Ana-Maria Ruse [KF]

King’s Daughter, Soo Baek Hyang

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , , ,

untitled

Published on septembrie 30, 2013 with 119 comentarii

Începând cu 30 septembrie, postul MBC va difuza o nouă dramă istorică care va ocupa intervalul rămas liber după încheierea remake-ului „Guam Heo Jun”, despre care v-am scris în luna martie. Noul serial se numeşte “King’s Daughter, Soo Baek Hyang”, sau “The Emperor’s Daughter” (제왕의 , 수백향), şi va avea peste 100 de episoade, aşa cum a avut şi serialul precedent (dar nu vă speriaţi, de regulă serialele atât de lungi au episoade care durează în jur de 30 de minute).

MBC a dezvăluit nu mai puţin de 5 postere oficiale care le înfăţişează pe cele două surori, dar şi pe rege.

Kim Jin Min (“God of War“, “Shin Don“) este producătorul, regia este semnată Lee Sang Yeob (“Lights and Shadow“) şi Choi Joon Bae, iar scenariul este scris de Hwang Jin Young.

Acţiunea se petrece în timpul domniei regelui Muryeong al Baekjae (al 25-lea rege al acestui regat), în interiorul familiei regale. Actorul Lee Jae Ryong (“Sangdo“) va interpreta rolul monarhului Baekjae.

Soo Baek Hyang, personajul care dă numele producţiei este fiica sa, şi va fi interpretată de actriţa Seo Hyun Jin, care joacă şi în “Goddess Of Fire”, altă dramă istorică produsă de MBC. Soo Baek Hyang sau Seol Nan, se va lupta pentru titlul de prinţesă cu sora sa vitregă Seol Hee, personaj negativ, care încearcă să-i fure poziţia şi statutul. În rolul lui Seol Hee o vom regăsi pe actriţa Seo Woo (“Glass Mask”).

Seol Nan şi Seol Hee trăiesc împreună într-un sat din Gaya, ca surori. Seol Hee părăseşte Gaya pentru ambiţiile ei înalte şi pleacă spre Baekjae. Seol Nan porneşte pe urmele surorii ei, şi pe parcurs află că ea este fiica adevărată a regelui Muryeong. Seol Hee, tipul de femeie fatală, face orice pentru a-i fura poziţia.

Serialul va marca revenirea actorului Jo Hyeon Jae, ultima lui colaborare cu MBC datând din 2003, iar ultimul său serial istoric din 2005 (“Seo Dong Yo”). El va juca rolul prinţului moştenitor Myung Nong, care va deveni ulterior regele Seong. Este fiul regelui Muryeong, dar este adoptat, şi o iubeşte în secret pe Seol Nan.

În alt rol îl vom reîntâlni pe Jeon Tae Su, care de curând a terminat filmările la altă dramă istorică, “Cruel Palace”, difuzată pe postul jTBC. El îl va interpreta pe Jin Moo, care va face parte dintr-un lanţ amoros format din Seol Nan, Seol Hee şi prinţul Myung Nong. Jin Moo este fiul regelui DongSeong (al 24-lea rege), dar tatăl său este asasinat pentru ca Muryeong să ocupe tronul. Jin Moo îl urăşte pe Myung Nong pentru că ocupă poziţia de prinţ moştenitor care i s-ar fi cuvenit lui.

În alte roluri: Yoon Tae Young (Goo Chun), Cha Hwa Yeon (Dorim, fostă spioană, călăuza prinţesei Seol Nan), Myung Se Bin (Chae Hwa, mama lui Seol Nan), Kim Min Kyo (Mang Goo), Jeong Seong Mo (Nae Sook), Seo Yi Seok (Yong Gu), Im Se Mi (regina Eun Hye), Ahn Suk Hwan (Baek Ga), Kim Byung Ok, Jung Man Shik.


Chae Hwa


Goo Chun


regina Eun Hye

Prima citire a scenariului a avut loc în 29 august la sediul MBC.

