koreafilm

Secretara perfectă – episoadele 13-17

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Secretara perfecta

Tagged: , ,

1

Published on iunie 30, 2012 with 10 comentarii

de Anca Plavu

Episodul 13

Eun-Seol nu îi spune directorului motivul pentru care este așa abătută (văzuse deja raportul fondurilor ilegale). Ji-Heon plănuiește împreună cu secretarul Kim o călătorie cu Eun-Seol, în care să plece toți trei și să pună la cale un nou proiect. Secretarul directorului discută cu Eun-Seol despre corectitudinea șefului său, dar ea este furioasă că se întâmplă astfel de lucruri necurate, promițând să nu spună nimănui; managerul Park îi vede pe cei doi vorbind.


Directorul o place din ce în ce mai mult pe Eun-Seol și abia așteaptă să-i fie noră. Ji-Heon și Eun-Seol iau cina împreună, ca doi îndrăgostiți. Moo-Won se gândește la cuvintele lui Na-Yoon care îi spusese să se trezească la realitate, pentru că a fost părăsit de Eun-Seol. Cei doi veri se întâlnesc și se iau la întrecere în diverse sporturi, ca niște copii. Moo-Won se tot întreabă de ce Eun-Seol l-a ales pe Ji-Heon, din moment ce el nu l-a învins niciodată. Băieții sunt, totuși, îngrijorați cu privire la comportamentul ciudat al lui Eun-Seol.


Ji-Heon o roagă pe Eun-Seol să-i dezvăluie ce are pe suflet, dar ea continuă să spună că totul este în regulă. Sook-Hee se întâlnește din nou cu managerul Park, fiind urmăriți îndeaproape de mama lui Na-Yoon; managerul Park bănuiește că directorul știe că îl trădează și îi este tare frică, Sook-Hee neasumându-și nicio responsabilitate. La sfatul lui Eun-Seol, Na-Yoon începe atacul asupra lui Moo-Won, pentru că numai la el se gândește, și îl invită la film.

Eun-Seol este sunată de cineva care pretinde că a primit un telefon chiar din partea ei. Bărbatul respectiv lucrează la o organizație non-profit care îi demască pe corupți. Eun-Seol este confuză, nu știe ce să facă, dar păstrează datele de contact ale acestei persoane; este și fotografiată în secret când vorbea cu acest om. Eun-Seol, Ji-Heon și secretarul Kim pleacă în acea călătorie de afaceri, însă rămân la hotel doar șeful și secretara, celălalt fiind obligat de Ji-Heon să plece.

Moo-Won ajunge tocmai la sfârșitul filmului, găsind-o pe Na-Yoon tristă, dar o întreabă dacă poate fi alături de el de acum încolo; Na-Yoon îl acceptă. La hotel, Ji-Heon o cheamă pe Eun-Seol în camera lui, pretinzând că nu poate dormi. În cele din urmă, dorm în același pat, Ji-Heon întrebând-o pe Eun-Seol dacă asta își dorește cu adevărat: ca el să renunțe la conducerea companiei și să intre în lumea ei.

Episodul 14

Na-Yoon îl întreabă pe Moo-Won dacă vrea să fie împreună cu ea, dar el nu are niciun răspuns încă. Ji-Heon o asigură pe Eun-Seol că se va gândi asupra preluării conducerii; totodată, el o întreabă de ce este așa abătută, Eun-Seol răspunzându-i că încă nu este momentul potrivit să-i spună.


Directorul are parte de ultima zi pe care o mai face în folosul comunității, fiind fericit. Eun-Seol este din nou contactată de acel bărbat de la organizația non-profit (domnul An), spunându-i să-l demaște pe director. Mama lui Na-Yoon o anunță pe Sook-Hee că va urma un scandal ce-l va obliga pe Bong-Man să demisioneze și o sfătuiește să preia ea conducerea, susținând-o cu propriul vot. Eun-Seol îl sună pe domnul An și-l roagă să nu o mai contacteze, pentru că se pare că cineva le-a întins o capcană; îl va contacta atunci când va fi pregătită să dezvăluie totul.

Eun-Seol îi bănuiește pe managerul Park și cele două mame de complot. Ji-Heon îl roagă pe tatăl său ca, atunci când îi va da conducerea companiei, să fie totul în regulă, pentru a fi curat în ochii lui Eun-Seol. Managerul Park este văzut de Eun-Seol când vorbea ciudat la telefon, dar nu-l poate urmări din cauza lui Ji-Heon. Mama lui Na-Yoon se întâlnește cu managerul Park, care îi spune că Eun-Seol s-ar putea să-i suspecteze.

