Claudia B. [KF]

Copacul cu rădăcini adânci – episodul 18

Written by Claudia B. [KF]. Posted in Copacul cu radacini adanci, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

bscap0013

Published on iulie 24, 2012 with 20 comentarii

Chae-yoon și Lee Bang-ji se recunosc unul pe celălalt, dar se comportă ca și cum ar fi doi străini.

Lee Bang-ji îl ia în derâdere pe nepotul lui Jung Do-jun. El consideră că legătura sa cu Mil Bon s-a încheiat, dar pentru Jung Ki-joon lucrurile stau cu totul altfel. Chiar dacă maestrul l-a învaţat pe Pyung arte marțiale asta nu înseamnă că va fi iertat pentru păcatul de a-l fi lăsat pe Jung Do-jun să fie omorât.
Jung Ki-joon vrea să-și ducă la îndeplinire planul cu orice preț. Este decis să oprească promulgarea alfabetului și vrea ca Lee Bang-ji să se ocupe de Mu-hyul, în timp ce Chae-Yoon se răzbună pe Sejong. Lee Bang-ji nu numai că refuză să bată palma, dar îl asigură că nici Chae-Yoon nu va lua parte la acest plan…Odată rămași singuri, elevul și profesorul își zâmbesc unul altuia. Cha-Yoon cîntărește bine opțiunile sale înainte de a-i spune profesorului său că scopul lui nu mai este cel de a-l ucide pe Lee Do, ci de a-l prinde pe Jung Ki-Joon.

Îi mai spune maestrului că în el s-a sădit o dorinţă foarte mică… cea de a trăi cu femeia pe care o preţuiește. Acum, Chae-Yoon îndrăznește să viseze o lume în care, împreună cu Dam (acum So-Yi) și copiii pe care îi vor avea împreună, vor ști să scrie şi să citească. Însa Bang-ji îl trezește cumva la realitate spunându-i că țintește mult prea sus, că ar trebui să-și reevalueze prioritățile și că îl va ajuta doar dacă va fi dispus să renunțe la ceea ce prețuiește cel mai mult..
Chae-Yoon îl duce încă o dată de nas pe Jung a Ki-Joon, liderul Mil Bon, care crede că acesta încearcă să-l convingă pe Lee Bang-ji să se alăture grupării și cauzei.

Choi Man-ri se întâlneste cu Sejong pentru a-i oferi scrisoarea sa de protest. El este ferm convins că simpla participare a unui sclav la examenul oficial este doar începutul haosului absolut care va fi cauzat de toți cei care vor învaţa să scrie. Fiecare vine cu contraargumente aducând în discuție fapte istorice. Sejong este furios pentru faptul ca toată lumea, inclusiv Jung Ki Joon şi tatăl său l-au întrebat în ce fel va fi Joseon-ul său diferit. Acum știe care este răspunsul: alfabetul. Acesta reprezintă Joseon-ul lui.

El deschide cutia unde se afla hârtia de la examen aparținând lui Jung Ki-Joon pe care o păstrase în toţi aceşti ani. Aruncând-o pe masă, printre  celelalte hârtii,  pe care erau scrise diferite litere ale alfabetului, el hotărăște că vrea să se întâlneasca cu Jung Ki-Joon. Mu-hyul nu este foarte încântat de ideea Regelui susținând că Jung Ki-Joon nu este decât un trădător care ar trebui ucis pe loc.

Jo Mal Saeng şi Mu-hyul sunt şocaţi atunci când află că Lee Bang Ji s-a reîntors. După foarte mulţi ani, Mu-hyul şi Bang Ji se află din nou față în față.
Mu-hyul își trimite oamenii la distanță ca gest de bună-credinţă şi îi cere categoric lui Lee Bang-ji să-i spună unde se află Jung Ki Joon. Nu pentru că vrea să-l omoare, ci pentru că regele vrea să-l întâlnească asumându-și orice risc.