Recent a avut loc şi conferinţa de presă, la care au fost prezenţi cei 5 actori din rolurile principale.

Trailer:

Surse: Hancinema, Asianwiki, Soompi, MBC

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

119 comentarii

There are currently 119 comentarii on King’s Daughter, Soo Baek Hyang. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. multumim frumos Ana ptr. acest articol. pare sa aibe o distributie frumoasa aceasta drama.
    si eu am vazut saptamana trecuta si stirea despre drama, dar si imaginile si abia astept sa-l vad.

    • Cu placere! Si eu il voi urmari, abia astept :)

    • Acest film este foarte frumos il urmaresc cu drag.Dar am o intrebare:Pana la urma Solnan devine sotia lui Myung Nong?

  2. Mulţumim pentru articol Ana, după descriere pare foarte interesant şi cu o distribuţie pe măsură şi sper ca într-o zi să fie difuzat şi la noi fiind o producţie MBC :)

    • E foarte posibil! Asta daca Tvr-ul decide sa difuzeze iar seriale noi :)

  3. Multumesc pentru prezentare Ana, pare un serial frumos. Costumele imi plac foarte mult! Sunt curioasa, cat adevar istoric sta pe baza serialelor si cata parte reprezinta imaginatia scenaristilor?

    • Si eu sunt curioasa, dar citind despre regele Muryeong, n-am aflat nimic despre fiicele sale…probabil e si putin adevar, dar mai multa fictiune :)

      • Regizorii coreeni ştiu cel mai bine să îmbine adevărul istoric cu ficţiunea, puţină istorie puţină ficţiune şi succesul e garantat de asta iubim atât de mult serialele coreene :)

  4. Ana, stii ceva noutate despre Imparateasa Qi, noul serial cu Ha Ji Won?

    • Liliko, da, incepe in octombrie, dupa ce se incheie Jung Yi. A avut loc citirea oficiala a scenariului, poze oficiale insa nu au aparut inca, mai dureaza putin, dar stai linistita, voi scrie garantat :)

  5. Multumim Ana pt. articol! eu una am cam ramas in urma cu serialele care au aparut in ultima vreme si acesta pare destul de interesant, desi e cam lung pentru gustul meu.. ca sa fiu sincera prefer dramele mai scurte, dar daca gasesc putin timp as vrea sa-l incerc si sa vad cum mi se pare fie si numai pentru seo hyun jin ^.^

    • Si eu prefer dramele mai scurte, sunt mai la indemana, dar sunt si fana curse lungi :)) Urmaresc Guam Heo Jun care are in total 135 de episoade (dar fiind de 30 de minute unul, se reduce nr la jumatete), practic sunt aproape 70 de episoade. Cred ca va fi cazul si la acest serial.

      • Mie îmi plac cele mai lungi, dar prefer şi mai scurte, cel mai lung pe care l-am văzut a fost Destinul regelui (Dae Joyoung) ce a avut 134 de episoade normale de 60 minune şi nu mam plictisit deloc, am mai văzut King Gwanggaeto de 90 ep şi Jumong de 81 ep, aşa că prefer mai lungi dar îmi plac şi cele mai scurte :)

        • Şi am observat ceva, serialele istorice de obicei sunt mai lungi, iar cele moderne sunt de obicei mai scurte :)

          • Nu e asa! Ambele genuri se incadreaza in toate numerele posibile de episoade, si cele moderne si cele istorice incep de la un nr ft mic de episoade, 10, 12, 16, 20, 24, si mai putin de 10 chiar! Si ambele genuri trec de 50, de 60 de episoade. Sunt si seriale moderne de 100 si de episoade, deci nu, nu e chiar asa cum zici tu :)

        • Hmmm, nu-mi aduc aminte acum care e cel mai lung…am vazut si eu Jumong, dar nu stiu daca am vazut vreunul cu mai multe episoade…

  6. Multumim pt minunatul articol, Ana! Imi place mult distributia acestui serial, pt ca actorii ne sunt cunoscuti….Si imi mai place si ca nu e fff lung, deci e ok din toate punctele de vedere…

    • Da, actorii sunt ok! Pe Seo Woo n-am urmarit-o, asa ca sunt curioasa cum joaca! Mersi!!!!

