koreafilm

The Duo – episodul 21

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

the duo21-7

Published on iunie 12, 2012 with 18 comentarii

de Dana Ivancea


Când caravana care transporta valori este atacată, Gwi-Dong se va lupta chiar cu vânătorul Kang Po-Soo, cel care în copilărie îl învăţase cum să vâneze, cum să tragă cu puşca, cu pistolul, şi multe altele. Acum se aflau în tabere diferite. Cel care odată vâna, acum este el cel vânat,… şi ca o ironie a sorţii, chiar de ucenicul său. Kang Po-Soo îi va cruţa viaţa lui Gwi-Dong, pe când căpitanul Gong îl va împuşca pe cel care era considerat liderul „Arae” chiar în spate. Văzând că încă este în viaţă, căpitanul va ordona subalternilor să-l aresteze. Mai întâi va fi tratat de medicii unităţii, pentru a-i scoate glonţul, apoi va fi torturat în fel şi chip pentru a spune unde a ascuns valorile furate din transportul pe care l-au atacat membrii grupării. Dar vânătorul ştiind ce-l aştepta, era pregătit, drept pentru care nu putuse nimeni să scoată nimic de la el. La un moment dat, chiar în timpul unei torturi asupra lui Kang Po-Soo, lui Gwi-Dong aproape că i s-a făcut rău, a ieşit afară la aer deoarece nu a mai putut rezista. Zvonul despre arestarea liderului „Arae” s-a răspândit ca o furtună şi toţi ştiau despre el orice putea fi de interes. Oamenii grupării vor pune la cale un plan pentru a-l scăpa pe Kang, pentru că ştiau tot ce se întâmplă înăuntrul unităţii, deoarece aveau un om din rândurile soldaţilor care îi informa pe aceştia cu privire la orice mişcare a superiorilor.

Toată această mişcare pro şi contra grupării, crease pe de-o parte, valuri de rumori şi nemulţumiri din partea oamenilor simpli, pentru că prin acţiunile acesteia ei erau îndreptăţiţi, iar pe de altă parte, frustrări şi satisfacţii din partea celor corupţi, din partea oficialilor, din păturile sociale mai înalte pe care gruparea o păgubise prin faptul că furase de la ei ca să dea nevoiaşilor. Gwi-Dong va fi marcat de acest eveniment neplăcut pentru el, şi se va confesa lui Chun-Doong, că doreşte ca acesta să îl ajute, ca vânătorul Kang Po-Soo să evadeze. Cum şi Chun-Doong nutrea sentimente nobile faţă de Kang Po-Soo, nu stă mult pe gânduri şi decide de comun acord cu Gwi-Dong să-l scape pe vânător. Fiecare dintre tinerii noştri aveau sentimente bune faţă de vânător, pentru că pe fiecare dintre ei îi învăţase ceva folositor în viaţă, le luase apărarea la nevoie sau îi iubise ca un frate mai mare. Aceştia doreau acum să recompenseze anii petrecuţi alături de acesta prin salvarea lui.

După ce pusese la cale toate elementele necesare pentru marea lovitură, pentru aceasta Gwi-Dong chiar îi va face rost lui Chun-Doong şi de o uniformă ca a lui, şi ca punct de reper după ce vor termina şi ultimele lucruri necesare îşi dau întâlnire acasă la Chun-Doong. Fiind poarta închisă, Gwi-Dong strigă la poartă, Man-Deuk, omul de încredere al lui Dong-Nyeo se repede să-i deschidă, dar aceasta ca arsă iese din cameră şi-i interzice acestuia să deschidă poarta, deoarece recunoscuse vocea lui Gwi-Dong şi vroia să-l pedepsească pentru faptul că-i spusese nobilului Kim, că refuză să se căsătorească cu ea. Însă Gwi-Dong cu caracterul lui năvalnic, sare gardul şi intră în curte, spre surprinderea lui Dong-Nyeo, ajunge chiar în camera ei, unde fata cuprinsă de resentimente şi frustrări faţă de iubirea neîmpărtăşită, îşi iese din minţi şi începe să arunce în Gwi-Dong cu tot ce apucă. Acesta o linişteşte spunându-i că poate inima lui se va schimba, dar în timpul acesta intră pe poartă şi Chun-Doong care zăreşte siluetele celor doi în camera fetei.

