koreafilm

Frumoasa Yoo-jung – la graniţa dintre adolescenţă şi feminitate

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recomandarile lunii

Tagged: , ,

Header

Published on noiembrie 07, 2013 with 5 comentarii

După ce a jucat varianta mai tânără a personajului principal din The Moon Embraces the Sun, Kim Yoo-jung creşte în ochii noştri ca şi un copil-vedetă. În imaginea alăturat o putem vedea zâmbind mai strălucitor decât luna plină care luminează cerul, îmbrăcată într-un hanbok tradiţional de chuseok-bim (haine noi purtate de Chuseok).

Kim Yoo-jung a ajuns în jurul orei 4 p.m. Cu o îngheţată în mână, ne-a spus a luat un prânz târziu, chiar înainte de a veni la noi. Părea ca orice altă adolescentă de 15 ani. Imediat după ce s-a schimbat în hanbok, a început să îşi arate emoţiile. Totuşi, după câteva fotografii în faţa camerei, s-a relaxat şi a arătat un zâmbet care a topit toată tensiunea din încăpere.


„Acum în această pauză, am mers la şcoală şi m-am bucurat de acest lucru. Recent, am călătorit în Statele Unite şi mi-am cunoscut jucătorul de baseball favorit, Ryu Hyun-jin.”
„Dacă ar fi să recomand o destinaţie de călătorie, aş zice să viziteze pădurea de bambus din Damyang, unde totul pare ca o scenă desprinsă dintr-un film. Dacă ai nevoie de timp pentru tine şi cu tine, atunci recomand şi o excursie în Marado”
„Dacă ar fi să merg într-o excursie, aş merge în Busan. Busan are foarte multe locuri faimoase în care se poate mânca, şi aş vrea să merg o dată şi să am timp să le vizitez pe toate.”

„Cât despre proiectele mele viitoare, aş vrea să joc într-o dramă la TV şi într-un film. În film, aş vrea să joc un personaj care este imatur şi indisciplinat la exterior, dar foarte sensibil în interior. În drama TV, aş vrea să am rolul unei adolescente care are grijă de alţi copii, la fel cum ar face orice mamă.”
„Între rolurile pe care aş vrea să le încerc pe viitor se numără şi unul de acţiune, ca cel al lui Ha Ji-won din Secret Garden – Gil Ra-im; sau ca al lui Song Hye-gyo în That Winter, the Wind Blows – Oh-young.

„Dacă viaţa mea ar fi o călătorie cu trenul, aş putea să spun că următoarea staţie ar fi Kim Yoo-jung?” (Râde) [În afară de acest lucru, chiar există o staţie de tren care a primit numele unui artist celebru, Kim Yoo-jung.]
„Aş putea spune că următoarea staţie este chiar interiorul meu. Vreau doar să devin mai înţeleaptă şi să reuşesc să fac ceva prin propriile mele puteri.”
„Să îmi pun o dorinţă în noaptea cu lună plină? Te rog, te rog ajută-mă să pot să plec într-o călătorie undeva de una singură!”„Fanilor mei, vreau să le spun că o să mă întorc ca o actriţă mult mai matură şi mai experimentată. Cautaţi-mă în ştiri pe ici pe colo şi o să vedeţi că voi reveni curând!”


M-am uitat la o fotografie cu Kim Yoo-jung şi am zăbovit ceva timp asupra ei. Avea un aer foarte matur în acel instantaneu, lucru rar întâlnit la o persoană atât de tânără. Se află clar la graniţa dintre adolescenţă şi feminitate. Ochii ei, în mod deosebit, transmiteau un mesaj foarte clar. Şi ca să încerc să fac o prezicere, în timp, o să ajungă una dintre cele mai cunoscute actriţe coreene.

Editor | Moon Ga-young
Fotograf | Lee Geun-soo (Penn Studio)
Sponsor | Rheeyousook
Traducere | Oana Mereuţă

Surse: http://couch-kimchi.com, K-wave Magazine September issue

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Frumoasa Yoo-jung – la graniţa dintre adolescenţă şi feminitate. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Frumusica foc!

  • Si si-a ales si actritele preferate, dar diplomat a spus-o.

   • Da :) Ce frumusica e!!! Si cat a crescut, este foarte talentata, si a avut si norocul sa joaca alaturi de un artist care-i place, TOP, in Alumni, cu toate ca TOP e cel care o considera “sunbae”, avand in vedere experienta ei mai indelungata :)

 2. Multumesc pt articol, Oana!
  O actrita frumusica si foarte talentata!

 3. Multumesc pentru articol, Oana.
  E frumoasa si talentata.
  Mi-a placut de ea in “Dong Yi” si in “Luna imbratiseaza soarele.”

Leave a Comment