koreafilm

Războinicul – episodul 7

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

ScreenShot2011-08-08at81155PM

Published on iunie 14, 2012 with 22 comentarii

de Dana Ivancea

Seara, în oraş îşi face apariţia Sabie Sfântă, care este atacat de In, membru al grupării Hoksa-Chorong, cel cu degetul retezat, acum cu dorinţa de răzbunare mai acerbă ca oricând, însă ghinionul este de partea lui, că Sabie Sfântă îi retează un braţ, deoarece în toată această perioadă, maestrul spadasin al Joseon , a exersat neîncetat tehnici şi tactici de mânuire a sabiei, precum şi a altor tipuri de arme, ….pentru a compensa lipsa braţului. La întoarcerea tinerilor noştri, Sa-Mo îi mustră pentru felul cum au acţionat, contrar aşteptărilor lui şi a ceea ce învăţase până atunci în tabăra militară…… Dar aceştia, neştiind prea multe,…..merg la o tavernă unde consumă alcool, iar la întoarcere se întâlnesc pe drum cu Hwang Jin-Joo, care furase valori de la emisarii Qing,….. şi acum toţi cei cu atribuţii de pază o urmăreau, deoarece se pare că în acelaşi timp fusese ucis un om din palatul emisarilor Qing de aşa-zişi asasini, ei fiind oameni trimişi de cei din facţiunea Noron, doar cu gândul ca regele să-l pedepsească pe sărmanul prinţ Sado.

Numai că în plasa lor va cădea Dong-Soo care o urmăreşte şi el pe cea care-i atacase în misiunea lor trecută, este arestat şi trebuie pedepsit cu moartea pentru presupusa crimă pe care se spune că o comisese, însă norocul lui se numeşte emisarul Qing care recunoaşte că nu a fost acest tânăr, şi-l eliberează. Dar Sa-Mo care-l aştepta în faţa judecătoriei, în loc să-l compătimească, îl apucă de urechi, iar odată ajunşi acasă, vor fi toţi trei pedepsiţi. Însă Dong-Soo şi Yeo-Woon, în jocurile lor copilăreşti, merg la templul unde o lăsase pe Yoo Ji-Seon, deoarece Dong-Soo era îndrăgostit de fată, cu pretextul că îşi face griji pentru rana ei, dar aceasta era foarte serioasă din fire şi docilă, ….şi nu prea avea timpul necesar a-i acorda multă atenţie.

Pentru tinerii noştri nu a fost decât o altfel de distracţie această aventură,….. dar şi de această dată Sa-Mo este necruţător şi-i pedepseşte. Ieşind afară într-una din seri, Dong-Soo este surprins de chemarea lui Hwang Jin-Joo, care-i spune să-l urmeze pentru a i-l arăta pe cel care l-a ucis pe unul din emisarii Qing, şi se bate cu el până când………până când…..dimineaţă, în timpul unei şedinţe la palat, Im Soo-Woong intră în sala de şedinţă, şi ca din gură de leu, ţipă la prinţul Sado să se oprească pentru a veni afară să-l arate pe asasinul care aparţinea Ministerului de Justiţie, mort, cu o tăbliţă de gât pe care scria……”el este adevăratul asasin al emisarului Qing”……..astfel toate planurile celor din facţiunea Noron s-au dat peste cap, au fost desconspirate, iar planurile de viitor s-au spulberat. La toate acestea a luat parte şi Dong-Soo, pentru a se amuza şi a vedea cu ochii lui ce se întâmplă.

Dong-Soo merge la mormântul părinţilor săi şi pune pe mormântul mamei lui eşarfa pe care o avea la el când era bebeluş, şi pe care Sabie Sfântă o recunoaşte când ajunge acolo, …..şi derutat începe să-l caute pe Sa-Mo, îl regăseşte şi-l întreabă de Dong-Soo. Marea reîntâlnire dintre cei doi fraţi rămaşi în viaţă este foarte emoţionantă, numai că în timpul ăsta, Dong-Soo în loc să-şi îndrume paşii spre casă, el merge la templu cu un buchet de flori pentru domniţa Yoo Ji-Seon, dar îl vede pe prinţul moştenitor intrând în odaia fetei, …însă mai observă că acesta este urmărit de un individ.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

22 comentarii

There are currently 22 comentarii on Războinicul – episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Din ce in ce mai frumos! Multumim, fetelor!

 2. Mulţumim pentru rezumat fetelor. E atât de frumos şi acest serial şi OST-ul e minunat.

 3. Da ,un episod foarte palpitant ,Miaunel ramane fara o labuta ,dar tot nu se linisteste ,bun luptator, dar fara pic de onoare! Ce bine ca are cine s-ai scarmene blana de purici!

