Ramona J. [KF]

Faith / Shin-eui (k-drama 2012)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , , , , , ,

poster faith

Published on iulie 30, 2012 with 75 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

În Faith, Lee Min-ho îl va interpreta pe Choi Young, garda de corp a Regelui Gongmin al Goryeo care a domnit între anii 1351-1374 . Aşadar Lee Min-ho va lăsa pistolul, maşina şi costumul de firmă din City Hunter, pentru a pune mâna pe o sabie, pentru a încăleca un cal şi a îmbrăca armura specifică unui luptător din era Goryeo.

Image and video hosting by TinyPic

Deşi în ultima vreme au fost lansate foarte multe seriale care au ca subiect călătoria în timp, cu siguranţă şi această dramă îşi va găsi un loc în inimile telespectatorilor. Asta va fi sigur şi din cauza echipei tehnice: Song Ji-na, care a realizat scenariul pentru Story of a Man, Legend, Eyes of Dawn, Sandglass şi regizorul Kim Jong-hak, cel care a regizat Legend şi Sandglass.

Image and video hosting by TinyPic

Această dramă a fost comparată deja cu Dr.Jin, asta poate şi cauza asemănărilor dintre ele, dar doar din punct de vedere al subiectului medical, pentru că dr.Jin este un chirurg redutabil specializat în chirurgie generală, iar în Faith este prezentată o altă latură a chirurgiei, care a luat o mare amploare în zilele noastre şi anume cea a chirurgiei plastice.

Image and video hosting by TinyPic
Cu toate că producătorii serialului Dr.Jin i-au acuzat de plagiat pe cei care produc Faith şi le-au pus tot felul de piedici, totuşi se poate deosebi destul de clar, fără a fi un judecător aspru, liniile diferite ale scenariilor, în Dr.Jin este prezentat un caz medical în fiecare episod, iar Faith se bazează mai mult pe scene de acţiune şi elemente ale fantasticului.

Image and video hosting by TinyPic

Choi Young, interpretat de către Lee Min-ho, este descris ca fiind un personaj inteligent, naiv, un pic excentric, are 29 de ani, nu regretă nimic în viaţă, nu are gânduri măreţe pentru bani sau femei. Hobby-ul său? Să doarmă. Caracterul său specific: “să doarmă cât mai mult timp.” (am putea spune că este un pisoiaş somnoros şi nu un războinic, mai ales un războinic Goryeo- lol- ).

Image and video hosting by TinyPic

Să vedem cum va reuşi să se înţeleagă un războinic Goryeo cu un chirurg plastician din secolul 21 (Kim Hee-sun), care este răpită şi dusă cu 700 de ani în trecut (ea fiind răpită pentru abilităţile sale de chirug plastician) şi i se ordonă să o vindece pe Prinţesa No-gook care fusese atacată de un asasin. Deşi cei doi sunt mai tot timpul în contradicţie, vor ajunge totuşi să se îndrăgostească unul de celălalt.

Image and video hosting by TinyPic

Pe data de 19 iunie anul curent, Lee Min-ho a prezentat cum se face trecerea de la prezent la trecut pentru viitoarea dramă istorică, postând pe contul său de pe facebook câteva dintre noile sale fotografii şi a adăugat:” Momentan mă pregătesc pentru şedinţa foto de promovare a dramei. Stilistul îmi ascunde părul lung în timp ce eu sunt foarte concentrat să văd secvenţele pe care le-am filmat până acum. Din viitor în trecut, din trecut în viitor. Atât de confuz.” Meşa purtată de Lee Min-ho a fost special concepută pentru acest rol de către echipa de efecte speciale. Fiecare şuviţă de păr este lipită de părul lui, asigurându-se că nu-i va cădea în timpul filmărilor şi că va ţine cinci ore de fiecare dată când Lee Min-ho va trece prin mâinile stilistului, pentru a-i face trecerea de la părul scurt la părul lung.

