koreafilm

Ceva HOT într-o zi HOT de vară

Written by koreafilm. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , , , , , ,

colaj

Published on iulie 27, 2012 with 341 comentarii


Mereu comentăm pe blogul Koreafilm despre diverşi actori, care e mai bun, care e mai sexy… Imaginaţia noastră nu are limite şi ne amuzăm închipuindu-ne diverse situaţii… Cei mai vechi sau mai noi de pe blog ştiu deja cam care sunt preferinţele fiecăruia.
S-au postat tot felul de topuri despre actori, actriţe, seriale… dar până acum nu s-a făcut niciun top cu preferinţele redacţiei Koreafilm. Sunteţi curioşi să aflaţi care au fost rezultatele? Ei bine, trebuie să vă spunem că lupta a fost destul de dură, a avut loc o preselecţie, apoi încă două runde de vot. Fiecare membru al redacţiei a acordat puncte de la 1 la 10 actorilor favoriţi. S-a pornit de la o listă de 61 de nume, din care după prima etapă au rămas 22… se dorea să fie 20, dar 3 actori au avut acelaşi punctaj, aşa că nu s-a putut. În cele din urmă am ales pe primii 10 cei mai HOT actori coreeni. Punctajul e foarte strâns, de multe ori producându-se răsturnări de situaţie, iar topul final s-a cunoscut abia după ultimul vot.
Dar să nu vă mai ţinem în tensiune şi să vă prezentăm rezultatele în ordine inversă:

10. Park Yoochun – 35 puncte

Ultimul dar nu cel din urmă în acest top al superbilor actori este nimeni altul decât Park Yoochun, cel care i-a dat viaţă Prinţului Lee Gak în vestitul serial de anul acesta, “Rooftop Prince”. Faptul că este în acelaşi timp şi cântăreţ în glorioasa trupă JYJ şi anterior în DBSK, i-a conferit lui Yoochun un plus de experienţă atunci când a păşit în imensa lume a actoriei, făcându-l să pară o personalitate complexă şi completă.


Dacă nu impresionează aşa de mult prin fizic sau prin mişcările senzuale din videoclipuri şi concerte, atunci cu siguranţă a intrat în sufletul femeilor de pretutindeni prin intermediul atitudinii sale sexy şi detaşate, prin zâmbetul său cuceritor, care ar putea să lumineze cerul într-o zi ploioasă. Modul excepţional în care îşi interpretează personajele cu siguranţă a acţionat precum săgeata lui Cupidon, deoarece se pare că multe dintre fane s-au declarat năucite de Yoochun abia după ce au avut ocazia să-l vadă desfasurându-se pe marele ecran. O persoană aşa de hot precum el cu siguranţă va avea un viitor strălucit în faţă, iar senzualitatea de care dă dovadă, alături de celelalte trăsături distinctive, este cea care îi conferă pentru moment poziţia stabilă din acest clasament.

9. Park Shi Hoo – 39 puncte

Născut în data de 3 aprilie 1978, Park Shi-hoo este un alt actor din topul celor mai “cuminţi”bărbaţi. Cu zâmbetul său ştrengar a reuşit să cucerească publicul, devenind cunoscut datorită rolurilor sale din Queen of Reversals, Prosecutor Princess şi The Princess’ Man.

Despre rolul său din Queen of Reversals unele telespectatoare au declarat că: “ Şi eu aş vrea genul acela de declaraţie şi acel sărut”,“Frumos ca o pictură, o dragoste caldă care-ţi purifică sufletul”,“Park Shi-hoo înţelege atât de bine femeile, este un maestru al dragostei.”

Un fizic de invidiat pe care şi l-a “călit” cu ajutorul sportului în special aikido, box şi scrimă. De asemenea nu trebuie să ne mirăm de unde a moştenit frumuseţea, tatăl lui fiind fotomodel când era tânăr.

O altă calitate care-l situează între cei mai râvniţi, ar fi aceea că este singur, după cum şi singur declară că n-a avut timp să-şi facă o prietenă pentru că s-a concentrat foarte mult pe actorie… aviz amatoarelor. Dacă ne-am obişnuit să-l vedem doar în roluri de băiat bun, în curând îl vom urmări şi în rolul de băiat rău.

Şi iată şi declaraţia lui pentru toată dragostea pe care noi i-o purtăm: ”Te afli în siguranţă în inima mea şi te voi purta în inima mea pentru totdeauna. Ce am făcut vreodată să merit măcar una dintre plăcerile pe care le-am cunoscut, ce am făcut vreodată să merit să te iubesc pentru bunătatea pe care mi-ai arătat-o”.

