koreafilm

Cântec de iarnă – episoadele 17 şi 18

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, Winter Sonata

Tagged: , , ,

11

Published on decembrie 21, 2013 with 5 comentarii

de Dana Ivancea


Yu-Jin mereu în întârziere, aleargă spre firma lui Jun-Sang pentru a merge împreună cu colegii lor de serviciu  la staţiunea alpină. Nici prin gând nu le dau lor, că părinţii acestora vor să-i despartă. După vizita mamei lui Jun-Sang la mama lui Yu-Jin, totul se dă iar peste cap, prin faptul că îi spune acesteia să nu le permită lui Yu-Jin şi Jun-Sang să fie împreună. Mama lui Yu-Jin se întâlneşte cu tatăl lui Sang-Hyuk pentru a-i spune despre asta. Yu-Jin şi Jun-Sang îşi promit, şi se roagă să nu se mai despartă niciodată, trăiesc clipe fericite unul în compania celuilalt şi nu se gândesc la ce va urma. Iubirea lor este mult prea profundă şi adevărată, dar oamenii dragi lor, se împotrivesc căsătoriei.

Mama lui Yu-Jin află prima de intenţia tinerilor noştri, şi cu lacrimi în ochi le spune că nu este momentul potrivit, iar când va rămâne doar ea cu Yu-Jin, îi va explica refuzul binecuvântării ei, şi îi va spune povestea iubirii dintre tatăl lui Yu-Jin şi mama lui Jun-Sang. Odată cu revenirea lui Yu-Jin în staţiunea aplină, aceasta îi relatează şi lui Jun-Sang motivul refuzului binecuvântării mamei sale. De asemeni, Jun-Sang află de iubirea secretă pe care mama lui, pianista Kang Mi-Hee, o ascundea de foarte multă vreme. Cum amintirile şi imaginile din trecut nu-i dau pace lui Jun-Sang, brusc, într-o zi hotărăşte să facă poze împreună cu Yu-Jin, pentru a avea o amintirire întipărită pe hârtie. La biroul firmei din Seul, Jun-Sang, primeşte vizita lui Sang-Hyuk care îl felicită pentru intenţia de căsătorie cu Yu-Jin, fără a cunoaşte alte amănunte legate de acest lucru, şi-l invită să bea ceva împreună, unde va Sang-Hyuk va afla şi el de refuzul binecuvântării celor două mame. Cei doi se sfătuiesc ca doi buni prieteni, iar la plecare cuvintele spuse la întâmplare de Sang-Hyuk către Jun-Sang, îi răsună acestuia din urmă, ca un trăsnet…”frate şi soră”…”nu v-aţi fi putut căsători”.

Jun-Sang merge să vorbească cu tatăl lui Sang-Hyuk, dar nefiind în birou, în timp ce-l aştepta vede o fotografie cu familia şi vrând să o ridice să se uite mai bine, cade pe jos o fotografie cu părinţii lor în tinereţe, fotografie pe care o avea şi el, dar din care lipsea tatăl lui Yu-Jin, deoarece poza fusese ruptă. După aceasta se va întâlni cu mama sa, care-i va confirma că el cu Yu-Jin sunt fraţi, iar când va reveni în staţiunea alpină, îi va propune lui Yu-Jin să se căsătorească imediat, chiar şi fără acordul mamelor. Reflectând la cele întâmplate în ultimul timp, Jun-Sang încearcă să se împace cu gândul că el şi Yu-Jin sunt fraţi. Sang-Hyuk va afla şi el acest lucru de la tatăl său, care-l va pune să promită că va împiedica căsătoria celor doi. Sang-Hyuk odată ajuns la staţiunea alpină, îi va căuta cu disperare pe cei doi, şi aflând de la colegii lor de serviciu unde se aflau, va merge ca să-i împiedice să se căsătorească. O va smulge efectiv pe Yu-Jin din mâinele lui Jun-Sang, fără nicio explicaţie, o va urca în maşina lui şi va pleca cât mai repede posibil, departe de locul acela şi de Jun-Sang. Ajunşi acasă la Yu-Jin, Sang-Hyuk o va ruga pe fată să se despartă de Jun-Sang, dar neoferindu-i niciun motiv plauzibil, aceasta se împotriveşte. La locuinţa lui Yu-Jin va ajunge şi Jun-Sang, care va sta de vorbă cu Sang-Hyuk. Îngrijorarea lui Yu-Jin că nu reuşea să îl contacteze pe Jun-Sang, îi va purta paşii chiar şi la mama lui Jun-Sang, pianista Kang Mi-Hee, care-i va spune lui Jun-Sang despre acest lucru şi-l va ruga să termine odată pentru totdeauna relaţia cu Yu-Jin.

Fiindcă Jun-Sang nu dorea ca Yu-Jin să fie dezamăgită la aflarea veştii că sunt fraţi, va hotărî să se despartă de ea într-un mod inedit, şi anume o va invita să meargă împreună să vadă marea. Singurul căruia îi va telefona este Sang-Hyuk, pe care îl va ruga să vină să o ia pe Yu-Jin de la mare. După clipe de răsfăţ şi distracţie, mai ales pentru Yu-Jin care nu ştia ce avea de gând Jun-Sang, acesta înainte de plecare aruncă în mare toate obiectele care le amintea de relaţia lor, inclusiv lănţişorul cu steaua norocoasă a lui Yu-Jin. Dimineaţa, Yu-jin nu-l vede pe Jun-Sang pe nicăieri, dar când iese afară îl vede pe Sang-Hyuk, care aştepta liniştit ca ea să se trezească. Motivul expus de Sang-Hyuk lui Yu-Jin privitor la Jun-Sang nu prea are sorţi de izbândă, deoarece dezamăgită, Yu-Jin o ia la fugă necrezând că Jun-Sang a părăsit-o. Dar ce va fi mai şocant pentru ea, este faptul că deşi contrar aşteptărilor celorlalţi cunoscători ai secretului, Yu-Jin va afla mai repede decât era prevăzut, deoarece mama lui Sang-Hyuk îi va dezvălui adevărul…falsul adevăr.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Cântec de iarnă – episoadele 17 şi 18. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumesc pentru rezumat.
    Sunt sau nu sunt frati?

  2. Nu sunt frati! Dar nu vreau sa fac spoiler.

  3. ma bucur ca unii dintre voi ati reusit sa vizionati si aceste episoade….mai mult ca sigur ca ma repet…..dar mie mi-a placut foarte mult aceasta drama….vizionare placuta!!!!si la urmatoarele doua episoade care sunt si ultimele

  4. E un serial deosebit m-as uita la nesfarsit la el. De unde il pot downloada, daca se poate, cu traducere in romana sau engleza?
    Cu fiecare vizionare suplimentara a unui episod descopar detalii noi, sensibilitate in forma pura…este un film despre cum te indragostesti la diverse varste.
    Cred ca Bae Yong-joon face tot filmul…are un joc foarte cald si natural, care ar face toate fetele sa se indragosteasca de el…se vede si in film ca e iubit de doua femei, atat ca adolescent cat si ca adult.

  5. Sarbatori fericite!

Leave a Comment