Image and video hosting by TinyPic

Primele secvenţe turnate, ni-l înfăţisează pe Lee Min-ho îmbrăcat într-o armură de războinic Goryeo, cu părul lung, căzut pe umeri şi cu sabia în mână, gata de atac, are atitudinea demnă a unui comandant de trupe, pe faţa lui citindu-se multă hotărâre, iar asta îi dă o aură aparte.
Ca şi căpitan al trupei Woo Dal-chi, vrea să fie liber şi să stea departe de lumea plină de noroi a scenei politice din acele vremuri. Dar după ce o întâlneşte pe Yoo Eun-soo, care vine din epoca modernă, va ajunge să-l susţină din ce în ce mai mult pe Regele Gongmin (Ryoo Deok-Hwan).

Image and video hosting by TinyPic

Choi Yeong trăieşte fără niciun regret, nu-i este frică de moarte.(se poate spune că atunci când viaţa ta este pusă mereu în pericol ajungi să-şi trăieşti viaţa fără regrete, nu-i aşa?)
De altfel, Choi Young consideră că oamenii cărora nu le este frică de moarte, nu trebuie să pună în aplicare tot felul de scheme complicate, aşa că duce totul până la extrem şi fiind un războinic care nu face strategii, atacă direct adversarul. Dacă se întâmplă să-i reuşească atacul, atunci totul este bine şi frumos, dacă nu, atunci moare.

Image and video hosting by TinyPic

Un purtător de cuvânt al agenţiei sale de impresariat a declarat: “În ciuda faptului că a avut puţin timp la dispoziţie pentru a se pregăti, Lee Min-ho a fost complet absorbit de pesonajul Choi Yeong şi de replicile sale, iar experienţa căpătată în proiectele sale din trecut îi dă speranţă pentru rolurile sale viitoare. El a început să repete pentru scenele de acţiune cu două luni înainte de începerea filmărilor. Ştia arte marţiale dinaintea începerii acestui proiect, aşa că nu i-a fost atât de greu. Mai greu i-a fost să înveţe să lupte cu sabia. Lucrează foarte bine cu directorul Yang Gil-yeong cel care se ocupă de coordonarea secvenţelor care presupun folosirea artelor marţiale”.

Image and video hosting by TinyPic

Chiar însuşi Lee Min-ho declară că: “Încerc să arăt că sabia este o parte din mine. Vreau să arăt calităţile specifice ale lui Choi Yeong. Am de gând să arăt publicului o interpretare pe care n-am mai arătat-o până acum”.
Directorul pentru arte marţiale Yang Gil-yeong a declarat că ” Lee Min-ho munceşte din greu în ciuda temperaturii ridicate de afară. Spune ce anume gândeşte, noi colaborând şi în trecut pentru “City Hunter “. Lucrăm foarte bine în echipă. Acţiunea nu se limitează la istorie, ci este vorba şi de poveste”

Image and video hosting by TinyPic
Kim Hee-sun, care revine pe micul ecran după şase ani de absenţă, o va interpreta pe Yoo Eun-soo, un chirurg plastician, de 33 de ani, din anul 2012. Aceasta, iniţial fusese chirurg general,dar repede constată că este o meserie foarte solicitantă şi prost plătită şi trece la meseria de chirurg plastician.Visul ei este să-şi deschidă propriul ei cabinet de chirurgie plastică. Dar, într-o bună zi, vede un om ciudat, îmbrăcat în hainele pe care doar actorii din dramele istorice le mai poartă, care o răpeşte… şi o duce înapoi în timp, în era Goryeo. Povestea lor de dragoste trece peste secole, dar şi peste crezurile războinice. El a renunţat la iubire pentru a fi un războinic de neclintit, iar ea nu crede în dragoste şi nu are încredere în nimeni.

