Ana-Maria Ruse [KF]

The Moon Embracing the Sun – episodul 7

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

1

Published on aprilie 10, 2013 with 9 comentarii

I Hope It Isn’t by Lee Ki Chan (이기찬)

Nok Kyung o sfătuieşte pe Yeon Woo să se ferească de străini. Yang Myung se află în zonă şi aude de la cineva că regele va vizita oraşul. Caravana acestuia îşi face apariţia şi poporul se adună să-şi vadă regele, printre care şi Yeon Woo cu Seol. Fata se contrează cu una dintre gărzi, folosindu-se de puterea deducţiei pentru a-i închide gura.

Toţi oamenii se pleacă în faţa regelui, dar atenţia lui Yeon Woo este distrasă de un fluture, şi se ridică în picioare. Când vede faţa lui Hwon, izbucneşte în lacrimi, fără să-şi dea seama de ce.

Gărzile observă lipsa ei de respect, iar Seol o apucă de mână şi fug împreună. Yeon Woo are un flashback de memorie din trecut. Yang Myung, fuge după cele două, având impresia că a văzut-o pe Yeon Woo. Regele Hwon îşi petrece timpul împreună cu garda sa de corp, Woon, şi reuşeşte să se furişeze cu acesta în afara palatului.

La fel ca Yang Myung, şi Hwon are vedenii cu Yeon Woo, şi se ţine după ea, în pădurea acoperită de o ceaţă ciudată, doar pentru a da în cele din urmă de adevărata Yeon Woo.

Acesta îl recunoaşte ca fiind regele (pe care l-a văzut când a sosit cu alaiul regal) şi îi invită pe cei doi acasă. Regele se simte atras de ea, pentru că îi aminteşte de Yeon Woo, dar îşi alungă gândurile spunând că nu poate fi ea, doar îi seamănă. Ea îi spune că este o orfană, şi nici măcar nu are un nume, iar regele o numeşte Wol (lună).

Regele şi fratele său se întâlnesc pentru a bea un pahar de băutură, iar Hwon îl întreabă dacă o mai poartă încă pe Yeon Woo în inima sa.

Ministrul Yoon se foloseşte de o şamană pentru a-l mai stăpâni pe rege, iar aceasta îi spune că a plantat în încăperile sale un talisman. Regina Bo Kyung îl vizitează pe rege în speranţa că acesta va ceda şi va accepta să consume mariajul lor, dar Hwon îi spune cât de mult o dispreţuieşte.

Hwon simte durere în piept şi leşină pentru scurt timp.

Talismanul şamanei îşi face efectul iar regina-mamă profită de asta pentru a o rechema la palat pe Nok Kyung. Hwon îi ordonă lui Woon să plece în căutarea lui Wol, pentru că e convins să aceasta ascunde ceva. Mama lui Yeom este îngrijorată că fiul ei nu-şi petrece nopţile alături de soţia sa, prinţesa Min Hwa.

Regina-mamă îşi trimite acoliţii după preoteasa Nok Kyung, iar unul dintre aceştia pune ochii pe Wol, ordonând să fie capturată. Este închisă într-o cutie de lemn şi dusă spre palat. Luptându-se să iasă, Wol are un nou flashback de memorie, văzând cum o fată se chinuie să respire închisă fiind într-un sicriu. Se întreabă înspăimântată: „Cui aparţin aceste amintiri?

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumesc mult pentru rezumat! >:D< Nu prea reusesc sa ajung sa vad filmul si ma ajuta mult sa tin pasul cu tot ce se intampla.

  2. Primul! Multumesc pentru rezumat!

  3. Cu placere!

  4. Multumesc frumos pt rezumat,Ana!

    • N-ai pt ce :)

      • Cum sa nu am? Voua va datoram fffff mult!

  5. Nu am vazut episodul! Unde se gaseste cu sub in ro???

  6. Multumesc pt rezumat.Ana,
    Ce tare printul a reintalnito pe Yeoon woo

  7. Am reusit sa vad episodul! Regele “a dat numele” preotesei!

Leave a Comment