koreafilm

Prinţesa Ja Myung – episodul 20

Written by koreafilm. Posted in Ja Myung Go, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

ja myung20-1

Published on octombrie 12, 2012 with 17 comentarii

de Dana Ivancea

Plin de ranchiună şi răutate faţă de Regele Dae Mu-Shin, tatăl Reginei Mae Sul-Soo, vrea cu orice preţ să-l ucidă pe Prinţul Ho-Dong, mai ales că a fost înştiinţat de plecăciunile pe care acesta le-a făcut în faţa Împăratului Han, şi cum cei doi oameni credincioşi şi loiali lui, generalul Woo Na-Roo şi Chu Bal-Soo, s-au întors în regat fără a-l mai însoţi pe Prinţ, acesta mai asiduu ca niciodată continuă să ceară dispariţia lui pentru totdeauna, care va rezolva divergenţele dintre el şi Rege. Chiar şi Regina Mae Sul-Soo aude acest lucru şi se bucură de această veste care speră ea că o va ajuta pe viitor pentru a-l numi Prinţ moştenitor pe fiul ei. Cealaltă Regină, Soo Ji-Ryun, vine în timpul unui sfat în biroul Regelui şi se plânge că dacă va reveni la palat Regina Mae Sul-Soo, ea va fi ucisă.

Prinţul Ho-Dong merge la un han, cam stingher şi neobişnuit, …..după cum vom vedea că aşa va fi, pentru că cei care se ocupau de acest han erau de fapt nişte tâlhari. Aceştia le pun în mâncare şi apa de spălat o soluţie care să-i adoarmă. De adormit, ce să mai vorbim, adorm inclusiv Ja Myung şi Prinţul Ho-Dong. La curtea regală din Nangnang, Ja Shil are o dorinţă prea mare pentru ea, după cum consideră generalul Wang Hol, fratele ei, aceea de a o ucide pe Ja Myung. Generalul o mustră pentru interesele ei meschine, şi pentru lipsa de umanitate pe care o are faţă de fiica Reginei Mo Ha-So, ameninţând-o oarecum că-i va spune Reginei că fiica ei trăieşte. Întâmplător, Regina Mo Ha-So trece prin grădina unde se certau cei doi şi aude doar parţial discuţia încinsă dintre aceştia.

De teama ca Wang Hol să nu-i spună lui Mo Ha-So despre fiica ei, Ja Shil îi invită pe amândoi la ea în cameră pentru a discuta despre ce fel de om este Prinţul Ho-Dong, dar mai apoi, cele două soţii ale Regelui Chae-Ri rămânând singure, Mo Ha-So o întreabă pe Ja Shil de ce se certa cu fratele său, după care îi atrage atenţia că a minţit-o de foarte multe ori şi că nu a uitat încă faptul că ea este cea care a ucis-o pe Ja Myung, ceea ce presupune că nu o va ierta niciodată. Stând de vorbă cu Prinţesa Nak Rang despre căsătorie, aceasta îi cere Regelui Chae-Ri, ca o favoare pentru ea, să o ierte pe mama ei, pentru că tot ce a făcut a fost pentru binele ei şi al Regelui. În timp ce Regele Chae-Ri se afla în compania lui Ja Shil, Prinţesa Nak Rang îi ţinea companie Reginei Mo Ha-So.

Ja Myung se trezeşte buimacă şi constată că apa în care îşi făcuse baie Prinţul fusese otrăvită, iar acesta era aproape inert. Îi dă prin cap să îl  înlocuiască pe Prinţ cu una din gărzile sale, de asemeni inerte, şi încearcă să neutralizeze otrava prin metodele învăţate de la Mi-Cho. Datorită acrobaţiilor învăţate în toţi aceşti ani, reuşeşte să iasă cu Prinţul pe o fereastră a hanului, tocmai când a auzit paşi apropiindu-se. Unul din fraţii Reginei Mae Sul-Soo care fusese trimis de tatăl său să-l ucidă pe Ho-Dong, recunoaşte că cel din baie nu este cel căutat şi merge în urmărirea lor. Ajunşi într-o pădure, Ho-Dong îi dă lui Ja Myung un fluier pentru a-i chema şoimul, ca să trimită un mesaj, după care îi cere sabia şi-i spune că poate pleca în Nangnang să-şi caute părinţii. Dar prin acea pădure îi căutau şi cei care-l vroiau mort pe Prinţ. Ajunşi în Goguryeo, Cha Cha Song, Il-Poom, So So şi Mi-Cho se întâlnesc din nou cu servitoarea Reginei Mo Ha-So, mătuşa lui Il-Poom, Dong Go-Bi, care la sfatul lui Mi-Cho, Il-Poom merge să vorbească cu ea şi-i spune că fata este moartă. Şoimul duce mesajul Prinţului la garda sa de corp, Tae-Cho, care însoţit de cei patru din trupa de circ pe care-i salvase, merg să-l salveze pe Ho-Dong.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