Deci ce spuneţi fetelor v-am convins că este unul dintre cei mai hot coreeni?

8. Daniel Henney – 43 puncte

De ce merită Daniel Henney să facă parte din acest top? De ce nu? În primul rând este HOT, de ce să nu recunoaştem – acea combinaţie de coreean, american şi irlandez nu a făcut decât să aducă în faţă un bărbat frumos, care să atragă privirea fanelor….După ce ne săturam de privit şi trecem de înfăţişarea lui (pffuuu….greu, greu…hahaha), trebuie să admit ca este şi un bun actor, dă foarte bine pe sticlă şi are fane worldwide. Recunosc că am fost reticentă la început, până să îl văd în acţiune. Părerea mea este că dă mult mai bine atunci când intră în pielea unui personaj decât atunci când îl văd în paginile unei reviste – oricât de bun ar fi editorialul. Primul meu contact cu el a fost în comedia romantică “Seducing Mr. Perfect” şi de atunci am doar cuvinte de laudă pentru el – deşi a fost puţin ciudat să îl văd interpretand rolul doar în engleză…dar un coreean care sa vorbeasca asa de bine in engleza mai rar… e plin de calitati Daniel Henney al nostru.
Sunt multe cuvinte de laudă pentru el, dar cred ca imaginile au vorbit de la sine.
Are ceva filme şi seriale în palmares şi vă recomand să le urmăriţi şi poate cine ştie, pe viitor o să ajungă mai sus de locul 8 ^.^. Fighting!!!

Q&A Martie 2012

7. Jo In Seong – 44 puncte

Jo In Sung, actor foarte apreciat pentru rolurile memorabile din “What Happened in Bali”, “Dirty Carnival” şi “A Frozen Flower”, nu a fost întotdeauna “The Perfect Guy”, conform imaginii construite cu multă muncă, având o viaţă precum un rollercoaster.

La 17 ani a debutat ca model şi şi-a început cariera de actor cu sitcomul “Nonstop 2”. După ce cariera lui a înflorit văzând cu ochii, jucând in dramele “Piano”, “Shoot for the Stars” şi filmul “Piano”, dar din cauza programului său încărcat, nu prea mai trecea pe la facultate şi de aceea a fost exmatriculat de la Universitatea Dongguk pentru prea multe absenţe.

Jo In Sung s-a întors la TV cu drama “What Happened in Bali”, unde a jucat alături de Ha Ji Won şi So Ji Sub. Rolul lui Jae Min din “What Happened in Bali” îi aduce premiul “Cel mai bun actor” la Baeksang Arts Awards, dar şi “Cel mai bun sărut” şi “Cele mai bune lacrimi” din partea SBS.

După aşa o recunoaştere unanimă a talentului şi a farmecului lui, contractele au început să răsară de pretutindeni, fie că este vorba de reclame sau de modeling, Jo In Sung a început să îşi folosească înfăţişarea nu numai pentru a înnebuni spectatoarele dramelor sau filmelor în care juca, ci şi pentru a convinge publicul să cumpere diverse produse a cărui imagine era. Cu timpul a devenit unul dintre cele mai apreciate personalităţi din reclame.

În 2005 a filmat ultima lui dramă “Spring Day”, vrând parcă să fie amintit pentru ea, şi s-a axat in continuare pe filme, care i-au descoperit şi mai mult latura carismatică, atrăgătoare. Pentru ultimele sale două producţii, “Dirty Carnival” (2006) şi “A Frozen Flower” (2008), înainte de plecarea în armată a colaborat cu regizorul Yoo Ha. Aceste două filme i-au definit cariera, lucru necesar înainte de o absenţă de 2 ani.

Dupa întoarcerea din armată, în mai 2011, Jo In Sung a continuat să promoveze produse, şi chiar dacă momentan nu este implicat în proiecte filmografice, cucereşte încă inimile femeilor prin intermediul reclamelor, unde se foloseşte pe deplin de atracţia pe care o exercită asupra sexului opus.

