koreafilm

My Girl

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Recenzii, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , ,

1[1]

Published on martie 25, 2013 with 10 comentarii

de Celine_blue

My Girl (Mai Gul în scrierea romanizată sau 마이 în limba coreeană) este o comedie romantică cu 16 episoade, ce a fost difuzată în Coreea în perioada decembrie 2005- februarie 2006, pe SBS.

Regia a fost semnată de Jun Ki-Sung (Gangnam Style-2013, To The Beautiful You, Boys Over Flowers) iar scenariul a fost conceput de Hong Jin-Ah (The King 2hearts, Beethoven Virus) şi Hong Ja-Ram (Beethoven Virus, Over the Rainbow).

My Girl a avut un real succes împuşcând un rating destul de ridicat după cum urmează: episodul 1 a pornit cu un rating naţional de 14,6% şi în Seul de 15,8%, iar ultimul episod a ajuns la nivel naţional la un rating de 24,9% şi în Seul la 26%.

Distribuţia principală a fost alcătuită după cum urmează:

● Lee Dae Hee (Chuno, Iris 2) în rolul lui Ju Yu-rin.

Yu-rin este ghid turistic într-o companie mică care organizează tururi ale insulei Jeju. Ştie să vorbească fluent limbile- chineză şi japoneză, iar datorită caracterul său sociabil, puternic şi mereu zâmbitoare reuşeşte cu succes să-i distreze la maxim pe turiştii străini şi nu numai, pe care ea îi însoţeşte.Tatăl ei este dependent de jocuri de noroc de toate felurile, care face datorii după datorii şi pe care într-un final fiica sa se străduie să le plătească. Yu-rin duce o viaţă destul de modestă dar este fericită atât timp cât îl are pe tatăl său aproape. Din cauza datoriilor frecvente pe care le tot face tatăl său, ei au trebuit să se mute mereu în alt loc, în altă ţară.

Lee Dong-wook (La Dolce Vita, Scent of a Woman, Wild Romance) în rolul lui Seol Gong-chan.

Gong-chan este un frumos  moştenitor de 28 ani al unui lanţ de hoteluri de top în Coreea, L’Avenuel . Este o persoană care preferă să audă răspunsuri simple,  „da” sau „nu” şi urăşte scuzele de lungă durată şi conversaţiile, deoarece este o persoană nu prea sociabilă, este foarte responsabil şi muncitor, dar în străfundul inimii sale este o persoană sensibilă cu sufletul plin de durere.

Lee Jun-ki (Iljimae, Arang and the Magistrate, Hero, Time Between Dog And Wolf) în rolul lui Seol Jeong-woo.

Jeon-woo este vărul lui Gong-chan, în vârstă de 28 ani şi care a fost încă din copilărie cel mai bun prieten al vărului său. Pentru el viaţa este prea scurtă, aşa că vrea să trăiască în mod liber şi să aibe cât mai multe iubite. Este o fire care mereu încalcă fără resentiemnte regulile vieţii şi ale familiei, dar în acelaşi timp este o fire blândă şi optimistă căreia îi place să-şi trăiască viaţa după pofta inimii.

Park Si-yeon (Nice Guy, The Greatest Love, Coffee House, On Air, When Spring Comes) în rolul lui Kim Se-hyeon.

Se-hyeon are 26 ani, este o jucătoare de tenis, cunoscută sub numele de Sharapova de Coreea şi este considerată un star în lumea sportului coreean. Ea este o fată extrem de frumoasă, rea şi foarte ambiţioasă şi renunţă la orice pentru cariera sa, cum ar fi Gong-chan, lăsându-l pe acesta cu inima zdrobită în Coreea, în timp ce ea pleacă în turnee internaţionale.

Hwang Bo-Ra (Arang and the Magistrate, Love Rain, Road No.1) în rolul lui  Ahn Jin-Sim.

Jin-Sim este cea mai bună prietenă a lui Yu-rin şi cea care o ajută de câte ori aceasta trece printr-o situaţie grea.

Jo Kye-Hyung (Wich Yoo Hee, Fashion 70’s) în rolul lui Ahn Jin Kyu.

Jin Kyu este fratele mai mic a lui Ahn Jin-Sim, este ca şi sora sa, unul dintre cei mai buni 2 prieteni a lui Yu-rin, care îşi ajută prietena în orice situaţie.

Povestea începe cu Yu-rin venind în grabă la aeroport. Invocând o boală incurabilă şi faptul că nu mai are mult până va muri şi după o furtună de plânsete de-ţi rupe inima, aceasta reuşeşte să urce în avion pentru a vorbi cu Gong-chan…

Yu-rin este o fată cu multe calităţi printre care şi cea de a fi o actriţă desăvârşită, reuşind de fiecare dată să-i facă pe cei din jur, să creadă ce vroia ea.

După alte întâmplări comice, Yu-rin este angajată temporar de frumosul moştenitor, să fie ghid pentu nişte vizitatori importanţi, chinezi, după ce anterior Gong-chan îşi dăduse seama că avea nevoie urgentă de un traducător pentru acea delegaţie chineză…..

