koreafilm

Prinţesa Ja Myung – episodul 25

Written by koreafilm. Posted in Ja Myung Go, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

ja myung25-12

Published on octombrie 22, 2012 with 30 comentarii

de Dana Ivancea

12 애심 – Yoo Sang Mun

Maiestatea sa Regele Chae-Ri doreşte a vedea portretele celor care i-au ucis doi dintre cei mai curajoşi şi de încredere generali. La ordinul său cei responsabili, vor comanda pictorilor curţii să fie executate portretele celor trei ucigaşi ai oficialilor Nangnang-ului, şi datorită cărora Prinţesa Nak Rang a fost capturată de Goguryeo. La vederea acestor portrete generalul Wang Hol o va recunoaşte pe Ja Myung, iar servitoarea Reginei Mo Ha-So, pe Il-Poom. Regele Chae-Ri va jura răzbunarea generalilor, prin capturarea ucigaşilor şi tăierea capetelor acestora. De toată această poziţie a Regelui vis-a-vis de ucigaşi, se va bucura doar Ja Shil împreună cu servitoarea ei, ştiind cine sunt de fapt cei implicaţi.

Regina Mo Ha-So cu ajutorul servitoarei ei, Dong Go-Bi vor pune cap la cap informaţiile despre Ja Myung, precum şi amintirile lor referitoare la trupa de circ, şi vor ajunge la concluzia că cei doi tineri pot fi Il-Poom şi Ja Myung, dar pentru a fi sigure vor chema o preoteasă de pe muntele Halrap pentru a afla adevărul sau numai pentru a li se confirma cele presupuse. Dar preoteasa îi va da un răspuns sarcastic Reginei….. care suna astfel, dacă  mama nu ştie care-i copilul ei,….. ea,…preoteasa nu poate şti acest lucru şi nu poate decât s-o ajute să “dezlege nodul”, adică să afle drumul spre copilul ei.

În timp ce Ja Myung medita pentru a vedea lucrurile ascunse din viaţa ei, preoteasa o ajuta pe Regina Mo Ha-So să afle adevărul. În acest fel află că de fapt Pu Ku, este fiica ei, Ja Myung. Dorind să afle despre ce a vorbit cu Regina Mo Ha-So, Ja Shil îşi trimite servitoarea să o aducă la ea pe preoteasă, dar aceasta îi va aminti de lordul Cha-Mo, cel care cândva o ajutase. La palatul din Goguryeo, Prinţul Ho-Dong este văzut de Prinţesa Nak Rang când o îmbrăţişează pe Ja Myung, după ce aceasta în urma meditaţiei fuge pentru a vedea ce simbol este reprezentat pe steagul Goguryeo. Aşa află, că în viziunea ei din timpul meditaţiei, apare steagul cu simbolul Nangnang.

Pe lângă discuţia dintre Prinţul Ho-Dong şi Prinţesa Nak Rang, care nu este prea cordială, având în vedere circumstanţele, Prinţul mai are parte de o discuţie deloc prietenoasă referitoare la Ja Myung, pe care Regina Mae Sul-Soo doreşte să o dea ca servitoare Prinţesei Nak Rang. Prinţul Ho-Dong îi dăruieşte lui Ja Myung fluierul cu care îşi cheamă şoimul. Semnul că unul din ei are nevoie de ajutor, va fi ca să fluiere, şi celălalt va veni. Datorită otrăvurilor pe care servitoarea lui Ja Shil le foloseşte pe Dong Go-Bi, acesteia i se pune diagnosticul de varicelă şi conform celor poruncite de Regina Mae Sul-Soo, va urma să fie arsă de vie. În timp ce targa se deplasa cu Dong Go-Bi, cei doi, Il-Poom şi Ja Myung îi vor mărturisi acesteia că ei sunt copii pe care ea îi caută.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

30 comentarii

There are currently 30 comentarii on Prinţesa Ja Myung – episodul 25. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima… Mulţumim de rezumat şi melodie Dana :)

 2. A doua? Multumesc pentru rezumat si pentru melodie Dana!

 3. Se pare că Ja Myung se aproprie de adevărul despre originea ei, mă bucur că va afla că regina Mo Ha So dar presimt că va suferi pentru că nu va putea fi împreună cu omul iubit fiind amândoi prinţi ai unor ţări inamice…

  • *apropie

 4. Multumesc pentru rezumat si pentru melodie,Dana!
  O zi minunata sa aveti!!!

 5. Asa DA. MINUNAT. Incepe sa-si revina serialul.

 6. Helo,ce mai faceti?

 7. Helo,ce mai faceti?.

 8. cred ca nu ne-am mai citit de la inceputul serialului copacul cu radacini adanci.nu e vina mea,eu am incercat sa mai postez com-uri aici pe forum dar nu au fost moderate. . .in orice caz nam pierdut niciun episod din ttol bok sau ja myung,pare mult mai bun filmul prezent,chiar e mai bn lucrat,fata de cel trecut cand ma plictisea teribil unele episoade. . .aici am observat ca tot putini ati ramas,desi nu ma asteptam.la un film bun trebuie sa fie multi fani. . .

