koreafilm

La mulţi ani, Sung Jun!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , ,

landscape

Published on iulie 10, 2012 with 53 comentarii

de Andra A. şi Anca Barba

A încântat lumea prin modul în care defilează şi prin numeroasele şedinţe foto la care a participat. Putem spune că a reuşit să cucerească audienţa prin puţinele roluri pe care le-a interpretat. Ne-a bucurat pe noi, românii, prin prezenţa sa pe meleagurile noastre. Este vorba despre Bang Sung Jun, model şi actor, ce aparţine de agenţia CHOII Entertainement, a cărui zi de naştere o sărbătorim astăzi.
Mulţi oameni preconizează că va avea un viitor promiţător, şi că se va înscrie în categoria marilor actori.
În serialele în care a jucat s-a contopit cu personajul şi a ascuns cu o iscusinţă extraordinară faptul că este începător. Printre producţiile în care a jucat se numără: White Christmas, Lie to me, Dangerously Excited, Shut Up Flower Boy Band, Pluto şi Wetlands Ecology Report.
Pentru a-l cunoaşte mai bine pe tânărul actor va invităm să citiţi interviurile în care se confesează şi ne dezvăluie tainele meseriei de actor şi nu numai.

Interviu după producţia “White Christmas”
Numele meu este Sung Jun. Numele meu complet este Bang Sung Jun. Am renunţat la numele de familie, păstrându-mi doar prenumele odată cu începerea carierii de model.
M –am născut în Seul, la data de 10 iulie 1990.
Familia mea este formată din părinţii mei şi o soră mai mare cu 4 ani decât mine. Mă iubeşte foarte mult şi mi se adresează cu “Oh frăţiorul meu mai mic”.
Tatăl meu este fiul cel mai mic din familie, lucru ce înseamnă că toată rudele se strâng la noi de Anul Nou. Am câţiva veri mai mici decât mine dar nu mă joc cu ei, deoarece mă simt incomod în preajma lor. Dar, am fost fericit anul aceasta deoarece am primit bani cu ocazia noului an, fapt la care nu mă aşteptam.
Când mergeam la un prieten acasă în timpul şcolii,vorbeam foarte mult cu mama prietenului respectiv. Obişnuiam să joc farse oamenilor şi eram foarte ciudat.
Totuşi, cu cât înaintam în vârsta, cu atât deveneam o persoană care îşi păstrează gândurile pentru sine. Cunoşteam importanţa studiatului dar mă întrebam ce rost are să-mi fac prieteni.

În schimb, îmi plăcea să interacţionez cu străini pe chatul reţelei de socializare Cyworld. Totul a început cu răspunsul meu la postarea despre moarte a cuiva şi s-a dovedit foarte interesant să dezbatem subiecte fundamentale, dar, în prezent văd multe comentării de genul “Te iubesc”. Mă face să mă simt bine, dar în acelaşi timp mă face să mă întreb, “De ce mă plac?”(râde)
Iubesc să desenez chestii fără sens. Odată am pictat ceva abstract după ce am împrăştiat vopseaua după bunul plac, din moment ce îmi plăcea să folosesc culori. Zilele astea desenez bărbaţi, nu autoportrete,doar… bărbaţi imaginari?! Am tendinţa să-mi exprim sentimentele prin pictură.
Când am atins vârsta de 20 de ani am învăţat singur să cânt la chitară. Nici măcar nu m-am deranjat să cumpăr partituri ci doar am întrebat pe cineva cunoscut care este cea mai uşoară cale în care pot învăţa să cânt la un instrument. Iniţial, m-am îndrăgostit de muzica rock după care am trecut la jazz şi apoi la muzica acustică. Primul cântec pe care am învăţat să-l cânt în întregime este “Knockin’ On Heaven’s Door”.

Primul lucru pe care directorul dramei “White Christmas” mi l-a spus a fost: “Eşti arătos!”(râde) Planul meu iniţial era să particip la Paris Collection dar atunci şeful agenţiei de care aparţin mi-a spus că am fost selecţionat pentru noua dramă, am ţipat de bucurie şi am acceptat oferta. Până la urmă, prezentările de modă sunt în fiecare an.
Cel mai dificil lucru în actorie este sincronizarea. Nu a fost uşor să joc sincronizandu-mă cu ceilalţi actori. M-am simţit de parcă defilam pe podium pentru prima oară, ameţit şi nervos.
Persoana care are grijă de mine în timpul filmărilor este (Kim) Young-gwang. Am fost apropiaţi de la început deoarece aparţinem de aceiaşi agenţie deci ne repetăm replicile în pauze şi m-a încurajat , spunandu-mi că aş putea să-mi scot în evidenţă rolul dacă mai lucrez puţin la lucrurile de bază.

