Ramona J. [KF]

Băiatul vârcolac

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , ,

song-joong-ki 5

Published on noiembrie 03, 2012 with 24 comentarii

Actorul Song Joong Ki a acordat recent un interviu revistei Max Movie.
Image and video hosting by TinyPic
„Multă lume mi-a spus că această industrie este murdară şi dură”
# Ai debutat în filmul regizorului Yoo Ha, “A Frozen Flower”
“A Frozen Flower” este ca o primă iubire pentru actorul Song Joong Ki. Mi-am început cariera actoricească prin intermediul acestui film am fost norocos pentru că am avut această oportunitate. Nu pot uita că am interpretat şi jucat pentru prima dată în faţa lui Jo In Sung sunbaenim, Joo Jin Mo sunbaenim şi regizorul Yoo Ha. Rolul meu n-a fost mare, însă am fost foarte fericit atunci când regizorul mi-a dat câteva linii de script.
Image and video hosting by TinyPic
# Sunt curios când anume a început să-ţi placă pe platourile de filmare?
Cred că personalitatea mea s-a schimbat atunci când am început actoria. De fapt, cred că intenţionat am încercat să mă schimb. Nici chiar în timpul dramei “Triple”, regizată de către Lee Yoon Jung, n-am putut să interpretez cu adevărat în faţa camerei de luat vederi. Chiar mi-a displăcut faptul că nu am reuşit, aşa că am încercat să-mi schimb atitudinea şi obiceiurile. Am învăţat de la Jo In Sung sunbaenim, în timpul filmărilor pentru “A Frozen Flower”, că ar trebui să fac efortul de a cunoaşte numele tuturor membrilor staff-ului înainte de a începe un proiect. Este bine pentru că, mai degrabă decât să spui “Hei,” este mai manierat să te adresezi „Hei, domnul / doamna.” Cred că am făcut un efort mare în încercarea de a mă apropia de staff-ul proiectului în acest fel. Cred că nu e bine, dacă cineva este rănit din cauza mea şi încerc să mă bucur memorând numele. Mi-am dat toată silinţa şi cu timpul o mare parte din anxietate s-a diminuat.
# Nicolas Cage pentru filmul “Vampire’s Kiss”, iar Kim Myung Min pentru filmul “My Love by My Side” au pierdut mult în greutate. Până unde crezi că trebui să meargă un actor de dragul actoriei?
Dacă este ceva ce trebuie musai să fac, atunci fac. Dacă pe parcurs, nu voi face ceva şi voi încerca să găsesc o tactică diferită probabil că aş regreta mai târziu. Desigur, fiecare actor are un mod diferit de a intra în pielea personajului. Este foarte interesant faptul că actorii vor face lucruri, care le displac enorm, doar de dragul actoriei. Iar asta este pentru că doar aşa proiectul şi personajele vor prinde viaţă.
Image and video hosting by TinyPic
# Ca actor, ai simţit entuziasm şi pasiune pentru această artă?
Chiar dacă drumul meu ca şi actor nu este lung, am multă experienţă. Mulţi oameni mi-au spus că această industrie este foarte murdară şi dură, dar depinde de cum o priveşte fiecare. Încă de la debutul meu am primit mult sprijin din partea tuturor sunbae. Din această privinţă, sunt într-adevăr un actor norocos. Sunt bucuros că am putut lucra cu actori care au foarte multă experienţă. Am simţit entuziasm şi ardoare încă de la debut şi am putut lucra în mod constant fără prea multă odihnă. Am simţit căldura transmisă de fani şi în ultima vreme, mă gândesc mult, cum aş putea întoarce înapoi această dragoste către fani. Pe lângă faptul de a fi un actor bun într-un proiect bun, mă gândesc cum pot arăta fanilor, sentimentele mele sincere. Am speranţa că în viitor, nu vor fi prea multe vorbe negative despre mine şi că voi putea arăta doar părţile mele bune.
Image and video hosting by TinyPic
# Există vreun motiv special pentru care abordezi diverse proiecte, cum ar fi filme, drame, narator pentru documentare, MC pentru show-uri sau gazda unor programe de muzică
Am făcut toate astea pentru că m-am gândit că mă va ajuta în cariera de actor. Dacă mi se va da şansa mi-aş dori să pot fi DJ de radio. Am avut o ofertă ca DJ de radio, dar n-aveam foarte multă experienţă de viaţă şi înţelepciune pentru a le oferi ascultătorilor aşa că a trebuit să refuz. Cred că şi acel gen de muncă este, de asemenea, o parte din actorie, dar nu la o scară aşa de mare. Ar fi minunat dacă oamenii pot accepta că a crescut stilul meu ca actor. Cred că a fi gazda unui show live este o parte din actul interpretării sau a actoriei şi că mă va ajuta şi-mi va îmbunătăţii abilităţile actoriceşti. De aceea am şi încercat asta. Pentru că eu cred că actoria este prioritatea mea cea mai mare şi nu vreau să schimb priorităţile cu alte tipuri de muncă.
Image and video hosting by TinyPic