Mai târziu Yu-rin consideră că nu face nimic rău dacă va locui câteva zile în luxoasa vilă a familiei lui Gong-chan, vilă care era locuită numai în cazuri oficiale. Aici găseşte după părerea ei, mina de aur datorită căreia va putea face rost de o sumă frumuşică de bani, cât să-i plătească datoriile tatălui şi să cumpere un bilet de avion pentru a-l trimite în Japonia deoarece era căutat de către debitori.

Totul merge ca pe roate şi „afacerea” cu portocale culese din livada din curtea vilei familiei Seol, dă roade semnificative. Yu-rin se gândeşte chiar să vină şi cu ceva original în „afacerea” sa şi anume începe să prepare dulceaţă şi suc proaspăt de portocale, sperând că-şi va putea extinde mult , mica „afacere” atrăgând clienţii cu noile produse. Vânzarea merge foarte bine şi Yu-rin începe să strângă o sumă frumuşică de bani. În „afacere” ea este ajutată şi de prietenul ei cel mai bun Jin Kyu.

Într-o zi când Yu-rin era în culmea fericirii văzând numărul mare de clienţi şi câand credea că este stăpână pe situaţie, întâmplarea face ca taraba ei să fie lovită de nimeni altul decât Gong-chan. Ca o persoană bine crescută, naivul de el, fără să ştie ce se petrece cu adevărat, îi plăteşte lui Yu-rin pagubele produse. Aceasta mânată de conştiinţa care o mustra, îi dă o pungă plină cu portocale drept mulţumire pentru gestul nobil de a o despăgubi.

Peste câteva zile adevărul iese la iveală şi Yu-rin îi mărturiseşte tot adevărul, adevăratului proprietar al portocalelor şi îi înmânează toţi banii pe care îi câştigase din mica sa „afacere”……..

Yu-rin se pare că semănă foarte mult cu mătuşa moartă a lui Gong-chan, fapt penru care acesta hotărăşte să o ducă pe aceasta în faţa bunicului său, care se afla pe patul de moarte, prezentând-o ca fiind adevărata lui nepoata, cea pe care el o căuta de mult timp. Atunci se întâmplă un miracol şi bunicul muribund parcă reînvie la viaţă după atenta îngrijire a „nepoatei” mult aşteptate.

La început Yu-rin nu vroia să accepte să joace rolul verişoarei lui Gong-chan, dar disperarea acesteia de a rambursa datoriile mari ale tatălui săuo face să accepte să joace falsul rol…..

Se pare că viaţa îi face pe cei doi veri şi prieteni buni, Gong-chan şi Jeong-woo să se îndrăgostească de amuzanta, carismatica şi năstruşnica Yu-rin, trecând împreună prin multe situaţii comice, frumoase şi unele chiar foarte triste…………….

Vă las să descoperiţi singuri cu cine va rămâne frumoasa Yu-rin şi să aprofundaţi mai bine acţiunea acestei frumoase comedii romantice, cu speranţa să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut şi mie.

Surse: dramawiki, wikipedia, asianwiki, soompi, koreandrama, SBS.co.kr.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on My Girl. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Am auzit de multe ori despre serialul asta, trebuie sa fie ft funny :) Multumim Celine ;)

 2. Mulţumim Celine pentru prezentare, pare foarte frumos şi amuzant serialul, sper să fie difuzat şi la noi într-o zi!

 3. Multumim pt prezentare,Celine!Sper sa il vad si eu candva,caci prezentarea ta m-a convins. Mi-ar placea sa il difuzeze si la noi.

 4. Celine multumim pentru prezentare, o sa-l vad cu placere

 5. Vai ce tinerica era Lee Da Hee! Multumesc pentru prezentare Celine, sunt acum in drum spre acasa si am uitat numai pe poze, dar acasa voi citi tot articolul :)

 6. Na, am citit :) Mi se pare un serial vesel si de-adevarat romantic. Si actorii sunt cunoscuti. Poate va fi difuzat si la noi.

 7. multumesc fetelor ptr. aprecieri. drama este fenomenala. e plina cu momente amuzante. o sa va cucereasca de la primul episod.

 8. hihi..interesanta afacerea cu portocale :)) si nu stiu voi dar eu nu ma pot abtine sa nu rad la scena cu bunicul acela care se insanatoseste dintr-o data cand isi vede “nepoata” :)) sper sa reusesc sa-l vad in vacanta de Paste sau poate il vor da la tv mai devreme, acum ca l-au descoperit si pe Lee jun ki. Multumim mult Celine! :D

 9. Unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut! De atunci Lee Dong Wook este unul dintre preferatii mei.
  Foarte frumos articol! Felicitari!

 10. imi plac toate filmele in care joaca lee jun ki il ador pe omul asta este un actor foarte bun .mi-a placut foarte mult si prezentarea ta sper sa se difuzeze si la noi intr-o zi acest film.ador filmele coreene.

Leave a Comment