Când am fost în oraşul Mokpo multe adolescente ne urmăreau şi atunci mi-a venit ideea să le dau autograful meu. Mi-am scris iniţialele, SJ, în colţul din dreapta din josul paginii al desenelor mele dar nu puteam să fac asta cu autograful meu, deoarece nu ar fi părut plauzibil aşa că, în schimb, mi-am scris numele complet, Sung Jun. Uneori adaug comentarii interesante atunci când dau de un nume interesant. De exemplu, dacă un fan se numeşte “Yi Na-ra”, eu aş scrie “Yi Na-ra-reul Guhaera” (Salvează ţara asta!). haha
Există modelul suplu şi modelul tip macho dar se pare că eu îi am pe amândoi în mine (râde). Din moment ce sunt genul acela de persoană care nu se îngrăşă nu este neapărată nevoie să am grijă de fizicul meu, dar chiar dacă o dietă este necesară, cred că ar trebui să încep să fac mişcare. Zilele astea învăţ muaythai (box thailandez).

Înainte să debutez ca actor am lucrat ca model timp de 4 ani. În 2007 stilul “skinny” al hainelor era la modă şi eu m-am îndrăgostit de acest stil vestimentar. Proporţiile sunt fundamentale pentru un model, deci cred că am fost norocos în sensul asta.
Când am defilat pentru prima oară pe podium, eram aşa de nervos, încât nu ştiam că mergeam . Totul părea alb – de la persoana care stătea în faţa mea până la scena pe care păşeam. Şi atunci am simţit “În sfârşit, primul meu show. Sunt în sfârşit aici, wow!”
Dacă o să ajung să filmez pentru un film de acţiune cu siguranţă aş încerca escaladatul sau zburatul cu o motocicletă.
Dacă eram Choi Chi-hoon (personajul său din “White Christmas”) aş fi foarte fericit, fiind considerat de toţi un geniu şi netrebuind să mă deranjez să-mi exprim sentimentele mai degrabă decât să nu fiu capabil să fac asta. Într-un fel, este un tip cool şi incredibil. De acum încolo, va avea parte de multă acţiune în “White Christmas”—o mulţime!

Interviu după “Shut Up Flower Boy Band”
Serialul “Shut Up Flower Boy Band” s-a terminat cu membrii formaţiei ce îşi încep o nouă viaţa.
Sung Jun: Este o poveste despre tineri ce se maturizează. Finalul poate lăsa un gust amar, dar mie unul mi-a plăcut şi mi s-a părut realist. Sincer, membrii probabil nu ştiau cât puteau să trăiască în propria lor lume. Nu am nimic de spus în legătură cu finalul deoarece mi s-a părut corect că fiecare şi-a ales propriul drum. Ideea este că nu pot renunţa cu adevărat la personajul meu, Ji Hyuk, deoarece timp de două luni, în fiecare zi, mi-am petrecut timpul fiind el.
Totuşi, potrivit lui Park Sung-hye erai un pic indiferent în legătură cu serialul, când ai dat pentru prima oară proba pentru rolul lui Ji Hyuk (râde)
Sung: Eu? Uhm…e adevărat (râde). Când am descoperit că povestea este despre “băieţi frumoşi” doream să renunţ. M-am gândit mult la modul în care îmi voi interpreta personajul într-un lucru ce este asemănător mai degrabă cu un reality show. Iniţial, m-am gândit că “Shut Up Flower Boy Band” este despre un băiat dintr-o familie bogată sau o poveste inspirată dintr-o carte despre băieţi frumoşi .Dar când am citit scenariul, povestea era complet diferită faţă de ce îmi închipuiam. Dramă dezbătea conflictele dintre tinerii rebeli.

