ca fiind “emoțional, romantism negru (dramatic)”
KHJ : Așa a fost să fie prezentat. Haha …Cred că este mai mult o dramă de epocă. Se apropie mai degrabă de drama “The Wild Generation”, care a fost foarte populară la momentul lansării ei. Iar când acest proiect este comparat de multe ori cu “The Wild Generation”, mă face să am un sentiment minunat și să mă simt bine că suntem comparați cu o astfel de dramă minunată.
R : Există vreo presiune în ceea ce privește că acest proiect ar fi unul mare?
KHJ : Nu, nu-mi pasă mai mult de un proiect pentru că ar avea costuri de 15 miliarde de won  aşa cum nu îmi pasă mai puţin pentru că un proiect ar costa doar 3 miliarde de won. Niciodată n-am făcut o asemenea diferențiere și asta foarte sincer vorbind. Nu știu de când anume, dar acesta a devenit un proiect tip  ” Este ceea ce este.”

R : Atunci, platoul de filmare este un loc comfortabil?
KHJ : Este întotdeauna incomfortabil, să nu mai vorbim de cât de multe restricții sunt, dar este distractiv. Și asta cred că este din cauza actorilor buni… pe care i-ai putea numi un “tot” sau “un întreg”. Lucruri pe care nu le-am simțit înainte, cum ar fi, de exemplu, lucratul împreună cu ceilalți și să-i întrebi pe fiecare “ai apucat să mănânci?“. Mă face să mă simt că sunt și eu o parte din echipă. Asta este ceea ce-mi place. Odată ce mai mulți oameni sunt adunați într-un loc și stau mai mult timp împreună și lucrează, nu poți să nu începi să-l cunoști pe cel de lângă tine.

R : Deci, ne putem aștepta să vedem unele scene romantice în această dramă? Sincer vorbind, au existat mai multe scene care au fost prea încărcate cu afecţiune şi tandreţe în dramele tale anterioare. De exemplu, ai șoptit o replică în Boys Over Flowers: “pot merge oriunde cu o haină albă și cu vântul”.
KHJ : Replicile sunt mai realiste acum, așa că este mai ușor să joci. Ca să fiu sincer, mă bat sau am conflicte în cea mai mare parte a secvențelor, deci nu am avut timp să fac scene romantice.

R: Deci, te bați bine?
KHJ: Da. Mă distrez (zâmbește). Mi se pare că atunci când ești bătut te simți mai bine decât atunci când lovești pe altcineva.
R : Se pare ca viitoarea ta filmare în China va fi distractivă.
KHJ : Inițial, aceasta a fost programată pentru o lună, dar se pare că vom sta doar două săptămâni, ceea ce face ca lucrurile să fie un pic mai dificile. Dar aștept cu nerăbdare filmările de acolo. Binecunoscutul actorul din Hong Kong, Jackie Chan, filmează și el acolo pentru un film și tot în aceeași perioadă când trebuie să filmăm noi. Ar fi distractiv să filmăm și să-l putem vedea și pe Jackie Chan.

R : Ai mulți fani deja iar la numărul acestora încă se mai adaugă. Cum te simți știind că există foarte mulți oameni din lumea întreagă care-ți urmăresc fiecare mișcare? Ai apărut chiar și pe coperta unei reviste din America de Sud.
KHJ: Mă simt bine. Am avut concerte în Japonia, în luna octombrie (2013) și erau acolo foarte mulți fani care m-au întâmpinat și încurajat, ceea ce m-a făcut să mă simt foarte fericit. Dar sincer  cred că fanii din străinătate nu mă cunosc foarte bine. Le place de Ji – hoo din Boys Over Flower și nu de mine. Am văzut că acei fani nu s-au putut obișnui cu ceea ce am făcut acolo. Am observat asta când am dansat în țările pe care le-am vizitat pentru prima dată  că au spus ” Ji-hoo dansează bine.” Ei știu că sunt cântăreț dar datorită faptului că m-au văzut pentru prima dată așa au fost luați prin surprindere. Să nu mai vorbim de faptul că din punct de vedere fizic, acum sunt mult mai pregătit decât am fost în Boys Over Flower.

