koreafilm

Războinicul – episodul 21

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

ScreenShot2011-09-26at14825PM

Published on iulie 10, 2012 with 24 comentarii

de Dana Ivancea

Cadoul regelui făcut japonezilor devine cu concursul lui Kenzo, mărul discordiei la palat, mai ales că toate aceste planuri mârşave vor fi puse la cale de ministrul Hong, care dorea răzbunare şi nu numai. Kenzo trage cu arcul înspre ţintă, dar cu o mişcare bruscă se întoarce spre rege şi-l ucide pe asasinul infiltrat de Hong, care tocmai scosese sabia prinţului Heir, sustrasă de la acesta de regină. Sa-Mo se va lupta cu bărbatul mamut, dar tocmai când balanţa victoriei se înclina spre Sa-Mo, vin soldaţii palatului, comandaţi de fiul şi nepotul ministrului Hong, şi-i arestează pe amândoi, dar şi pe cei trei care făceau parte din garda prinţului Heir, sub privirile lui Dong-Soo şi ale lui Sabie Sfântă, care intuieşte al cui este planul.

Dong-Soo rămâne în palat până dimineaţa când este chemat de regină, care sub pretextul de a-l recompensa pentru că-i salvase viaţa, îi dă ordin tatălui ei să trimită acasă la Sa-Mo, unde stătea Dong-Soo, daruri utile acestuia, dar Sabie Sfântă nu priveşte cu ochi buni acestea, şi cu ajutorul lui Hwang Jin-Gi le va înapoia. Jin-Joo în căutarea domniţei Ji-Seon şi a tatălui ei, este răpită de Dae-Ung, care urmărea să se răzbune pe cei din jurul fetei, pentru ceea ce-i făcuse în trecut. Dar în timp ce o căra amorţită, îi cade din mână ornamentul, pe care-l găseşte Jin-Gi. Yeo-Woon vine la ministrul Hong pentru a-i garanta viaţa domniţei Ji-Seon, şi are ocazia de a-l întâlni pe japonezul Kenzo.

Tot din planul lui Hong, va face parte şi aşa-zisa eliberare a lui Sa-Mo, care se prinde că ceva e în neregulă, şi se întoarce în celulă, în timp ce Dong-Soo merge să-l aducă la palat pe Sabie Sfântă. Jin-Joo este legată şi bătută cu brutalitate de Dae-Ung, care-i promite că o să-i ucidă pe toţi cei din jurul ei. Sa-Mo îi dejoacă planurile ministrului Hong, care bucuros că o să-l condamne la moarte pentru trădare şi crimă, va veni să verifice personal la închisoare însoţit de tatăl reginei, dar constată cu stupoare că Sa-Mo este închis în celulă, şi se enervează brusc.

Sabie Sfântă ajuns la palat, merge direct la rege, care-l întreabă făţiş dacă el crede că prinţul Heir are vreun amestec în incidentul de la banchet, însă spadasinul Joseonului neagă, şi cum în ultima perioadă fusese tot mai agasat de o durere în stomac, se întâmplă să-l apuce o durere chiar în faţa regelui care-şi cheamă medicul regal, ce-i spune că spadasinul are cancer la stomac. După ce s-a asigurat de garanţia vieţii domniţei Ji-Seon, Yeo-Woon o duce acasă la Sa-Mo, în deplină siguranţă, şi-i trimite pentru Dong-Soo, copia registrului unde erau trecute toate oficialităţile cu nume, adrese şi ranguri, care ţinea loc de original. După ce se probează nevinovăţia lui Sa-Mo, acesta este eliberat oficial şi legal din închisoare şi este însoţit până acasă de Dong-Soo şi Sabie Sfântă.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

24 comentarii

There are currently 24 comentarii on Războinicul – episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima… Mulţumim de rezumat fetelor, o să fie un episod plin de evenimente :)

 2. O, dar ce final linistit =))) am citit ultimele 2 propzitii ale rezumatului… mai ca nu mi vine sa cred :D

 3. mi-este mila de Woon-el si de Cheon…care a iubit o mult pe Ga Ok… poate chiar mai mult decat a iubit o Sabie Sfanta…

 4. Apropo, cine urmareste Sungkyungwan Scandal?! Va placeeee? :X :X :X Eu il termin pt a2a oara, n am rezistat un ep pe sapt, si l am luat online, cu mama :P

  • Am inceput eu. Imi place la nebunie. Dar din 2 iulie am practica si nu mai apuc sa vad si Deep Rooted Tree, si Sungkyungwan Scandal si Warrior Baek Dong Soo :(. O sa il termin cat de curand :).