  7. Ai dreptate, nici eu nu am văzut prea multe seriale să ştiu ce nr de episoade au, am citit şi eu despre un serial modern cu 100 episoade :)

    • Sunt o multime!

      • Eu ştiu doar unul despre care am citit aici pe site :)

        • Da un search pe google, sa vezi cate ai sa gasesti :)

  8. Pare un serial reusit dar nu stiu daca este autentic! Ultimile seriale (2012 – 2013) parca nu mai se compara cu cele mai vechi (1999 – 2010) !

    • In ce sens autentic???

    • Nu se compara, asa este…serialele mai vechi sunt mai bune, dar sa spui ca nu e autentic e cam mult…

      • Am gresit… ma refeream la serialele din 2012 gen “Dr. Jin” !

  9. Cel mai lung serial urmarit de mine este King Gwanggaeto (92 de episoade) urmat de Jumong si acum Visul Regelui :)))

  10. Am terminat de urmarit mini serialul The Dance in the Sky (14 episoade) si este bun ca poveste… dar nu prea este coreean!

    • E vorba de Bicheonmu? Cred ca e colaborare China-Coreea, nu stiu cu siguranta, nu l-am vazut!

  11. Ana, am o intrebare: tu ai vazut mai multe seriale, mi se pare ca dintre cele trei regate istoria Sillei apare in mai putine seriale decat celelalte, eu stiu numai doua seriale, Secretele si Visul regelui, dar amandoua prezinta evenimente dinaintea unificarii. Oare de ce? Au ramas mai putine documente istorice despre Silla decat despre Goguryeo sau Baekjae sau nu avea un trecut atat de zbuciumat, cu lupte interne si externe ca celelalte doua? Sau numai eu nu stiu despre serialele care au la baza istoria Sillei inainte de unificare?

    • Poate sunt mai putine cu Silla decat cu celelalte regate, dar totusi nu sunt atat de putine…acum imi amintesc The King’s Dream, Kim Soo Ro (apare si in acesta Silla, nu?), Gyebaek….cred ca despre Silla dupa unificare nu este nici unul…ma interesez care sunt toate, nu-mi vin in minte chiar acum.

      • Cred ca Imparatul marii se desfasoara in Silla unificata. Gyebaek e tot din timpul unificarii, Kim Suro din timpul formarii celor trei regate, dar de ex. in King Geunchogo abia e amintita Silla, si nici in Gwanggaeto nu prea apare, numai China, Goguryeo si Baekjae. Anii 1-600 au disparut din seriale?

        • Da, Imparatul Marii se petrece in Silla de dupa unificare!

      • Mai e si Seo Dong Yo, dar tot din anii 600…

    • E trailerul pe care l-am pus in articol!

  12. Va fi un serial frumos! Dar am observat ceva, coreenii se misca foarte repede cu filmele!!!! im 3 saptamani,fie o luna sa termine un film de peste 100de episoade???bine, ca sunt prcatic50-60 de episoade a cate o ora ………..e FANTASTIC..

    • La noi dureaza o saptamana(aproape) pentru o emisiune….asa ca ……..

      • Nu ne putem compara cu ei nici la filme, nici in alte domenii…

        • La varsta ta mai crezi in basme? va mai trece multa apa pe Dunare pana ajungem ca ei!

          • HO..HO ca doar n-om fi noi prosti, sa ne trezim asa devreme….

  13. Ma bucur sa vad seriale istorice noi! Multam de informare! Are o distributie pe cinste! Cam imbarligata actiunea,care pe cine iubeste ,care pe cine uraste ,dar nu mai conteaza acum,principalul este ca deja curiozitatea noastra e pe cai mari!