Domnul An primește ”din senin” dosarele secrete cu fondurile ilegale ale companiei. Bong-Man ține un ultim discurs la o școală de corecție. Ji-Heon este nemulțumit de faptul că Eun-Seol nu îi dezvăluie secretul comportamentului ei ciudat. Bong-Man are mustrări de conștiință pentru că știe că nu este ”curat”; totodată el află de la secretarul său că Eun-Seol știe de acele fonduri ilegale și că a luat legătura cu domnul An. Eun-Seol îi spune domnului An că nu ea este cea care a dezvăluit acele dosare secrete, dar este prea târziu, pentru că autoritățile guvernului au aflat deja. Directorul îi ordonă lui Eun-Seol să plece.

Moo-Won află că mama lui Na-Yoon și managerul Park sunt în spatele complotului. Ji-Heon îl întreabă pe tatăl său de ce toată lumea se comportă așa ciudat; Bong-Man îi cere să se despartă de Eun-Seol. Procurorii ajung la companie și confiscă toate documentele.

Episodul 15

Ji-Heon se ceartă cu Eun-Seol pentru că nu-i spune motivul comportamentului ei ciudat, dar și cu tatăl lui care nu știe cum să facă față valului de atacuri. Eun-Seol încearcă să-i explice directorului, dar nu e lăsată de secretarul lui. Ea vorbește cu Ji-Heon și află surprinsă că el știe despre dosarele secrete și că nu ea este informatoarea. Bong-Man bănuiește pe managerul Park de tot acest scandal. Na-Yoon află că de fapt mama ei a fost cea care a pus la cale totul.

Bong-Man este dus la spital din cauza unor probleme cardiace, dar nimeni nu-l crede, pentru că a mai făcut acest ”scenariu” și cu alte ocazii când trebuia să se ducă la procuratură. Sook-Hee îi mărturisește lui Moo-Won că s-a gândit să ia parte la acest plan, dar nu s-a implicat absolut deloc în complot. Moo-Won și Na-Yoon se simt rușinați față de Eun-Seol din cauza mamelor lor. Eun-Seol încearcă să se descarce în fața lui Moo-Won, pentru că nimeni nu o lasă să spună adevărul, moment în care apare Ji-Heon și încearcă să o consoleze. El îi spune să stea liniștită pentru o vreme, pentru ca toate lucrurile să se calmeze; Ji-Heon s-a purtat rece Eun-Seol deoarece era supărat pe el însuși, neputând să intre în lumea ei din cauza corupției tatălui lui.


Toți angajații sunt anchetați, spunând că nu știu nimic. Eun-Seol îl vede pe managerul Park vorbind la telefon și-l întreabă cine a fost capul: Sook-Hee sau mama lui Na-Yoon, dar el nu răspunde, ceea ce îi confirmă bănuielile. Poliția nu găsește dovezi de corupție împotriva lui Ji-Heon, și atunci Bong-Man este pedepsit cu 5 ani de închisoare. Eun-Seol se strecoară printre bodyguarzi la spital, ca să vorbească cu directorul, dar îl surprinde într-o conversație cu Ji-Heon, căruia îi spune să se despartă de ea. Ji-Heon promite că, dacă așa trebuie, îi va urma rugămintea.

Eun-Seol discută cu Sook-Hee și mama lui Na-Yoon, amenințându-le că nu va lăsa așa lucrurile. Ji-Heon și Eun-Seol ies împreună la întâlnire. La sfârșitul zilei, Ji-Heon îi spune lui Eun-Seol că trebuie să pună capăt relației lor.

Episodul 16

Ji-Heon vrea să o apere pe Eun-Seol de lumea lui și crede că mai bine este să ia o pauză. Eun-Seol acceptă pur și simplu despărțirea, văzând că nu are de ales. Eun-Seol ajunge acasă și plânge din tot sufletul din cauza lui Ji-Heon. Moo-Won îl face idiot pe vărul său pentru că a făcut așa ceva și îi spune să se trezească la realitate.


Eun-Seol este transferată la un depozit al firmei din provincie. Ji-Heon îl vede pe secretarul Kim în locul lui Eun-Seol, devenind furios. Tatăl lui Eun-Seol află și el tot ce s-a întâmplat și se duce direct la spital de unde Bong-Man este externat; el îi reproșează că ar trebui să-și ceară scuze față de Eun-Seol și Ji-Heon care suferă din cauza lui. Directorul se ridică din scaunul cu rotile, spre uimirea tuturor. Na-Yoon se întâlnește cu Moo-Won și se duc în apartamentul pe care el i l-a cumpărat; ea se tot gândește cum să-l seducă, imaginația ei ducându-se departe.


La ședința companiei, bunica o delegă pe Sook-Hee ca director, spre surprinderea tuturor, chiar și a lui Bong-Man, căruia îi spune că, astfel, va vedea și ea cât de înfricoșător este să deții puterea. Moo-Won o vizitează pe Eun-Seol la depozit și discută ca niște prieteni, însă acolo îi vede și Ji-Heon, care venise pentru niște ședințe. Secretarul Kim l-a lăsat fără telefon și bani pe Ji-Heon, plecând singur înapoi spre capitală și ajutându-l să se împace cu Eun-Seol.
Ji-Heon îi cere ajutorul lui Eun-Seol, care-l adăpostește în casa ei, dar se poartă rece și indiferentă cu el, ținând totuși la iubitul ei. A doua zi, Eun-Seol îl duce înapoi în capitală pe Ji-Heon, care regretă că a spus că vrea o pauză de la relația lor. Eun-Seol mărturisește că acum nu mai contează; Ji-Heon iese din mașină, dar Eun-Seol se simte frustrată și, din greșeală, își lasă capul pe volan, claxonând. În acel moment, Ji-Heon se întoarce și îi zâmbește.