   • ieeei :X :X :X Da, eu nu am avut timp de DRT, de exemplu, insa ma voi apuca de el online.

    • SI eu ma uit mai mult online. Mai ales de cand astia taie in stil mare… Cred ca o sa-mi caut si Sungkyungwan Scandal online :).

    • Sa stii ca DRT merita! E chiar super. O sa il indragesti ca si Sungkyungwan Scandal.

 5. Dear Lore, eu urmăresc Sungkyungwan Scandal, am pierdut vreo 2 episoade dar încerc săl urmăresc zilnic, şi îl ador, toţi sunt atât de frumoşi şi talentaţi, ieri la 16 lam pierdut că sa luat curentul şi am stat până la ora 3 noaptea să văd reluarea :) am observat că joacă şi Miaunel în acest serial :)

  • daaaa, joaca :P :)) un rol tot la fel de nesuferit :P Toti sunt adorabili, un BIG BIG like pentru Gu Yong Ha/Yeorim si pentru Geol Oh/ Moon Jae Shin….cat despre Yoonchun aka Lee Seon Joon, ce mai…are succes peste masura :D

 6. Da , joaca si Miaunel.Si eu urmaresc acest serial, am mai pierdut cate un episod din cand in cand , dar imi place foarte tare.Cum spui tu, Lorena:BIG LIKE!!!(sper ca nu te deranjeaza ca ti-am folosit aceasta expresie).

  • Am uitat ,ce rol are Miaunel in SS?

  • =))))))))))))) Andreea, m-am uitat in comment urile lasate azi sa vad daca am mai folosit :)) si nu era, deci daca v-a ramas in cap expresia, inseamna ca este un tic de care greu ma despart si pe care il folosesc prea des. Inainte de raspunsul catre tine, i-am raspuns ionelei, si iar am zis BIG LIKE =))))) of of…. trebuie sa fac cumva sa scap de repetitii :D

   Nu ma supar, normal >:D< M-am amuzat!

   • :))). BIG LIKE :))).

 7. Si mie imi place ca s-au mai linisti lucrurile,cel putin,pentru moment.
  Multumesc pentru rezumat, Dana!!!

  • Acest episod e singurul care nu lamm vazut
   e un film destul de bun asa cred

 8. Multumim pentru rezumat!Saraca Jin Joo,mi-e asa de mila de ea..vad ca Miaunel nu prea are de lucru,cum poate sa o loveasca in halul ala…..

 9. Buna seara!
  Multumesc pentru rezumat

 10. si eu am fost terifiata de scenele “de bestialitate”ale animalului….Miaunel…sau cum ii ziceti voi……nu mi-am inchipuit niciodata ca saraca Jin-Joo va fi atat de rabdatoare din toate punctele de vedere……ea i iubeste pe toti…deopotriva….si cauta sa ajute foarte mult…abia acum la final am inteles destul de bine personalitatea si caracterul ei…..

 11. Biata Jin Ju mie aşa de milă de ea… Cum a putut nemernicu de Miaunel sau cum lo chema so lovească în halul ăsta? Nul mai suport şi nici pe ministrul Hong care e tot un nemernic fără supărare, dar mia plăcut de Samo că sa întors în celulă şi ia cam stricat planurile stăpânului Hong. Japonezul ăsta Kenzo a început să mă calce pe nervi. Şi da, Jin Ju e atât de bună, de iubitoare, tocmai şia pierdut mama şi acum a fost bătută… Nu e corect…

 12. :OOOOOO Jin Ju a fost batuta de Miaunel?! eu folosesc miaunel ca asa e retinut omu’ pe blog, si nu i stiu numele din serial, insa Miaunel mi se pare prea bland.
  Eu n am apucat sa vad ep de azi, trebuie neaparat sa l urmaresc maine, online!!! :((
  Jin Ju-iaaaaaaaaa, fighting! :(

  • Adica numele prea bland pentru ce face, nu el prea bland, nu? :P

   • nuuuuu, normal! Daca a si dat in Jin Ju….nu prea e o fapta barbateasca… :(

    • A fost foarte urata faza :((. Imi era asa mila de saraca…

Leave a Comment