Image and video hosting by TinyPic
Park Se-Yeong, va interpreta rolul Prinţesei No-gook, care se îndrăgosteşte de Regele Gongmin. Ea fiind de fapt şi motivul principal pentru care este răpită Yoo Eun-soo din viitor şi adusă în trecut.

Image and video hosting by TinyPic
Actorul Lee Philip va interpreta rolul lui Jang Bin, unul dintre cei mai buni practicieni ai medicinei antice.
Jang Bin este un medic excelent, cu abilităţi deosebite în medicină, pe care a studiat-în India, de asemenea, având cunoştiinţe temeinice în ceea de priveşte sângele şi epidemiile de febră. Jang Bin va fi mereu în contradicţie cu doctoriţa Yoo Eun-soo, obişnuită cu medicina modernă şi tehnicile ei.
Lee Philip spune despre personajul interpretat de către el: “Jang Bin este un personaj remarcabil, cu o voinţă puternică, concentrându-şi toate eforturile pentru a deveni cel mai bun în ceea ce face. El este un bărbat rece şi perfecţionist, dar are anumite scăpări (face discriminări) atunci când tratează oamenii”.
Lee Philip se află la a treia colaborare cu scenarista Song Ji-na, primele două fiind la Legend şi Story of a Man.

Image and video hosting by TinyPic

Ryoo Deok-hwan îl va interpreta pe Regele Gongmin, un rege care va fi ajutat să devină un rege inteligent şi iubit de popor, de către războinicul Choi Yeong şi de doctoriţa din secolul 21, Eun-soo.
În fotografia de mai sus îl putem vedea pe Regele Gongmin luând o decizie importantă pentru a proteja poporul Goryeo.
Ryoo Deok-hwan a declarat: “La început am fost nervos, dar am primit sprijin atât din partea echipei tehnice, cât şi a actorilor. Sigur veţi fi interesaţi să vedeţi cum acest tânăr rege va evolua în viitor şi cum va fi ajutat de către Eun-soo”.
Regizorul Kim Jong-hak spunea despre el: “Ryoo Deok-hwan este un actor bun. Sunt bucuros să lucrez împreună cu el. El este puternic, însă ştie cum să ascundă asta. Se autoanalizează foarte bine şi lucrează din greu pentru a crea caracterul personajului în stilul său propriu”.

Image and video hosting by TinyPic

Scenarista Song Ji-na, a declarat şi ea de asemenea: “Înainte de prima întâlnire mult aşteptată cu acest actor, am fost îngrijorată de faptul că rolul Regelui va fi cam dur pentru acest tânăr actor, dar am lăsat toate grijile deoparte după ce l-am văzut”.
Costul graficii computerizate pentru un episod, ajunge la 6 – 700 milioane won (aproximativ 700.000$), iar bugetul total al producţiei se ridică la 10 bilioane (miliarde) de won (aproximativ 5 milioane $).

Image and video hosting by TinyPic
Alte personaje care au apariţii mai scurte, dar care lasă o impresie puternică ar fi şi cele interpretate de către Yoo Oh-seong, Sin Eun-jeong, Seong Hoon.
Ki-cheol (Yoo-Oh Seong) i se va împotrivi lui Choi Yeong (Lee Min-ho), împreună cu Hwa Soo-in (Sin Eun-jeong), şi Cheon Eum-ja (Seong Hoon), pentru a prelua controlul asupra Goryeo.
Ki-cheol acţionează ca un politician cu sânge rece, avid de putere şi cu o puternică dorinţă de preamărire. Deşi este o apariţie atrăgătoare este foarte crud şi de temut, are capacitatea de a îngheţa pe oricine atinge.
Yoo Oh-seong spunea că: “Este pentru prima dată când fac scene de acţiune având puteri fantastice. Şi eu sunt foarte curios cum iese. Sper să vă placă”.

