koreafilm

LA MULŢI ANI!!!! LEE SEO-JIN…

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete

Tagged: , ,

lee7

Published on ianuarie 30, 2013 with 34 comentarii

de Dana Ivancea


Dorinţa mea într-o zi a devenit realitate. Trebuia doar să întind mâna şi să prind ce mi se dăduse. Însă, mă aflam în faţa unei mari dileme, tot ce îmi dorisem până atunci, devenise negură, neclar, şi haos, nu mai ştiam nimic din ce-mi dorisem. Văzându-mă în faţa faptului împlinit, am ezitat… mi-a fost ruşine să refuz… m-am gândit zi şi noapte de ce-mi trecuse prin minte un asemenea gând, o astfel de dorinţă. Acum, nu mai ştiam ce vroiam nici să spun, nici să scriu, deoarece totul se bulucea în mintea mea încă nedumerită. Să fi fost din cauza dorinţei?… sau din cauza neputinţei?…
Trebuie totuşi să-mi urnesc din loc cuvintele, să le adun într-un buchet şi alături de mici sărutări să le trimit departe, undeva în Coreea de Sud, împreună cu alte mii de gânduri frumoase ale altor admiratori ai minunatului LEE SEO-JIN, cel pe care ne dorim să-l avem în preajma noastră în această zi minunată de 30 ianuarie, când nu ştim dacă timpul pentru el a stat în loc, sau cumva l-a mituit şi şantajat în favoarea sa. Mi-am dorit foarte mult să pot să-i urez LA MULŢI ANI! lui LEE SEO-JIN, un mare actor sud-corean care ne-a încântat şi ne încântă zi de zi, ne fascinează şi ne face să dorim a-i fi aproape tot timpul, ne îndeamnă tacit să-l urmăm şi să-l elogiem. Încep prin a vă povesti ispitele gândului meu frivol care mă încearcă de fiecare dată la noi şi ample provocări. Provocarea mea de acum, avea să poarte un nume greu, şi la propriu şi la figurat, dar accesibil multor cunoscători… şi anume… LEE SEO-JIN… Ehhh!şi mi-aţi spune voi, ce-i atât de greu să aşezi frumos în pagină câteva cuvinte despre un idol coreean, iubit de milioane de fani de pretutindeni, şi să etalezi personalitatea şi caracterul lui aşa cum le percepem noi cei care-l adulăm şi-l venerăm zi de zi, imaginându-ne care-ar fi destinul nostru, dacă l-am întâlni măcar o dată în viaţă.


Astăzi, 30 ianuarie, când celebrăm ziua lui de naştere, este momentul cel mai bun şi prielnic pentru urări şi vorbe ascunse, de bine şi mulţumire, ca semn al preţuirii noastre faţă de munca sa, faţă de dăruirea sa, faţă de talentul său, care ne-a încântat sufletele şi privirile cu roluri de o factură deosebită, care ne-a făcut să râdem şi să plângem alături de el, care ne-a oferit momente incredibile pentru inimile noastre rănite, înnecate în durere, doar simpla lui privire a făcut ca totul să devină o primăvară, deşi este iarnă în toată puterea cuvântului, oferindu-ne sufletul său nobil, ca dar al admiraţiei ce i-o purtăm,… noi,… toţi,… fanii săi de pretutindeni…. Ahhh!… Nimic mai greu aş spune……ce să mai scriu despre persoana care a ucis atâtea inimi din lumea întreagă cu faimoasele lui gropiţe, cu rolurile care ne-au marcat pe noi şi l-au făcut celebru pe el, cu actele sale de bunăvoinţă şi caritate pe care nu a încetat nicio clipă a le face cu sufletul, cu inteligenţa de care a dat tot timpul dovadă, mărturie stând chiar şi interpretarea unora din rolurile sale precum şi faptul că de ceva timp şi-a luat în serios rolul de manager în domeniul finanţelor, pentru care a studiat departe de casă, undeva în America.
Despre LEE SEO-JIN s-au scris multe pagini, în mii de feluri, a fost caracterizat şi personificat la infinit şi absolut, cu toate acestea, parcă nimic nu este de ajuns ce s-a făcut până acum, şi dacă evenimentul ar trece nemarcat, mai mult ca sigur ar trebui să ne fie ruşine că nu avem putinţa de a fi remarcat atributele sale şi acţiunile sale pe care ni le-a dăruit din inimă. Uimitoarea sa frumuseţe a devenit pentru LEE SEO-JIN, atât o calitate esenţială pentru rolurile sale cât şi atuul ce l-a călăuzit în drumul său spre glorie şi admiraţie. Este omul pe care l-am admirat pentru felul său unic de a intra în pielea personajelor interpretate, ceea ce m-a dus cu gândul la faptul că acesta este modul lui natural de a fi. Nu am văzut nicio ezitare, nicio grimasă în plus sau în minus, niciun gest care să denote falsitate. Persoana LEE SEO-JIN mi-a captat atenţia prin tot ce face. Este tipul retras şi modest căruia nu-i place să epateze prin lucruri nefireşti şi extravagante. Faptul că păstrează toate obiectele dăruite de fanii săi, înseamnă că preţuieşte şi respectă oamenii de lângă el, în mijlocul cărora s-a format şi care l-au sprijinit pentru a deveni un STAR.El reprezintă idealul masculin al oricărei femei, tipul şarmant, arătos şi senzual, extraordinar şi inteligent, bărbatul căruia îi place să-şi acorde timp pentru sine, pentru felul cum arată, capabil să se adapteze oricărui mediu şi să ne uimească prin etalarea calităţilor sale demne de invidiat. Ceea ce nu am înţeles eu niciodată, este faptul că acest actor a interpretat numai roluri mult prea serioase, timide şi care au avut parte de un sfârşit tragic sau dramatic, având în vedere că acesta este o persoană glumeaţă şi extrovertită, sociabilă şi bună. Tot ce aş putea să-i mai doresc actorului LEE SEO-JIN este sănătate, putere de muncă, să revină cât mai curând cu un nou rol pentru a ne provoca la noi dialoguri şi comentarii… şi evident să rămână la fel ca cel pe care l-am adorat ani de-a rândul, acelaşi bărbat integru şi binevoitor, ştrengar şi carismatic, înconjurat de cât mai mulţi fani şi de departe un inegalabil manager.

