koreafilm

Războinicul – episodul 17

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

ScreenShot2011-09-11at124456PM

Published on iulie 03, 2012 with 48 comentarii

de Dana Ivancea

Hwang Jin-Gi se va lupta cu Yeo-Woon, însă tânărul nu va reuşi decât să-l rănească, deoarece în timpul acesta va apărea Dong-Soo, care-i va arăta noului lider Hoksa-Chorong ce abilităţi în ale artelor marţiale posedă, ceea ce-l va face pe acesta să plece, iar după el va pleca atât Yeo-Woon cât şi armata guvernamentală, iar mai apoi Dae-Ung, dezamăgit şi nemulţumit. Astfel Jin-Gi şi Ga-Ok vor fi salvaţi, femeia însă fiind grav rănită de o săgeată otrăvită, va fi cruţată de Dong-Soo care îi va da un medicament care neutraliza otrava sau o elimina. Aceştia vor merge acasă la Sa-Mo unde deja era Sabie Sfântă care-l aştepta nerăbdător şi agitat pe Dong-Soo ce nu mai venea. Jin-Joo rănită la o gleznă, va fi protejată şi îngrijită de Cheon, care din marele asasin perfect, ajunsese un părinte grijuliu şi atent, fata neştiind că cel de lângă ea era chiar tatăl ei natural.

Dong-Soo odată ajuns acasă la Sa-Mo se va interesa de Ji-Seon, plecată la târg cu treburile ei, însă la întoarcerea acesteia, observă un bărbat care stătea lângă ginsengul ei, aceasta crezând că-i vreun hoţ îl ameninţă că va trage în el o săgeată, dar când Dong-Soo se întoarce cu faţa la domniţă, chipul acesteia se luminează a bucurie şi speranţă. Sabie Sfântă însoţit de Dong-Soo vor merge la palat pentru a-l vizita pe rege, dar şi pe prinţ, care le serveşte ceaiul de ginseng, însă regina care va bea înaintea acestora ceaiul, va leşina şi va cădea într-o inconştienţă aproape de comă. Datorită insistenţei lui Dong-Soo de a o trata pe regină, deoarece până venea medicul putea fi prea târziu, regele se va lăsa înduplecat şi va permite acest lucru tânărului, care va dovedi că datorită cunoştinţelor sale medicale şi unui anume tip de presopunctură, o va ajuta pe regină să elimine răul dinăuntrul trupului, ce nu pare a fi otravă, ci doar ginseng fals (josam), care probabil combinat cu unele medicamente care i se administrau reginei, dăunase sănătăţii acesteia.

Până la urmă se pare că vinovat de toate acestea se face chiar ministrul Hong, care introdusese în palat ginsengul fals. Odată cu acest incident începe şi opoziţia dintre tatăl reginei şi ministrul Hong, care va fi oarecum pus la zid. Bunătatea şi grija lui Cheon va fi recompensată de Jin-Joo, prin mulţumirea adusă bărbatului din faţa ei, despre care nu ştia că este tatăl ei. Ministrul Hong apelează la asasinii grupării Hoksa-Chorong pentru a-i ucide pe toţi cei implicaţi în traficul de ginseng fals şi pentru eliminarea oricăror urme legate de acest tip de ginseng. Hoksa-Chorong avea o listă cu toţi negustorii, printre care se va regăsi şi numele domniţei Yoo Ji-Seon, care cumpărase josam. Dae-Ung va dori să o ucidă pe domniţă, dar va fi împiedicat de Yeo-Woon, care se pare că ţinea şi el destul de mult la fată. Norocul domniţei va fi apariţia lui Sabie Sfântă şi a lui Dong-Soo ce îi va introduce în corp, în punctele de presiune, ace de acupunctură ce-l va face neputincios în mânuirea sabiei pentru totdeauna.