# A fost o perioadă când visai să fii un atlet în echipa naţională de atletism
În anii de liceu, am vrut să fiu în echipa naţională de atletism. Atunci asta era dorinţa mea cea mai arzătoare, atletismul era viaţa mea şi am fost un pic trist că nu mi-am putut urma visul, însă acum sunt bine. Am putut trece peste această pierdere şi m-am putut concentra pe studiu. Asta nu pentru că aş fi fost inteligent însă am studiat din greu pentru a intra la colegiu. Am făcut asta pentru că sunt o fire competitivă şi refuz să renunţ, însă a început sa fie distractiv, abia după ce notele mele au crescut. Doar aşa am putut urma cursurile Universităţii Sungkyunkwan.
Image and video hosting by TinyPic
“Chiar şi astăzi am dormit doar 2 ore”
# Îţi aduci aminte când a fost prima dată când ţi-ai dorit să te faci actor?
Au fost foarte multe lucruri lucruri pe care vroiam să le fac înainte de intra în armată. Am crezut că voi regreta dacă nu le voi face. De aceea m-am înscris la o academie pentru actorie. Să fiu sincer, am încercat multe alte lucruri înainte de a intra la academie. M-am pregătit să fiu crainic, director radio şi reprezentant de presă. Pe atunci, actoria a fost unul din lucrurile pe care vroiam să le fac dar nu eram sigur. Cu toate acestea, am avut încredere, iar acum sunt actor. Nu le-am spus părinţilor mei că am depus toate actele necesare începerii cursurilor (după luarea examenului) la institutul academic. Asta a fost până când n-am mai putut plăti taxele de şcolarizare şi i-am spus mamei mele adevărul şi am primit sprijinul ei. Am avut noroc că am putut semna un contract şi mi-am făcut debutul în actorie, însă tatăl meu a crezut că sunt un fiu imatur. A crezut că voi renunţa foarte repede.(Râde). Am crezut că pot continua cu această carieră, deoarece prin actorie voi putea câştiga bani şi am văzut că oamenilor le plăceau interpretarea mea actoricească. N-aş vrea să aud că m-am schimbat pentru că am devenit popular sau cunoscut publicului. Vreau să continui să lucrez ca actor. Poate nu acum, însă vreau să fiu un actor care este capabil să abordeze orice fel de rol într-un mod cât mai convingător. Sunt un pic agitat când mă gândesc la cum va fi viitorul meu.
Image and video hosting by TinyPic
# N-ai avut timp de odihnă încă de la debutul tău?
Oricât de greu ar fi, am tendinţa să fiu optimist. Chiar şi astăzi am dormit doar două ore din cauză că am avut filmare pentru dramă (Nice Guy) şi să-mi promovez cel mai nou film al meu (A Werewolf Boy). Desigur, mă gândesc şi la odihnă, deoarece îmi simt corpul atât de obosit. Cu toate acestea, cred că sunt norocos că sunt într-o asemenea situaţie. Trebuie să fac faţă multor lucruri cărora nu le-aş fi putut face faţă dacă aş fi fost la începutul carierei. Iar pentru un actor un program aglomerat înseamnă fericirea.
Image and video hosting by TinyPic
# Vrei să fii actor pentru tot restul vieţii tale?
Am învăţat foarte multe lucruri când l-am urmărit şi observat îndelung pe Han Suk Gyu sunbaenim în drama “Deep Rooted Tree.” Odată un sunbaenim a spus că “Actoria este o muncă atât de distractivă” şi într-adevăr chiar se vedea cât de mult se bucură de actorie şi de interpretarea în sine. Iar după ce l-am vazut interpretând. mi-a trecut imediat prin minte gândul că şi eu vreau să mă bucur de actul actoriei pentru cât mai mult timp. Probabil că mă voi retrage atunci când actoria va fi prea grea din punct de vedere fizic, dar nu vreau să renunţ aşa uşor. Chiar vreau să am o carieră lungă în actorie.
# Eşti îngrijorat că popularitatea ta ar putea dispărea?
Este inevitabil ca popularitatea să dispară. De aceea trebuie să fiu mereu pregătit. Nu vreau o creştere meteorică a popularităţii şi asta pentru că ştiu că va dispărea. Există un citat în cartea Ministrului Culturii “O viaţă în vârf nu este de ajuns.” Cred că are dreptate. Dacă acum, ăsta este vârful vieţii lui Song Joong Ki, atunci trebuie să găsesc altceva şi să urc din nou acel vârf. Vreau sa fiu un actor care se poate ridica rapid după o cădere.
Image and video hosting by TinyPic
# Ce simţi când priveşti la trecutul tău?
Am fost un actor debutant cu 7 ani în urmă, dar acum, pot cu încredere să fiu un protagonist. Sunt mândru de mine. Am muncit din greu până acum, însă totodată mă pot felicita pe mine însumi. Dacă vreau să am o carieră lungă în actorie, trebuie să fiu atent cu alegerile mele. De aceea cred că “A Werewolf Boy”, a fost o alegere bună. Vreau să reuşesc să pot intra pe deplin în pielea acestui personaj dificil. (Râde) Cred că toate greutăţile mele pentru această filmare vor dispărea pe fereastră, odată ce publicul va adora acest film. Sunt foarte curios ce crede lumea.
Sursă: soompi.com

