koreafilm

Prinţesa Ja Myung – episodul 18

Written by koreafilm. Posted in Ja Myung Go, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

ja myung18-4

Published on octombrie 10, 2012 with 8 comentarii

de Dana Ivancea

Banchetul dat în cinstea Prinţesei Nangnang-ului începe. Toţi sunt preocupaţi de spactacolul de circ şi nimeni care să fie de gardă nu se vede. Palatul lordului Liu parcă este părăsit. Gândindu-se la ce se întâmplă de fapt, Prinţul Ho-Dong, îi cere lui Tae-Cho să-l cheme pe generalul Wang Hol, şi pentru că generalul refuză să bea atâta timp cât trebuie să o protejeze pe Prinţesă, Ho-Dong îi propune o luptă cu sabia. În timpul luptei, aceştia ajung la un moment dat pe acoperişul palatului, mai exact chiar în locul unde Il-Poom scosese câteva ţigle pentru a o putea salva pe Ja Myung, după ce o ucidea pe Prinţesă,…. însă Prinţul Ho-Dong vede ţiglele scoase, şi cel care va nimeri cu picioarele pe ele va fi Wang Hol. Acesta vede la rândul lui toată scena de sus, şi o clipă i se pare că ceva luceşte în mâinile lui Ja Myung sărind de pe acoperiş direct pe Ja Myung pe care o răstoarnă.

Aceasta având prinse în mâneci cuţitele, în cădere se taie în ele şi începe să-i curgă sânge. Pleacă în mare grabă din sala unde avea loc spectacolul…….însă fugind prin curte se opreşte să-şi scoată cuţitele din mâneci care aproape că-i retezase palmele, dar Prinţul Ho-Dong o vede, îi vorbeşte şi o ia cu el să-i îngrijească rănile. Când termină şi este gata să plece, Prinţul o avertizează să aibe grijă la generalul Wang Hol deoarece este o persoană isteaţă care nu se lasă uşor păcălit. Ja Myung se întoarce şi-i spune să o ia cu el, să fie garda lui de corp, dar Ho-Dong refuză, spunând că este periculos, deoarece ea a vrut să o asasineze pe Prinţesa Nangnang-ului care este ţară vecină cu Goguryeo.

Dimineaţa, Ja Myung constată că Il-Poom este plecat şi merge după el, însă este văzută de generalul Wang Hol care-o urmăreşte până la locul de unde fata vroia să ia un cal. Vede când pune deoparte cele două permise de trecere furate de la Prinţul Ho-Dong şi dorind să vorbească cu ea, aceasta după ce îşi spune un alt nume, Gil Sang, fuge de general direct la palatul unde era găzduit Prinţul Ho-Dong care servea micul dejun.

Însă generalul urmărind-o, vede unde intră şi-i cere Prinţului, căruia Ja Myung îi spune că ea este Pu-Ku, şi că doreşte să o ia garda lui de corp, să-i predea fata, dar acesta refuză spunând că este garda lui de corp. La palatul din Nangnang ajunge scrisoarea generalului Wang şi toţi sunt îngrijoraţi pentru Prinţesa Nak Rang, punându-şi întrebări despre cine ar fi putut să facă acest lucru.

Mergând mai departe cu gândul şi făcând o retrospectivă a ceea ce s-a întâmplat în trecut, Ja-Shil ajunge la concluzia că Ja Myung trăieşte. Regele Dae Mu-Shin citeşte raportul pe care îl trimite Chu Bal-Soo şi îl cheamă la el pe Eul Doo-Ji pentru a-l sfătui ce să facă şi pentru a-i spune gândurile sale privitor la numirea lui Ho-Dong ca Prinţ moştenitor dacă reuşeşte să obţină ce şi-a propus.

Dar în timpul acesta, tatăl Reginei Mae Sul-Soo angajează luptători pentru a ataca delegaţia care a fost trimisă la Luoyang, mai ales pentru a-l ucide pe Prinţul Ho-Dong. Cu o zi înainte de plecarea spre Goguryeo, Prinţul Ho-Dong la cererea Regelui Dae Mu-Shin de a se împrieteni cu Prinţesa Nak Rang, o invită la cină, şi aceasta luând-o ca pe întoarcerea unui favor, acceptă. Mâncarea va fi gătită chiar de Ho-Dong cu ajutorul lui Ja Myung. Generalul Wang Hol la rugămintea surorii sale Ja-Shil va intra pe furiş în camera unde dormea liniştită Ja Myung pentru a verifica dacă fata are o cicatrice pe piept.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Prinţesa Ja Myung – episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima…

 2. Mulţumim pentru rezumat.:)

 3. Multumesc pentru rezumat!

 4. Multumesc pentru rezumat,Dana!

 5. Multumesc pentru rezumat Dana! Vizionare placuta!

 6. Am dreptate ca garda de corp a printului Hodong este slujitorul cel prost a lui Dochi din Jumong, se numea Handang?

 7. La intorsatura asta de situatie nu ma asteptam. Ja Myung/Puku a ajuns garda lui Hongjo? :))
  Ce nu inteleg e cum s-au prins cele doua regine din Naknang ca Ja Myung e Puku si ca traieste…

  • *pardon, Hodong… nu stiu ce-mi veni :)).

Leave a Comment