Cho-Rip va veni acasă la Sa-Mo pentru a-l reîntâlni pe Dong-Soo, emoţionaţi se vor îmbrăţişa, iar apoi se vor aşeza la masă, timp în care va veni prinţul însoţit de gărzile sale, ce aduce resturile rămase în urma preparării ceaiului din care a băut regina pentru a-l analiza împreună. Cho-Rip, acum responsabil de mai multe lucruri în interiorul palatului, îi va povesti lui Dong-Soo ceea ce constatase şi descoperise privitor la preparea ceaiului. Datorită calităţilor şi abilităţilor sale, prinţul îi va permite lui Dong-Soo să cerceteze cele întâmplate, deoarece însuşi regele îi spusese prinţului că pe acest tânăr talentat să-l ţină de partea sa, în acelaşi timp regele conferindu-i tânărului rangul de agent secret în armata regală, iar acum prinţul îl onora cu o sabie cu patru yin şi comanda regală.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

48 comentarii

There are currently 48 comentarii on Războinicul – episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima… Mulţumim de rezumat Dana şi Ana, o să fie un episod plin de evenimente. Marele asasin sa dovedit a fii un tată grijuliu :)

    • cum se numeste melodia din coloana sonora ?

  2. Prima… Mulţumim de rezumat Dana şi Ana, o să fie un episod plin de evenimente. Marele asasin sa dovedit a fii un tată grijuliu :) speranţa mea sa împlinit, Dong Soo a învăţat arte marţiale de la Sabie Sfântă!

  3. Multumim pentru rezumat!
    Astept cu nerabdare episodul,se anunta a fi foarte interesant,mai ales partea in care Cheon isi exercita rolul de parinte grijuliu iar Dong-soo isi etaleaza noile cunostiinte atat in ale artelor martiale cat si in ale medicinei
    Cat despre Woon am observat ca Ji-sun nu ii e deloc indiferenta,bine ca o salveaza de nesuferitul ala de Dae-ung.

  4. M-am uitat doar la poze, de curiozitate, macar, insa am reusit sa ma abtin sa nu citesc acum, si voi citi dupa serial, ca de obicei :D :X :X :X

    • Eu nu m-am putut abtine sa nu citesc,eram curioasa in legatura cu Cheon

  5. Cred ca incepand cu episodul acesta, eu nu am mai vazut serialul, dar pacat ca nu pot sa-l urmaresc la tv, si ma multumesc cu rezumatul.
    Oricum serialul este foarte bun.

  6. Nici eu nu mam putut abţine abţine şi am citit rezumatul. Acum după ce am citit sunt puţin confuză, se pare că Cheon e tatăl lui Jin Ju deşi până acum tot aveam impresia că Sfântul Sabiei e tatăl ei dar mam înşelat!! :) :X :X

    • ….sssttt!!!!fetelor…mai trebuie sa vdeti episoade ca sa va dati seama cien e tatal lui Jin-Joo……este foarte interesant serialul…..eu stiu…dar nu va spun!!!!!va iubesc si va multumesc pentru ca stati aici la barfe ca-ntre fete, ca tineti cum se spune antren actiunii…..un fel de ison…hahahhahahahh…..de fapt …stam!!!!da???….stam la barfe….rolul pe care-l vor avea fiecare din personaje va lua diferite forme…..si va capata diferite sensuri…..o sa vedeti….va las sa urmariti si episodul de loi….si apoi mai sporovaim…..

  7. Eu chiar eram sigura sa Sabia Sfanta era tatal lui Jin Ju … Sunt putin dezamagita ca Cheon e tatal ei …Dar e ok si asa..

  8. Si eu credeam acelasi lucru ca si voi, dar asta e…Apropo,nu am inteles ceva:Cine va ramane neputincios in manuirea sabiei?Cumva Sabie Sfanta?

    • Nu,Miaunel.

      • Nu ma supar, oricum personajul mi-e antipatic.
        Mersi mult.

  9. Mai am o intrebare, daca poate cineva sa-mi raspunda si mie:Cum se numeste melodia aceea de aseara pe la sfarsitul serialului, cand Ga-ok ii spunea lui Cheon despre fiica lui?

