koreafilm

Idolii favoriţi în câteva reclame

Written by koreafilm. Posted in Coreea azi, Hallyu, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

head

Published on octombrie 23, 2013 with 15 comentarii

de Oana Mereuţă


Foarte mulţi idoli câştigă o gramadă de bani din reclame. Deasemenea, foarte multe companii doresc ca vedetele să apară în reclamele lor pentru că, ce modalitate mai buna ai să atragi cât mai mulţi clienţi, decât folosind personalităţi care sunt atât de cunoscute şi iubite de public?
O cale foarte bună de a măsura popularitatea unei vedete este prin numărul de campanii publicitare în care apare. Totuşi, câteodată, aceste reclame sunt destul de directe (la obiect) sau chiar puţin ciudate. Dar lăsând la o parte aceste lucruri, am ales un top 10 al reclamelor în care ne putem vedea idolii. Urmăriţi lista de mai jos şi bucuraţi-vă de privelişte.

1. Girls’ Generation & 2PM – Caribbean Bay

Um, hello, putem spune că este varianta coreeană a Baywatch, adică le putem vedea pe fetele de la Girls’ Generation şi membrii 2PM alergând în slow-motion, stropind cu apă peste tot. Este şi o scenă la vestiar care ne provoacă imaginaţia, în care putem vedea şi câte o bucată de piele pe ici pe colo, în timp ce se schimbă. 2PM ne arată pătrăţelele, iar fetele de la SNSD picioarele lungi (de parcă nu se mai termină). Carribean Bay a făcut o mişcare inteligentă, adică le promite oamenilor, că daca vin în parcul lor acvatic, şi din greşeală sunt la un pas de înec, cineva, la fel de frumos ca un membru 2PM sau Girls’ Generation o să le sară în ajutor (să sperăm ca în timp real şi nu în slow-motion totuşi) şi o sa îi salveze – poate o să le facă şi respiraţie gură la gură, cine ştie. Ceea ce nu înţeleg foarte bine este firul poveştii. Deci, vrei în mod clar ca salvamarul să se îndrăgostească de tine, să nu fie deja într-o relaţie cu o colegă de muncă. Apoi vedem nişte scene sexy dintr-un club, lumea dansează şi dintr-o dată, parcă se transformă totul într-un fel de High School Musical, ceea ce este cam ciudat, dar per total ok! Oricum o reclamă minunată, un mare like!

2. T.O.P – Calvin Klein Jeans (Brooklyn Boy)

Wow, bine, când T.O.P începe să vorbească la începutul acestei reclame, deja eşti captivat. Vocea lui aste atât de gravă şi de hipnotică. Şi tot repetă „Îmi place vântul” şi îmi vine să îi spun că dacă tot iubeşte vântul aşa de mult, îi propun să facem o nouă ecranizare după „Pe aripile vantului”. Sincer, nu am văzut acest film. O să facem un film şi doar o să furăm titlul. Acţiunea poate avea loc în Brooklyn şi el o să arate aşa cum arată de obicei, exact ca în această reclamă, dar o să alegem o altă coloană muzicală. Nu vreau să asculte cum cânta o altă femeie.

3. Big Bang & 2NE1 – LG Lollipop

Această colaborare este minunată pentru că, deşi ştim că aceste două grupuri colaborează pentru reclama de faţă, putem observa între ele şi o mică competiţie. Ei fac ca totul să pară foarte relaxant şi distractiv, încât te face să îţi doreşti să fii şi tu acolo, pe ringul ăla colorat, să dansezi cu ei. Şi să nu uităm, îmbrăcămintea – este unică şi se asortează foarte bine cu felul lor de a fi. Şi nu în ultimul rând, melodia are priză la public. Hai să cântăm împreună „Lolli-lolli-lollipop.”

4. Dara & Lee Min Ho – Cass Beer (Kiss)

O altă reclamă în care povestea ar putea fi transformată într-o K-drama, mai ales că aici îl avem pe Lee Min Ho. Este clar acum. O fată obişnuită, care visează să ajungă un DJ cunoscut, lucrează cu jumătate de normă la un hotel, unde întâlneşte un băiat bogat şi afemeiat. Relaţia lor are un început mai anevoios, deoarece el se poartă urât cu ea…dar vai! Ironia sorţii îi aduce împreună. Şi chiar şi o transformare? El încearcă să o schimbe şi îi cumpără o garderobă nouă. Băiatul bogat îi aranjează chiar şi pantoful în picior, exact ca în Cenuşăreasa. Şi atunci povestea se complică…inclusiv cu un sărut surprinzător! Chiar că ar trebui să fie o dramă pe această temă. Ar fi minunat.

5.Suzy – Vita500

Suzy este un fel de regină a reclamelor, aşa că nu putea să lipsească de pe listă. Unul din motivele pentru care este atât de populară în campaniile publicitare este drăgălăşenia pe care o arată. Are o faţă drăguţă şi adorabilă şi face toate produsele mai atractive. În plus, cântă propriile melodii, ca şi cea de faţă, încât privitorul este autosugestionat să dea din cap pe ritmul muzicii; melodia prinde iar vocea ei este frumoasă. Cine nu şi-ar dori ca Suzy să vină la birou şi să împartă băuturi energizante marca Vita500??