  14. Am updatat articolul cu poze cu cei doi actori din rolurile principale :)

    • Jeon Tae Su mi se pare mai simpatic, chiar daca joaca personaj negativ :)

    • Ana, un click pe numele meu, te rog :)

      • Stiu, stiu, e prezenta la BIFF dupa o absenta de 4 ani de pe covorul rosu! Cat de frumoasa e, am vazut azi multe poze!

        • Si eu am gasit astazi, e atat de eleganta, o adevarata regina!

          • M-am uitat şi eu şi e superbă, atât de elegantă şi rafinată :)

        • Da, eleganta, frumoasa, distinsa, intr-un cuvant Ha Ji Won! Deci amandoi fratii vor fi aproape in acelasi timp in productii MBC. Am citit intr-un articol ca Jeon Tae Su si sora lui vor filma anumite scene in platouri apropiate si el spunea ca ii este mai frica de criticile sorei lui decat de ale regizorului (Ha! Ha!) (sau ma rog , ceva similar, traducerea cu google e relativa).
          Multumesc Ana pt recenzie si astept cu nerabdare articolul referitor la Empress Qi.
          Ana cred ca ai vazut-o pe Seo Woo in Cinderella’s Sister, sau nu ?
          Va doresc un weekend superb, cu soare.

          • Da, ambii joaca in productii MBC :) Ce frumos ca vor fi atat de aproape la “servici” :)
            Andreea, eu n-am vazut Cinderella’s Sister :)

  15. Click si pe numele meu!!!

    • :O :O E foarte frumoasa cum zambeste, si aici se vede si coafura

      • Da, e superba!!!

      • Si intreaga tinuta, care mi-a placut ft mult. A facut o alegere buna cu rochia, sacoul, pantofii, coafura, tot!

          • Si eu am votat! Daca nu ma insel e pe pozitia a doua.

          • De fapt e pe locul 1 acum! Se pare ca toata lumea apreciaza tinuta ei ca fiind cea mai frumoasa, imi era teama ca sunt subiectiva :))

          • Se pare ca nu sunt :))

          • Da, e pe locul 1., al doilea este Han Hyo Joo, dar Ha Ji Won are un avantaj de vreo 50 de puncte. Si nu esti deloc subiectiva, si nici eu :)

          • Mi-au placut si alte tinute, dar a ei chiar e cea mai frumoasa si eleganta.

        • Seamana cu o sirena :)

          • Si mie mi-a placut mult HJW, Han Hyo Joo si Lee Yeon Hee cu Teacyeon..desi mai sunt si alte actrite frumoase…

  16. Apropo!!! Ieri am vazut primul episod din Soo Baek Hyang! E un serial frumos, si am fost incantata si in acelasi timp amuzata sa vad elemente specifice filmului “Pe aripile vantului”. Priviti primul episod si le veti recunoaste daca ati vazut celebrul film!
    Acum trec la episoadele 2 si 3 :)

    • Cinderella’s Sister ruleaza sau a rulat pe Euforia da nu stiu titlul romanesc. Si eu am votat. Cum faceti chestia asta cu clikul??? Vreau si eu!!!

      • am citit comentariile de aici si cand am ajuns la Euforia mi-am adus aminte ca vor sa mute serialul de la 16.00 – Ura de fiica – doar in weekend, si asta dupa o pauza de doua saptamani!
        mi se pare tare aiurea, mai ales ca e un serial de 50 de episoade si abia incepuse…nu stiu ce i-a apucat, nu puteau astepta sa se termine Sora vitrega sa dea noul serial?
        daca mai sunt nemultumiti pe aici de situatia asta, haideti sa le trimitem cateva mesaje pe facebook, poate se razgandesc totusi!

  17. Primul episod din King’s Daughter, Soo Baek Hyang tradus in romana:
    http://kseriale.blogspot.ro/2013/09/kings-daughter-soo-baek-hyang.html

    • Doamne, ce repede l-au tradus in romana…..incredibil…:* de la “The Duo”,la Fiica Regelui si sa nu uitam de “Negustorul Lim Sang ok”…..