R: Știi cum începe totul. În primul rând oamenii se îndrăgostesc, te plac pentru imaginea sau aspectul tău, apoi caută informații despre proiectele în care ai fost implicat până atunci.
KHJ : Am înțeles asta. Mai întâi de toate există bariera lingvistică (râde). N-ar fi similar ca și cu faptul că eu o plac pe Miranda Kerr, dar nu știu aproape nimic de personalitatea ei? Începe aşa şi continuă prin a începe să cunoști și ce este interiorul persoanei, ceea ce duce la atracție.
R : Așa este. Într-un fel, prima impresie contează pentru felul în care percepi cât mai bine o persoană.
KHJ: Consider că prima impresie este foarte importantă. De cele mai multe ori dacă primesc “o vibrație negativă” încă de la început, sfârșesc, în cele din urmă, prin a nu comunica bine cu acea persoană.

R : Asta este ceea ce numesc ceilalți ” se pricepe bine să-i citească pe oameni “. Cred că tu faci parte din această categorie.
KHJ : Nu cred că este chiar așa. N-am tendința să am încredere ușor în oameni, dar pot primi o vibrație pozitivă din partea oamenilor buni. De exemplu, zilele acestea filmez împreună cu Dalhwan – hyung și am avut un sentiment bun în legătură cu el după doar câteva cuvinte. Nu beau cu persoane care nu se uită în ochii mei, iar cu Dalhwan – hyung am făcut acest lucru când am băut împreună. Am aflat că îi place și lui de asemenea să călătorească singur și că avem același set de valori sau principii în diferite situații pe care le întâlnim în viață.

R : Haha. Ești cunoscut în lumea în showbiz-ului ca fiind un bun băutor, dar se pare că este dificil de a bea cineva un pahar cu tine, deoarece doar după o bună primă impresie poate cineva să bea un pahar împreună cu tine.
KHJ: Ce nu-mi place cel mai mult, este să beau în situații în care te simți incomod. Asta pentru că-mi place să-mi savurez băutura și n-aș vrea să stric acele momente bune dacă m-aș simți stânjenit sau incomod.

R : Care este limita ta?
KHJ : 4 sticle de soju. Îmi plăcea doar soju, însă am învățat să apreciez și gustul unei băuturi tari (tărie) și un pic să-mi placă și vinul. Sincer, nu știam înainte ce gust are alcoolul. Însă acum simt că încep să-i cunosc gustul.

R : Am început cu aspectul și am rămas blocat pe partea cu băutul. Și n-am apucat să te întreb ceea ce vroiam să te întreb. Sunt oameni care arată bine așa ca tine care să fie mulțumiți și fericiți de aspectul lor fizic?
KHJ : Eu sunt mulțumit. Desigur că există multe persoane care arată bine. Leonardo Di Caprio îmi vine chiar acum în minte. Eu sunt mulțumit de mine așa cum sunt.

R : Cu toate acestea,  tu nu ești doar un star care arată bine….ci mai degrabă cred că ești puţin cam 4D…
KHJ : Cred că am dus o viață fără griji … haha, nu-mi fac griji la felul cum mă privesc alții și fac ceea ce vreau să fac. Cred că acesta este modul în care pot trăi liber, fără restricții.
R : Am auzit că atunci când lucrezi trebuie să scoți în evidență ceea urmează să faci. Dar ce-ți dorești tu cu adevărat să faci?

KHJ : Bineînțeles să fac actorie și să cânt. De asemenea, vreau să merg cu bicicleta și călătoresc în toată lumea, să intru la concursul de triatlon, și să obțin un certificat (diplomă) pentru navigație (sport nautic). Când voi fi mai în vârstă, vreau să-mi deschid un magazin de scuba în Jeju –do și asta nu pentru bani ci doar ca un hobby.
R : Nu poți să faci întotdeauna ceea ce vrei să faci. Spune-mi ce faci ca să scapi de stres atunci când simți că acesta îți dă târcoale?
KHJ : Fac ce vreau să fac cu excepția lucrurilor pe care nu le pot face.

R : Cumva ieşirea la întâlnire cu o fată este inclusă printre lucrurile pe care dorești să le faci?
KHJ : Ieşirea la întâlnire cu o fată… nu este primordială în momentul de față. Momentan nu am pe cineva de care să-mi place atât de mult. Îmi place ca persoana respectivă să vorbească frumos dar în acelaşi timp îmi place ca nu întotdeauna să vorbească serios. Ştii la ce mă refer, o persoană alături de care îți face plăcere sa fii tot timpul.