6. Choi Seung Hyun (TOP) – 47 puncte

Niciun top nu ar fi complet fără… un TOP. Choi Seung-hyun se poziţionează elegant pe locul 6 şi se poate numi „excepţia” acestui clasament; veţi vedea în curând de ce. Pentru început, aflaţi că are 24 (25) de ani, este rapperul grupului BIGBANG şi a primit numele de scenă T.O.P. de la colegul său din YG Enertainment, Se7en, un nume parcă predestinat ce avea să îi afirme talentul şi să îi aducă noroc, popularitate şi respectul celor din jur.

A debutat în muzică alături de celebra formaţie BIGBANG, după ce a lucrat din greu la imaginea sa, fiind o dată respins la audiţiile YG deoarece nu avea „caracteristicile ideale” de vedetă. Şi totuşi, astăzi este votat ca unul dintre cei mai sexy bărbaţi din entertainmentul coreean.
În ciuda succesului din spatele microfonului, TOP a îmbăţişat şi cariera actoricească, cu toate că abia mai târziu a urmat studiile aferente acesteia (Universitatea Dongkuk, Departamentul de Teatru). Spre deosebire de foarte mulţi actori, TOP a reuşit să se afirme chiar şi fără a-şi deschide nasturii cămăşii, demonstrând că are şi alte calităţi care îi poate aduce mii de fane, nu doar scenele la bustul gol.
A avut un rol deloc de neglijat în „I am Sam”, le-a arătat tuturor imaginea sa emblematică de bad boy în „Iris” şi a atras cele mai bune critici pozitive datorită rolului din „71: Into the Fire”. Vocea groasă şi privirea profundă (2 atuuri de necontestat) l-au recomandat pentru rolul de tânăr erou din ultimul film şi i-au adus nu mai puţin de 5 premii, printre care şi „Korean Wave Popularity Award”! În viitorul apropiat îl vom putea viziona şi în drama „Absolute Boyfriend” dar şi în filmul „Alumni”.

La capitolul dragoste, TOP mărturiseşte că persoana ideală nu trebuie să aibă anumite caracteristici, trebuie doar ca ei doi să „se potrivească”. El îşi doreşte ca ea să îl înveţe lucruri noi şi să fie respectuoasă cu cei din jur.

Un model exemplar, T.O.P. este imaginea pentru Calvin Klein, North Face şi Fubu.

5. Rain – 50 puncte

Rain nu este numai una dintre cele mai sexy şi renumite vedete coreene la nivel internaţional, dar şi unul dintre cei mai apreciaţi actori şi cântareţi coreeni. Pe lângă farmecul şi talentul înnăscut, am putea spune că titlul de bărbat hot cu adevărat l-a primit după filmul hollywoodian „Ninja Assassin”, unde a jucat rolul principal şi pentru care a trebuit sa pună aproximativ 30 de kilograme de muşchi. Astfel şi-a format incetul cu încetul imaginea de bad guy la care începuse să lucreze încă dinainte de „Ninja Assassin”.

Nu era de ignorat nici înainte de transformare, fiindcă cu toţii ştim că a furat inimile femeilor definitiv după „Full House”, unde nu muşchii l-au ajutat, ci atitudinea lui adorabilă şi carisma.
În ceea ce priveşte cariera lui muzicală, dansul fiind prima lui iubire, la lansarea primului său album sub JYP Entertainment, nimeni nu putea să ghicească succesul fulminant pe care avea sa îl atingă Rain.

Ironia face ca Rain, acum sex-simbol al Coreei, să nu îşi fi inceput cariera mai devreme din pricina faptului că la fiecare audiţie la care participa era refuzat spunându-i-se că nu poate intra în entertainment din cauza înfăţisării lui, din cauza că nu are „double eye-lids”. Îndată ce l-a întâlnit pe Park Jin Young şi a intrat în JYPE, Rain devenit un dansator desăvârşit, un cântăreţ şi entertainer de top, care avea să domine charturile din toata Asia.

Coregrafiile şi melodiile sale au înnebunit doamnele şi domnişoarele, dar şi guvernul coreean, care nu de puţine ori a fost împotriva lui Rain, cerând chiar la un moment dat schimbarea versurilor melodiei Rainsm, fiindcă erau în opinia lor inadecvate tinerilor sub 19 ani.

A trecut prin diferite etape care l-au ajutat să îşi consolideze imaginea şi personalitatea atrăgătoare, ocupându-se simultan de cele două drumuri ale carierei sale, actoria şi muzica, reuşind din când in când să mai strecoare in programul lui încărcat şi o prezentare de moda sau o reclama. Putem spune că a atins culmile gloriei odată ce şi-a luat în propriile mâini cariera, părasind JYPE şi formându-şi o agenţie de entertainment proprie,J. Tune, prin intermediul căreia a lansat, in 2009, trupa de băieţi, MBLAQ, care a urmat acelaşi stil provocator cu care ne-a obişnuit şi Rain.