17 comentarii

There are currently 17 comentarii on Prinţesa Ja Myung – episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima…

 2. Iar eu a doua.. :) Multumesc, Dana!

 3. Mulţumim pentru rezumat Dana, îmi place foarte mult acest serial. Lahee e foarte frumoasă mia plăcut de ea şi în Sungkyunkwan Scandal, şi Ja Myung e foarte frumoasă. Îmi plac bijuteriile care le poartă reginele Nakrangului :)

  • Mie imi plac foarte mult si hainele purtate de doamne, nu am mai vazut haine cu motive florale in niciun serial coreean.

 4. Multumesc pentru rezumat,Dana!
  Un weekend minunat sa aveti!!!

 5. Ce de actiune ce de suspans,oare va supravietui printul? deocamdata da! Intradevar bune lectiile invatate de la circari,care sant niste oameni deosebiti!Dana faci niste rezumate superbe!

 6. Oare pe vremea aia cum faceau baie ,imbracati sau dezbracati? nu vreau sa insinuez nimic,asa din curiozitate!

  • Livia, ai fost mult prea curioasa, de aceea Hodong a facut baie imbracat :)

 7. Frumos episod. Mi-a placut mult melodia de la sfarsitul episodului. stie cineva cum ai zice la melodie.

 8. Bietul Hodong e ca un caine costeliv…si Ja Myung e mai solida decat el…

 9. mi-a placut foarte mult acest episod si m-am bucurat cand am vazut ca tvr a tradus versurile cantecului……mi-aduc aminte ca la primul ep. cineva intreba pe cine iubeste printul…in urmatoarele episoade o sa primeasca raspunsul…

 10. E clar pe cine iubeste printul, lucrurile se complica, actiunea e mai densa!

 11. Livia e foarte curioasa! Dar reginei Mae Sul-Soo in primul episod, era imbracata cand i s-a facut baie?

 12. Cred ca in toate timpurile si pe toate meridianele se face/se facea baie dezbracat..:)))))…Cu siguranta ca intr-un serial de audienta generala,personajele imbaiate,au cate un tol,doua pe ele..asaa de ochii cenzurei..:))))))

 13. Daca mai tineti minte in serialele de la inceputul pasiunii noastre,Giuvaerul palatului,Furtuna la palat,etc.personajele erau invaluite in haine pana la gat,erau de ajuns cateva priviri galese si eroina noastra facea un copil peste 2-3 episoade…:)))…Dar cum “virusul” serialelor coreene a cuprins intreaga lume,pentru satisfacerea audientei si cum sexul vinde bine orice,putem vedea acum in productiile lor mai buric de rege,mai un bust de general ….

  • ehei….la ce va este vou gandul….tie, Livie,,….si altora…dar mai ales mie….hahahahah…tot timpul cand un barbat face baie eu astept sa-i vad muschiuletii….dar nimic …il baga astia in baie cu tot cu pantaloni……hahahahaha….si acum o sa ma intrebati ce legatura este intre muschi si pantaloni?…pai este …ca daca-i vedem pantalonii uzi!!!!!i vedem si muschii….de la picioare….ce ati crezut????sa va fie rusine……dar printul dupa cum ati vazut fiindca era imbaiat de o fta a intrat in apa cu pantaloni pe el….si la bustul gol….tot am avut ce admira!!!!!!

 14. Bună Dana, aşa e am avut ce admira :)) melodia care sa auzit e foarte frumoasă şi mia plăcut că au tradus versurile… Dar încă nu ai postat melodia nu? E foarte frumoasă şi miar plăcea să o descarc…

Leave a Comment