koreafilm

Războinicul – episodul 20

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

ScreenShot2011-09-23at71708PM

Published on iulie 09, 2012 with 20 comentarii

de Dana Ivancea

Ieşit din închisoare datorită găsirii unui ţap ispăşitor şi datorită intervenţiei aşa-zis diplomatice a japonezului Kenzo, ministrul Hong jură să se răzbune pe toţi cei care l-au umilit în acest fel. Pe de altă parte, toţi sunt confuzi şi nedumeriţi de întorsătura pe care a luat-o acest incident, dar cel mai derutat şi îngândurat rămâne prinţul Heir, care bănuieşte că toate acestea sunt îndreptate împotriva lui. Cheon se va lupta cu Chang-Ryang, şi va reuşi să-l ucidă,…… ura din Cheon spunându-şi cuvântul datorită faptului că acest meschin a fost cel ce a ucis-o pe Ga-Ok. Revenit la sediul Hoksa-Chorong pentru a-şi proteja rănile şi a se odihni, devine nostalgic, şi-l sfătuie pe Yeo-Woon, s-o aleagă pe cea care se află în inima lui, chiar dacă el este pregătit să devină liderul grupării Hoksa-Chorong sau a altei grupări, pentru ca mai târziu să nu regrete ca el.

Generalul Seo însoţit de Dong-Soo vin la palat în ziua în care regele organizează un banchet în onoarea diplomatului japonez Kenzo. Însă Dong-Soo îl observă pe Kenzo când se luptă cu un soldat al gărzii regale şi cu gărzile prinţului care sunt înfrânte fără probleme de japonez. Verbal şi impersonal, japonezul îl provoacă practic pe Dong-Soo, care temperamental din fire doreşte să se lupte cu japonezul, însă este oprit de pictorul Kim, aflat şi el la banchet pentru a imortaliza toate evenimentele pe hârtie. Regele nemulţumit de înfrângerea suferită, îl cheamă la el pe generalul Seo, şi-i spune că va organiza un alt banchet peste două zile, să facă bine să vină cu Sabie Sfântă. Japonezul află că Sabie Sfântă este cel mai bun, însă el menţionează numele lui Baek Dong-Soo, cu dorinţa de a se lupta cu el, şi-l întreabă pe ministrul Hong unde îl poate găsi pe acesta.

Din nou avem ocazia de a vedea paralela dintre luptele folosite drept antrenament pentru cei doi maeştri care exersează cu ucenicii lor, Sabie Sfântă cu Dong-Soo pe de-o parte şi Cheon cu Yeo-Woon pe de altă parte. Yeo-Woon află de la Gu-Hyang despre arestarea domniţei Ji-Seon, şi confiscarea bunurilor. Foarte supărat pe ministrul Hong, Yeo-Woon o eliberează pe domniţă din închisoare, datorită iubirii ce i-o purta şi faptului că devenise unica lui slăbiciune. Cu gând de a o elibera, Dong-Soo ajunge….. însă prea târziu, şi se întreabă dacă Yeo-Woon reuşise să o elibereze sau se întâmplase altceva. Jin-Joo deghizată în gisaeng, află ce pun la cale ministrul Hong şi japonezul Kenzo, şi anume, uciderea prinţului, iar după plecarea acestora de la casa de gisaeng, îi spune despre cele auzite lui Dong-Soo. Datorită faptului că ministrul Hong îl provocase pe Yeo-Woon, acesta nemaiputând fi stăpânit, dă ordin să fie activată „lumea umbrelor”, aceştia fiind spionii infiltraţi ai grupării Hoksa-Chorong, de care nu avea nimeni ştiinţă, decât liderul grupării şi cel care se ocupa de aceştia.

