koreafilm

BOF – Coreean, Japonez, Taiwanez, Filipinez… American

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , , ,

American BOF 620

Published on octombrie 02, 2013 with 16 comentarii

de Andreea Ciucă


Boys Over Flowers a fost, rând pe rând, coreean, japonez, taiwanez şi filipinez… dovadă a poveştii ce a captivat întreaga lume :)
Versiunea coreeană am urmărit-o cu toţii, datorită faptului că a fost difuzată şi redifuzată de unul din posturile tv autohtone… Acţiunea se bazează pe povestea de dragoste dintre liderul F4, moştenitorul unei familii bogate, şi o fată săracă, dar inteligentă şi neînfricată. În principiu, şi celelalte variante concentrează aceeaşi substanţă, doar că eu o consider mai captivantă pe cea coreeană. Lee Min Ho, Goo Hye Sun, Kim Hyun Joong, Kim Bum şi Kim Joon au pătruns în sufletul meu graţie acestei drame.

Boys Over Flowers- varianta coreeană

Boys Over Flowers- varianta japoneză (Hana Yori Dango)

Colaj cu toate cele 4 variante deja existente ale seriei

Versiunea americană a Boys Over Flowers este pe drum! Chiar dacă compania Kickstarter a eşuat în atingerea scopului, remake-ul american este programat să înceapă filmările pe 21 octombrie octombrie, la Los Angeles. Rolurile principale masculine au fost deja distribuite, deşi rolul lui Zoey (Geum Jan Di/Tsukushi Makino) este încă în căutarea personajului.

Companiile de producţie au schimbat titlul în ”Boys Before Flowers” şi va fi produs de WillKinn Media, care a publicat această declaraţie:
Avem un total de şase producători executivi, incluzând o companie co-producătoare pentru dramă şi doar 2 dintre noi sunt fani ai seriei. Compania a făcut alte proiecte înainte să preia Boys Before Flowers. Persoanele care joacă sunt toţi de 10-20 de ani în domeniu, şi au lucrat cu companii precum: Samsung Electronics, Dick Clark Productions, Walt Disney Corporation, etc. Compania nu a fost formată tocmai pentru a produce această dramă. Echipa a mai lucrat deja pentru alte trei proiecte înaintea acestuia.”
Seria, care se spune că va urma îndeaproape producţia japoneză, se filmează la Universitatea Ellison, „o şcoală care se îngrijeşte de copii unor familii bogate, faimoase, din înalta societate. În fiecare an, ei ţin audiţii pentru a accepta studenţii ce sunt super talentaţi în diferite domenii, şi le dau acestora burse întregi pentru a frecventa universitatea.”
Zoey, o dansatoare, este acceptată şi, din prima ei zi, descoperă că şcoala este condusă de un grup faimos ca F4. Membrii F4 provin din cele mai puterince familii ale Statelor Unite şi se folosesc de puterea lor, graţie căreia, îi intimidează pe ceilalţi. În cele din urmă, Zoey se confruntă cu grupul  în special după o faptă aspră şi ajunge de partea lor cea rea. Liderul grupului F4 se îndrăgosteşte în cele din urmă de Zoey, realizând un decor complicat al circumstanţelor care creează o poveste clasică care a captivat atenţia a 23 de state.

Iată care sunt rolurile masculine deja distribuite:
Joseph Almani ca Liam Montgomery (Tsukasa Domyouji / Goo Jun Pyo / Dao Ming Si)

Trenton Culkin ca Rui Hanazawa (Yoon Ji Hoo / Hua Ze Lei

Napoleon Tavale ca Chase Carlton (Sojirou Nishikado / So Yi Jung / Xi Men)

Jason S. Mordeno ca Noah McCallster (Akira Mimasaka / Song Woo Bin / Mei Zuo)

Andrew Klasnic ca Riley Jensen (Junpei Oribe / Lee Min Ha)

Potrivit website-ului oficial, filmările încep pe 21 octombrie, la LA. Rămâne de văzut dacă remake-ul american se va ridica la valoarea celui coreeean.
Ce părere aveţi despre despre aceste hot news?

Surse:Dramafever.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on BOF – Coreean, Japonez, Taiwanez, Filipinez… American. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nu-mi plac! Nu stiu cum va fi actrita care va juca rolul lui Geum Jan Di, dar acesti baieti mi se par mult prea americani, prea plini de sine si au look-ul unor gangsteri. Nu-mi pare rau ca imi place mai mult varianta coreeana :)

 2. Nu are farmecul versiunii originale

  • Asta asa este, Lil! Eu am spus ca m-a fermecat varianta coreeana inca din articol…ramane de vazut daca americanii vor avea acelasi succes…

 3. mie nu mi se par deloc potriviti pt aceste roluri… parca sunt mult prea maturi varsta personajelor… oricum, mereu voi face comparatie cu var coreeana care mi-a placut cel mai mult :)

  • Asa este…sunt mult prea maturi si prea…nu stiu cum sa zic….nu au farmec..doar uitati-va la coreeni, te vrajesc pe loc…pe cand acestia….fugi de ei cand ii vezi…

 4. Sa punem poza actorului care va juca rolul lui So Yi Jung langa sarmantul Kim Bum…ce parere aveti?

  • Nici mie nu imi place deloc…chiar arata groaznic….am impresia ca arata ca un mafiot…pe cand Kim Bum…

 5. uitati-va la prima poza pe care am pus-o (pt ca la cover nu se vedea prea bine), sa faceti comparatie intre ei

  • Kim Bum, Kim Hyun Joong, Lee Min Ho, Kim Jun-adorabili / Americani-nu sunt deloc potriviti pt aceste roluri

 6. Si pe Joseph Almani langa Lee Min Ho…primul pare un gigolo, bun de a face reclame pentru drujbe, dar nu pare deloc un liceean, nicidecum un baiat ,,de floare” cum a fost Goo Jun Pyo jucat de LMH…

 7. nu se prea potrivesc pentru roluri.
  adica,mai in toate variantele,mai ales in cea coreeana,ei apar mai finuti.
  asa ar fi trebuit si aici…

  • Asa este, Nico! Daca ar fi niste actori adolescenti, poate alta ar fi situatia, dar asa…

 8. Ma bucur ca s-a pus stirea si pe Facebook…poate asa vor afla mai multi…

 9. de ce nu a aprut inca? aveti idee cand va aparea? nu a aprut nicio stire? va rog spunet mi si mie , multumesc :)

 10. nu se potrivesc deloc americani în rolurile din boys over flowers mie îmi place foarte mult varianta coreeană mă uit în fiecare an chiar și de două, trei ori pe an la toate episoadele

Leave a Comment