Dragul nostru LEE SEO-JIN, din inimă îţi urăm LA MULŢI ANI!!!!
„Dintre mii de fulgi de nea, pogorâţi peste oraş,
A venit şi vremea ta, să-ţi urăm numai de bine,
Multe daruri, mii şi mii, adunate de prin lume,
De la fanii tăi de suflet, şi de la una ca mine.”


Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

34 comentarii

There are currently 34 comentarii on LA MULŢI ANI!!!! LEE SEO-JIN…. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. La multi aniiiiiiiiii!!!!!

  Astept sa ne incanti cat de curand cu inca un rol de exceptie :)

 2. LA MULTI ANI!!! Ma duc sa ma mai uit la poze, hihi…

 3. Imi place foarte mult poza alba-neagra, LSJ e atat de misterios si…de toate !

 4. si mie imi place aceea, dar si cea de coperta :)
  e asa dragut cand zambeste :)

  • Oh, da :) Are o faţa atat de diferita cand zambeste, parca ar fi un om total diferit, pare foarte sever cand e serios, dar zambetul lui e ca o lumina aprinsa

 5. La mulţi ani!! Domnule Gropiţe, cum l-aţi botezat voi, e aşa drăguţ când zâmbeşte dar şi când e serios, e la fel de drăguţ… Merg şi eu să mă uit la poze mai atent :)

  • Mulţumim Dana pentru articol, ai scris foarte frumos şi se vede că ai vorbit din suflet… Toate pozele sunt foarte frumoase, şi mie îmi place tare mult poza în alb-negru, îi stă foarte bine şi cu ochelari, e foarte şarmant şi drâguţ. Sper să îl vedem în curând într-un nou rol istoric dar mi-ar plăcea să îl văd şi într-un serial modern :)

 6. Danuta,Danuta,stai pe un butoi cu pulbere,ai grija mare, ce si cum scri despre LSJ,Cerberul este cu ochii pe tine ca pe butelie! Daca e de rau scrierea, nu e bine,daca e cu prea multe laude si are conotatii eroice ,iar nu-i bine,Carina vegheaza din umbra si i-si invarte rotitele mai ceva ca la jocurile mecanice ,doar doar…! Eu le urez la amandoi o aniversare frumoasa si impreuna ,daca ar fi posibil! LA MULTI ANI LU-i EL si LU-i EA!

 7. Chiar daca este un finantist cu studii in SUA,nu as vrea sa-l pierdem ca si actor ,sper sa-i vina gandul bun.Oricum ar face din ambele se castiga parale bune,dar gloriaaaaaa,nu o poti avea decat alaturi de fani!

 8. Eu nu zic nimic,i-mi place tortul,sampania,trandafirii si ,,alt” flori din prezentare,asa nu mai zice nimeni nimic ca ma dau la antrenor,ca a venit iarna sau mai stiu eu ce inventii,ca doara io sant fimeie serioasa! hi hi hi!