Am auzit că visai să devii o vedetă rock şi chiar ai învăţat să cânţi la chitară. Ţi-ai îndeplinit visul jucând rolul chitaristului din serial?
Sung: Este adevărat. Vroiam să devin un pianist ce cântă jazz când eram tânăr, dar mi-am schimbat visul, vrând să devin membrul unei formaţii rock, după ce m-am ataşat de muzica rock în timpul liceului. Odată, când repetam cu formaţia pentru serial, i-am spus lui Lee Hyun-jae că ar trebui să fim o formaţie şi în realitate, deoarece sunăm destul de bine împreună (râde). A fost foarte distractiv iar eu am fost încântat de armonia dintre noi. Cred că mi-a fost mai uşor decât celorlalţi să cânt la un instrument, deoarece personajul meu a fost similar cu cel din “Dangerously Excited”. Dar desigur, nu cânt grozav la chitară.
Ce gen de muzică asculţi?
Sung: Obişnuiam să ascult trupe britanice moderne precum Kasabian şi Jet, dar acum prefer formaţiile mai vechi. Recent, un prieten m-a întrebat dacă ascult The Doors şi am fost atras de cântecele lor, spre exemplu ‘Alabama Song’. De asemenea, îmi place şi muzica hip-hop, spre exemplu cea a lui Kanye West; au trecut ceva ani de când ascult muzica hip-hop după ce am ascultat Eminem când eram la şcoală (râde). Nu ascult un cântec în totalitate dar sunt genul de persoană care tot schimbă cântecele. De exemplu, s-ar putea ca beatul melodiilor hip-hop să mi se pară interesant, dar după câteva minute cânt alt cântec. Dar atunci când îmi place o anumită melodie, o ascult zi şi noapte. Când filmam pentru serial, eram obsedat de “Fake Plastic Tree” de la Radio Head, pe care am ascultat-o de aproape 200 de ori.Dacă nu este aşa, ascult muzică de parcă aş studia-o. Analizând modul în care chitaristul cântă la instrumentul său şi chestii de genul acesta.

Pari să fi destul de interesat de muzică. Ai avut parte de vreo experienţă specială când ai cântat cântecele “Jaywalking” şi “Wake up”?
Sung: Înainte să înregistrez cântecele, am luat nişte lecţii de canto, familiarizandu-mă cu lucrurile de baza. Şi a durat cam 6 ore să înregistrez o melodie. Nu mă gândeam mult la asta, dar era foarte interesant să-mi văd cântecul când îmi căutam numele pe un site de muzică. Cred că înregistrarea s-a desfăşurat corespunzător şi vocea mea s-a auzit destul de drăguţ (râde). Ştiu că ar trebui să mă concentrez pe actorie din moment ce sunt începător, dar sper să lansez un cd, aşa cum a făcut şi Lee Min-ki.

“Shut Up Flower Boy Band” este o dramă care nu pune accentul pe formaţia rock dar care de asemenea vizează diversele aspecte la care se gândesc bărbaţii. Acest lucru poate că ţi-a dat ocazia să te desfăşori un pic (râde).
Sung: Mi-a plăcut modul în care pot să lupt şi totodată să arăt şi cool, spre exemplu, în scena în care Ji Hyuk îi cheamă pe toţi la el şi le spune să-l bată(râde). Sunt sigur că în viaţa cotidiană, nimeni nu ar şti cine sunt, dacă aş porni o bătaie. De multe ori am fost răniţi în ciuda nenumăratelor momente de practică pentru secvenţele de acţiune. Am încercat din răsputeri să nu evit pumnul decât atunci când era la câţiva centimetri de faţa mea. Dar îmi amintesc că odată am fost lovit deoarece nu m-am sincronizat. Sau poate că persoana respectiva m-a lovit intenţionat (râde).
Deci, eşti determinat să preiei mai multe roluri principale?
Sung:Cu siguranţă. Sunt sigur că toţi băieţii ar face acelaşi lucru. În special dacă erau uimiţi când se uitau la secvenţele de acţiune ale lui Bruce Lee! De asemenea, îmi mai plac scenele de acţiune interpretate de Donnie Yen. Mi-ar plăcea să joc rolul unei persoane care împuşcă. Vreau să fiu într-un film dur de acţiune, în care personajele se luptă până sângerează. Şi ar fi fost mai bine dacă filmele şi dramele s-ar fi axat pe o cultura diferită, spre exemplu cultura Yakuza.
Kwon Ji-hyuk este un tip destul de atrăgător în serial datorită numeroaselor sale talente, dar pentru un actor începător ca tine trebuie să fi fost un pic apăsător să accepţi rolul la un an după debutul tău.
Sung: Ei bine, nu a fost chiar aşa multă presiune la început deoarece îl aveam pe Lee Min-ki în primele două episoade. Lee a preluat conducerea generală a serialului în timp ce eu reacţionam la interpretarea sa. Dar după cel de-al treilea episod, când a încetat să mai joace, a fost o presiune destul de mare asupra mea când îl interpretam pe Ji-hyuk. Povestea de dragoste cu Soo-ah, prietenia cu formaţia, relaţia complexă cu mama biologică şi tot aşa.. Directorul Lee Kwon nu mi-a dat indicaţii în legătură cu modul de transpunere al acelor sentimente. A avut prea multă încredere în mine (râde). Desigur, acel lucru m-a ajutat să-mi maximizez abilităţile de interpretare până la 120% în unele părţi.