6. TVXQ & Girls’ Generation – Anycall Haptic

Înţeleg că „Haptic” înseamnă „a atinge” şi este intitulat un telefon „Haptic” deoarece este cu touch-screen, dar mi se pare amuzant că artişti de la SM tot repetă cuvântul „Haptic” de fiecare dată când ating un obiect sau chiar ei între ei. Este amuzant, ciudat şi drăguţ în acelaşi timp. O grămadă de lucruri în această reclamă par alese la întâmplare, dar sunt la fel de comice, şi băieţii de la TVXQ sunt cireaşa de pe tort. Îmi place că Junsu este mereu pe dinafară în toate aceste cupluri de îndrăgostiţi iar la final parcă îşi iese din minţi.

7. Big Bang – iStation PMP

Asta cred că este preferata mea. Este at]t de amuzant[. Cine nu ar vrea, ca prin magie, să îi cheme pe cei de la Big Bang, să se distreze împreună, în timp ce suntem în autobuz şi aşteptăm să ajungem la destinaţie? Poţi să le ceri să facă ce vrei tu – să danseze, să te privească cu ochi galeşi, să facă rapp, sa facă aegyo etc. Este amuzant să îi vezi cât de ascultători sunt în tot ceea ce lise cere să facă.

8. MBLAQ – ChapStick

Dacă ar fi să combinăm toate reclamele MBLAQ de la ChapStick, obţinem un filmuleţ de 30 de minute. Această fată din clip nu face parte dintr-un triunghi amoros, totuşi. Este mult mai complex. Trebuie să îşi dea seama care din cei 5 băieţi au sărutat-o în secret atunci când s-au stins luminile! Şi cum povestea este destul de elaborată şi fiecare membru MBLAQ îşi interpretează personajul foarte convingător, cu siguranţă trebuia să se regăsească pe listă această reclamă. În acelaşi timp, reclama surprinde şi primul sărut al lui Thunder – cel puţin aşa a precizat el (coincidenţa face ca mai sus, Dara, sora lui, să cânte Kiss).

9. IU – Samsung Galaxy S Hoppin

Asta este o reclamă amuzanta şi drăguţă în acelaşi timp. Fanul lui IU este atât de absorbit de reprezenţia lui IU la care se uită pe telefonul său, încât nici nu observă că aceasta este lânga el (cu toate că ea încearcă să îi atragă atenţia). După ce aceasta coboară din autobuz, el îşi dă seama de greşeala făcută… şi asta este cel mai mare regret al vieţii de până atunci. Chiar îmi place această reclamă pentru că este simpatică şi amuzantă şi IU este atât de dulce prin felul în care încearcă să se facă remarcata de personajul masculin. Felicitări şi actorului pentru rolul jucat. Cred că a fost destul de greu să o ignore şi chiar să ridice tonul la ea.

10. So Many Idols – Olympic Theme/Galaxy SIII

Această reclamă reuneşte aşa de mulţi idoli – AŞA DE MULŢI. Şi cântă toţi împreună, şi dansează împreună şi este aşa, o explozie de superlative. Întâlnim staruri din miss A, Sistar, 4minute, ZE:A, MBLAQ, Nine Muses, B1A4, Dal Shabet, si Junho si Nichkhun de la 2PM. Melodia este simpatică şi toţi interacţionează între ei, sunt atât de simpatici, par să se distreze împreună; această reclamă chiar este „cool”!

Sursa: allkpop, youtube

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Idolii favoriţi în câteva reclame. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumesc, Oana! Felicitari! Un articol minunat!
  Imi place sa ma uit la videoclipuri! Idolii sunt de-a dreptul minunati!

  • Totul e MINUNAT!

   • Ma bucur ca ti-a placut~ cand dau de o reclama coreeana o sorb din priviri; mama!!!! si cate reclame in care mai apar idolii nostri mai sunt >.<~~ se pot face si mai multe topuri :D

 2. Mulţumim pentru articol Oana :)

  • Cu cea mai mare placere! ^^

 3. Nu ma mai joc,numai pentru Junioare ai facut recenzia,io nu indraznesc sa ma uit mai pe indelete ca am baiat de 30 de ani ,si vorba aia…..!

  • pune-l pe baiet sa se uite ca are ce vedea :)))

   • Nu conteaza varsta~ ce e frumos merge indiferent de anotimpurile trecute :)
    Sper totusi ca v-a placut.

 4. Ohhh, TOP…<3

  • Da T.O.P~!!! Vocea lui ma topeste de fiecare data cand aud reclama asta <3

 5. felicitari Oana ,multumesc .Un articol minunat!

  • Multumesc si eu :)

 6. Super articol, Oana. Felicitari! Cateva dintre reclame.Lollipop si Caribbean Bay sunt printre preferatele mele ca sa mai coloreze o zi mai posomorata si asta de mult timp :).

  • Multumesc si e un sentiment tare placut atunci cand pot sa aduc o raza de bucurie in ziua cuiva~! Reclamele sunt foarte colorate si vesele si mereu o sa te lase la final cu zambet…macar asa in coltul gurii ^^

 7. Multe companii, de oriunde din lume,isi aleg pentru promovarea produselor lor figuri cunoscute publicului: artisti, sportivi, politicieni, etc.Spoturile publicitare/reclamele nu depasesc in medie 20-30 sec.Ce ai postat cred ca mai degraba sunt MV facute pentru promovarea melodiei cantaretului/grupului respectiv..mai jos am postat reclame comerciale cu lee seo jin,kim soo hyun, choi soo jong si ha hee ra..:)

  http://www.youtube.com/watch?v=3qUWUWC_F5I
  http://www.youtube.com/watch?v=NBULErd22Zc

  http://www.youtube.com/watch?v=Ep_INau_2dk

  http://www.youtube.com/watch?v=cI49w8NbO0I

Leave a Comment