Ga Ri On (Jung Ki-joon) este informat printr-o scrisoare primită de la Lee Chi-seong că Prințul Gwangpyeong înca se află în viaţă. Astfel își dă seama ca toți au fost păcăliți de Chae-Yoon.

Întâlnirea stabilită Sejong este nelipsită de surprize. Mu-hyul aşteaptă în zadar…El este sigur că chiar dacă Jung Ki-joon s-ar fi opus, Lee Bang-ji ar fi venit.  Ceva se întâmplă…

Între timp, Chae-Yoon aflându-se la măcelărie, printr-un tunel secret, descoperă ascunzătoarea grupării Mil bon unde găseşte şi bucata de pânză a lui So-Yi pe care era scris alfabetul.

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on Copacul cu rădăcini adânci – episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Primaa…. first time yee

  2. A doua. Multumesc pentru rezumat, Claudia.

  3. multumim pt rezumat
    Se intampla multe in acest episod, va fi ft interesant ca si toate celelalte. Merita vazut…

  4. A doua… Mulţumim pentru rezumat fetelor :)

  5. puteti sa-mi spuneti un serial de epoca interesant?(coreean)

  6. Se pare că Violeta ai fost mai rapidă, dar nu mă supăr :D o să fie un episod plin de evenimente!

  7. Multumesc pentru rezumat! Nu am putut sa ma aptin…

  8. Multumesc pentru rezumat, pe care nu-l citesc, si mai ales pentru poze :)

  9. nici eu nu-l citesc.rezumatul e bun atunci cand nu poti avea ocazia sa mai vezi nici reluarea.

  10. Abia astept episodul :)

  11. Si eu il astept!

  12. Interesant ep de azi….:p

  13. Ce final plin de suspans!

  14. Regele si Chae-yoon sunt geniali, Jung Ki Joon e un personaj negativ atat de diabolic si atat de bun :) E interesant si personajul Karpei (Gae Pa Yi), ce soi de bestie o mai fi si el, de e mai bun chiar si decat marele Lee Bang Ji…

  15. Tare ciudat cu el dar a invatat sa citeasaca si sa scrie…

  16. Aşa e, Karpei mi se pare un personaj interesant, e un luptător foarte foarte bun, care e gata să ucidă oricând pentru stăpânul său şi care iubeşte enorm copii, asta e impresia mea. Jung Ki Joon e atât de rău, diabolic, enervant, nul suport deloc. Îmi place că Chae Yoon a renunţat la răzbunare şi se gândeşte la o viaţă liniştită la ţară alături de Dam şi copii lor :) ca de obicei el şi regele au fost geniali…

    • Junk Ki-Joon….a inceput sa o ia pe Calea Lactee……eu cred ca asta nu este decat o ideologie prost inteleasa.,……sa te ajuti de cei sarmani…dar sa vrei ca ei tot prosti si necunoscatori sa ramana…..asta da rege….sa vrea sa creeze un alfabet usor pentru toata lumea….demonstrat chiar si de cei prosti …ca se poate invata in timp scurt sa scrie litere…cuvinte ….chiar tot ce gandeau…….mai putin…eu care ma chinui…sa invat cate ceva…dar greu la deal cu boii mici…intr-o zi voi reusi….dar trebuie sa am rabdare si ceva timp…..care momentan amandoua imi lipsesc….mie imi place regele Sejong …….si Chae-Yoon

  17. Ce trecere proasta de la primul episod la al doilea. Nu am vazut confruntatea dinte cei doi >_>

    • …nu ai vazut-o pentru ca au taiat din episod….stiu si noi cele mai vechi ne confruntam cu asemenea tampenii….mi se pare de prost gust..sa cumperi un film…dai banii …dar nu-l dai pe tot….de ce???m-am intrebat pana am ramas fara raspuns….ai dreptate!!!!!!niste cretini…….dar..poate reusesti sa-l cauti sa vezi online…..pup

  18. tot nu le iese nesimtirea asta din cap?sau si gasit prostii cand sa taie. . .

Leave a Comment