Cât de satisfăcut eşti de interpretarea ta?
Sung: Din 100%, cred că 20% sau 30%? Tehnic, sunt personajul principal deci trebuie să mă descurc mai bine. Dar admit că m-am pierdut uneori. Nu contează cât de viteaz şi puternic pretinde Ji hyuk că este, până la urmă el este un adolescent. Dar nu sunt atât de tânăr precum Ji hyuk, deci a fost dificil să înţeleg modalitatea sa de gândire sau comportamentul său din perspectiva mea. Dar au fost câteva scene în care m-am simţit mândru de mine. În acele momente îmi spuneam” Da, eşti Kwon Ji-hyuk!” şi mă înseninam (râde). Este mai degrabă ca atunci când obţii 1 sau 2 din 10, decât atunci când faci ceva bine, ca de obicei. Tocmai am spus că mă raportez la 20%-30%, dar voi ajunge la 50% (râde).
Ai dezvăluit în alte interviuri că erai destul de singuratic atunci când erai adolescent. A fost interesant să văd o persoană care are acea experienţă incât să interpreteze un personaj care preţuieşte cel mai mult prietenia.
Sung: Este greu de spus faptul că am înţeles personajul. Încercam să uit cine eram. Nu am amintiri frumoase de pe perioada şcolii şi nici nu am avut mulţi prieteni atunci, dar asta nu înseamnă că Ji-hyuk trebuie să fie că mine. Având în vedere că Choi Chi-hoon din “White Christmas” era un tip rece, Ji Hyuk este opusul acestuia. Încă am caracterul lui Ji- hyuk în mine chiar dacă serialul s-a încheiat, şi de asemenea acest lucru mi-a schimbat un pic modalitatea în care acţionez şi personalitatea.
Chiar dacă eşti un începător, nu pari a fi intimidat. Cum faci asta?
Sung: Ah, asta este foarte important, dar dificil de explicat (râde).(vorbeşte după un moment de tăcere) cred că este vorba de sinceritate. Încerc să fiu cât pot de onest. Îmi spun că voi fi aşa cum sunt şi probabil de asta ceilalţi nu văd că sunt intimidat. Dar de fapt, sunt ca orice alt actor debutant. Mă emoţionez şi mă descurajez, deoarece nu ştiu prea multe. Totuşi, există o multitudine de actori de la care pot învăţa şi concurez cu oamenii aceia. Cred că sinceritatea este unul din punctele mele forte.

Sinceritatea asta nu face oamenii să nu te înţeleagă?
Sung: Da, mulţi oameni mă înţeleg greşit câteodată. Câţiva cred că sunt arogant datorită modului în care procedez. Dar fiecare are o perspectivă diferită şi înţeleg dacă unii oameni gândesc aşa. Dar Park Sung-hae tocmai m-a văzut. A procedat corespunzător.
Crezi că ar trebui să fi conştient în legătură cu confuzia oamenilor? În lumea divertismentului, unde începătorii trebuie să apeleze la alţii pentru a continua, nu crezi că ar trebui conştientizezi asta?
Sung: Cred că sunt pe jumătate conştient şi pe jumătate nu. Când filmam pentru “White Christmas” am fost prea ocupat să mă gândesc la asta. De îndată ce am apărut în drama “Lie to me”, m-am gândit nu numai la modul în care interpretez ci şi la atitudinea mea de asmenea. Am căpătat încrederea necesară pentru a-mi continua cariera de actor şi după rolul lui Ji hyuk. Deci, încerc să fiu mai activ. Înainte, vroiam să arăt cât mai mult prin actorie. Dar, în “Shut Up Flower Boy Band” am încercat să-mi transmit sentimentele. Au fost momente când încercările de genul acesta au mişcat telespectactorii. Când eram copil eram singur, deci există o mare parte din mine care vrea să comunice cu restul. Fac chestia asta acum, jucând în drame.
Eşti destul de activ pe Twitter zilele astea. Asta nu este o parte din comunicarea cu oamenii?
Sung: Twitterul este deschis oricui, deci nu este locul în care să spui poveşti personale. Este diferit faţa de Cyworld. Dar este amuzant să văd cum oamenii îmi răspund la tweeturi în timp real. Scriu doar “Urmăreşte-mi serialul atunci când se difuzează” şi oamenii răspund la mesaje spunând ce gândesc. Pare un pic ireal (râde). Desigur, nu citesc toate mesajele, dar încerc să citesc cât mai multe tweeturi în care sunt menţionat. Unii oameni îmi pun nişte întrebări interesante cărora aş dori dori să le răspund, dar odată ce îi răspund unuia, trebuie să le răspund tuturor. Ca să fiu sincer, nu le răspund deloc oamenilor. Twitterul este un serviciu pentru fani.
Să fi o celebritate nu e o treaba uşoară. De exemplu, chiar dacă îţi place să fi singur, trebuie să-i distrezi pe oamenii care vin să te vadă
Sung: Oh, am ţinut o întâlnire cu fanii anul trecut şi am fost aşa de timid şi nervos. Mă gândeam să plec sau ceva de genul. Evenimentul a fost mult mai lung decât mă aşteptam. Gen… două ore? M-am gândit mult ce să fac pe parcursul celor 2 ore. Până la urmă, am cântat la chitară şi am cântat o melodie. Cred că m-am purtat natural, şi i-am prevenit pe oameni că eram nervos. Şi cred că am fost capabil să fac asta deoarece eram în faţa fanilor. Dacă voi mai primi şansa să organizez o întâlnire cu fanii o voi face corespunzător. Ar trebui să dansez sau să citesc vreun poem de al meu? (râde)