    • Eu il urmaresc subtitrat in limba engleza.

      • Ana, daca te rog, imi poti spune pe ce site il urmaresti,cu subtitrare in engleza, eu il urmaresc pe gooddrama.net…..e acelasi site?… pupici:*:*

        • Da, pe acelasi :)

          • merci:*…pusy..:*:)

  18. Serialul e minunat,abia astept episoadele urmatoare……..!

    • Si eu!!! Ieri am vazut si episoadele 2&3 :)

      • Sincer, m-a cucerit de la primul episod……”ii prevad un destin maret “:))))

        • Da, e foarte ok! Si mie imi place ft mult :)

  19. Fetelor, cum faceti faza cu “click pe nume”? e interesant……

    • Atunci cand lasi un comentariu, completezi 3 rubrici, nume, adresa de mail si mai e o rubrica your website url, care de obicei ramane goala. Noi urcam o poza pe tinypic, si copiem in rubrica aia al 4-lea cod care ne apare pe tinypic :)

      • Merci, merci, merci

      • oooooo…super!! nu stiam…multumesc mult…:*

  20. Hello? unde e toata lumea?….eu astept de ieri..dar, in zadar..stiu ca e weekend…tocmai de aceea avem mai mult timp….va pup:*:*:)

    • Eu sunt prin zona, mai urmaresc un episod, mai trec pe aici…dar vad si eu ca e pustiu :(

      • Eu, deocamdata ma ocup de Dae Johyong, serial difuzat pe national, de la ora 12, si la 01 in reluare….imi vad restantele,ca tot e weekend..:)

        • Buna! Mai suntem :) Eu m-am trezit la 4.15 in fiecare dimineata ca sa ma uit la Luna imbratiseaza Soarele… De ce se difuzeaza la un moment atat de imposibil? Oare mai urmareste cineva in afara de mine?

          • Lil, să ştii că nu eşti singură şi eu mă trezesc la 4:15 ca să văd Luna îmbrăţişează soarele, dar dimineaţa asta l-am pierdut dar în rest l-am văzut :) Andrea eu am văzut de 2 ori Dae Joyoung şi e super dacă ai vreo nelămurire poţi să-mi spui :)

          • Lil, nici mie nu-mi place ca e difuzat asa devreme…nu am cum s il urmaresc,am scoala…si fiind ora 4 la ore as arata ca o stafie, cu doua cepe in loc de ochi:*….

  21. Mercy ,Ionela…sincer as cam avea..Dae Joyong a avut cam aceesi soarta, nu si-a cunoscut tatal pana tarziu?

    • Da, si-a cunoscut tatăl mai târziu şi a fost crescut de comandantul suprem Yeon Gaesomun. Eu l-am urmărit când a fost difuzat pe Naţional tv, nu te speria de nr episoadelor 134 pentru că nu te plictistisii deloc :) :*

      • Acelasi Yeon gaesomoon ca cel din Gyebaek? Dupa ani, cam asa pare….sau ma insel?..

        • Da, cel din Gyebaek, că Goguryeo şi Baekje au căzut în acelaşi timp

          • Da, asta aflasem din Gyebaek, dar tot anul asta…..merci pentru lamuriri….stii cum am vazut serialul? Primele 4 episoade, prin martie, sambata, apoi la-u schimbat, iar din iunie(aproximativ ep 60) pana acum, dar au o difuzare prosteasca….ziua la 12 si noaptea la 01….vai si amar….sunt dezamagita ca si de tvr1…

  22. Se cam intrec cei din tvr….pe langa ca nu dau seriale noi, nici nu le difuzeaza pe celelalte la ore rezonabile(apropo nu va sperati de ora comentariilor,doar ca nu am somn…)

    • Eu când eram la şcoală mă trezeam la 5 să mă uit la seriale koreene (Jumong, Dong Yi, Yi San, Secretele de la palat şi Giuvaierul palatului) pe toate leam revăzut de la 5 dimineaţa şi apoi mergeam la liceu, aşa că pot să mă trezesc să mă uit la Luna îmbrăţişează soarele şi nu îmi era somn, prea tare :)