 9. Mai suntem, Liviu :) numai ca ori cu scoala sau facultatea, ori cu lucrul, si intram mai rar. Ma bucur ca iti place acest serial, dar si Pictorul a fost un serial bun, mie nu mi s-a parut plictisitor, ce-i drept nu avea multe scene de lupta, dar nu de-asta depinde valoarea unui serial. Si noi toti, care intram pe telefon, mai patim ca nu reusim sa comentam, nu e ceva personal. Vizionare placuta tuturor!

 10. Desenele despre Puku si Hangkai seamana cu figurile anime :)

 11. Chiar dacă nu aveam acces la prea multe informatii,ni s-a intiparit in minte unele imagini care nu pot fi șterse niciodată și actorii sunt principalii ”vinovati”,să nu mai vorbesc de scenariu…,mie cel mai drag din Capodopera…!

 12. Au revenit baietii?Asta-i bine..,refacem Gașca????”TREI PĂDUCHI ȘI RESTUL PURICI”!?????:)))))))))))))))))))))))Să ne meargă bine tuturor,nu?!

  • Hola, Nelsan! Ce mai faci? Te uiti la Ja Myung, din nou? :)) Am vazut ca ne-ai adus ceva muzica, pentru a inbunatati atmosfera, kamsahamnida!

 13. Ja Myung a mai pierdut o sansa, multumesc pentru rezumat!

  • Buna. Stoica! Poate ca nu a pierdut, am eu un scenariu posibil in minte, dar vom afla maine daca am dreptate sau nu. NU am vazut serialul, nu pot sa fac spoiler, dar Puku si Hangkai stiu multe despre otravuri…

 14. Urmareste cineva “Ora de business”?

 15. Bună tuturor am venit şi eu puţin mai târziu, mai sunteţi? Stoica mai mă uit eu uneori la Ora de business dar nu prea mă pasionează :) am observat că au venit figuri mai vechi Nelsan şi Liviu mă bucur că nu aţi uitat de noi :)

 16. Şi eu primele episoade din Prinţesa Ja Myung şi alte seriale nu am putut comenta :) mi-a plăcut mult acest episod, mai ales momentele dintre Hodong şi Ja Myung şi melodia ce se pe fundal e superbă. Mie mi-e puţin milă de Lahee, ea îl iubeşte cu adevărat pe Hodong dar el o iubeşte pe Puku aka Ja Myung :) pe mine mă cam enervează Chiso servitoarea lui Ja Shil, seamănă cu stăpâna ei la răutăţi foarte bine… Ja Myung şi Ilpum cred că vor afla în curând adevărul, Ja Shil nu-l poate ascunde la nesfârşit :)

  • Nici mie nu imi place servitoarea lui Ja Shil

   • Dar ador fazele de dragoste dintre Hodong si Ja myung/Puku,ce sa mai zic de melodie,e superba

 17. Bineinteles ca vor afla adevarul si ja myung va ajunge printesa peste nakrang. .eu asta cred.apropo de pictorul de la curte,si mie mi-a placut.fara scene de actiune lupte sau razboaie,dar interesant in felul lui.ma bucur pentru sud-koreeni ca se pot mandrii si cu altceva. . ./cmf dong y?

  • Si mie mi-a placut pictorul de la curte,a fost frumos,dar cu un final cam trist

 18. Bună Liviu eu fac foarte bine am trecut şi eu pe aici, şi mie mi-a plăcut foarte mult Pictorul de la curte, chiar dacă nu a fost cu lupte nu te plictiseşti fiind cu multe intrigi. Cred că Ja Myung va fi prinţesă cu un preţ, nu va putea fi alături de Hodong fiind din regate inamice :) poate dacă nu era prinţesă şi nici Hodong prinţ puteau fi fericiţi împreună ca oameni obişnuiţi :)

 19. Da dar dragostea o sa aduca pace in cele doua regate,lafel cum si jumong a adus intre buyeo si goguryeo.mi-ar fi placut ca filmul ja myung sa inceapa de unde s-a terminat printul jumong cu yuri cu armata damul etc. . .la-ti observat probabil pe bubuno in film,acum este soldat in nakrang nu mai face parte din goguryeo. . .

 20. Da dar dragostea o sa aduca pace in cele doua regate,lafel cum si jumong a adus intre buyeo si goguryeo.mi-ar fi placut ca filmul ja myung sa inceapa de unde s-a terminat printul jumong cu yuri cu armata damul etc. . .la-ti observat probabil pe bubuno in film,acum este soldat in nakrang nu mai face parte din goguryeo. . ..

 21. Aşa e, l-am observat şi pe Bubuno şi pe Dochi cel care lucra pentru prinţu Yongpo şi mai sunt mulţi actori cunoscuţi :) Dragostea va învinge mereu… :)

 22. Apropo,eu cred ca actorul care l-a jucat pe preotul Jamuk,cel care a ajutato pe Ja Shil,este actorul care la jucat pe tatal lui Shin Yoon-bok in Painter of the wind/Pictorul de la curte

 23. Sigur ca da,el este. . ./Numai la noi dragostea nu invinge mereu…

 24. Filmul Ja Myung Go mi s-a parut un film super ok….pana sa vad sfarsitul…pur si simplu te deprima ma face sa nu-mi mai doresc sa vad alte filme de acest gen:((( o sa fiu deprimata o sapt intreaga.Chiar nu putea sa schimbe regizorul sfarsituuuul???:(((

Leave a Comment