koreafilm

IRIS II: New Generation

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , , , , , , ,

iris2

Published on februarie 11, 2013 with 50 comentarii

de Claudia B. şi Ana-Maria Ruse

Iris2 (아이리스 2) va debuta luna aceasta, în data de 13, pe postul Kbs2, în zilele de miercuri şi joi, ora 21:55 KST. Serialul produs de Taewon Entertainment este continuarea celebrului blockbuster Iris produs în anul 2009, şi care i-a avut în rolurile principale pe actorii Lee Byung Hun, Kim Tae Hee, Kim Seung Woo, Kim So Yeon şi multe alte nume cunoscute.

Regizorii sunt Pyo Min Soo şi Kim Tae Hoon, iar scenaristul este Jo Gyu Won, care a fost şi în echipa Iris. La fel ca predecesorul său, Iris2 va avea 20 de episoade. Povestea continuă în principiu linia trasată de Iris, fiind, la fel ca acesta, un thriller cu spioni. Acţiunea se petrece la 3 ani după moartea suspectă a agentului NSS Kim Hyun Jun (interpretat de Lee Byung Hun în Iris), iar noii membrii ai serviciilor secrete NSS, Jung Yoo Gun (Jang Hyuk) şi Ji Soo Yeon (Lee Da Hae) încearcă să anihileze reţeaua de spionaj numită IRIS.

Misterul morţii agentului Kim va fi elucidat, iar celebrul Baek San, care lucra în NSS sub acoperire, trimis de gruparea IRIS va fi din nou în mijlocul acţiunii. Mai mult, vom afla detalii şi despre misteriosul personaj Mr. Black, care conduce din umbră gruparea. Agentul Yoo Gun este team-leaderul TF-A din cadrul NSS, şi se află pe urmele lui Baek San, dar conspiraţia în care se trezeşte implicat s-ar putea să-i schimbe complet soarta.

Să trecem puţin şi la prezentarea personajelor, dar să amintim şi faptul că actorii din rolurile principale, Jang Hyuk şi Lee Da Hae se întâlnesc şi vor forma un cuplu pe micul ecran pentru a treia oară, după Robbers (SBS-2008) şi Chuno (KBS2TV-2009).

Jang Hyuk va juca rolul lui Jung Yoo Gun team-leaderul TF-A din cadrul NSS (Serviciul Naţional de Securitate), o organizaţie secretă de pe teritoriul Coreei de Sud, al cărei scop este să apere ţara împotriva terorismului. Aflat în luptă directă cu organizaţia IRIS şi membrii săi, Yoo Gun face uz de tehnicile sale impecabile în artele marţiale.


***NOTĂ: NSS este o organizaţie fictivă, ea nu există în realitate!

Lee Da Hae o interpretează pe Ji So Yeon, agent în NSS şi membru important în lupta contra terorismului. Ea este expertă în arme, fiind şi medaliată cu aur, dar excelează de asemenea şi în arte marţiale.

Lee Bum Soo (Yoo Joong Won) este un agent nord-coreean prins undeva la mijloc între NSS şi IRIS. Prea multe despre el nu se ştiu, dar urmează să-l descoperim treptat.

Oh Yeon Soo (Choi Min) este directorul NSS. Ea este recrutată de NSS după ce lucrează ca agent la Pentagon. Choi Min schimbă faţa NSS-ului şi câştigă încrederea preşedintelui.

Yoon Doo Jun (membru al trupei k-pop B2ST) este Seo Hyun Woo, membru la rândul lui al NSS. Este un agent de elită, se pricepe la spartul parolelor şi cunoaşte multe limbi străine. Va forma un triunghi amoros cu Jung Yoo Gun şi Ji So Yeon.

Lee Jun (membru al trupei k-pop MBLAQ) este Yoon Shi Hyuk, face parte din echipa de escortă, şi este geniul din spatele calculatoarelor.

Im Soo Hyang este Kim Yeon Hwa, sora agentei nord-coreene Kim Sun Hwa (interpretată de Kim So Yeon în Iris), care va apărea şi în Iris2. Yeon Hwa devine asasină şi îşi caută sora care a dispărut în urma unei misiuni.