R : Eşti cunoscut ca fiind cel care “dă totul”, atunci când se întâlnește cu o fată. Dacă ai începe să te întâlnești cu cineva, ești pregătit să faci asta?
KHJ : Da. Ar trebui să “dau totul” dacă-mi place o persoană, cum aș putea să nu fac asta?

R : Dar atunci, te va durea mai tare atunci când vei rupe relația.
KHJ : Va trebui să te împaci cu ideea și să încerci să depășești situația. Dacă te gândești ba la una, ba la alta, atunci te vei trezi cu o durere de cap. Eu sunt mai mult pe principiul “hai să facem astăzi ceea ce este de făcut astăzi și ce trebuie făcut mâine, să facem mâine”. Sună un pic ciudat că spun asta, dar s-ar putea ca mâine să nu mai fiu aici datorită vreunui eveniment nefericit. Deci bucură-te cât poți de mult de această zi.

R : Se pare că motto-ul tău este în continuare ” Ai o singură viață”.
KHJ : Da. Trăiești doar o singură dată. Nu vreau să-mi trăiesc viața făcându-mi griji peste măsură. Vreau să mă bucur de viață și să fac atunci când am 20 de ani, lucruri pe care le faci la 20 de ani și să fac atunci când am 30 de ani, lucruri pe care le faci când ai 30 de ani. Să presupunem că lucrezi zi și noapte, până în preajma vârstei de 40-50 de ani pentru a economisi bani. Iar apoi la 50 de ani spui : “Acum, că am economisit suficient, ar trebui să mă apuc să joc fotbal “, însă acest lucru nu mai poate fi posibil.
R: Răspunsurile tale la întrebări au fost scurte, însă devin din ce în ce mai amuzante. Cu toate acestea conţin filozofie în ele.
KHJ : Cred că este din cauză că am un temperament rapid. Este ceea ce am decis să fac, atunci care ar fi rostul să fiu bosumflat sau supărat? Ne vom enerva reciproc. Din moment ce tot facem acest interviu ar trebuie să fie rapid și să aibă și bună dispoziție.

R: Este dificil să faci așa și cu dramele.
KHJ : Aici, trebuie răbdare. Nu este ceva pe care poți să-l faci după cum te taie capul. Însă toate lucrurile care țin de mine le fac repede și într-un mod distractiv.
R : Se pare că e un mod distractiv de a trăi.
KHJ : Vor fi mai multe lucruri distractive după interviu.

R : Serios? Am auzit că după acest interviu, vei avea filmare cu Young- wal. Haha
KHJ : Va fi distractiv la filmare. Bine … hai să facem o înțelegere! Ai putea să îmi pui ultimele trei întrebări?
R : Atunci, aș vrea să fac și eu o înțelegere cu tine. Să-ți pui singur întrebări și să răspunzi.
KHJ : Aș vrea să vorbesc despre planurile mele după ce voi termina Age of Feeling, am de gând să fac o dramă și un film, în această ordine. Apoi voi pleca (toată lumea a izbucnit în râs). Iar ce voi spune atunci va fi … continuă să mergi mai departe.

R : Care ar fi a doua întrebare?
KHJ : Este vorba despre țelul meu. Am o provocare pentru mine însumi și anume să fac un film. Unul în care nu trebuie neapărat să am rolul principal, știi, genurile de rol care nu se potrivesc cu personalitatea sau caracterul tău, adică un personaj greu. Chiar dacă este vorba de un rol mic aș vrea să apar într-un thriller în rolul unui psihopat. Un țel mai obiectiv ar fi acela de a face un rol al unui personaj care este bogat, iar în felul ăsta vom filma drama la căldură sau îmbrăcat bine, spre deosebire de Age of Feeling unde personajul se confruntă cu probleme financiare așa că și fizic am avut momente grele (Toată lumea izbucnește în râs încă o dată). Mi-a fost foarte frig zilele astea.