Chiar şi acum, când este în armată, primeşte atenţia publicului şi a presei, fiind numit Ambasador Onorific al Forţelor Militare.

4. Won Bin – 53 puncte

Taegukgi: The Brotherhood of War, Mother, The Man from Nowhere. Filme pe care le-am putea rezuma la un singur nume, un singur om, un singur actor: Won Bin.

Misteriosul actor, indiferent de rolurile pe care le alege, întotdeauna impresionează criticii de film şi publicul. Pe critici îi uimeşte cu talentul, versatilitatea şi dăruirea de care dă dovadă. Dar pe spectatori cu ce îi atrage? se întreabă unii. Să fie îndemânarea lui de a interpreta personaje complexe? Să fie înfăţişarea? Senzualitatea pe care o emană? Sau aura de mister care-l înconjoară?


Răspunsul nu poate fi doar unul, ci un mix între cele menţionate mai sus. Femeile sunt atrase de privirea pătrunzătoare şi sinceră, pe care o are nu doar cand interpretează un personaj, ci şi în viaţa de zi cu zi. Ochii lui căprui, visători le atrage pe femei ca un magnet!
Faptul că e un om retras şi misterios şi nu spune multe despre viaţa lui particulară sunt considerate a fi plusuri esenţiale în catalogarea lui ca actor hot.
Apoi, urmează zâmbetul, pe care îl afişează mai degrabă rar decât des, dar care are efect asupra fanelor!
Nu în ultimul rând, trupul bine sculptat prin care se remarcă l-a adus în atenţia femeilor de pretutindeni!

Deşi nu e pe val în acest moment, cu aceste trăsături nu e de mirare că se află mai tot timpul în clasamente de frumuseţe, şi nu numai! De aceea, frumosul Won Bin se află pe locul 4 în top-ul KoreaFilm al actorilor hot! ^^

3. Lee Seo Jin – 54 puncte

Lee Seo Jin!!! … hhhmmm… da! el este actorul care m-a încântat cel mai mult la acest capitol… de cel mai HOT… Cineva m-a întrebat de ce i-am acordat atât de multă credibilitate unui tip cu o vârstă care nu-l mai avantajează pentru astfel de topuri, deoarece ar trebui să-mi placă un actor care este pe val… dar răspunsul dat a fost unul foarte spontan şi simplu!… este tipul de bărbat dorit de orice femeie de pretutindeni, el chiar este HOT… şi asta putem vedea cu ochiul liber, este un bărbat care se îngrijeşte foarte mult de felul cum arată, este un tip extraordinar de inteligent, are o capacitate de adaptabilitate mare… şi puse una peste alta, este un tip şarmant, glumeţ, expansiv, arătos… poate şi datorită celor două gropiţe celebre care însă îşi au rostul lor, sau poate că acest bărbat extraordinar ştie să-şi pună în valoare multele calităţi de care dispune.Numai privindu-l imaginea lui emană plenitudinea umană, virilă şi fantastică a unui om care zâmbeşte aproape ştrengar dincolo de camere de filmat sau de aparatul foto în ipostaze de o senzualitate debordant de naturală şi în ipostaze sexy care te fac să atingi paroxismul doar imaginându-ţi ce se poate ascunde în spatele unui trup bine clădit, dotat şi sculptat cu grija unui artist genial care se pregăteşte pentru marea lui expoziţie.


Pe Lee Seo Jin îl caracterizează complexitatea calităţilor care se pot concentra într-o singură persoană, toate acestea l-au ajutat să ajungă bărbatul, actorul, omul care a devenit pentru noi, cei ce-l admirăm, un IDOL.

2. So Ji Sub – 58 puncte

Fie că joacă rol de băiat bun sau rău, că e un dur sau un romantic, lui So Ji Sub îi stă bine în orice impostază. Nu l-am văzut în toate filmele în care a jucat, dar mi-am propus s-o fac.Are doar 35 de ani dar e deja în atenţia tuturor de 15 ani. Este actor, model şi cântăreţ. Nu vreau să vă vorbesc despre rolurile pe care le-a avut, vă provoc să-l vedeţi în acţiune. Voi enumera doar câteva dintre filme şi seriale: Ghost (SBS, 2012), Always (2011), Road No. 1 (MBC, 2010), Cain and Abel (SBS, 2009), Sophie’s Revenge (2009), U-Turn (OCN, 2008), I’m Sorry, I Love You (KBS, 2004), What Happened in Bali (SBS, 2004), Thousand Years of Love (SBS, 2003).
Fanii i-au surprins 20 de zâmbete în serialul care se difuzează în prezent pe SBS, Ghost.