Cum totul era pregătit, cei doi tineri îmbrăcaţi în uniforme se întâlnesc cu cel care-i va ajuta, însoţit de-o căruţă, dar toate acestea se vor întâmpla numai la un semnal anume, niciunul dintre ei nu va acţiona de unul singur sau de capul lui, asta fiind necesar pentru reuşita planului făcut de cei doi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

18 comentarii

There are currently 18 comentarii on The Duo – episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Primaaa!!! Mulţumim de rezumat Dana, cu ajutorul rezumatelor tale, înţelegem mai bine acţiunea :)

 2. sper sa le iasa planul, nu stiu daca il voi vedea azi, dar multumesc pt rezumat!:*

 3. Multumesc pentru rezumat. Buna dimineata tuturor, ma bucur afland ca vanatorul Kang Po-Soo traieste. Mai alesca va fi salvat de Chun-Doong si Gwi-Doong.

 4. Incurcate sant caile Domnului,azi vezi ceva,maine altceva si uite asa se termina filmul ,chinuit de asteptare!hi hi hi,i-mi place rezumatul!

 5. Oare ce vor da cei de la tvr dupa The dou?

 6. Oare PAINTER OF THE WIND?

 7. Poate altceva ,pentru ca si pe asta l-am vazut!

  • Eu m-as bucura sa-l revad, de data asta la tv. Chiar m-as bucura :) A fost un serial care mi-a placut ft mult.

 8. Eu nu l-am vazut.

 9. …sa vizionati in continuare ca veti avea ce vedea……eu am sa rezum cum pot mai bine……..

 10. Super episodul asta :)

 11. Astept cu nerabdare rezumatul si episodul la tv.

 12. Ce mi-a placut episodul asta…mai ales cand a sarit Gwi-dong gardul :)) si s-a dus la Dong Nyeo…..Abia astept episodul urmator:X

 13. Multumesc pentru rezumate Dana! Acest serial este atat de neimprevizibil, imi place foarte mult! Toate personajele sunt foarte bine conturate, dar batranul Hwang e sarea si piperul :)) acum vrea sa se casatoreasca! Iar n-as fi crezut niciodata ca Kkuk-ji va ajunge un om caritabil, si iata! Abia astept episodul de diseara!

 14. Imi plac rochiile lui Dong-nyeo, cu floarea brodata intr-un umar. Si imi place Gwi-dong cum sare gardul :) Si mi-a placut Dal-ee cand a dat sfaturi lui Cheon-doong cum sa traga cu pistolul.

 15. Si mie imi plac foarte mult rochiile lui Dong nyeo cu florile brodate si cum le asorteaza cu agrafele cu flori din par.

  Mi-a placut si mie cand Dal hee a gasit problema armei.

  Am ras la cearta dintre indragostiti si m-a distrat cum a sarit Gwi dong gardul.

 16. Serialul e plin de imprevizibil.
  Cine ar fi crezut ca Gwi dong o sa devina “subalternul” lui Chun doong si ca o sa-l salveze pe Kang Po soo?
  Cine ar fi crezut ca Kkok ji o sa se transforme din cersetor si hot in membru Arae si, culmea, o sa imparta bani?
  Cine ar fi crezut ca Mak soon o sa ii dea o cicime din avere lui Soe dol, ea care iubeste banii aproape la fel de mult ca pe fiul sau?
  Cine ar fi crezut ca Dong nyeo o sa umble dupa Gwi dong si o sa sufere atat dupa ce l-a respins asa de dur in adolescenta?
  Cine ar fi crezut ca batranul Hwang o sa vrea sa se insoare?
  Si multe altele…

 17. Astept cu nerabare salvarea lui Kang, dar din pacate cred ca o sa o vad numai maine… :(

Leave a Comment