Dong-Soo aflat la palat îl vede pe gigantul cu care se luptase în Dongnae, şi încercând să afle ce se întâmplă este descoperit de oamenii lui Hong, iar acesta cu limba ascuţită îi aduce în prezent moartea tatălui său, despre care tânărul nu cunoştea nimic. La ieşire, află povestea executării familiei lui, de la Sabie Sfântă, care-i spune că ministrul Hong este cel care a exterminat-o, deci este duşmanul lui. Marele eveniment, banchetul, începe……….. dar absenţa temporară a prinţului Heir atrage suspiciuni din partea susţinătorilor sau bucurii din partea celor care-i doreau moartea,……. dar din fericire apariţia acestuia neaşteptată care aduce darul pentru regele japonez, după ce a fost la un pas de a fi asasinat, creează rumoare.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on Războinicul – episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima… Mulţumim pentru rezumat fetelor, o să fie un episod interesant. Uriaşul ăla cu care sa luptat Dong Soo mi se pare că a jucat şi în Dae Joyoung şi mai întrun serial, dar am uitat care :))

  • L-am vazut si in Return of Iljimae. Si parca a aparut putin inca pe undeva… AAA.. In una din luptele de la granita de nord, Chae yoon(Jang Hyuk) lupta cu el…. Deci si in Deep Rooted Tree:). Oare chiar asa o fi aratand?

   • In Three Deep…..am impresia ca este alt actor,ptr.ca asta care joaca in Dae jo Yeung sau Return of Iljimae are o fata parca e facut pe calculator.

    • La fizicul pe care-l are, asa calcat de tractor nu e de mirare ca joaca numai roluri de Bau -Bau,l-am vazut si intr-un film Thailandez! Asa ca este cerere mare pe piata!,hi hi hi! O figura ca a lui nu se uita usor!

     • Chiar si intr-un episod din Hercule,serial american!

     • Da chiar ca numa bau-bau poate sa joace… Ce chestie… Oare o fi avand ceva boala?

 2. Da, aşa e, a jucat şi în Întoarcerea lui Iljimae şi în Deep Rooted Tree, acum miam amintit :)

  • Poate fi bolnav de gigantism ceva genetic cum e Ghiţă Mureşan, sau poate fi făcut pe calculator deci nu cred, la ce statut are rolurile de Bau-Bau i se potrivesc de minune :) vorba cântecului ,,nu mie frică, nu mie frică de Bau-Bau” :))

 3. Multumim pentru rezumat!E tot mai frumos si mai interesant serialul acesta..Se vede ca Woon chiar o iubeste pe Ji Seon si ar face orice pentru ea,insa ea este atat de indiferenta…Dong Soo a devenit un razboinic in adevaratul sens al cuvantului.Nu mai e acel copil laudaros care intra numai in belele…:)

 4. Aşa e, Dong Soo sa maturizat şi a devenit un adevărat războinic dar parcă mie dor de Dong Soo cel copilăros şi lăudăros… :)

 5. Noroc ,ca deja l-am vazut ,ca altfel il ratam si azi si maine!

  • Ai fugit de pe teava?

 6. Multumesc realizatorilor site-ului ptr. rubrica in care sunt prezentate melodii din filme si va rog,dava stie cineva cum ii spune instrumentului de la inceputul melodiei “Asfintit” din filmul ‘Dong Yi”.Multumesc anticipat.

  • Haegeum! Pe acest site este o sectiune “Muzica traditionala” si gasiti multe lucruri interesante! Sunt sigura ca veti fi incantat! Lectura placuta!

   • Multumesc ptr.informatie,deja l-am notat si am am retinut si sfatul cu muzica traditionala.

 7. Parintele ,bag seama ca ai multe de recuperat,mai umbla si tu prin arhiva!

 8. Ce sa am de recuperat,ca eu, fiind in concediu pana la iesirea din sistem,am vizionat multe din filmele pe care le comentati,ma refer la cele istorice.

 9. Multumesc mult pentru rezumat, fetelor si vizionare placuta tuturor! Retraiesc si eu serialul cu ajutorul rezumatului ca nu prea mai apuc sa il vad la tv, desi mi-ar fi placut sa-l revad, mi-a placut mult.

 10. Ce episod a fost… Japonezul ăla Kenzo mă cam enervează… Ce bine că Woon a salvato pe Ji Sun se vede cât de mult o iubeşte… Bine că Cheon a răzbunato pe Ga Ok :) ce frumoasă era Jin Ju ca gisaeng…

  • Woon o iubeste extrem de mult,ar face orice pt ea,in schimb ea nu ii impartaseste aceleasi sentimente…

Leave a Comment