Nici nu vă voi spune de ce e considerat de toată lumea un bărbat HOT, cred că i se potriveşte foarte bine melodia Laurei Paussini, „Meravigliosa creatura”

De ce-mi place mie? E un bărbat sexy, înalt cu picioare lungi, cu un trup bine lucrat, are nişte mâini superbe cu degete lungi, nişte ochi foarte expresivi, un zâmbet fermecător şi o voce caldă. De talentul actoricesc nici nu mai încape vorbă.
În plus, e un bărbat rezervat în ceea ce priveşte viaţa personală despre care se ştiu puţine detalii. Un lucru e cert: nu e căsătorit!!! Dacă e singur sau nu, nu se poate spune cu certitudine.
Dacămerită sau nu să ocupe acest loc în top, mai bine vă las pe voi să-l vedeţi şi să trageţi concluziile…1. Lee Min Ho – 59 puncte
Şi, iată că pe primul loc în topul nostru se află… Lee Min Ho(t)!

KoreaFilm a tot prezentat în articolele sale detalii despre acest minunat actor, care a intrat în inimile noastre o dată cu serialul ”Băieţi de bani gata”, interpretându-l pe arogantul Goo Jun Pyo, dar care s-a dovedit a avea un suflet bun.


Fie că l-am văzut ca şi arhitect în ”Personal Taste”, fie ca un agent sub acoperire ce încearcă să facă dreptate în ”City Hunter” sau jucând în viitorul serial ”Faith” ca un soldat din perioada istorică a Coreei, toate aceste roluri l-au definit pe Lee Min Ho, de-a lungul timpului, drept un actor complet.


Prin a fi ”hot”, lumea se gândeşte la multe sensuri, însă noi îl considerăm Hot pe Lee Min Ho pentru că:
- are un umor ieşit din comun
- un trup bine lucrat :)
- diferitele expresii ale feţei care pur şi simplu te fac să-l iubeşti


- uşurinţa cu care se transpune în pielea personajelor
- deşi este un superstar în Asia şi nu numai, reuşeşte să rămână o persoană obişnuită
- ţine întotdeauna legătura cu fanii săi din întreaga lume şi se străduieşte să-i mulţumească pe toţi.

Lista ar mai continua, însă sunt prea multe motive pentru care Lee Min Ho este plăcut de foarte multă lume şi spaţiul nu ne permite :) Dar, îi dorim să continue acest trend ascendent şi, poate, să facă o vizită şi pe meleagurile noastre, pentru a ne încânta şi pe noi cu frumuseţea lui!
Îl puteţi admira în toată splendoarea lui în următorul material video:

Să vă spunem un secret: prezentarea fiecărui actor a fost făcută de către cineva din redacţie… Am vrut să fie puţin mai altfel decât celelalte articole şi sper că am reuşit.
Sper că într-o zi atât de căluroasă de vară şi lângă atâţia bărbaţi HOT, v-aţi înarmat cu un suc rece sau o îngheţată sau… de ce nu, cu o bere…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

341 comentarii

There are currently 341 comentarii on Ceva HOT într-o zi HOT de vară. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. mai vb cu mine?

  • Carina T. [KF]