Image and video hosting by TinyPic

Sin Eun-jeong va fi Hwa Soo-in. Ea, cu aspectul ei seducător, va fi femeia fatală din Goryeo, însă are viciul de a ucide oameni fără să-i pese prea mult. Ea este stăpâna focului şi se foloseşte de el şi îl mânuieşte cu mâna dreaptă.
O fotografie care a fost făcută pe platoul de filmare al dramei Faith şi postată on-line pentru promovarea dramei, ne-o înfăţişează pe Sin Eun-Jeong îmbrăcată într-un costum de culoare roşie (aluzie la puterea ei de a stăpâni focul), o combinaţie între malefic şi seducţie.

Image and video hosting by TinyPic

Agenţia de impresariat a actriţei Sin Eun-jeong a declarat: “Sin Eun-jeong va interpreta rolul lui Hwa Soo-in, cea care poate să se joace cu focul, cu mâinile goale şi este pregătită pentru scenele de acţiune care necesită cabluri de susţinere şi pentru secvenţele de călărie. Deja este absorbită şi entuziasmată de această dramă, unde se distrează din plin”.
Seong Hoon îl va interpreta pe Cheon Eum-ja, un personaj impasibil care are mereu asupra lui un instrument de care se foloseşte pentru a ataca şi răni oamenii
Kim Jong-Moon va fi Dae-man, soldatul lui Choi Yeong o combinaţie de băiat-lup, care poate trece prin zid.

Image and video hosting by TinyPic

“Faith”, dramă fantastică despre o poveste de dragoste dintre un războinic din antichitate şi o doctoriţă a zilele noastre, dar şi despre transformarea Regelui Gongmin într-un rege adevărat, va rula pe micile ecrane, după terminarea dramei The Chaser. Premiera este programată pe data de 13 august 2012, pe canalul de televiziune SBS. Are 24 de episoade.

Surse: dramabeans.com, loveghs.wordpress.com, hancinema,soompi

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

75 comentarii

There are currently 75 comentarii on Faith / Shin-eui (k-drama 2012). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nu am vazut niciun serial cu Lee, dar sper ca asta sa fie dat pe national anul viitor.

 2. Interesant subiect propun scenaristii si restul echipei, dar pt moment pe mine nu m-a atras. Nu stiu de ce.

  • Salut tuturor… a trecut mult timp de cand nu am mai postat vreun comentariu… inca urmaresc dramele de la TVR1 si ma cam supara faptul ca au intrerupt Deep Rotted Tree, ce-i drept din cauza Jocurilor Olimpice…

   Vroiam sa va intreb (P.S. IMI TREBUIE FOARTE MULT):
   Stiti unde pot gasi dictionare/ghiduri/gramatica etc. COREENE? Am cautat in marile orase si nu am gasit nimic…

 3. sunt curioasa sa-l vad, desi parca e prea mult pentru anul asta sa aiba in mare acelasi subiect: saltul in timp

 4. Si eu sunt curioasa sa-l vad, doar de…..e prima drama istorica a lui Lee Min Ho.
  Seung Hoon e Ah Da-mo din Povestea tinerei Gisaeng,nu?

  • El este, m-am uitat pe dramawiki si el este.De abia astept sa-l vad!!!

  • este cel cu parul blond :)

 5. Drama aceasta nu are decat 16 episoade.Chiar vreau sa o vad. Cred ca va fi difuzata de cei de la Euforia, ei se ocupa cu astfel de seriale.

 6. Multumesc pentru articol,Ramona!!!!
  Am aflat foarte multe lucruri ce ma vor tine in suspans pana la difuzarea acestei drame.

 7. Nu are 24 de episoade?

  • Eu asa am vazut pe dramawiki, merg sa verific din nou.

   • Pe dramawiki scrie ca are 16 episoade.Am verificat.