 4. Chiar nu-mi pare rau deloc pt bratul lui Miaunel, merita chiar mai mult, pacat ca nu-si invata lectia, dar ce pretentii sa am la unul ca el… Poate la viitoarele intalniri cu Sabie Sfanta isi mai pierde cate ceva :))

 5. Miaunel, faină poreclă iaţi pus, se pare că la fiecare întâlnire cu Sabia Sfântă îşi mai pierde câte ceva, dar aşa îi trebuie, dacă na fost cuminte :)) Sper ca Sabie Sfântă săl înveţe pe Dong Soo arte marţiale!

  • Cred ca Livia l-a botezat :)

 6. …eheeeehhiii …..multe mai vreti voi…sa-l invete Sabie Sfanta pe Dong-Soo…….dar sper sa se intample doar lucruri bune…mie insa imi pare rau ca el se indragostise foarte tare de Ji-Seon….si o sa-l vada pe printul sado…la ea….mi s-a facut mila de el….

 7. Nu pot sa ma abtin ,dar printul Sado face pregatiri sa o jupoaie de desen,hi hi hi!

  • haahahahahh….ce haioasa esti!!!!….sunt curioasa de raspunsul pe care-l va da….nu am vazut inca mai departe(zilele acestea!!!!)el ar trebui sa-i spuna ca o va salva pe ea…….dar printul nu stie de carte ca a fost arsa si ca harta aceea importanta eset incrustata in pielea domnitei Ji-Seon……..el o protejeaza si o salveaza ,…..ca-i spusese tatal fetei ca daca lui i se va intampla ceva…fata o va avea in pastrare si va avea grija de ea……in rest nimic……sper ca printul Sado sa aibe suflet si sa o aleaga pe ea ….in raspunsul sau……ca tipa i-a si spus ca in finctie de raspunsul lui…..va permite sa aibe sau nu grija ei…..

 8. Imi pare rau pentru Dong Soo daca s-a amorezat asa rau de Ji Seon, parca nu se potrivesc deloc, ea e atat de serioasa si tacuta, exact opusul lui, mi-ar placea mai mult sa-l vad impreuna cu Jin Joo…

 9. Si deci in sfarsit se intoarce Sabie Sfanta si se intalneste cu Sa-Mo!! Si pe deasupra mai afla si de Dong Soo. Ce emotionant, abia astept episodul!!

 10. Aşa e, Dong Soo nu se potriveşte cam deloc cu Ji Seon, se potriveşte mai bine cu Jin Joo care e atât de drăguţă. Eu cred că Yeo Woon sar potrivi mai bine cu Ji Seon. Ce moment emoţionant întâlnirea dintre cei 2 fraţi de cruce :)

 11. Asadar,am avut dreptate cand am spus ca Urecheata are cel mai greu si ingrat rol din film,ea trebuie sa se faca remarcata si sa se impuna ca si personaj fara prea multe vorbe!

 12. Intradevar emotionante momente la revenirea Sfintului! Imaginea lui Cheon parca ar fi o reflexie a Sfantului intr-o oglinda fermecata,care i-ti arata sufletul nu imaginea! Chiar daca ,Cheon ramane ,placerea mea vinovata!

 13. Multumim pentru reyumat.Cat am fost acasa…am urmarit serialul….Imi plce foarte mult!!!Dong Soo Fighting!

 14. Bună tuturor.Îmi place foarte mult acest serial….mai ales piesele de pe fundal….Se potrivesc de minune cu acţiunea,iar asta dă filmului un aspect de superioritate ca să spun aşa,in raport cu celelalte seriale date de celelalte televiziuni.
  Personajul principal este atât de haios incât mă face să mă gândesc la el ca la Dong Yi în variantă masculină.:d!!! În ochii săi arde acea sete de afirmare şi simt că pot trăi alături de acest personaj imposibilul.Cum aţi spus şi voi,Dong Soo nu se potriveşte cu Iepurica din mai multe puncte de vedere…dar destinul se încăpăţânează şi pare că nu-i dă scăpare eroului nostru…Săgeata lui Cupidon l-a lovit din plin….
  Aştept cu nerăbdare următorul episod!!!Sper să îl pot vedea la tv.

 15. Daaa, Dory, si mie mi place la fel de mult! F MULT chiar! coloana sonora e geniala, si personajele nu mai spun. Eu sunt in Yeo Woon team, v-am anuntat :P La un mom dat este un fond muzical cu voci, si imi aduce aminte de Chuno :X…si la anumite secvente cu lupte ;D

  • Ce faci my Lore!!!!!!Felicitari pentru absolvire!!!TE IMBRATISEY!

   • multumeeeesc >:D< sunt bine! f obosita :)

 16. Serialul devine tot mai interesant..Imi place mult de Dong Soo si Yeo Woon,sper sa ramana prieteni.:)

 17. Da, şi mie îmi place de amândoi băieţi, Dong Soo e atât de amuzant uneori şi atât de drăguţ, şi eu sper ca să rămână prieteni mereu. Coloana sonoră e superbă şi se potriveşte cu acţiunea. Lore îţi spun şi eu felicitări pentru absolvire :)

  • ms Dori! te puuup!

Leave a Comment