Bang Sung Jun în România

După cum probabil ştiţi Bang Sung Jun a “vizitat” Bucureştiul acum aproximativ 2 luni, pentru o filmare în cadrul emisiunii HOMME 4.0 de pe canalul coreean de televiziune XTM. Ediţia în care Bang Sung Jun şi amica şi colega lui de agenţie, Goo Eun Ae, au fost prezentatori, a fost dedicată evenimentului White Sensation, un turneu internaţional de concerte de muzică house care a fost găzduit în sfârşit şi la noi în ţară, la Romexpo. Deşi conceptul ediţiei era în principal mega petrecerea White Sensation şi pregătirile participanţilor la eveniment, emisiunea a ajuns să prezinte Bucurestiul în toată splendoarea lui, prin modul de petrecere a timpului liber a tinerilor din România, stilul vestimentar, ospitalitatea românească şi mâncarea tradiţională. Totul datorită unei scenariste geniale, Kim Min Ah şi a unor cameramani şi fotografi foarte talentaţi. Putem spune cu zâmbetul pe buze că lui Sung Jun i-a plăcut în România şi nu numai lui ci şi fermecătoarei Goo Eun Ae. Chiar dacă a fost foarte obositor şi nu au stat decât 2 zile, au plecat mulţumiţi de excursia scurtă pe meleagurile noastre.

Bang Sung Jun a sosit în România, vineri 20 aprilie, după-amiază şi, după ce a făcut câteva poze pentru promovarea evenimentului pe reţeaua de socializare Twitter, s-a retras la hotelul Crowne Plaza unde a stat 3 nopţi, părăsind Bucurestiul, luni dimineaţa devreme, împreună cu restul staff-ului de filmare. Deşi Sung Jun a anunţat prin intermediul propriului cont de Twitter că vine în România, fanii nu s-au sesizat aşa că acesta a avut parte de o şedere liniştită în Bucuresti, ceea ce a şi căutat, credem noi.
Mega-petrecerea Sensation White a început la ora 9 seara. Tinerii gata de distracţie s-au adunat încet încet în faţa clădirii Romexpo şi imediat după ce s-au deschis porţile au apărut cele două vedete! Îmbrăcaţi fără cusur şi cu o strălucire aşa cum numai o vedeta coreeană poate să aibă, chiar şi cei neiniţiaţi în cultura Hallyu sesizau diferenţa de atitudine dintre vedetele noastre şi omul de rând. Ţin să subliniez că prezente la WS au fost celebrităţi autohtone şi nu numai, dar strălucirea lor a pălit în comparaţie cu cei doi tineri coreeni care atrăgeau toate privirile prin trăsăturile exotice, ţinuta excepţională, înălţime etc. În timp ce ne făceam loc prin mulţime auzeam câte un “Wow!” şi chiar un tânăr care părea american a remarcat:“… ridiculously handsome guy!”. Deşi la concert au participat persoane de toate vârstele (18-70 de ani) şi din aproape toate colturile lumii, coreenii au fost singurii asiatici, iar echipa de platou şi angajaţii CHOII Ent. şi XTM (aproximativ 20 de persoane) ieşeau destul de mult în evidenţă.