 8. Sunt ft curioasa cum va fi :) Intentionez sa-l urmaresc. Si va fi interesant sa-i revad pe regele Gongmin, pe regina Noguk si pe generalul Choi Young in niste roluri, probabil total diferite de cele din Shin Don, in care se regasesc aceste 3 personaje.
  Super prezentare, Ramo ;)

  • si diferite si de filmul Frozen Flower :D

 9. Si pe asta as vrea sa-l vad,din ce am citit ,e de bine!

 10. foarte interesant articolul. Multumesc pentru informare.

 11. faci tu ce faci si te intorci in timp cu cei mai frumosi baieti…!!!
  Cum spunea si carina…cam multe seriale cu tematica asta…,dar desigur nu se stie
  de unde sare iepurele si poti da peste un serial care te atrage si multumeste…

  multumim pentru prezentare!

 12. Pare un serial interesant, sper săl vedem şi pe posturile noastre. Abia aştept săl văd pe Lee Min Ho în costum de războinic. Aşa cum sa mai spus, sunt cam multe seriale cu călătoria în timp, dar dacă sunt frumoase merită văzute!

 13. Astept sa vad cum o sa se schimbe LMH de la filme moderne la sageuk. Si sa vad noua prezentare a regelui Gongmin, reginei Noguk si generalului Choi Young. Cum ziceau Ana si Carina mai sus, cred ca o sa fie foarte diferita mai ales de Frozen Flower.

  • Ca o paranteza, nici eu nu imi explic ce i-a apucat cu calatoria in timp, Singura explicatie e: daca tot avem 2 categorii, modern si traditional, de ce sa ii punem pe spectatori sa aleaga si sa nu le combinam => calatoie in timp (ca doar altfel cum sa le combini?).

   • Rooftop a fost primul serial cu tema asta si cand toti au vazut ca are succes s-au “inspirat”…

    • Si asta, clar.

     • Din cate am citit eu , Faith a fost primul cu tema calatoriei in timp . Acesta trebuia sa fie filmat in 2010 dar s-a amanat

     • Se poate. Nu stiu amanunte despre care cum si cand a fost.si inca nu am reusit sa vad niciun film cu tema asta… Dar eram curioasa ce i-a determinat sa aleaga la gramada calatoria in timp.

    • a fost primul din 2012… asa prima incerca (din cate stiu eu) a fost in 2003, cu 1000 years of love

     • Da dar eu una nu consider corect faptul ca dupa ce RTP a avut un succes rasunator au aparut alte 5 seriale cu aceeiasi tema! Cel putin Queen Inhyuk’s man e aproape identic! Am incercat sa il urmaresc dupa RTP dar nici o sansa! Nu ma atragea deloc!
      Dar oricum RTP a pornit trendul si altii trag foloase!

 14. Lee Philip m-a cucerit total in rolul sau din Secret Garden (cel mai bun serial dupa RTP) si abia astept sa ii vad evolutia si aici. Mie cel putin Lee Min Ho nu imi este deloc simpatic, adica sunt oarecum neutra in ceea ce-l priveste. Iar freza lui aici e prea exacerata pentru un serial de epoca….
  Multumim pentru articol!

 15. exagerata*

 16. Eu lam văzut pe Lee Min Hoo doar în BOF şi mia plăcut, dar nu ma prea impresionat prea tare, poate dacă laş fi văzut în mai multe seriale, mar impresiona mai tare :)

  • Eu l-am vazut in BOF si in City Hunter si mi-a placut emorm de el, sper sa ma impresioneze si in aceasta drama.

   • Mor de nerabdare sa vad cum se descurca si Seung Hoon in aceasta drama.Pe el nu l-am vazut decat in Povestea tinerei Gisaeng, dar cred ca si el o sa se descurce destul de bine.

  • am impresia ca LMH nu are totusi o fata care se preteaza la un serial istoric… sper sa ma insel

   • Poate ca intr-un fel ai dreptate,Carina. Mai ales ca aceasta e prima lui drama istorica.

