koreafilm

Prinţesa Ja Myung – Episodul 6

Written by koreafilm. Posted in Ja Myung Go, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

ja myung6-5

Published on septembrie 24, 2012 with 21 comentarii

de Dana Ivancea

03 살께 (자명회상 테마) – Hanyi

Discordia dintre cele două soţii ale generalului Chae-Ri se încheie prin renunţarea celei de-a doua la copil în favoarea opţiunii de a avea puterea, însă în mintea lui Mo Ha-So rămăsese cuvintele generalului înainte de a pleca la război. Ea va fi cea care o va salva pe Ra-Hee din apa unde o aruncase, deoarece gândul şi sentimentele ei materne privitor la abandonarea fiicei sale Ja-Myung pe râu nu-i dădeau pace, şi îşi va duce la îndeplinire misiunea ce o avea din momentul în care însuşi generalul o rugase să aibe grijă de Ra-Hee. După ce barca cu cei doi copii ajunge la capătul călătoriei, şi anume în provincia Shandong-China, micuţii sunt găsiţi de Cha Cha Song şi Mi-Cho, care antrenau copii pentru trupa lor de circ, însă nu-l vor lua decât pe Il-Poom.Cei doi generali atacă poarta de sud a palatului Nangnang, pe care reuşesc să o cucerească, tocmai în momentul în care trimisul Regelui Dae Mu-Shin, Chu Bal-Soo negocia cu Regele Liu-Xian ca în schimbul darurilor aduse, poporul Goguryeo să primească hrană.

Prinţul Ho-Dong refuză a mai vedea pe cineva, sau să iasă din camera sa, deoarece coşmarurile referitoare la noaptea când Regina a vrut să-l sugrume încă sunt vii în mintea şi-n inima sa, totuşi parcă printre frământările lui, aude vocea maestrului său Eul Doo-Ji, şi fuge la el pentru a-i povesti cele întâmplate. Având în cap învăţămintele fostului său maestru, Prinţul va şti să protejeze secretul şi ura care se născuse între el şi Regină, faţă de Regele Dae Mu-Shin.


Cele două soţii ale generalului Chae-Ri reuşesc să treacă graniţa din Nangnang într-o altă provincie cu permisul de trecere al lordului Jamuk. Il-Poom va pleca de acasă de la cei care l-au găsit pentru a merge la barca unde o lăsase pe Ja Myung, cu puterile sleite din cauza frigului, a foamei şi a setei, urmărit îndeaproape de Cha Cha Song şi Mi-Cho.
Prinţul Ho-Dong va veni în galopul calului acasă la mătuşa lui, Prinţesa Yeo-Rang pentru ca unchiul Woo Na-Roo să-l înveţe tehnica mânuirii sabiei, ceea ce pe cei doi îi lasă fără grai o aşa atitudine şi schimbare a acestui, până atunci, firav Prinţ.

Foarte impresionaţi de grija băiatului faţă de fetiţă, Cha Cha Song şi Mi-Cho vor hotărî să o ia până la urmă şi pe Ja Myung, şi vor încerca prin leacurile pe care le cunosc să scoată otrava din corpul micuţei, arzând la sfârşit hainele acesteia pline de sânge, se pare că mai puţin una, care avea înscrise pe ea nişte litere, dar cum aceştia nu ştiau a citi, rămase cam nedumeriţi ce ar fi scris pe hăinuţă.


Ura Prinţului Ho-Dong faţă de Regina îl va provoca să meargă mai departe cu dobândirea tehnicii mânuirii sabiei, ceea ce-l bucură enorm de mult pe Regele Dae Mu-Shin.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

21 comentarii

There are currently 21 comentarii on Prinţesa Ja Myung – Episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Sunt prima?

  • Dana, multumesc pentru rezumat si pentru OST!

   • poti deja sa faci colectia… vei asculta toate melodiile de pe coloana sonora a serialului :)

    • Am si facut o mapa noua :) Kamsahamnida!

 2. Eu am deja o colectie. De ce imaginile sunt in format 4:3?

 3. Multumesc pentru rezumat povestea o sa fie foarte emotionanta pe parcursul filmului mai ales dragostea dintre hoodong si ja myung si finalul chiar daca ei doi mor este foarte frumos multumesc pentru rezumat din cauza ca imi place foarte mult filmul

  • Te rog sa nu faci spoiler, altii n-au vazut tot serialul, printre care si eu…

   • Nici eu nu l-am vazut.
    Alexandra,sper sa ne intelegi!

    Multumesc,anticipat!!!!

  • Fetelor, va sustin: fara informatii in plus, chiar daca stim ce se intampla inainte.
   Multumim!

 4. Multumesc pt. rezumat,Dana!
  Si pt. melodie…

 5. Multumesc mult, Dana! Vizionare placuta tuturor!
  Am si eu rugamintea ca cei care l-au vazut deja sa nu mai faca spoiler, motivul cred ca e lesne de inteles…

  • Eu pot sa povestesc?

   • Da, Livia, tu esti exceptia :)) La stilul tau inconfundabil, oricum numai cei care l-au vazut deja vor intelege ce vrei sa spui ;)

 6. Ce frumoasa melodie! Serialul este minunat, de as avea timp sa-l urmaresc ca lumea.
  Imi place subiectul cum e pus in scenariu, dar mai ales modul in care e filmat serialul. Pare atat de viu.

 7. doua scene din episodul asta m-au impresionat in mod deosebit:
  1. cea in care Il Pum (Hankay) se taraste pena la barca in care era Ja Myung, cu turta in mana, ca sa-i dea sa manance – mi-au dat lacrimile
  2. finalul cu indarjirea printului de a se razbuna pe regina si de a dovedi ca merita sa fie viitorul rege

  • Asa e, scena cu Il Pum cand se duce la barca a fost extrem de emotionanta, n-are cum sa nu te sensibilizeze…
   Iar Hodong este un pusti de milioane, imi place foarte mult de el si totodata mi-e mila de el, a avut o soarta tare grea.

 8. abia astept episodul de maine cand apare celalalt pusti care joaca rolul lui Hodong :D

 9. Ho-Dong e traumatizat!

 10. M-a motivat mult hotararea si curajul lui hodong. Din cate am observat in primele episoade, s-ar putea ca aceasta „obsesie” sa il distruga. Dar acum, printul imi este foarte drag

 11. Multumim pentru rezumat, Dana!…dar eu tot nu inteleg o chestie…dupa ca a fost sufocat, i sa infipt in inima un ac de par cu otrava si nu a mancat cateva zile, copilul tot mai traieste:)))…personajul principal, nu mai ai ce comenta.

  • Maria, serialul e fantastic, sa ne bucuram de el si sa nu ne intrebam de ce, si de ce, si de ce…n-are rost…

Leave a Comment