   eu, evident ca da :))
   nu sunt in Craiova si intru mai rar

 2. Fetelor, am vazut si eu topul vostru (mi-a luat vreo 3 ore).
  Am mai multe lucruri sa va zic. Cumva… cred ca am priceput cine (sau ce) sunteti, desi nu pana la capat. Oricum, deacum voi intra pe site-ul asta cand voi vrea sa aflu ceva despre actori.
  Am vazut si topul cu “frumoasele Coreei” si-am mai vazut vreo 2 topuri cu cei mai frumosi actori, dar nu stiu daca erau facute de voi.
  1) – Ce nu inteleg, este cum de au aparut pozele astea cu ei “cam dezbracati”, ca eu, de cand ma uit la filme coreene (vreo 3 ani) si am mai cautat si pe internet (mai putin), credeam ca …… “nu e voie la ei… asaaa.” !
  Pe bune, mi-am pus mainile la ochi la primii doi, apoi “m-am mirat” ca si urmatorii tot asa erau … Nu glumesc !
  2) – “Surpriza lumii” in sapte acte este ca, eu l-am descoperit pe SO JI SUB, abia astazi, cu o jumatate de ora inainte de a da de topul vostru.
  M-am uitat pe “Blogul lui Aniola” (vi-l recomand pentru filmele de acolo, coreene bineinteles), dupa un comentariu al cuiva si am vazut o poza la filmul “I’m sorry, i’m love you”. M-a blocat “frumusetea” actorului si mi-am dat seama ca l-am vazut in “Cain si Abel” saptamana trecuta. Si tocmai intrasem pe google sa-l caut, sa vad in ce filme a mai jucat.
  Imi si ziceam ca “el este cel mai tare dintre toti” mai ales ca arata mai “european” si mai a “barbat”, spre deosebire de cei pe care-i stiam eu, care sunt subtiri ca niste frunze. Cand colo, pe locul 2 in clasamentul vostru.
  3) – Pe locul 1 este So JI SUB si nu altcineva, ever, si nu pt. ca m-am indragostit eu de el azi (deci sunt fierbinte).
  4) – LEE MIN HO, nu este in niciun caz pe locul 1 si n-ar trebui sa fie deloc in top, pentru ca el este “cute” si nu “hot”. Pe bune, nu e hot deloc si stim toate ce inseamna hot. Daca-l puneti in topul “hot”, in topul “sweet” pe cine mai puneti ?
  Apropos, va sugerez sa faceti si topul “sweet” (decat sa-l refaceti pe asta, cum ziceati) – si tin la parerea asta, sa stiti ! -
  5) – Are dreptate cineva, ca trebuie sa fie si SIG. Corect este, daca LSJ este, trebuie si SIG, obligatoriu este. Ei trebuie sa mearga “de mana” peste tot. Sau poate n-ati gasit poze cu el dezbracat, foarte posibil, asa om serios …, dar, il puneti imbracat si ni-l imaginam …
  Scuzati-ma ca va scriu asa mult, dar nu stiu ora si ziua cand iesiti voi la sueta.
  6) – KNG, “al vostru” si “al meu” e bine ca nu este in topul asta, poate in topul “puslamalelor” si credeti-ma ca ne cunoastem, KNG si cu mine. De 2 ani.
  7) – Pt. Livia : “taticul” lui Jumong a jucat si in “Hur Jun”, medicul acela celebru al lor, care a scris prima enciclopedie medicala, atat de completa incat si astazi sta la baza tratatelor de medicina generala (a trait la 50 de ani dupa Jangemmun, prin 1500…) si a fost si “Sabie Sfanta” sau “Zeul Sabiei” din “Razboinicul Dong Soo” pe care sigur l-ai vazut
  8) – N-am inteles faza cu “sa-i duceti la culcare” – dupa prima zi, ca in prima zi am inteles. Ii culcati in fiecare zi ?
  9) Si eu ma uit acum la “Faith”, adica am vazut primele 6 episoade, ca urmatoarele apar pe masura ce sunt traduse ( pe “Blogul lui Aniola”). Voi l-ati gasit pe tot ? Unde ? In romana sa fie !
  Paa, o sa ma uit dupa voi !

  • daca o sa cauti pe blog vei gasi mai multe articole despre SIG si vei gasi SIGur si poze sexy cu el
   sunt de acord cu tine in legatura cu So Ji Sub… in topul meu e pr primul loc, dar la total voturi a iesit altceva
   sa-l cauti si pe blogul lui ionicar… vei mai gasi acolo doua seriale de-ale lui

 3. Si Lee Min Ho nu apare in nicio poza dezbracat …

 4. Haiiiiiiiiiiiiiii cu varaaaa!!!! Felicitariiii celor care au realizat acest top si ne-au ajutat sa ne clatim ochii:X..pacat ca lipseste Kim Hyun Joong:(..si hai cu Lee Min Hoo pe meleagurile noastre:D

 5. felicitari celor care au facut topul este pe aproape cu gusturile mele;a-mi plac acesti actori si multe din filmele in care joaca acestia.

 6. Chiar toate fetele apreciaza numai barbati cu figuri feminine, cu fete copilaresti? E stiut ca majoritatea coreenilor apeleaza la operatii estetice. E drept ca informatia se referea la femeile coreene.

Leave a Comment