Alţi actori care au jucat în Iris, vor interpreta şi în Iris2 aceleaşi personaje, este vorba despre Kim Young Chul (Baek San din organizaţia IRIS), Kim Seung Woo (Park Cheol Yeong, agent nord-coreean), Yun Ju Sang (Oh Hyun Kyu, şeful departamentului de criminalistică din cadrul NSS) sau Lee Jeong Kil (Jo Myung Ho, preşedintele republicii coreene).

În alte roluri: Kim Il Woo, Baek Sung Hyun, Sung Dong Il, Yoon So Yi, Jo Sung Ha, Jung Suk Won, Yoon Ju He, Yoo Min (cameo şi în Iris, în rolul unei japoneze), Cha Hyun Jung şi David McInnis.

Producătorii au lansat recent o veste-bombă, şi anume că un personaj care a murit în Iris, va avea o apariţie în Iris2, iar ştirea îi încântă în mod deosebit pe fanii primei serii, care a avut un succes fenomenal, şi cu siguranţă aceştia vor urmări şi seria a doua. Producătorii au declarat „Având în vedere că noua noastră producţie are foarte multe legături cu sezonul 1, vor fi multe momente în care telespectatorii vor fi surprinşi şi vor simţi că trecutul coexistă cu prezentul.”

Filmările au început anul trecut, în luna noiembrie. Prima locaţie aleasă a fost Podul cu Lanţuri din Budapesta, Ungaria. Cele două benzi de trafic de pe celebrul Széchenyi au fost temporar închise. În plus, echipa maghiară care a participat la filmările blockbuster-ului Iris, dar şi echipa noului film din seriaDie Hard 5“, s-au alăturat echipei de producţie Iris 2.

În decembrie, filmările s-au mutat în Cambodgia, mai precis în Angkor Wat, un templu hinduist şi unul dintre cele mai mari monumente religioase din lume. IRIS 2 este prima producţie coreeană care filmează în Angkor Wat. În acelaşi loc, devenit simbol al Cambodgiei, s-a filmat şi pentru filmul hollywoodian “Tomb Rider”. Scena din Angkor Wat îi are ca protagonişti pe Yoo Joong-Won (Lee Bum Soo) şi Kim Yeon-Hwa (Im Soo Hyang) care se vor întâlni pentru prima dată, iar tot aici va avea loc scena de  urmărire dintre Lee Bum Soo şi Yoon Doo Jun.

Alegerea acestei locaţii reprezintă încă o dovadă a prestigiului internaţional al “Iris 2″. Scopul acestei producţii este cel de a capta misticismul şi grandoarea templului prin crearea unor scene memorabile.

La începutul acestei luni, echipa Iris2 a călătorit spre Akita, o regiune foarte cunoscută din Japonia, pentru a filma. E binecunoscut faptul că în Akita s-au filmat şi numeroase scene din prima serie Iris, iar oamenii din zonă i-au primit cu căldură pe actori şi staff-ul lor. S-a organizat chiar şi o cină de bun-venit în sala Castle Hotel din Akita la care au fost prezenţi regizorul Kim, actorii Jang Hyuk, Lee Da Hae, Lee Beom Soo, Lim So Hyang, Lee Joon, David McInnis şi alţii. Echipa a împărtăşit experienţele obţinute în urma filmărilor cu guvernatorul Satake al regiunii Akita şi alţi oficiali importanţi care au fost prezenţi, iar presa s-a arătat foarte captivată de filmuleţele de prezentare a serialului. Desigur, prin intermediul Iris2, regiunea Akita va fi promovată, iar turismul va înflori şi mai mult datorită priveliştilor nemaipomenite.

Actorul Jang Hyuk a impresionat membrii echipei cu scenele sale de acţiune de pe platoul de filmare, iar imaginile spectaculoase, pline de carismă, prezentate în presă,  i-au dus pe fani cu gândul la actorul Daniel Graig, Agentul 007. De asemenea, a fost dezvăluit faptul că actorul a primit complimente în repetate rânduri din partea echipei “Die Hard 5“.

Jang Hyuk a mărturisit: “Pentru că Jung Yoo Gun este un personaj puternic din punct de vedere psihologic, farmecul său se va centra pe jocul minţii şi schimbările emoţionale. Mai mult decât scenele de acţiune, farmecul special al lui Yoo Gun va completa scenariul captivant. ” El şi-a analizat personajul cu meticulozitate  şi s-a ataşat de acesta, iar priceperea sa actoricească va capta cu certitudine atenţia telespectatorilor.

