koreafilm

The Duo – episodul 17

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

THE-DUO17-2

Published on iunie 05, 2012 with 22 comentarii

de Dana Ivancea


Kuk-Ji reuşeşte să intre în casa lui Wang, omoară toţi servitorii şi oamenii lui de încredere, dar când să meargă să-l ucidă pe Wang acesta nu este de găsit, deoarece fugise. În ajutorul lui Kuk-Ji care fusese rănit, vine vânătorul Kang pentru a-l scoate din încurcătură. Chun-Doong vine acasă mai târziu şi Dong-Nyeo îl aşteaptă, dar aceasta de fapt aştepta răspunsul la scrisoarea trimisă lui Gwi-Dong, care-i transmite servitorului acesteia să nu-l mai deranjeze, toate acestea le auzise şi Chun-Doong care în drum spre camera lui rămăsese să asculte. Gwi-Dong dormea dus de atâta băutură într-o casă de gisaeng, când vine însoţitorul nobilului Kim să-l ia acasă. În târg, Dong-Nyeo îl vede pe cel care presupune că i-a omorât tatăl, adică pe fostul magistrat, şi-şi pune servitorul să-l urmărească să vadă unde locuieşte.Chun-Doong merge să-l vadă pe Kuk-Ji acasă la vânătorul Kang dar din cauza diferenţelor de opinii se ceartă, când ajunge acasă la el, Chun-Doong constată că domiţa Dong-Nyeo se pregăteşte pentru a doua zi când îşi comemora tatăl la mormânt. Dar nici discuţia cu aceasta nu este prea amiabilă deoarece ea se aştepta ca la acest eveniment să vină şi Gwi-Dong, dar acesta refuzase. Se află…. nu ştim cum…. că vânătorul Kang ar fi în viaţă, iar căpitanul Gong merge să-i spună despre asta lui Gwi-Dong care se vede treaba că nu-l prea mai avea la inimă pe căpitan.


Gwi-Dong merge acasă la Dal-Yi s-o întrebe despre unchiul său, Kang Po-Soo, aceasta spunându-i că este mort. Mak-Soon se ţine de cuvânt şi-i alege lui Soe-Dol o mireasă frumoasă şi tânără ca recompensă pentru toţi anii când a tânjit după ea. Dong-Nyeo însoţită de Chun-Doong, şi nobilul Kim însoţit de omul său de încredere vin la mormântul profesorului Sung pentru a-i aduce ofrande, dar în timp ce Chun-Doong făcea plecăciunile, nobilul observă pe gâtul lui, semnul din naştere asemănător cu al său şi al fiicei sale şi rămâne blocat cu privirea la acesta. Dal-Yi merge şi dă de veste faptul că poliţia suspectează că vânătorul este în viaţă şi că ar reprezenta “Arae”.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

22 comentarii

There are currently 22 comentarii on The Duo – episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Buna dimineata!!! Multumesc pentru rezumat.

 2. Multumesc pentru rezumat, Danuta. Daca n-ar fi rezumatul tau, nu cred ca as intelege prea mare lucru din serial, ca nu apuc sa-l vad intotdeauna.

 3. Nobilul Kim a aflat adevarul?

 4. Buna dimineata si multumesc si eu pt rezumat! Subscriu la ce a scris Negrisor.
  Am vazut ca vineri nu se mai da serialul din cauza Euro 2012, sper sa nu se intample prea des din cauza campionatului. Si am mai aflat ca de lunea viitoare Tvr-ul da in reluare Doctorul Hur Jun de la 1:40 noaptea… O idee buna, pacat de ora – marea problema a Tvr-ului.

  • Vinerea asta in 8 nu se difuzeaza? Esti sigura?

   • Vineri, pe 8 nu apare in program, am verificat si pe site-ul Tvr.

    • Ok, multumesc frumos :)

     • ce vrea sa spuna Gabriela ca nu difuzeaza episodul de vineri…..la THE DUO????apare ceva gen politica….iar?????

     • Dana, vroiam sa spun ca am vazut in program ca vineri nu se da The Duo pt ca incepe Campionatul European de Fotbal.

 5. Se pare ca incepe sa se complice actiunea…. Nobilul Kim precis isi va da seama care este adevarul…. Imi pare rau pentru amandoi… Chun-Doong si Gwi-Dong … poate viata lor ar fi fost alta…..dar incerc sa o inteleg si pe Mak-Soon …..

 6. Ma bucur ca vor da Hur Jun. Dar ora… Era perfect 22:30 sau mai devreme.

 7. E clar ca nobilul Kim va afla adevarul, cat mai poate dura? Semnul de pe gatul lui Cheon Doong cu siguranta il va surprinde, cred ca un astfel de semn nu poate fi prea comun…

  • poate ca ceea ce a visat Gwi-Dong se va intampla… Si Gwi-Dong ce va mai face..? oare vor mai ramane friends?

 8. Se pare ca in sfarsit Chun Dong afla care ii sunt adevaratele radacini de nobil.Sper ca cei doi sa ramana prieteni in ciuda destinelor lor schimbate.:)

 9. Nu numai ca ala adevararul ,dar nobilul Kim chiar da dovada de noblete in adevaratul sens al cuvantului!mai mult nu spui!

 10. Sunt asa de curioasa cum va reactiona nobilul Kim acum ca a aflat. Cred ca nu mai are nevoie decat de un cuvant ca sa isi dea seama. Eu sper sa nu il arunce in strada pe Gwi dong sau ceva de genul pentru ca nu merita… Probabil ca acum o sa-si dea seama de ce Gwi dong s-a razgandit in legatura cu casatoria surorii lui cu Chen doong.

 11. Imi pare atat de rau de Gwi-dong… Se chinuie atat de mult…se pare ca el are si partea de constiinta a lui Maksoon, pentru ca nu se pare ca ea ar avea cate ceva. Nici nu a dat seama cat de mult a umilit pe Soe-dol cumparand o sotie, cand saracul nu are ochi pentru alta, numai pentru ea!

  • Eu pot sa o iert pe Maksoon pentru ceea ce a facut din dragoste pentru fiul ei, dar nu pot s-o iert comportamentul ei actual.

 12. Sper ca nobilul Kim va fi intelegator… Dupa cum s-a comportat pana acum, nu cred ca va arunca pe strada un baiat pe care el l-a crescut in tot acest timp

 13. Hai ca nu mai rezist! In nici intr-un caz nu va renunta la fiul sau pe care la crescut,mai greu este cu cel pe care l-a facut! Dar nu din vina lui ci a feciorului!

 14. Lordul Kim ,chiar daca a facut el ceva matrapazlacuri ,cu mita,cu coruptia,dar ca om a fost tosi OK!

 15. La episodul asta m-am distrat pe cinste cu Sefa si cu Batranul pantofar…ce s-au mai certat :)) Iar mosul a fost tare: “Daca erai vaca te duceam in grajd sa ma uit la cicatrice” =))

Leave a Comment