Sung Jun şi Goo Eun Ae nu au putut să se bucure pe deplin de distracţie din cauza filmărilor şi a oboselii, sau poate aşa cum remarca Goo Eun Ae: “Sung Jun e prea timid că să danseze, deşi ştim cu toţii că dansează bine!” şi ea însăşi se consideră antitalent la dans. S-au lăsat de câteva ori duşi de ritm în timpul şi între filmări, Sung jun inventând împreună cu Goo Eun Ae şi şeful de platou, chiar o coregrafie în afară camerelor ce pare a fi o combinaţie între dansul tradiţional coreean şi dansul “de club”.
Vedetele se relaxau în pauzele de filmare, în timp ce echipa căuta locaţii noi şi făcea poze non-stop tinerilor veniţi să dea ce au mai bun pe ringul de dans, dar mai ales în faţa camerelor.
În jurul orei 4.30 dimineaţa ne-am îndreptat cu toţii spre casele sau camerele noastre de hotel, nu înainte de a primi vestea tristă că programul echipei româneşti pe ziua următoare (duminică) se anulase în urma unei schimbări de scenariu.

În timpul petrecut în România, Goo Eun Ae şi Sung Jun, au aflat despre fanii Hallyu români, despre activitatea lor, despre dramele care se difuzează la tv, despre Koreafilm şi, nu în ultimul rând, au simţit cum sunt românii că oameni şi au aflat puţin din tradiţia şi istoria lor. Va asigurăm că au fost foarte plăcut impresionaţi de tinerii români, de ospitalitatea şi bunătatea romanului de rând. Lui Sung Jun nu i-a venit să creadă că sunt atât de mulţi fani hallyu în România, care luptă pentru visul lor şi muncesc voluntar pentru promovarea culturii coreene.

Deşi nu am reuşit să îl intervievăm pe Sung Jun pe durata şederii lui în România, vom încerca din nou când vom ajunge în Coreea!
Vă amintim că vă puteţi bucura de talentul actoricesc al lui Sung Jun urmărind pe Euforia Tv, de luni până vineri, în “Minte-mă Frumos” (“Lie To Me”), unde acesta joacă rolul lui Hyun Sang Hee.

La Mulţi Ani, Sung Jun!^^

Surse: 10asia.co.kr,viki.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

53 comentarii

There are currently 53 comentarii on La mulţi ani, Sung Jun!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. la multi ani!
  l-am vazut in Lie to me… Are o figura interesanta… nu stiam decat putine lucruri despre el… multumesc pt informatii… fetelor va doresc sa ajungeti in Coreea sa-i luati interviu
  Andra, ai fost o norocoasa ca l-ai cunoscut :)

  • Hehe! Stiu ca sunt norocoasa!
   Sper sa nu ma paraseasca norocul prea curand. :))
   Multumesc!^^

 2. WHAAAAT? un actor hallyu in Romania?. Si mai e si actorul a carui proiect il urmaresc acum (Lie to me)! =)) Of lucky people cei care au reusit sa il vada! La mutli ani!

  • Oamenii prezenti la eveniment (cei 10.000) nu pareau sa stie cine e, dar si-au dat seama ca era o vedeta… Doar arata ca una!! :))

   • mama cred ca aratau cel mai bine de acolo, presupun ca radiauu

   • Chiar 10,000 de persoane ,nu-mi vine sa cred?

    • Da, 10000 de persoane. :)) Sala Romexpo a fost plina de romani, dar mai ales de straini.

 3. Multumesc muuuuuuuuuuuuult pentru acest articol!
  Pentru ca l-ai prezentat pe simpaticul actori (chiar urmaresc Minte-ma frumos!) si caruia ii urez “La multi, multi ani! Sa fie sanatos sa poata sa-si implineasca visele!”

  Dar m-ai emotionat mult si a-i facut sa vibreze o coarda sensibila a sufletelului meu de romanas cu videoclipul realizat de ei in Romania!
  Felicitari regizoarei care a surprins asa imagini frumoase din capitala noastra! (unde locuiesc, deci le cunosc bine).
  iar ei …sunt intr-adevar impecabili! Atat de naturali! Dar si frumosi!

  Ma bucur si ca ei au fost aici si vor vorbi despre noi la ei acasa!
  Si chiar… mi-au curs ceva lacrimi! De bucurie, bineinteles! Emotia, bat-o vina!

  • Ne bucuram foarte tare ca ti-a placut! ^^
   Multumim pentru comentariul emotionant!!

