koreafilm

Song Joong Ki, înrolat în armată

Written by koreafilm. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: ,

Song Joong Ki 1 620

Published on septembrie 01, 2013 with 19 comentarii

de Andreea Ciucă

Îndrăgitul actor Song Joong Ki, cu zâmbetul ucigător şi ochii inocenţi, care ne-a captivat cu rolurile din „Obstetrics and Gynecology Doctors” (SBS, 2010), „Sungkyunkwan Scandal” (KBS2, 2010), Tree With Deep Roots” (SBS, 2011), ”The Innocent Man” (KBS2, 2012) şi “A werewolf boy” (2012), ne spune “la revedere” pentru 2 ani. A venit momentul ca „Nation’s Nice Guy” să îşi efectueze serviciul militar obligatoriu, deşi are doar 28 de ani.

La începutul lunii august, prin intermediul agenţiei lui, Blossom Entertainment, actorul a luat legătura cu fanii, scriind : ”Ce mai faceţi? Sunt Song Joong Ki. Recent, am primit avizul de înrolare de la Administraţia Militară Manpower. Mă voi înrola pe 27 august. Îmi voi încheia activităţile promoţionale cu bine în timpul rămas dinaintea plecării şi plănuiesc să intru la antrenament. Le mulţumesc sincer celor care m-au sprijinit şi m-au iubit. Din moment ce nu îmi pot lua rămas bun de la fiecare dintre voi, vă trimit inima mea recunoscătoare prin intermediul acestui mesaj. Mă voi întoarce după împlinirea sarcinilor mele militare de 2 ani. ^^ Până să vă pot întâmpina pe toţi cu o producţie bună, vă rog să rămâneţi sănătoşi şi bine.”


De asemenea, la data de 17 august, Song Joong Ki a avut un fanmeeting la Sangmyung Art Center Seul, unde s-a întâlnit cu 1000 de fani din diferite părţi ale lumii, incluzând China, Japonia, Franţa şi alte ţări. Astfel, actorul şi-a luat „la revedere” de la fani, spunându-le : ”Voi intra în armată şi mă voi întoarce cu bine.” Un reprezentant a comentat: ”Fanmeeting-ul s-a desfăşurat într-o atmosferă caldă, entuziastă. Song Joong Ki şi fanii erau înfăşuraţi de emoţie şi asta a fost memorabil, un moment fericit petrecut împreună.”


Jo In Seong i-a făcut o surpriză prin apariţia sa la eveniment, oportunitate pentru cei doi de a-şi arăta prietenia. Song a mai primit mesaje de încurajare de la alţi colegi şi prieteni ca Kim Jae-Joong, Ko Chang-Seok, Yoo Ah-In, Im Joo-Hwan, Cha Tae-Hyeon sau membrii emisiunii “Running Man“.

La sfârşitul întâlnirii, Song Joong Ki a citit o scrisoare fanilor şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile. De asemenea, a dat mâna cu toţi cei prezenţi, arătându-şi astfel recunoştiinţa.

Actorul a petrecut noaptea dinaintea înrolării cu familia sa, care a venit din oraşul său originar, Daejeon, până în Seul. Chiar agenţia sa a confirmat: ”Song Joong Ki nu a plănuit nimic pentru ziua dinaintea înrolării. El plănuieşte să petreacă timpul cu familia sa”. Pe data de 27 august, Song Joong Ki  le-a spus din nou „la revedere” fanilor şi presei, înainte să intre în unitatea cu numărul 102, la Chuncheon, Gangwon-do. În jur de 200 de fani mişunau în tabăra armatei încă de dimineaţă pentru a găsi locuri bune ca să surprindă ultimele momente ale actorului. Câteva ore mai târziu, Song Joong Ki a apărut în tabără într-un tricou negru, blugi şi o şeapcă neagră de baseball. Când a fost rugat de reporteri să îşi scoată şapca, Joong Ki a dezvăluit pentru prima dată părul său scurt. El a spus: ” Vă mulţumesc că aţi venit atât de departe ca să mă vedeţi. Mă voi întoarce în curând. Nu vă faceţi griji.” După un discurs concis, el a intrat în bază, în timp ce fanii îi transmiteau urări cu ochii înlăcrimaţi.