Actorul este deja binecunoscut pentru abilitățile sale deosebite în arte marțiale, iar în “Iris 2″ speră să arate scene de acțiune chiar mai bune decât cele prezentate în filmele și serialele anterioare. Echipa de filmare a dezvăluit (ceea ce fanii lui Jang Hyuk deja știau) că nu a fost nevoie de vreun cascador pentru niciuna dintre scenele periculoase. În plus, a adus câteva sugestii utile cu privire la scenele de luptă. “Sunt atât de multe lucruri de luat în considerare atunci când se lucrează pentru un thriller de acțiune, inclusiv mișcările, respirația, expresiile faciale și mai ales privirile. Personajul Yoo Gun reprezintă o adevărată provocare pentru că impune sincronizare și menținerea unui anumit ritm.” (JH)

Lee Da Hae care joacă rolul unui agent special în NSS a fost foarte preocupată de pregătirea și formarea sa. Pe 6 februarie au apărut câteva imagini care arată felul în care se antrenează și exercițiile de stretching pe care le face cu maximă concentrare. De asemenea au fost publicate imagini cu Lee Da Hae şi Yoon Doo Jun antrenându-se în arte marţiale.

Agenția de impresariat, Forestar Entertainment, și-a exprimat încrederea cu privire la munca sa intensivă din această perioadă: “Aproape că ne ingijorează s-o vedem  pe Lee Da Hae antrenându-se atât de dur. Însă ea niciodată nu se plânge și trece prin toate exercițiile intensive. Nu avem nicio îndoială că va juca excelent rolul de agent special în această dramă.”

Korea Star Daily enumera 3 motive principale pentru care Iris2 este un “must-see“:

# Luptele neîncetate cu organizaţia IRIS

Povestea principală se va axa pe lupta dintre Serviciul Naţional de Securitate (NSS) şi organizaţia globală teroristă IRIS care se manifesta şi în prima serie Iris la nivel politic pentru a strica relaţiile dintre anumite ţări, şi avea puterea de a constitui o ameninţare reală la adresa întregii lumi. Misteriosul conducător al acesteia, cunoscut sub numele de Mr.Black, dar a cărui identitate nu a fost dezvăluită în prima serie în care au jucat Lee Byung Hun şi Kim Tae Hae, va ieşi la lumină, şi rămâne de văzut care dintre cele două forţe va fi câştigătoare în final.

# Baek San şi adevărul despre trecutul său de dublu-spion + un nou personaj-cheie

Vom afla motivele pentru care fostul director NSS şi membru IRIS, Baek San, interpretat de veteranul Kim Young Chul şi în Iris din 2009 a devenit dublu-spion, cu ajutorul actorului Jung Suk Won, care va apărea în anumite scene din trecut, interpretând varianta tânără a lui Baek San. Mai mult, Baek San va avea şi rolul de a face legătura dintre anumite personaje din sezonul 1, şi personajele noi din acest sezon. Rămâne de văzut cine va fi personajul-cheie.

# Intrigă nouă + scene de acţiune la nivel înalt + poveşti intense de dragoste

Regizorii Pyo Min Soo şi Kim Tae Hoon sunt foarte cunoscuţi pentru excelenţa în producţie, respectiv în scenele cu impact major asupra telespectatorilor, aşa că e de aşteptat ca Iris2, prin actorii talentaţi, scenele de luptă şi poveştile de dragoste, să capteze audienţa şi să câştige afecţiunea fanilor.

Cel mai recent articol de promovare a serialului ne arată cum agenţii NSS se antrenează din greu pe plajă fiind supervizaţi de team-liderul TF-A, Jung Yoo Gun care nu-i scapă nicio clipă din ochi, şi ni se explică că aceste imagini sunt tăieturi din trecutul personajelor, pe vremea când se pregăteau pentru a deveni agenţi şi trebuiau să treacă diferite teste.

Cei doi protagonişti din rolurile principale, Jang Hyuk și Lee Da Hae speră ca povestea lor de dragoste din serial, dar și chimia dintre ei să aducă un plus succesului anticipat prin captarea atenției telespectatorilor.

