koreafilm

Kim Hee Chul, eliberat din armată

Written by koreafilm. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged:

Kim Hee Chul 1 620

Published on septembrie 08, 2013 with 4 comentarii

de Andreea Ciucă

Îndrăgitul cântăreţ şi actor Kim Hee Chul, membru al trupei Super Junior, şi-a efectuat serviciul militar obligatoriu timp de 2 ani, eliberându-se din armată vineri, 30 august, de la Oficiul Seondong-Gu. Deşi era programat să se elibereze pe 31 august, Hee Chul a fost eliberat cu o zi mai devreme deoarece 31 era sâmbăta.

Încă de pe 29 aprilie anul curent, un oficial al agenţiei sale a mărturisit:” Kim Hee Chul se va elibera pe 31 august şi şi-a exprimat cu putere dorinţa de a se reîntoarce la Super Junior.” A mai adăugat: ”El momentan se pregăteşte, deci va putea să se întoarcă pe scenă pentru „Super Junior World Tour” după ce va fi eliberat. Mai sunt patru luni până să părăsească serviciul militar şi pentru perioada de menţinere, el va practica diferite coregrafii în timpul serilor şi weekend-urilor.”


Kim Hee Chul s-a înrolat pe 1 septembrie 2011 şi a servit ca ofiţer în serviciul public. În vara anului 2006, Kim a fost implicat într-un accident serios, ceea ce a necesitat intervenţia unei operaţii majore, acesta fiind şi motivul pentru care a servit ca ofiţer în serviciul public la Seongdong Café, şi nu soldat în serviciul activ. Chiar la ultimul episod al „Radio Star”, înainte de a se înrola, Kim Hee Chul a mărturisit: ”Ca şi membru Super Junior, m-am obişnuit să primesc multe critici întrucât nu sunt un dansator desăvârşit. Am fost implicat într-un accident cu câţiva ani în urmă. Piciorul meu stâng a fost sfărâmat în timpul accidentului şi am avut multe tije de oţel introduse în picior”.


La data de  28 august, agenţia sa, SM Entertainment, a anunţat: „Kim Hee Chul primeşte momentan o mulţime de oferte de la diferite show-uri de divertisment şi drame. El va lua în considerare acele ofertele cu atenţie după ce va fi eliberat şi va lua o decizie în legătură cu ele, dar pentru moment, nimic nu s-a stabilit încă. După eliberarea lui, Kim Hee Chul plănuieşte să exerseze pe cât de mult poate, şi odată ce va fi pregătit, el se va alătura celorlalţi membri ai Super Junior pentru turneul mondial. Dar nu putem spune cu certitudine când va fi asta.”

Pe 29 august, s-a anunţat că Kim Hee Chul va primi un premiu de recunoştinţă pentru comportamentul impecabil pe care l-a avut în timpul serviciului militar. Un reprezentant a dezvăluit: ”Kim Hee Chul va fi eliberat şi onorat cu un premiu înaintea eliberării oficiale.”

O mulţime de oameni din divertisment şi fani au acordat atenţie eliberării lui, deoarece el este foarte talentat, având o prestaţie excelentă atât ca şi cântăreţ, cât şi ca actor („Sharp 2KBS2 2005; „LoveholicKBS2 2005; „Rainbow Romance” MBC 2005; ”Bad FamilySBS 2006; ”Golden Bride” SBS 2007; ”Loving You A Thousand TimesSBS 2009; ”I Am Legend” SBS 2010; ”Youth Melody” CCTV 2011), DJ la radio sau MC, încă dinaintea înrolării în armată. De asemenea, s-a relatat că Hee Chul se va elibera fără să aibă vreo ceremonie publică.

În ziua eliberării, Kim Hee Chul, care însuşi se numeşte „Big Space Star”, a arătat premiul primit pentru comportamentul exemplar şi şi-a salutat fanii.

ELF, fanii Super Junior din întreaga lume, au postat fotografii şi mesaje de felicitare lui Hee Chul sau Heenim. După ce s-a eliberat, Hee Chul a continuat, de asemenea, să posteze fotografii pe contul său de Instagram.

Trupa Super Junior, în componenţă cu doar opt membri, participă la turneul mondial, ”Super Show 5”, care a început în martie în Seul, Coreea de Sud; în aprilie în Brazilia, Argentina, Peru şi Chile; în iunie în Indonezia şi Hong Kong; în iulie în Singapore şi Japonia; în august în Thailanda, Taiwan şi China; în septembrie vor continua în China; în octombrie în Malaezia şi Filipine, iar în noiembrie, din nou, în Japonia.

Kim Hee Chul va fi o binevenită completare pentru trupă. Fanii lui speră să-l vadă cu grupul la concertul din 24 octombrie de la Manila. Cum toţi membrii trupei trebuie să îşi efectueze stagiul militar, trupa va fi, pentru câtva timp, mereu incompletă. Kangin a fost primul membru din trupă care s-a eliberat în aprilie 2012 şi s-a alăturat grupului după trei luni de antrenament şi tranziţie. Momentan, Leeteuk este în armată, înrolându-se pe 30 octombrie 2012, iar Yesung s-a înrolat pe 6 mai….…şi vor urma şi ceilalţi!

Eu mă bucur că Kim Hee Chul s-a întors cu bine şi aştept cu nerăbdare să văd care vor fi planurile lui pentru  viitorul apropiat!!!

Surse: AllKPop, Soompi, En.Korea.Com.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Kim Hee Chul, eliberat din armată. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mulţumesc frumos dnei Eleonora Ban şi, nu în ultimul rând, Anei-Maria Ruse!

    • Cu placere, Andreea!

  2. Bun venit si spor la treaba! Il asteapta zile lungi de repetitii si munca asidua! Sa-i uram sa fie sanatos si sa integreze repede in trupa pentru continuarea turneului!

    Dar, iata inca o dovada ca “unde-i lege nu-i tocmeala” (la ei, coreeni)! Cu toate problemele lui medicale nu s fost scutit de armata! E adevarat ca nu “la fortele speciale” dar, si-n armata sunt destule compartimente ce trebuiesc deservite!

    Multumim Andreea ca ne tii la curent cu evenimente din viata actorilor si cantaretilor coreeni, atat de dragi noua!

    • Cu mult drag, Nona! Si eu va multumesc!

Leave a Comment