   Eu inainte sa il intalnesc nu stiam mai nimic despre el, fiindca cei din staff nu au spus decat ca este un actor nu foarte cunoscut crezand ca noi romanii suntem neintitati in Hallyu. :)) Si abia atunci cand ne-am cunoscut la Romexpo am realizat cine este: “Oh, Sung Jun actorul din “Shut up, Flower Boy Band”… si “Lie To Me”!?”. Si el, la fel ca Eun Ae, credea ca valul coreean nu a “lovit” Romania inca, dar le-am vorbit despre fanii romani si nu le-a venit sa creda ca tara lor e atat de populara aici.
   Ne-au multumit noua, fanilor, pentru iubirea noastra. ^^

   Am fost foarte norocoasa sa fiu aleasa sa colaborez cu ei…

   • Si ce ne-a lovit…
    Sa ai noroc in continuare si coreeni sa mai pofteasca pe la noi! Poate i-am facut curiosi…

    • si pe mine m-a incantat filmuletul acela, si acum nu spun neaparat asta pentru ca au aparut ei in el, dar pur si simplu ne-au pus tara intr-o cu totul alta lumina…daca as fi strain si as vedea filmuletul acesta cu siguranta mi-as dori sa vad acest oras

   • cat priveste norocul tau…este acolo unde trebuie…nu-l ia nimeni…si sigur nu te-a parasit(ca daca te mai aud asa iti dau o mama de bataie!!!!de-ti merg fulgii!!!)….si interviul…lasa ca vine si el….frumos…cred ca evenimentul a fost in seara cand a sosit in Romania si trupa aceea de teatru care urma sa ajunga la Craiova?????….

    • asa este… si ei n-au stiut unii de altii :))

 4. La multi ani !! Tot nu-mi vine sa cred ca a venit in Romania:-O

 5. A fost in Romania?!?!….Ce mult mi-ar fi placut sa-l intalnesc si eu, de altfel mi-ar placea sa-i intalnesc pe toti actorii din Coreea, ba chiar mi-ar placea sa fiu actrita in Coreea, dar ce sa fac…vise,vise si iar vise, dar eu voi continua sa visez si sa sper.
  La multi ani,Sung Joon!!! Astept sa revii in Romania!!!

 6. Chiar esti norocoasa , Andra.Sa stii ca norocul n-o sa te paraseasca prea curand si sa stii ca te invidiez putin, dar sa nu te superi pe mine…o sa-mi treaca.

  • >:D< E ok, stiu ce simti si asta nu ma face decat sa ma simt vinovata, desi am facut tot posibilul sa profit cat mai mult de oportunitatea asta pentru fani. Am cerut chiar un interviu in ziua urmatoare, dar se pare ca nu au fost de acord. Poate data viitoare!^^
   Multumesc!

   • Ma bucur pentru tine. Sper ca data viitoare sa ai si mai mult noroc sa iei si un interviu, o declaratie, ceva :).

   • Sa stii ca mi-a trecut,de ieri, dupa ce am scris comentariul,iar acum sunt extrem de bucuroasa pentru tine si pentru noi,ca romani.Si nu trebuie sa te simti vinovata ci mandra,poate ca o sa avem ocazia sa-l intalnim si noi in viitor.Nu stiu de ce , dar acum dupa ce am aflat ca a fost in Romania, cand il vad in serialul Minte-ma Frumos am un sentiment ciudat,dar nu stiu ce fel de sentiment, poate bucurie…

    • Cred ca simti ca a devenit mai “adevarat”, nu mai e doar un actor himera, ci o persoana reala care a calcat pe unde calca toti romanii. :)

 7. La mulţi ani!! Şi succes în continuare în carrieră! Anda, eşti foarte foarte norocoasă că ai reuşit să întâlneşti un actor coreean în carne şi oase, lam văzut puţin în Lie to me şi e drăguţ, sper săl mai văd în alte seriale. :)

  • cu siguranta va mai aparea in productii coreene. a incantat producatorii si prinde la public, e carismatic si natural..poti sa-l urmaresti si in white christmas si shut up flower boy band, nu stiu daca dramele sunt pe gustul tau, dar merita pentru jocul sau actoricesc

 8. La multi ani is mult succes. Sa mai vina pe aici sa-l vad si eu ami de aproape :))).

  • cu siguranta il mai asteptam:)). eventual sa vina la noi si cu soju..

   • Cu soju, cum altfel :)). La cate suntem trebuie sa vina cu baxurile :))

 9. Ft frumoase filmulete pe care le-au facut la noi in tara :) Sper ca le-au promovat bine si in Coreea. Si Andra, ce surprinsi au parut amandoi cand i-ai abordat :) Cred ca au fost ft cumsecade :) Felicitari pt reusita si bravo pt articol fetelor.
  Si la multi ani pt el :)

  • >:D<
   Mersi, Ana!
   Da, sunt foarte cumsecade. :)

 10. Nu-l cunosc,dar e cam costeliv pustanul si mai trage si cate un joint!Dar promite!Sant haioase tare acele sandale care face din el un personaj din desenele animate! La multi ani si la mai multe vizite in Romanica! Auzi,nu stia ca ne-a lovit halilulu!