Jang Hyuk a mărturisit: Lee Da Hae are abilități rapide de reacție și este o actriță care acaparează totul destul de repede. De asemenea, este foarte deschisă comunicarii, iar eu sunt într-adevăr nerăbdător să lucrez împreună cu ea  pentru a construi din nou chimia dintre noi.”


Lee Da Hae a spus, “Deși acest proiect este o provocare nouă pentru mine, mai ales într-un astfel de mediu, cred că sunt în măsură să trec peste oricare dintre emoțiile pe care le am și să merg mai departe simțindu-mă confortabil deoarece partenerul meu este Jang Hyuk.” Ea a continuat: Îmi dau seama că mulți oameni sunt îngrijorați cu privire la faptul că lucrăm împreună de prea multe ori. Ne-am gândit și noi la asta la fel de bine, dar cu toate acestea, vom face tot posibilul aratăm complet diferit.”

Jang Hyuk interpretează rolul unui lider de echipă cu inimă rece, care nu tratează femeile ca femei, iar Lee Da Hae o interpretează pe Ji So Yeon, care a fost recrutată de NSS după ce a câștigat medalia de aur la Olimpiadă. Întâlnirea celor doi prevestește începutul unei povești de dragoste tentante, dar în același timp periculoase.

Cei doi sunt foarte bine pregătiți pentru meseria de agent al unei organizații și lucrează bine unul cu celălalt, și, mai mult decât atât, împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste, dar viețile lor sunt implicate în mod constant în jocul mortal al spionajului.

Site oficial: http://www.kbs.co.kr/drama/iris2/history.html

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/IRIS2.DRAMA

Teaser:

The making of…

https://www.youtube.com/watch?v=Kpzom4mGehc

IRIS 2‘ Special Performance! KBS Drama Awards2012

Ost by DavichiDon’t you know?”

Surse: allkpop.com,  ohkpop.com, asianwiki.com, kdramastars.com, enewsworld.mnet.com, soompi.com, ph.omg.yahoo.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

50 comentarii

There are currently 50 comentarii on IRIS II: New Generation. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. super prezentarea fetelor. multumim mult. cred ca ati muncit din greu. e fffffffff complexa recenzia, plina de informatii. pun pariu ca daca a-ti mai fi cautat a-ti mai fi gasit cateva, asa cum mi se intampla si mie. abia astept sa-l vad. dupa aceasta prezentare Agentul 007 pare o minciuna. felicitari.

  • Da, multumim, sigur ar mai fi fost detalii suficiente, dar cred ca ne-am lungit destul :))

 2. Sper sa fie la fel de captivant ca primul IRIS! Interesante amanunte si o distributie de exceptie!

  • Sigur va fi, poate si mai captivant ca primul. Pun pariu ca s-a evoluat firul povestii.

 3. Agentul 007? Sa fim seriosi: langa Jang Hyuk actorul Daniel Craig nici nu se observa :) Sper sa fie un serial de succes. Multumesc pentru prezentare Ana si Claudia!

  • Si noi va multumim!

 4. Mulţumim pentru prezentare, fetelor, e foarte complexă. Eu încă nu am văzut primul Iris, dar îl voi vedea într-o zi. Sunt sigură că acest thriller este mţlt mai bun ca agentul 007, orice serial coreea e mult mai bun ca unul american :)

 5. Mai sunt doar 2 zile pana incepe, abia astept!

 6. excelenta recenzia si foarte bine ilustrata. sper sa-l avem cat mai repede tradus si in limba romana. iar jank hyuk nu are termen de comparatie, e perfect! cred ca intreaga echipa va face din iris 2 un serial de referinta in domeniu si, cu parere de rau pentru lee byung hun – caci si el este unul din actorii mei preferati si a fost magistral in rolul agentului kim hyun jun – va fi peste iris. partea japoneza cred ca este foarte incantata. la prima serie iris au fost foarte multumiti de modul in care prefectura akita din insula honshu a fost prezentata in serial si parca l-au numit le lee byung hun ambasador onorific al aceste zone. multumesc mult pentru prezentare.