  10. Cred că toţi care nu am văzut tot serialul am crezut până acum că Jin Ju e fiica lu Sfântul Sabiei, dar neam înşelat, Andreea, melodia aia care o dă mereu când apare Ga Ok, Cheon şi Sfântul sabiei? Se numeşte Standing.

    • Andreea melodia o cântă Shin Sung Woo şi se numeşte Standing. Se cântă mereu când apare în plin plan trioul Cheon, Ga Ok şi Sfântul Sabiei, e superbă, o am pe telefon şi o ascult mereu :)

      • Si mie imi place foarte mult melodia aceea

        • Melodia e superba,e cea mai frumoasa din film.:)

      • Mersi Ionela,mersi ca mi-ai spus si cantaretul ca altfel te mai intrebam si asta.
        Melodia e intr-adevar superba , o ador, nu o am pe telefon , dar imi place enorm.

      • …si daca nu te superi o tii numai pentru tine…..de unde ai preluat-o?….rautacioaso!!!!!noua nu ne-o dai?……pup

        • Normal că nu mă supă, eu miam descărcato de pe net de pe un site mp3skull.com sau 4shared.com, înainte nu puteam să descarc pe telefon dar acum pot. Ştiu că am căutato vreo oră şi am găsito în final, nu pot să postez că am net pe telefon dacă aş putea aş postao :) :X :X :X

          • Nici eu nu pot posta,probabil nu am voie dar pe 4shared o gasesti sigur ca eu de acolo am descarcat-o numai ca trebuie sa iti faci cont sau scrii asa pe youtube [MP3] [Warrior Baek Dong Soo OST] 고여 si la descrierea videoclipului respectiv ai un link de download

  11. Ah, nu va pot citi nici comment urile :))))) Trebuie sa intelegeti ca eu sunt gen la terapie, adica eu nu suport surprizele si mereu trebuie sa stiu totul dinainte. Insa am zis ca ma corectez si incerc sa ma abtin, asa ca incerc macar la Warrior, care te tine in suspans, sa vad daca reusesc sau nu sa implinesc promisiunea =)))))))) Cu voi mi-este si mai greu!

    • Si eu am zis ca ma abtin dar vad ca nu am reusit…

  12. Multumim pentru rezumat!Faceti o treaba minunata,fetelor!E mult prea interesant serialul acesta.Fara cuvinte…

  13. Cm a zis și Andreea cn rămâne imobilizat nemaiputând să practice artele marțiale?

    • Este vorba despre Dae-Ung.

  14. Am vazut tot filmul…
    E foarte dureros finalul…nu m-am asteptat… Multumim pentru rezumat.

    • Asta este, dar sa nu spunem mai mult, pana la urma e drama deci e de asteptat sa fie si lucruri triste si dureroase.

  15. Ai dreptate, finalul e intr-adevar dureros.Nu am vazut serialul inainte, dar am aflat cate ceva de la videoclipurile de pe You Tube.

  16. Fetelor, multumiri si pentru acest rezumat. Se intensifica actiunea, un serial foarte frumos, mi-a placut tare mult, are de toate :)

  17. …si ce pot sa va urez in continuare…vizionare placuta!!!!faceti abstractie de” finalul dureros”….cum a spus cineva pe aici……si sa ne bucuram impreuna de tot ce-i frumos….aaaaaa…..si o saptamana frumoasa…dar nu chiar asa caniculara……

  18. Cate episoade are serialul?:)

  19. Eu cum am ramas in urma, azi am recuperat pana la episodul 17 inclusiv :) Deci am vazut azi 4 episoade!

    • bravooooo Ana, ma bucur ca tii pasul cu noi! :D

      • Incerc, pt ca chiar imi place serialul :) Si Dong Soo :D

  20. Ce episod plin de evenimente a fost… Să începem cu Cheon care din marele asasin sa transformat întrun mieluşel având grijă de fiica lui Jin Ju, apoi reîntâlnirea dintre Dong Soo şi Cho rip a fost atât de emoţionantă, şi Miaunel a primit până la urmă ce merita, o să aibă un sfârşit pe măsură :) mieluşielu nostru Dong Soo sa transformat şi el întrun tigru, acum e un bărbat adevărat :) vă aştept să mai discutăm despre film :) :X