  23. Eu Dae Joyoung lam văzut când a fost difuzat de Naţional tv prima oară, din toamna până în vară, 7 luni şi apoi pe Naţional tv anul trecut :)

    • Doamne…si serialul asta la-u difuzat de trei ori?…dar sunt rau in urma…

  24. Da, asta e deja a treia oară când îl difuzează, prima oară a fost din noiembrie 2011 până în mai 2012, e unul din serialele mele preferate :)

  25. Aici pe site e descrierea completă şi prezentarea acţiunii, e un articol :)

    • Mersi, Ionela,acum o sa caut recenzia..,te pup:*

  26. Primele 15 episoade sunt traduse in romana la adresa de mai jos! + Album foto
    http://kseriale.blogspot.ro/2013/09/kings-daughter-soo-baek-hyang.html

  27. Serialul e ft ft bun, la fel ca si Empress Ki, ambele merita urmarite!

  28. Poate ca finalul serialului, ultimele scene din serial, dincolo de atmosfera aceea florala, ar fi putut sa fie mai plin de continut. Parca a fost destul de sec si de rece si parca centrat pe alte personaje, mai mult sau mai putin secundare, si nu pe cel principal.

    • A parut asa, dar totusi finalul a fost cu personajul principal. Mie mi-a placut la nebunie cum s-a terminat, adica perfect :) M-am bucurat enorm pentru personajele principale, si chiar si pentru personajele negative.

      • Eu asteptam putin mai mult fast in jurul celor doi. Iar Myongnong a reactionat destul de apatic cand a aflat cine e Seolnan. Scenele dintre Jinmu si Seolhi au parut mai intense.

        • Da, ai dreptate!

          • Se putea pune un pic mai mult accent pe final, puteau sa arate cum Myongnong si Solnan se intorc la palat, cum devine ea regina…iar la final tot asteptam ca cei doi sa se sarute, si nimic :)) S-a terminat asa, dar oricum, mie mi-a placut ft mult serialul, si ultimul episod m-a facut chiar si sa lacrimez! Poate daca mai prelungeau serialul cu vreo 2-3 episoade, n-ar fi fost rau, dar se pare ca au vrut sa incadreze in cele 108 episoade, cum au anuntat.

  29. Una peste alta, eu consider “Soo Baek Hyang” un succes din partea MBC :) Si sper ca actorii sa fie premiati, daca se poate!

  30. Pana la urma Solnan se casatoreste cu Myung Nong?

    • Raman impreuna la final :)

  31. ce frumos, este foarte frumos serialul il urmaresc cu drag! Multumesc.

  32. Ieri am terminat si eu de vazut acest film,intr-un maraton de aproape o saptamana! Mi-a placut si nu prea ! Prea au fost trase de par unele scene ! Sorela lipitoare si paranoica a jucat fantastic a avut un rol greu,ca si personaj a fost raul intruchipat! dar cel mai mult mi-a placut de Mutu,nu Adrian ,nu fotbalistul ci spadasinul!

    • Ca in mai toate serialele de altfel, Livia, dar per total eu zic ca a fost un serial bun! Si da, Seo Woo a fost senzationala, dar si Seo Hyun Jin m-a incantat :)

  33. Da per total a fost un film bun,care m-a tinut cu sufletul la gura,dar fazele in care uite mortul,nu e mortul ,prea mi-au zgariat inteligenta,nu ca ar fi ea prea multa ,dar de 1-2 neuroni tot mai beneficiez! Siropul de memorie cred ca a fost putin expirat in cazul lui Solnan ca nu a avut prea mare efect!

    • Pai parca nu-l bause….

  34. Nu acuma la final,ci atunci cu Sado,care i-a pus o cantitate mica sau altceva!

    • Aha, nu mai imi amintesc cum a fost exact faza aia…dar stiu despre care vorbesti!

  35. thank you ana

Leave a Comment