  • Si eu cred ca va fi peste Iris ca si calitate, cu toate ca si Iris mi-a placut enorm de mult! Mi-au placut personajele din prima serie, absolut toate, si mai ales personajul Vick interpretat de T.O.P ;) Dar actorii alesi acum sunt ft ft buni, la fel ca si ceilalti de altfel. Ma bucur ca vom revedea si personaje din prima serie, si abia astept sa vad ce personaje mai apar.
   Da, acea zona din Japonia a fost ft avantajata de faptul ca s-a filmat la ei :) Si cred ca acum sunt si mai fericiti! In ce priveste Ungaria, pacat ca n-au venit la noi :P

 7. Si eu abia astept sa il vad, sper sa fie peste Iris, unde sfarsitul m-a enervat peste masura..mai ales pe Lee Bum Soo.

  • Da, dar sfarsitul lui Iris ajuta Iris2 sa continue povestea :)

 8. Claudia B. [KF]

  Daca Generatia Veche din Iris nu m-a convins pana la capat, de aceasta data cred ca voi urmari cu sufletul la gura, iar principalul “vinovat” este nimeni altul decat Jang Hyuk, care, dupa parerea mea, este cu mult peste LBH in ceea ce priveste scenele de lupta.
  Totusi, nu voi incerca sa caut asemanari sau diferente intre cele 2 si sper ca scenariul sa fie ceva mai generos de aceasta data ^^

  • Cred ca Iris a avut si lipsuri pe ici pe colo, pe mine de ex m-a enervat faptul ca n-au dat nici un detaliu, n-am aflat absolut nimic despre personajul Vick, care m-a fascinat, parca a aparut asa de nicaieri, si tot asa a si disparut. Bizar! Oricum, si eu cred ca JH e mai bun decat LBH :)
   Si lui Lee Da Hae i se potriveste rolul!
   Si daca ar fi sa se produca candva si IRIS3, eu mi-as dori-o sa fie Ha Ji Won intr-un rol principal. Ei i se potrivesc astfel de roluri.

 9. Eu sunt tare curioasa de ce va fi. Cat despre un Iris 3… nu stiu daca as mai vrea si a treia parte. Sa vedem cum va fi aceasta.

  • Eu as vrea, pt ca sunt convinsa ca acesta va fi mai bun ca primul :)

 10. De cand astept aceasta recenzie :) Mai sunt inca 3 zile pana incepe , eu il astept din noiembrie de cand au filmat in Budapesta

  • Si noi il asteptam inca de cand au anuntat ca va fi produs :)

 11. In primul Iris ,nu trebuia sa mai urmaresc ultimile 10 minute,poate ca in IRIS 2 se schimba situatia!

 12. Deci, trebuie neaparat sa incep primul iris cat ma curand pt. a-l putea vedea si pe al doilea. Nu stiu de ce, dar imaginile si numele Jang Hyuk m-au convins pur si simplu ca merita urmarit. Sa nu mai vorbim de costume, care desi sunt negre, le dau un aer mai misterios si arata foarte bine in ele:)) Poza aceea in care se antrenau pe plaja imi aminteste de acea “hell week” prin care treceau soldatii americani si cred ca de asta voi avea parte si eu intre invatatul pt. olimpiada si episoadele din iris:)) Multumesc mult pt. recenzie fiindca se vede ca a fost hard working! ^.~

 13. Whoaaa…se anunta un serial ffff interesant, eu insa nu am vazut prima serie, sper sa fie difuzate si la noi cat mai curand…..
  Imi plac majoritatea actorilor, caci i-am mai vazut in kdrame, deci sunt sigura ca vor face o figura frumoasa…..
  Mii de multumiri, fetelor!E un articol minunat!!!

 14. Mi-ar fi placut ffff mult daca veneau sa filmeze la noi, dar cine stie poate or sa mai vina altii…

  • Andreea, duminica am prins intamplator pe Tvr2 un reportaj despre un crescator de cai, care impreuna cu caii lui a participat la filmarea mai multor filme americane (am retinut Cold Mountain, ca numai pe asta am vazut) filmate la noi in tara. Poate, daca afla asta producatorii coreeni, vin la noi sa filmeze un serial istoric

 15. Fetelor, eu va propun sa ne intalnim aici si sa comentam episoadele. Cum am facut la The King 2 Hearts. Ce ziceti? Eu am reusit sa le vad inca, din cate observ merge mai greu traducerea. Probabil ca nu voi reusi sa le vad in fiecare saptamana, dar haideti sa ne “reintalnim” aici si sa discutam!

