koreafilm

Secretara perfectă – episodul 18

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Secretara perfecta

Tagged: , ,

1

Published on iulie 02, 2012 with 10 comentarii

de Anca Plavu


Toată presa explodează la anunțul lui Ji-Heon privind relația lui cu ”informatoarea” Eun-Seol. Cei doi fug, Eun-Seol fiind îngrijorată de toată situația creată. Ji-Heon este liniștit, pentru că știe că vărul său, Moo-Won, se va ocupa de rezolvarea problemelor. Bong-Man află și el de știrea-bombă și intervine în ședința companiei, condusă de Sook-Hee; fostul director, dar și bunica dau vina pe Sook-Hee pentru iscarea scandalului, dar ea neagă acest lucru.

Mama lui Moo-Won se ia la bătaie cu mama lui Na-Yoon, acuzând-o de întreg scandalul. Na-Yoon îi cere ajutorul lui Moo-Won pentru a le calma. Moo-Won își conduce mama acasă, dar îi spune că trebuie să plece, întrucât mai trebuie să consoleze și pe altcineva (Na-Yoon).


Ji-Heon și Eun-Seol sunt chemați de Bong-Man acasă, pentru a le cere socoteală. Ji-Heon mărtuirsește că el și-a îndeplinit responsabilitățile, s-a întors la firmă, dă tot ce e mai bun ca să muncească eficient; Eun-Seol, la rândul ei, recunoaște că îl place pe Ji-Heon și că l-a îndemnat să facă ce vrea în privința succesiunii la conducerea companiei. Bunica este neutră, dar Bong-Man le spune celor doi să plece și să nu se mai întoarcă. Bunica îl dojenește pe fiul său și încearcă să-l convingă să accepte relația lor. Pe internet, apar poze cu Eun-Seol și Myung-Ran din liceu, când erau cunoscute ca bătăușe.


La adunarea acționarilor, Ji-Heon îi ia apărarea lui Eun-Seol. El și Moo-Won se plâng că trebuie să obțină acordul părinților pentru a-și continua relațiile; de altfel, cele două cupluri (Moo-Won+Na-Yoon și Ji-Heon+Eun-Seol) pleacă într-o excursie.


Mamele lui Na-Yoon și Moo-Won sunt anchetate pentru evaziune fiscală, în urma unor documente secrete trimise de managerul Park.

Moo-Won o anunță pe Na-Yoon că vrea să fie un om de afaceri curat pe viitor, dar știe că asta nu va fi ușor și o întreabă dacă va avea puterea să reziste; Na-Yoon este confuză și îl ”ceartă” pentru că nu o poate cere în căsătorie în mod normal. Moo-Won îi spune în glumă că nu se pot căsători imediat, pentru că ea este încă un copil și vor face acest pas când ea va mai crește puțin.


În cele din urmă, Ji-Heon cade la pace cu tatăl său, Bong-Man punându-i condiția să își poată crește nepotul ca viitor succesor al companiei. El anunță public că fiul său nu va prelua conducerea firmei. Într-o atmosferă mai romantică, Eun-Seol și Ji-Heon iau cina la restaurant, ea dându-și seama că va urma o cerere în căsătorie și strică toată surpriza. Însă, Ji-Heon se străduiește ca totul să iasă perfect.


Înaintea nunții, are loc un mic incident: un hoț îi fură geanta lui Na-Yoon, dar este prins de Eun-Seol, care descoperă că Na-Yoon uitase inelele mirilor. În timp ce pășesc spre altar, cei doi miri se întreabă ce îi va aștepta în viitor pe fiecare dintre ei: secretarul Jang își va găsi sufletul-pereche, managerul Park își deschide propria afacere (o patiserie), Bong-Man își reia poziția de conducere, dar ce le va rezerva viitorul eroilor noștri? Eun-Seol își dorește doar să-și petreacă zilele împreună cu Ji-Heon, iar ziua de mâine să fie una liniștită.


După un timp, Ji-Heon acordă un interviu la tv, unde afirmă că, pentru a fi un om de succes, este necesar să iubești persoana potrivită; Moo-Won și Na-Yoon urmăresc și ei interviul și se întreabă când se vor căsători. Finalul serialului îi înfățișează pe Eun-Seol și Ji-Heon împreună, plimbându-se în parc sub o umbrelă, dovedindu-și iubirea unul altuia.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Secretara perfectă – episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. DA….Imi place atat de mult sfarsitul serialului, ma bucur ca totul se intampla asa cum am”prezis”.
  Multumesc , Anca!!!!!!!!!!Esti o scumpa!!!!!!!

  • Cu mare placere, Andreea! Ma bucur ca ti-a placut :D

 2. Ce frumooooooooooooos :X :X :X Foarte dragut final, un Happy Ending pe cinste si pentru toata lumea. That’s what i’m talking about :) :X

 3. Dragut happy ending. Multumesc pentru rezumat. Nu am putut sa il vad la tv, deci chiar eram curioasa cum se termina. Foarte dragute pozele alese de tine :).

  • Da, mi-a placut ca totusi a avut un sfarsit logic :), nu ca la BOF, de pilda… iar, dintre poze, cel mai mult mi-a placut cu toti cei 4, sunt foarte simpatici

   • Si mie mi-a placut poza aceea, chiar am salvat-o in calculator.

   • DA, chiar simpatici :).

 4. mie prima poza imi place cel mai mult :D

  a fost reusit serialul… amuzant, cu actori simpatici si talentati

 5. In aproximativ o ora , o sa incepa serialul “Minte-ma frumos”.Cred ca si acest serial o sa aiba momente comice.Oricum, o sa ii revedem pe Yoon Eun Hye(ca Gong Ah Jung),Kang Ji Hwan (ca Hyun Ki Joon),Sung Joon(ca Hyun Sang Hee),Ja Yoon Hee(ca Oh Yoon Joo), Hong Soo Hyun(ca Yoo So RAN) si multi altii.Are 16 episoade,asa ca VIZIONARE PLACUTA!!!

 6. Fain serialul….mi-a placut si cum s-a terminat….:X

  Am urmarit primul episod din Minte-ma frumos….este destul de dragutel…dar de ce mi se pare ca e de acum un cliseu cu fata saraca si uratica (dar isteata si nostima) de care se indragosteste baiatul bogat si aratos?

Leave a Comment