 17. Mie imi place fff mult Lee Min Ho, si cred ca o sa se descurce la fel de bine ca si in celelalte seriale.
  Asta e…..gusturile nu se discuta…..

  • Si mie imi place de el. Cum joaca nu pot sa zic ca m-a dat pe spate deocamdata, dar e foarte aratos.:P.

 18. Nu ştiu de ce, dar aproape toţi actorii coreeni tineri sau mai în vârstă sunt tare arătoşi şi kf nea demonstra asta prin topul ăla HOT… Au gene bune :)))

 19. E superb baiatul asta. E un dulce si joaca foarte bine mia placut in BOF. Stie cineva cate episoade are FAITH?

 20. cand vad uneori ce intrebari se pun si cand raspunsurile sunt deja in articol, am senzatia ca unii se uita doar la poze si nu citesc nimic… fara suparare

  • Sorry :(. Am citit ieri si am uitat ca scrie…

  • nu ma refeream la tine ca nu pui astfel de intrebari :)

 21. Eu nu mai inteleg:Are 24 de episoade sau 16?
  Pe dramawiki scrie ca are 16, iar in articol si in alte parti scrie ca are 24…….deci, cred ca are 24.

  • esti cumva din galati ?

   • Ti-am raspuns si la Razboinicul, draga Izabela.
    Nu, nu sunt din Galati.Sunt din Gorj.

    • N-am mai verificat la Razboinicul :) Mai cunosteam o Andreea care avea un frate numit Darius , si am crezut ca tu esti

     • nu,din pacate nu sunt aceeasi Andreea pe care o cunosti tu

   • Eu sant din Galati!

 22. Dramawiki a mai facut unele greseli in trecut.

  • Imi cer scuze!!!!!M-am luat dupa ei si am spus o mare greseala.
   Inca o data:Scuze tuturor!!!!!

 23. pentru Lee Philip sunt curioasa cum joaca in acest serial
  cred că este singurul serial în care nu pot să decid :(
  trailer-ul nu m-a dat gata chiar deloc, mă aşteptam la ceva mai mult din partea regizorilor :(

 24. dramele fantasy se pare ca sunt la moda acum! nu ca as avea ceva de comentat, mie-mi plac tare mult! *^^*

  subiectul e interesant: medicina + era Koryo! personajul principal deja m-a cucerit, actorul inca nu :DD
  oricum sper sa am timp sa-l vad, am o groaza de drame care asteapta la rand!!

  felicitari pentru articol! ^^

 25. Mie una chiar i-mi plac aceste filme cu intoarcere in timp,sant interesante,Am vazut 1000 de ani de iubire ,un film din 2003,Roof,Aparatorul reginei,si cateva episoade din Dr,Jin!

 26. Salut tuturor… a trecut mult timp de cand nu am mai postat vreun comentariu… inca urmaresc dramele de la TVR1 si ma cam supara faptul ca au intrerupt Deep Rotted Tree, ce-i drept din cauza Jocurilor Olimpice…

  Vroiam sa va intreb (P.S. IMI TREBUIE FOARTE MULT):
  Stiti unde pot gasi dictionare/ghiduri/gramatica etc. COREENE? Am cautat in marile orase si nu am gasit nimic…

 27. Annyeong! I m back! :D
  Abia asteeeeeeeeeeeeeept :X :X :X Mi ese asa de dor de Lee Min Ho si de Kim Hyun Joon, amandoi vor scoate drame anul acesta, sper sa le fie intr un ceas bun :X :X :X Joaca si superbitatea de Lee Philip, din Secret Garden, si muuulti actori cunoscuti :X :X :X Yes!!!!

  • vad ca te-ai intors, draga Lore

   • KHJ ce drama va scoate anul acesta?
    Stiu de city conquest, dar mai e si alta?