 11. K K,boxeri de la clasa intai,material pepit! hi hi hi!Cam falfaie pe el!

 12. In prima poza ,ori la lovit ploaia de stele,ori vreo admiratoare la decorat ca pe un tortulet,numai bun de papat!

 13. Azi a fost un festin de sărbătoriţi dar mai ales de pătrăţele :))) merită să dăm o petrecere în cinstea lor, ce ziceţi fetelor? Muzică avem, băieţi frumoşi foc avem… :))

  • Numai talente! :))

 14. La multi ani! Mie imi pare bine ca ne-au promovat, sper eu, frumos Bucurestiul si ca lumea se distreaza, si sper sa vina lumea sa ne viziteze, pt ca si au ce. Nu doar capitala. Si noi aveam nevoie de turisti, nu ne suparam daca sunt coreeni :D:D:D.

 15. La multi ani!!
  super articolul….felicitari Andra…!!

  • Multumim, Miruna!^^

 16. Wa, ce tare era cat-walk ul acela/podiumul cu apa si tipi desculti :D
  Andra –> >:D<

  • LORENA >:D<
   Vii vineri la intalnire la Freddo, da? Am postat anunt pe fb KF.

   • Andrutza, nu pot, sunt plecata din tara :( Maine plec. :((!!!

    • :( Poate ne vedem cand vii! >:D<

    • pacat ca nu ne vedem

 17. Andra,in ce limba ai vorbit cu ei, engleza sau coreeana?

  • A fost funny fiindca eu vorbeam cu Sung Jun in coreeana el raspundea in engleza… :)) Apoi s-a conformat si a vorbit si el in coreeana. Nici nu prea ne auzeam unul pe altul din cauza muzicii. Eun Ae nu prea vorbeste engleza, asa ca s-a bucurat ca vorbeam coreeana. Ea a fost prima care m-a auzit vorbind si a avut un soc. :))

   • Deci stii coreeana cat sa te intelegi cu ei??? Sunt impresionata. Felicitari!

    • hehe
     Mersi!^^ Cred ca tocmai de aceea am fost chemata, fiindca am fost si un fel de translator intre ei si echipa romaneasca. Si, in plus, chiar cu o zi inainte sa vina Sung Jun (pe atunci nu stiam ca e el) m-am intalnit cu scenarista care venise mai devreme si am mers la magazine de lux si restaurante traditionale prin centru sa cautam locatii de filmare (si scenariul era altul atunci). Singurii care ne-au primit au fost Armani (dupa cum se vede in filmulet) si la restaurante am ales, bineinteles, Caru’ cu bere. :D

     • Unde ai invatat asa repede? Nu cred ca te-ai apucat de mai mult de 3 ani. Si eu mai stiu 2-3 cuvinte, dar daca o da careva pe coreeana cred ca ma pierd si uit si ce stiam :)))…

     • Am invatat in aproximativ un an si jumatate, dar nu sunt inca specialista. :)) Mai am mult pana sa ma multumesc cu ceea ce stiu. :)

 18. Andra, sunt impresionată că ştii atât de bine coreeana, şi eu sţiu vre 2-3 cuvinte de prin seriale… :)))

  • E foarte bine sa vezi seriale, filme, emisiunii etc atunci cand inveti o limba straina, fiindca te ajuta sa iti imbogatesti vocabularul si e parte din exercitiul pe care trebuie sa il faci ca sa asimilezi, mai ales atunci cand nu ai cu cine sa vorbesti. :(

 19. Da, de unde ai invatat coreeana asa de bine?

  • De pe internet si cu mult “practice”, care includea si vorbitul de una singura. :D

 20. La Multi Ani,Sung Joon! Nu pot sa cred,a venit in Romania?:O:O ce frumos…o onoare pentru noi..:*

 21. Nu imi vine sa cred ca Sung Joon a fost in Romania . ~.~ Cand am vazut anuntul am spus ceva de genu ” Nu imi vine sa cred ca l-am ratat pe Bang Sung Joon ” :)) .Esti norocoasa , si sper sa ajuneti cat mai repede in Koreea sa ii luati si interviu . Aishh !…Naneun KOREAFILM salang <3

 22. Happy birthday,Sung Jun!!!

Leave a Comment