Song Joong Ki este prima celebritate care intră în armată după ce politica de agent PR a fost întreruptă. El a primit patru săptămâni de antrenament militar de bază, după care începe oficial serviciul activ.

În această vară, Song Joong Ki a fost distribuit în rolul unui marinar pe nume Dong Shik, în pelicula cinamatografică „Sea Fog”, dar din cauza înrolării, rolul i-a revenit lui Park Yoo Chun („Sungkyunkwan Scandal”, „Miss Ripley”, „Rooftop Prince”, ”I Miss You”).

Chiar dacă ne va fi dor de tine, armată uşoară, Song Joong Ki!  ^-^ Să fii sănătos şi să te întorci cu bine!!!

Surse: EnglishChosun, AllKPop, KpopStarz, Soompi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on Song Joong Ki, înrolat în armată. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Armata usoara! Sunt totusi 2 ani! Si toti trebuie sa treaca prin aceasta incercare!
  Ne va lipsi “Scumpicul”…dar anii trec…

  Tot in acest an s-a inrolat un alt “Scumpic”, Yoo Seung Ho (al nostru Warrior, Yeo Woon si nu numai) . Chiar daca are doar 20 de ani, a cerut sa se inroleze, fara sa stie nici agentia lui, care a declarat “Nimeni nu știa de înrolarea lui Yoo Seung Ho. El a crezut că ar trebui să se înroleze în liniște, pentru că toată lumea e la fel în armată. Nu ar trebui să fie un tratament special pentru celebrități.”

  Modesti, frumosi si talentati! Nu ne ramane decat sa-i asteptam sa revina cu filme frumoase care sa ne mearga la suflet!

  Multumiri Andreea pentru acest articol!

  Si pentru ca a inceput toamna, va urez tuturor sa fie frumoasa si rodnica!
  Sa auzim numai de bine!

  • Mulţumesc şi eu, Nona! Mulţumesc mult pentru tot!

  • Chiar ca sunt modesti, frumosi ,si …-vorba dumneavoastra- pe deasupra sunt si foarte talentati. Cum sa nu-i placem? :*

 2. Armata usoara! Sper sa se intoarca cu bine, ca tensiunea intre cele doua Coree sa se linisteasca, pentru ca mi-e frica pentru ei si pentru toti tineri in armata cand aud despre actiunile nebunesti a regimului Nord-Coreean. (cea mai recenta nebunie am aflat acum cateva minute si inca sunt şocata si trista…)

 3. Multumesc pentru articol Andreea! Va doresc tuturor o toamna frumoasa, calda si bogata!

 4. O toamnă minunată vă doresc şi eu!!!

 5. Felicitari, Andreea!!! Eu nu stiam ca in Coreea, armata este obligatorie, habar n-aveam…..cum la noi sa revocat legea armatei obligatorii, am crezut ca nu suntem singurii……..C’est la vie….:*

 6. Mulţumim pentru frumosul articol Andreea, se înrolează şi dragii noştri actori, o să ne fie dor de ei, de zâmbetul lor, dar asta e viaţa şi nu ne rămâne decât să îi aşteptăm să se întoarcă cu bine şi sănătoşi :)

  • Cu mult drag, Ionela! O sa treaca si perioada aceasta si o sa se elibereze, iar apoi o sa ne incante cu alte productii reusite…

 7. Si pentru ca era sa uit, tin sa ii multumesc frumos si Anei Ruse!

 8. Carina T. [KF]

  felicitari, Andreea pt articol.
  imi para rau ca pleaca in armata… chiar o sa-mi lipseasca filmele lui

  • Multumesc! Si mie o sa imi lipseasca…..eventual, o sa revad niste seriale cu el pana se elibereaza…

 9. HAPPY BIRTHDAY, Song Joong Ki!!!

Leave a Comment