    • nu nu, city conquest, de ea vorbeam :X :X :X si va mai scoate si pustiul din S Scandal, Yeorim, o drama, acum in august parca incepe, Nice Guy se numeste, cu tipa din Princess Man…abia astept :X

     • funny…

 28. buna ! sunt cam noua pe aici, dar articolele de pe acest site mi se par foarte interesante!

  • Ne bucuram si bine ai sosit :)

 29. gamsahamnida !

 30. Episodul 22, conform unui site unde sunt programe ale emisiunilor, se va da vineri
  http://tv.acasa.ro/program-tv-tvr-1/vineri

 31. Imi place foarte mult Lee Min Ho, dar nu stiu..aceasta drama nu prea ma incanta…m-am cam saturat de “calatoriile in timp” pe care tot le-am vazut anul acesta..LMH ar fi trebuit sa aleaga pt prima lui drama instorca ceva mai original (parerea mea):D…In schimb sunt foarte incantata de prima drama a lui Lee Jun Ki dupa venirea din armata, Arang and the Magistrate:D…si sper sa mai fie cineva caruia ii place si dorest sa o traduca in romana:D

  • Si eu urmaresc Arang, e super, imi place…dar Faith nu intentionez sa urmaresc, mi-a ajuns povestea dr Jin :)) Pana la urma Dr.Jin s-a dovedit a fi cam un esec…

   • mdea..si eu am fost dezamagita de Queen In Hyun…tin minte k am citit rezumatul pe dramawiki si am fost “woow cred k o sa fie foarte buna drama..abea astept sa inceapa” iar dupa ce in sf a aparut…am vazut primele 3-4 episoade si am renuntat la serial…mi s-a parut prea plictisitor…In schimb Rooftop Prince a fost chiar reusit…

  • Cred ca LMH a facut un rol bun. Dar atat, nu a reusit sa transmita emotia si placerea implicarii in rol.Cred ca actorul Lee Joon Gi era mai potrivit,,, L- am vazut in Scarlet, o poveste deiubire si roluri in drame istorice i se potrivesc,,, are o alta abordare,,, imprumuta ceva din personalitatea lui personajului. Are finete, blandete, forta si transmite sentimente… Sa nu fiu inteleasa gresit, LHM esteun actor ce-mi place mult, dar a jucat un rol si atat…

 32. la ce ora este difuzata noua drama in care joaca lee min ho si pe ce post?

 33. poate sunt drame istorice mai bune,dar pt mn pt ca joaca lee min ho e cea mai buna!!!

 34. stiti daca o sa mai joace in vreun film Lee Min ho? sau daca o sa fie sezonul 2 din city hunter ? Mi-as dori mult, sa fie ;x !

 35. Acesta este serialul ce urmeaza sa fie difuzat pe Euforia , dupa ce se termina Hotul de inimi?
  mUltumesc. O zi frumoasa.

 36. Un film care imbina istoria cu modernul,este dragut pana la un anumit punct,apoi legenda este prea prea si foarte foarte,dar e bun de vizionat printre picaturi!

 37. Pentru ca era introdus in genul fantasy l-am evitat, si rasfoind putin inceputul nu prea ma convinsese. Dar pentru ca optiunile devin din ce in ce mai restrinse, dupa cateva sinopsisuri si putina inspiratie, l-am vazut si mi-a placut. Seria e mai degraba drama romance, istorica, cu ceva elemente fictionale si fantasiste, dar nu rupte total de realitate, mai degraba sunt niste prelungire ale ei. E o conventie, putin fiction, si daca intri in jocul ei, iti place. Iar soundtrack-urile sunt frumoase. E comparat cu Doctor Jin, dar Faith e mai fusion in comparatie comparatie cu DoctorJjin(pe asta trebuie sa-l revad, l-am vazut acum doi ani la final de decembrie si ultimale episoade nu prea mi le amintesc). Putin prea multe kissuri, cuteuri, huguri(fanele lui lmh), dar a fost interesant.

Leave a Comment