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

24 comentarii

There are currently 24 comentarii on Băiatul vârcolac. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima…
  Multumesc pentreu articol,Ramona!!!

  • pentru***..dupa ce am citit articolul m-am grabit sa fiu si eu prima si am si facut o greseala

 2. Si acum parerea mea despre Song Joong Ki, fiindca e si el curios…..
  eu cred ca e un actor super, l-am vazut doar in Sungkyunkwan Scandal si vreau sa il vad si in Nice Guy…mai ales ca in Nice Guy are un rol cam diferit de cel din SS….cred ca se va descurca destul de bine pe viitor, dar cine stie????!!!!!……vom vedea

 3. astept sa vina si Lorena….

 4. Eu l-am urmarit in DRT si acuma in Nice Guy si actorul e superb, isi face meseria foarte bine. Nu imi aduc aminte de el in Frozen Flower, probabil din cauza rolului mic. Voi relua filmul pt a vedea unde apare. Si eu am citit interviul in engleza pe Soompi. Abia astept sa apara filmul online si sa-l urmaresc, sunt curioasa.
  Tot ce pot spune e mult succes in continuare!

  • Si in Sungkyunkwan Scandal joaca destul de bine.
   Ramona multumesc ptr.articol.

 5. Azi e si ziua lui Heo Young Saeng…..La multi ani!!!!

 6. Eu l-am urmărit în Sungkyunkwan Scandal unde mi-a plăcut enorm era tare simpatic, dar şi în DTR l-am urmărit şi mi-a plăcut. Abia aştept să îl văd şi în Nice Guy. E un actor talentat şi sunt sigură că se va descurca în orice rol. Îi urez şi eu mult succes în continuare :) şi La mulţi ani Heo Young Saeng!!

 7. Talentat si foarte expresiv cu naturalete,l-am admirat in DRT,in SS,dar si floricica inghetata,la multi ani pustiulica si la multe filme incantatoare!Bravo Ramo,cu sti tu sa alegi actorii,asa ca sa scapi de concurenta,pastreaza-i doar pentru tine pe astia mici,dar mai da-ne si noua cate ceva !

 8. e un actor care promite multe… l-am vazut in toate rolurile de pana acum si chiar mi-a placut… acum il urmaresc cu mare interes in Nice Guy unde e nemaipomenit

  • Daca se ia dupa citatul”o viata in varf nu este de ajuns”,fiti sigure ca va face numai roluri bune,cu toate ca ,o data cu timpul “popularitatea va dispare”,dupa cum spunea chiar el in articol.