  21. :X ieeeeeeeei, n a murit nici Ga Ok, nici tatal adoptiv al lui Jin Ju….whoa si ce fatza noua avem ocazia sa urmarim la Cheon. Mi a placut maxim de el azi :X. I a cumparat pana si un pandantiv :X :X :X
    Dong Soo-ia e prea bun la toate, totusi :))))
    Ma bucur ca Woon-ica a salvat o pe tipa :X :X :X si ca Donh Soo i-a pus capac lui Miaunel :)) Por fin!

    • Da, un pandantiv roşu Cheon şia luat în serios rolul de tată , şi când ia atins mâna… Ce bine îmi pare că Ga Ok şi Jin Gi trăiesc. Eu sunt născută toamna pe 15 septembrie. Ce mă bucur că Woon a salvato pe Ji Sun !

      • nici n-ar fi putut sa n-o salveze Woon pe Ji Sun, tine mult la ea, asta e clar, oricat ar fi el de asasin, e capabil totusi de anumite sentimente :)

  22. Danutza, te puuuup! >:D<, o saptamana frumoasa si tie. Si tuturor! Si muulta racoare :D

    • eu m am nascut primavara (mai), dar sunt fana toamna si iarna! :X

      • Si eeeeeuuuuu!! Tot fan toamna-iarna (oricum sunt nascuta toamna). Ma ia groaza cand ma gandesc la canicula care se apropie, deja mi-a pus capac pe anul asta si suntem abia in iulie…

  23. Da, o latura noua la Cheon in acest episod, cine-ar fi putut crede ca poate fi asa bland si grijuliu! Dar iata ca poate fi si el om ;)

  24. Dong Soo este deja un alt om, in sfarsit s-a maturizat, dar imi place ca nu si-a pierdut increderea in el si inca afirma ca el va fi cel mai bun spadasin din Coreea :)) Nici nu-i de mirare cu un asa maestru, mi-au placut mult antrenamentele la care a fost supus.

  25. Şi mie miau plăcut antrenamentele la care a fost supus Dong Soo. Şi mie îmi place că crede că va fi cel mai bun luptător din Joseon. Dong Soo-fighing. Gaby, tu pe ce dată eşti născută?

  26. Un episod foarte frumos si plin de evenimente memorabile,nu mi-as fi imaginat ca un asasin de calibrul lui Cheon ar putea fi asa inimos,se vede ca dragostea pentru Ga-ok si pentru fiica de care abia a aflat il umanizeaza si ii scot la iveala calitatile,parca e alt om,imi place latura aceasta a lui,ce frumos ca i-a cumparat si pandantiv…si ea i-a raspuns foarte frumos…
    Si mie mi-a placut ce l-a invatat Sabie Sfanta pe Dong-soo,chiar este un maestru iar antrenamentele lui chiar au dat roade caci eroul nostru devine din ce in ce mai priceput in arta manuirii sabiei dovada ca printul i-a recunoscand meritele oferindu-i titlul acela si sabia.
    Ma bucur mult ca toti sunt in siguranta,Ga-ok e teafara si nevatamata,Jin-ju se afla sub aripa tatalui ei iar pe Ji-sun a salvat-o Woon,stiam eu ca si el tine la ea.
    Ce frumoasa a fost revederea dintre Dong-soo si Cho-rip…oups adica Hong,un moment foarte emotionant
    In sfarsit si-a gasit si Dae-ung sau Miaunel cum vad ca il numiti voi nasul,acum nu va mai putea face rau nimanui.Pentru o secunda mi s-a facut mila de el insa asta e ceea ce merita…

  27. Ce credeţi? Cine câştigă?

Leave a Comment