  • Da, sunt de acord! Dar sa vad si eu primele 2 episoade, nici eu n-am reusit inca! Sper sa ma uit in seara asta!

   • stiti un site care traduc mai repede episoadele decat dramacrazy? eu stiam ca viki este cel mai bun, dar n-are licenta pentru iris 2:(

    • Izabella, nu stiu altul, eu pe dramacrazy vad serialele.

   • Ana, nici eu nu le-am vazut si oricum sunt foarte obosita si mai am niste rapoarte de terminat, nu cred ca azi le vad.

    • Pana la urma nici eu nu reusesc azi, dar as vrea totusi sa astept sa apara suburile pe d-addicts, parca nu le-as urmari online, ci descarcate, la o calitate mai buna.

 16. Eu tocmai am vizionat cele 2 episoade :)

  • si cum ti s-au parut ?

   • Foarte interesante! La fel ca si primul Iris, si acesta e captivant, nici nu ma asteptam la altceva! :)

 17. Abia astept episoadele 3 si 4!

  • si eu la fel :) ana, poti sa-mi recomanzi nise drame ?

   • Pai, eu am inceput si “That winter the wind blows”, si e ft frumos. Joaca Jo In Sung si Song Hye Kyo in rolurile principale! In prezent eu urmaresc mai multe, printre care “Horse Doctor” sau “King’s Dream”, si recent am terminat “The Great Seer”, dar si “Alice in Cheongdamdong”.

   • Depinde si ce fel de drama vrei sa urmaresti, eu urmaresc mai multe istorice decat moderne.

    • That winter the wind blows l-am inceput si eu si este genial :) am vazut cele 3 episoade de 2 ori :))Mie imi plac mai mult cele moderne cu un numar de episoade cam de 20 :)

     • Le-am urmarit si eu pe toate 3, parca s-au terminat atat de repede, am fost total absorbita :))

   • Ahh, era sa uit, recent am urmarit Beloved, care mi-a placut ft mult, dar si cele 2 seriale din 2012 ale actritei Jung Ryeo Won, “History of Salaryman” si “King of Dramas”.

    • History of the Salaryman l-am vazut , iar King Of Dramas si Beloved le-am inceput dar am renuntat la ele.

     • Pacat, sunt seriale frumoase.

 18. Legat de Iris 2, ma intriga aparitia lui Baek San, ma intreb de ce sa adaposteste la NSS, cand el de fapt era vioara intai in IRIS, poate nu mai e…sunt ft curioasa in legatura cu el.
  In ce priveste spionul IRIS din NSS puteam sa jur ca era tipa aceea :)

 19. Multi actori din Chuno se regasesc in Iris 2, pacat ca unul a avut doar o aparitie episodica…

 20. Si legat de finalul primei serii, cum a murit Hyun Jun, ne-au aratat ca l-a ucis acel tip blond, si era impreuna cu Kim Yeon Hwa, dar cand s-a terminat Iris, parca o aratasera pe Kim Sun Hwa, eu asa crezusem, ca e l-a omorat, dar se pare ca n-a fost asa…

  • Asa vazusem si eu, asa stiam si eu, crezand ca e ordin de sus, dar si gelozia ei. Insa ciudat. Eu le-am vazut pe repede inainte, asa ca le voi relua si voi reveni cu opinii si comentarii.

 21. Cand am vazut numele lui Jang Hyuk am zis ca trebuie sa il vad. Am citit cu sufletul la gura prezentarea si abia astept sa am mai mult timp sa ma uit. Mai ales ca trebuie sa incep cum se cuvine, cu Iris, abia apoi Iris 2. Am dat like pe facebook cand am ajuns la link :P.
  Multumesc, fetelor, pentru prezentare. Si, ana, ma asteptam sa fi si tu printre autori. Mai ales ca e vorba de Jang Hyuk care imi place tot mai mult si mie cu fiecare film. Iar Ha Ji Won ar fi foarte tare intr-un eventual Iris 3 :).

  • Da, merita urmarit intai Iris, ai apoi acesta :) Era clar ca ma implic sa scriu, fiind fana JH dar si Iris! Iar daca va fi un Iris 3 ma rog sa o aleaga pe HJW in rol principal :) As fi in al 9-lea cer de fericire :P

 22. Va rog frumos inticati-mi link-ul unde pot sa vad IRIS!
  Multumesc

Leave a Comment