koreafilm

Happy birtday to our prince!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , ,

IMG_9688

Published on iulie 10, 2012 with 11 comentarii

de Oana Mereuţă

Gong Yoo, al cărui nume real este Gong Ji-Cheol, a debutat în serialul de televiziune produs de KBS, Şcoala 4 din 2001. A apărut şi în alte drame: One Fine Day (MBC, 2006) şi Biscuit Teacher And Star Candy (SBS, 2005). De asemenea îl putem vedea şi în filmele My Tutor Friend (2003), S Diary (2004), Spy Girl (2004) şi She’s on Duty (2005).

Eu una l-am descoperit pe Gong Yoo în S Diary, un film romantic şi uşurel pe care îl recomand cu caldură ^^ – a little preview – în momentul în care se desparte de iubitul ei, Nah Jin-hee află că modul ei de a iubi este absolut sufocant şi, probabil, din acelaşi motiv a fost părăsită de toţi foştii ei iubiţi. Pentru a-şi da seama dacă într-adevăr aşa stau lucrurile, Jini încearcă să recupereze o parte din amintirile iubirilor trecute prin intermediul jurnalelor pe care le ţinea în acele vremuri. Dar această incursiune în trecutul ei amoros nu-i schimbă însă cu nimic părerea şi anume că nu-i nimic greşit în felul în care iubeşte. Şi totuşi, Jini răspunde provocării şi îi caută pe foştii iubiţi pentru a-i întreba dacă au iubit-o cu adevărat.

S Diary

După ce a apărut în Coffee Prince (2007), datorită succesului înregistrat de această dramă, a devenit foarte cunoscut publicului, în film interpretând rolul unui tânăr care se îndrăgosteşte de o fată care se deghizează în băiat.

Coffee Prince

După ce a efectuat cei doi ani de serviciu militar obligatoriu, a apărut în Finding Mr. Destiny (2010), având-o ca parteneră pe actriţa Im-Soo Jeong.
Gong Yoo interpretând Second First Love (de pe coloana sonoră a Finding Mr. Destiny)

Finding Mr Destiny

Mulţi se aşteptau ca actorul să se întoarcă în lumea serialelor de televiziune poate, însă Gong Yoo a surprins pe toată lumea cu alegerea noului său proiect, drama “The Crucible“/”Dogani“, cunoscută şi sub numele de “Silenced” – o poveste inspirată din cazul real al unor copii de la o şcoală de surdo-muţi care au fost abuzaţi sexual de cei care trebuiau să-i îndrume şi să-i protejeze: profesorii lor.

Dogani

Gong Yoo, care în film joacă rolul unui tânăr profesor ce, venit la şcoala mai sus amintită, descoperă teribilul secret pe care îl ascund copiii şi înceară să-i ajute, s-a implicat foarte mult în acest proiect, în special pentru a atrage atenţia cazului real care încă nu fusese rezolvat de justiţie. Filmul a avut un succes uriaş în Coreea, ocupând locul 1 în box office timp de multe săptămâni şi având încasări substanţiale. Datorită subiectului tratat, “The Crucible” a atras atenţia şi americanilor, care l-au difuzat în cinematografe din cele mai mari oraşe ale SUA.

Anul acesta Gong Yoo a revenit pe micile ecrane cu drama Big, difuzată de postul KBS. O scurtă prezentare: spiritul lui Kang Gyung-Joon (Shin Won-Ho), un adolescent în vârstă de 18 ani, ajunge în corpul lui Seo Yoon Jae (Gong Yoo), care are 30 de ani. Seo Yoon Jae este un doctor de succes şi este căsătorit cu Gil Da-Ran (Lee Min-Jung) care este profesoară la liceu. Întămplarea face ca Gil Da-Ran să fie chiar profesoara lui Kang Gyung-Joon. Firul acţiunii se complică în momentul în care Seo Yoon Jae, cel de 30 de ani, se îndrăgosteşte de o altă femeie – Bae Suzy. Mai multe vă las pe voi să descoperiţi 

Drama Big


 

Gong Yoo

a devenit cel mai “curtat” star pentru reclame după succesul din Coffee Prince şi Dogani, şi continuă acest trend şi cu rolul din drama Big. Companiile din industria publicitară abia aşteaptă să prindă un nou contract cu îndrăgitul actor.

În prezent fost ales ca şi imagine pentru companii de asigurare, îmbrăcăminte, comerţ social şi brand-uri alimentare.

Produse de îngrijire pentru bărbaţi O Hui

Samsung TV

LG Optimus Q Smartphone

Surse: people.nate.com, hancinema.net, allkpop.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Happy birtday to our prince!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. la multi ani!
  pana acum l-am vazut doar in Coffee prince si mi-a placut cum a jucat
  sper sa-mi fac timp in curand sa-l vad si in rolurile din filme :)

 2. la multi ani !!

 3. Este fenomenal in “Big”….pana acum am vazut primele 7 episoade, dar este extraordinar cum isi schimba comportamentul dintr-un om de 30 de ani, intr-un adolescent de 18 ani… Vi-l recomand sa-l vedeti :)

 4. La Mulţi Ani!!!

 5. La multi ani! Nu l-am urmarit pana acum, dar probabil ca urmeaza cat de curand.

 6. La multi ani! Nu-l cunosc, de abia cand a inceput Big am auzit de el…doamne cum se poate stramba =))

 7. La multi ani! Chiar daca nu-l cunosc tot trec pe la petrecere! Asa il voi cunoaste!

 8. Eu am baut o cafeluta ,frumos ornata si aromata la el in cafenea,deci nu pot rata ocazia de ai transmite si eu La multi ani!Sper sa mai am ocazia sa vad filme la fel de bune,cu el!

 9. La multi ani! Mie imi place de el, asa cum arata, e diferit de restul actorilor, are ceva care te atrage si e simpatic. Eu vreau sa vad filmul Cruciade, l-am inceput de cateva ori, dar nu l-am terminat din cauza timpului si vreau sa vad drama Big, pt ca urmaresc rezumatele pe dramabeans.com si imi place.

 10. ratam iubirea mea din Coffee Prince
  La multi ani Gong Yoo <3 <3 <3

 11. La Multi Ani,Gong Yoo!!!!

Leave a Comment