 9. E nascut in 1985… are tot timpul inainte pentru multe alte roluri

  • la cat mai multew roluri bune nu-i asa? ;)

 10. Deci, eu spun asa: IL ADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! :X :X :X :X In topul meu la categoria 20+ este pe locul 1, odata cu Kim Hyun Joon (nu l-a intrecut doar pt ca KHJ a fost primul la categ 20+ pe care l am cunoscut, si respectul ramane :P )

 11. L-am adorat efectiv in S Scandal, il poreclesc Spiridusul :X :X A facut un rol de senzatie, un tip atat de volatec, maleabil, volatil :))) etc etc :))) un tip ba atras de prietenul cel mai bun, ba amorezul curtezanelor, cu niste replici mortale si un joc mimic…pff..ARTA….
  Apoi l-am urmarit in Deep Rooted Tree, si am trecut din SScandal de la un rol de mascota comica la un rege atat de serios, incat serios de ma intrebam daca joaca acelasi actor.

  FATALA mi-a dat-o si inca mi-o da NICE GUY, cu care sunt la zi, si care ma ucide cu fiecare episod… :XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 12. Iar astazi am vazut o poza pe facebook cu el si actrita din a Werewolf boy multumind fanilor pentru cele 1 milion de vizualizari ale filmului, care are un succes exraordinar! Eu abia il astept cu subtitrareee :X :X :X Am citit si pareri ale coreenilor care au vazut filmul…multi au plans si altii l au vizionat chiar de 2 ori in aceeasi seara!

 13. Acum ca v am citit si voua commenturile si ma bucur ca nimeni nu este overreacting ca mine,…pot sa l pastrez eu pe Oppa, alaturi de KNG pentru mine? :D :D :D :)) sa vin la petreceri la palat cu ei 2 de brat? JE BAL!

  • eu chiar am spus ca astept sa vii tu, mereu imi place cand te“ dezlantui“….cum spui tu mereu despre ei numai lucruri bune, dar nu uita….e si al nostru…apropo cum ti se pare in Nice Guy(ai scris si mai sus,dar….)???

   • Acum am vazut ca m ai mentionat mai sus. nu obervasem.. pff… in Nice Guy SJK joaca impecabil…este o drama mai mult decat tragica, mie mi se pare ca au exagerat cu tragismul, insa actorii isi fac treaba excelent. Are o durere in privire si isi incordeaza muschii fetei…. E f fain! Si a scos si o piesa cantata de el pentru OST ul nice guy, piesa se aude chiar in ep 15 si 16 :X

    • Multumesc mult pt impresii!Sper sa il pot vedea sa il vad si eu,mai incolo…

     • scuze pt greseala*

 14. fashionistul meu din scandalul a avut impact mare asupra colegelor mele. am reusit sa le conving sa-l urmareasca doar aratandu-le o poza cu el. de fapt au trminat serialul doar in 2 zile(mai repede ca mine:)) ). deci orice film in care joaca va avea foarte multe vizualizari pt. ca multe fete vor sta nedormite ca sa-l vada:)) abia astept sa apara cu subtitrare ca sa ma mai pot holba in fata ecranului:)) thumbs up for song joong ki ^^

 15. Draga Ramona multumesc din suflet pt.articol!!! Il ador pe Joong ki,l-am vazut in Scandalul tot numai zambet,iar in primul lui rol de protagonist in”Nice Guy” este extraordinar,sigur va urca tot mai mult!Va recomand cu caldura sa vizionati acest serial(20ep) tradus tot in romana de lexOandra pe site-ul ei “lexOandra.wordpress.com.Nici eu nu mi-l aminteam in A Frosen Flower si am revazut filmul saptamana trecuta,da, are un rol mic,dar pt.debut a fost bine.Ascultati ,va rog si OST-ul de la “Nice Guy”-”Love is a snowflake” interpretat de Kim Junsu de la trupa JYJ,supeeerba melodie!!!

 16. A jucat in Frosen Flower? Superb film. Sincer nu l-am recunoscut in acest serial.Tot respectul. Pentru serial, ca pentru serial, dar pentru film, a fost absolut superb. Filmul, pe mine m-a marcat. Placut.

Leave a Comment