 9. Domnule Gropite abia astept urmatoarea prestatie intr-un film istoric,acolo esti tatic!

  • Asa este! Pentru mine va ramane Yi San, chiar daca l-am mai vazut si in alte filme! Dar sper ca va mai face un film istoric si poate il detroneaza!
   La multi ani, Frumuselule si ce iti doresti sa se implineasca!

 10. La multi ani!!:)

 11. Carina ,ai grija de baiat nu vezi ca-l doare capul,nu vezi ca si-a pus cartofi pe frunte ? nu-i vezi ca sant sub bandana!Da-i o bulina ,o maslina ceva,un fomfeu,ca moare omul de pofta!

  • stai linistita ca pana ac um l-am doftoricit, asa ca e in forma :))

 12. LA MULTI ANI,Lee Seo Jin!
  Intr-adevar Domnul Gropiţe e un actor minunat, care merita TOT respectul nostru.Eu ii doresc multa sanatate , putere de munca si sa aiba parte numai si numai de fericire…

  • Si…… MULTUMIM,Danuta!!!! Se vede ca ai vorbit din suflet , pt ca e foarte frumos articolul!
   Si….da, ai dreptate:”LSJ Complete Us!!!”

 13. la multi ani!!!

  • LA MULTI ANI! si tie, Angi hwarangita :*

  • La mulţi ani şi ţie Angi! P.S. Apropo Lil am şi eu o profesoară care mâine împlineşte tot 35 de ani, ce coincidenţă :))

 14. LA MULTI ANI! , NUMAI BINE SI MULTE PROIECTE FRUMOASE.

 15. va multumesc foarte mult dragele mele colege de suferinte…..mi-a facut mare placere sa scriu despre acest idol al nostru….si sa stii Livia ca am cerut acordul Carinei….cred si sper sa-i fi placut si ei…cat despre poze am selectat si eu ce am crezut ca s-a postat deloc…sau mai rar…dar o singura conditie a comtat …sa-l scoata in evidenta

 16. Un actor complet …un actor despre care am putea vorbi la infinit :) si nu ar fi deajuns.Este unul dintr-o multime de actori din Coreea pe care-i iubesc si-i respect ….nu vreau sa ma incurc in vorbe , ceea ce face el spune totul …este omul,artistul perfect :) pot doar sa-i multumesc pentru clipele frumoase pe care ni le ofera in superbele seriale si sa-i spun un sincer…… La multi ani !
  Un articol impresionant <3 multumim autoarei…superbe si pozele
  Carinuta ! sa curga sampania …La multi ani ,iubita <3
  Livia , esti la fel de sugubata ,cum te stiu de ceva vreme :) esti ca bulele din sampanie :) se urca la cap si te bine dispun si de aceea ….Te iubesc <3

  • multumesc… pupici si tie

 17. La Multi Ani!!! E un actor care te fascineaza de prima data cand il vezi!!!E foarte talentat, ii doresc multa sanatate si succes in cariera!!! Sper sa il mai vedem in cat mai multe seriale si filme, mai ales in seriale istorice :) Saengil chukahamnida!!! :*

 18. La multi ani!:-)

 19. La multi ani cu intarziere! Unul dintre cei mai frumosi actori coreeni, cred ca el a fost printre primii care ne-a fermecat.

 20. La multi ani ! Lee Seo-Jin .
  Excelent articol .

 21. La multi ani! din partea mea si a mamei.

 22. LA MULTI ANI !!! LEE SEO-JIN !

 23. LA MULTI ANI,iubitului si Fruosului nostru LEE SEO JIN!Cuvintele minunate pe le-ai scris ,Dana, fac parte si din inima mea.,iar pozele adoratului nostru actor ,ma lasa fara cuvinte.Lee SEo JIN mi-a placut din prima clipa cand l-am vazut in rolul printului YI SAN .EL m-a facut o mare iubitoare a filmelor coreene.a Coreei de Sud in general, Astept cu nerabdare sa apara intr-un nou film.

 24. LA MULTI ANI II spun si eu Frumosului meu LEE SEO JIN. Doresc sa-i fie viata precum incantatorul sau zambet. MultumescDana pentru frumoasele cuvinte ce i le-ai dedicat iubitului nostru SEO jIN .iNIMA MEA PASTREAZA IN ADANCUL EI ACEEASI PRETUIRE PENTRU EL, CA SI inima tA, iar pozele ii arata neasemuita frumusete, ELENA M

Leave a Comment