R : A treia întrebare?
KHJ : Da … mai am un țel. Vreau să particip la triatlonul organizat în luna iulie 2014 (vorbea în timp ce se uita la managerul lui) cu fratele mai mic al managerului meu. Haha.Este ceva ce vreau să fac măcar o dată în viață. Cu ceva timp în urmă, am văzut un videoclip despre un tată care a încerca să-i îndeplinească visul fiului său, așa că a pregătit un echipament special și au terminat triatlonul împreună. După ce am vazut materialul respectiv mi-am spus că ar trebui să mă depășesc pe mine însumi. Chiar a fost emoționant ce am văzut, ar trebui să vedeți și voi acel material.

R : Da. Sigur o vom face. Bine … voi încheia cu o ultimă întrebare. Când va fi Age of Feeling (Vârsta Sentimentelor) pentru Kim Hyun Joong cel care a debutat în urmă cu 10 ani?
KHJ : Hmm. Nu aici, nu acum încă. Am spus odată într-un interviu că atunci când voi face 10 ani de la debutul meu, la aniversarea de 10 ani, voi face un concert gratuit pentru fanii mei. Și vreau să-mi țin promisiunea. Însă vorbind foarte realist, va trebuie să fie un loc mai mic, nu-i așa? Să-l facem pe Insula plutitoare de pe Râul Han. Părea să fie un loc disponibil. Haha !

R : Auto – interviul s-a încheiat cu triatlonul. Triatlonul despre care vorbea Kim Hyun Joong era un lucru nefamiliar mie așa cum au spus și fanii lui din străinătate “Ji – hoo sunbae dansează”. Dacă stau bine și mă gândesc, Kim Hyun Joong arată în mod constant publicului ce poate însă este posibil ca publicul să vadă doar ceea ce vrea el să vadă. Au trecut 9 ani de la debutul său și Kim Hyun Joong merge înainte spre ” Age of Feeling”, pas cu pas.

Surse: m.cyworld.nate.com, soompi.com, hyun-joong.com

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Mă cunoști?. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. super tare articolul. multumim mult Ramona ^_^
  eu cred ca si la 150 o sa atraga o duzina de priviri asupra lui. mie chiar imi place. e dragut, un scumpic si un dulce la un loc si pe deasupra arata si bine si e si bine crescut.
  ce sa mai – m-a cucerit!!! hahaha @_@

 2. 150 de ani, scuze

 3. Interesant punct de vedere…chiar are dreptate ….fanii nu intotdeauna isi cunosc idolii, cunosc doar imaginea prezentata in reviste, filme, video clipuri sau concerte….Intr-adevar il cunoastem?
  Multumesc Ramo pentru acest articol ….

 4. Tocmai am terminat Age of Feeling si pot spune ca rolul lui este total diferit de cel din Boys Over Flower sau Mischevious Kiss, a evoluat foarte mult si a facut un rol foarte bun si cred ca poate face si altceva decat sa fie “floricel”. Cred ca a fost si un test de rezistenta acest rol, avand foarte multe scene de bataie (mai in gluma, mai in serios l-am numit Apa, Baie si bataie …hihihi) si sigur dupa acest rol s-a facut remarcat si in industria k-dramei si nu doar pe scena k-pop, sa vedem ce rol va avea data viitoare, totusi sper sa nu fie vreun psycho… desi il va ajuta fetisoara lui…:))

 5. FOARTE FERICITA SA VAD ACEST INTERVIU TRADUS!SPER SA VAD SI PE MICUL ECRAN DIN ROMANIA TOATE DRAMELE LUI.ABIA ASTEPT SA VAD AGE OF FEELINGS SI MISCHEVIOUS KISS,SI SA REVAD BOYS OVER FLOWERS!!!!KIM HYUN JOONG ESTE UN ARTIST COMPLET,FOARTE TALENTAT,MARCA LUI IN TOT CE FACE E SPECIALA.MULTUMESC PENTRU ARTICOLUL FOARTE INTERESANT DESPRE GLOBAL STARUL KIM HYUN JOONG.LA MULTI ANI,KIM HYUN JOONG,LUMEA TE IUBESTE !!!

 6. impresiile facut-e despre o persoana intr-un film nu sunt aceleasi si in realiatate …de asta nu trebuie sa te indragostesti asa de tare de personajul dat…trebuie sa tii lucrutile la distanta ca apoi sa nu regreti…

Leave a Comment