Episodul 17

Ji-Heon aleargă grăbit spre Eun-Seol și o ia în brațe, spunând că ea încă îl iubește. Eun-Seol se simte ciudat și nu știe ce să facă, așa că își petrece restul zilei cu Ji-Heon; el îi promite că o va aduce înapoi la firmă imediat. Pentru că este chemat de secretarul tatălui său la spital, Ji-Heon pleacă și stabilește cu Eun-Seol să se întâlnească seara în parc.


Mama lui Na-Yoon vrea să cumpere mai multe acțiuni la firmă, da Sook-Hee nu este de acord. Moo-Won chiar o amenință pe aceasta că va dezvălui totul dacă o mai deranjează pe mama lui. Ji-Heon îi promite tatălui său că își va recăpăta poziția de lider al companiei. Totodată, Ji-Heon o roagă pe Eun-Seol să mai aștepte puțin până când va rezolva problemele în companie. Eun-Seol numără zilele până când Ji-Heon se va întoarce la ea, dar simte că nu mai are răbdare și își găsește de lucru la un restaurant.
Na-Yoon încearcă să discute cu Moo-Won, însă el este mereu asaltat de telefoane de la companie, ceea ce o întristează. Managerul Park este lăsat fără acoperire de mama lui Na-Yoon; de altfel, ea îi spune lui Na-Yoon că îi interzice să se mai vadă cu Moo-Won. Na-Yoon se supune sfaturilor mamei ei.

Eun-Seol se întâlnește cu un head-hunter, fiind surprinsă de ce ar vrea cineva să o angajeze. Este dusă exact la compania unde a lucrat ca secretară și se întâlnește cu Ji-Heon, care îi mulțumește pentru așteptare. Eun-Seol îl respinge, spunându-i că nu este o ușă care se tot închide și deschide. Bong-Man a trecut cu bine peste operația la inimă. Moo-Won află de la mama lui că Na-Yoon a început să iasă la întâlniri pe nevăzute cu alți bărbați. El se duce și o scapă de un bărbat destul de insistent. Moo-Won o roagă pe Na-Yoon să fie mai înțelegătoare, pentru că va fi destul de ocupat în următoarea perioadă.

Ji-Heon îi propune lui Eun-Seol să redevină secretara lui, fără implicații personale, spre disperarea tatălui său. În cele din urmă, Eun-Seol acceptă oferta. Sook-Hee află că Ji-Heon și Eun-Seol s-au întors în firmă, reluându-și activitatea. În presă, apare știrea că cei doi au o relație împreună. În fața companiei, apare o armată de reporter, care îi asaltează pe cei doi. Ji-Heon nu dezminte zvonurile, spunându-le tuturor că s-a îndrăgostit la prima vedere, pentru că ea este foarte sinceră și puternică, spre șocul lui Eun-Seol.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Secretara perfectă – episoadele 13-17. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ji Sung este magnific….

  • Da, Ji Sung e foarte tare. Si i se potriveste bine un personaj comic :)).

 2. Jae joong ar trebui sa ramana la muzica…este cam fals ….actoria nu e de el….parca are un morcov undeva….:D

 3. Chiar nu este nimeni pe aici care sa urmareasca acest serial?
  Multumim de rezumat Anca….pupici!

  • Cu placere! Mie JaeJoong mi-a placut in rolul asta… nu stiu cum se descurca in “Dr Jin” in schimb :) Iar JiSung, fara cuvinte, chiar i se potriveste perfect rolul, abia astept sa-l vad in urmatorul lui serial “My P.S partner”

   • Se descurca binisor in Dr.Jin, nu pot spune fata de Protect the Boss cum e, pt ca eu nu-l urmaresc, dar in Dr.Jin joaca bine, cu toate ca nu-mi place el ca persoana.

   • face eforturi sa tina pasul cu ceilalti… dar se vede ca ii este foarte greu….

 4. Mie imi place mult Kim Jae Joong , mi se pare ca joaca ok si acum imi place si mai mult de el, de cand nu se mai bate cu Ji Sung(Ji Heon) pentru Choi Kang Hee(Noh Eun Seol), .
  Anca,sper, adica mi-ar placea daca ai putea posta maine rezumatul pentru ultimul episod.
  O zi buna.Bye!!!!

  • Cu siguranta! Este in curs de postare :))

 5. Thank you!!!You are so pretty!!!Adica…il vei posta chiar si in aceasta seara?

Leave a Comment