Ana-Maria Ruse [KF]

La mulţi ani, Ha Ji Won!

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , ,

recomandata

Published on iunie 27, 2012 with 72 comentarii

Azi este ziua de naştere a actriţei pe care o respect, apreciez şi iubesc foarte mult, pentru tot talentul şi puterea de muncă de care dă dovadă de peste 16 ani de carieră în actorie. Deşi am urmărit o mulţime de filme de-a lungul anilor, filme bune, filme care m-au impresionat, nici un actor, sau o actriţă nu m-au făcut să spun: „X sau Y este actorul meu preferat”, asta până am descoperit actorii sud-coreeni. Astfel, Jang Hyuk a devenit actorul meu favorit, iar Ha Ji Won, (28.06.1978) că despre ea voi vorbi astăzi, a devenit actriţa mea de suflet, pe care o urmăresc de fiecare dată cu multă bucurie, admiraţie şi respect. Am decis să public azi articolul, şi nu mâine, pentru că în Coreea este deja data de 28 iunie.

După calculele noastre, Ha Ji Won împlineşte astăzi 34 de ani, dar după calculele coreenilor, astăzi împlineşte vârsta de 35 de ani. Jeon Hae Rim (전해림), acesta este numele real al lui Ha Ji Won, s-a născut în anul 1978, pe vremea asta, în oraşul Seul, într-o familie cu 4 copii. Dintre aceştia, fratele ei Jeon Tae Su este cel mai celebru, după ea, el fiind la rândul lui actor. Pe lângă Tae Su, Ji Won mai are două surori, una mai tânără ca ea, şi una mai mare.

Cariera ei a început după ce o agenţie de talente a semnat un contract de colaborare cu ea, contract pe care Ji Won l-a studiat împreună cu mama sa, după care a acceptat. Contractul stipula ca ea să meargă la facultatea de teatru, şi astfel ea a absolvit BFTV (Bachelor of Film and Television, o licenţă în film şi televiziune) şi Universitatea Dankook (pe care a absolvit-o şi Jang Hyuk). În timpul audiţiilor Ha Ji Won a trebuit chiar şi să mimeze un delfin. În 1996 a debutat cu un rol în drama istorică Tears of the Dragon (Kbs1), un serial lung, cu 159 de episoade, în care a primit rolul concubinei So, a şasea consoartă a regelui Taejong al Joseonului. Până în 1999, când a început să capete atenţie datorită serialului School 2 (Kbs), Ji Won a primit doar roluri minore.

Primul ei film avea să vină în anul 2000, iar rolul era de asemenea primul important. În Truth Game joacă rolul preşedintei fan-clubului unui faimos cântăreţ de muzică rock, iar rolul acestei tinere, care poate păcăli chiar şi un procuror experimentat îi aduce primul premiu din carieră, la gala Grand Bell Awards din acelaşi an, „Cea mai bună actriţă debutantă”. Aşadar, recunoaşterea talentului ei nu a întârziat să apară. Era pentru prima dată când juca alături de celebrul Ahn Seung Ki, cu care avea să mai colaboreze de două ori. Tot în anul 2000 juca şi în filmele Ditto şi Nightmare, dar şi în serialul Secret (Mbc), iar în 2001 juca în serialul Life is Beautiful (Kbs2). Un an mai târziu filma horrorul Phone şi comedia Sex is Zero, care a avut vânzări de peste 4 milioane de bilete în timpul rulării sale în cinematografe.

În 2003 Ha Ji Won primea un rol principal în drama Damo (Mbc), unul din serialele de referinţă din cariera sa, şi un serial care a creat o adevărată isterie în rândul fanilor, fiind şi difuzat într-o perioadă în care valul Hallyu debuta. Pentru rolul din Damo primea distincţiile „premiul de excelenţă”, „premiul de popularitate” şi premiul „cel mai bun cuplu”, pe care l-a format cu colegul ei Lee Seo Jin. Chiar şi actriţa a declarat în 2009 că Damo îi este cel mai drag serial, deoarece prin intermediul lui a câştigat o mulţime de fani, şi totodată noi porţi i s-au deschis în carieră, spre roluri la fel sau chiar mai pline de succes. Tot în 2003 juca în altă comedie, Reversal of Fortune, şi demonstra că ştie şi să cânte, lansând astfel albumul Home Run. Următoarea demonstraţie într-o dramă de succes venea în 2004, odată cu serialul What Happened in Bali, (Sbs) care a devenit imediat un hit uriaş, iar finalul serialului a devenit un subiect fierbinte de discuţii între netizeni. Rolul actriţei i-a adus nenumărate premii binemeritate, după care a jucat în alte două filme de comedie, Love So Divine şi 100 Days with Mr Arrogant. 2005 era anul filmelor Daddy Long Legs şi Duelist, în care colabora pentru a doua oară cu actorul Ahn Seung Ki. Totodată Duelist a fost un fel de versiune a serialului Damo, dar despre comparaţia dintre cele două am scris articolul Damo-serial, film şi manhwa.

Hwang Jin Yi (Kbs-2006) a reprezentat apogeul serialelor sale, rolul celebrei curtezane aducându-i, pentru întâia oară, marele premiu Daesang, iar drama a atins un rating mediu naţional de aprox. 30%. În 2007 a jucat în filmul Miracle on 1st Street, pentru care a învăţat să boxeze, pentru a putea da viaţă personajului său. Babo a fost singurul film în care a jucat în 2008, iar în 2009 a avut rolul principal în blockbusterul Haeundae, dar şi în drama Closer to Heaven pentru care a câştigat de două ori distincţia de „Cea mai bună actriţă”, la premiile Blue Dragon Awards (2009).

Acum doi ani Ha Ji Won a acceptat rolul principal în populara dramă Secret Garden (Sbs), care a înregistrat un rating mediu naţional de 31%. Secret Garden i-a adus nu mai puţin de 4 premii. Anul trecut a fost lansat şi primul ei film 3D, mai exact Sector 7, film la care a colaborat pentru a treia oară cu actorul Ahn Seung Ki.
Iar dacă stăm să analizăm activitatea ei de anul acesta, trebuie specificat serialul The King2Hearts (Mbc), dar şi filmul Korea/As One, care a avut premiera pe data de 3 mai. Ambele producţii au ca subiect, se axează sau aduc în discuţie o posibilă unire a Coreei de Sud cu cea de Nord, iar mai jos veţi afla şi părerea actriţei despre acest subiect. Ha Ji Won are în program un alt film, iar filmările vor începe luna viitoare. Filmul se va numi The Joseon Beautiful Three Musketeers, şi va fi un film istoric produs de compania Wellmade Starm, la care este afiliată şi actriţa, iar alături de ea vor juca actriţele Oh Yeon Seo şi Kang Ye Won.
Deşi iniţial nu am avut intenţia să reiau informaţiile legate de cariera sa, până la urmă tot am făcut-o, cu toate că ne sunt probabil cunoscute tuturor. Ha Ji Won a avut un program extrem de încărcat, încă de când a început fimările pentru As One şi King2Hearts, dar şi după, participând la multe conferinţe oficiale, de presă şi întâlniri, diverse pictoriale sau evenimente la care a fost invitată. În 16 aprilie a avut loc conferinţa de presă şi lansarea V.I.P. a filmului As One, la care a participat întregul staff-ul, şi actorii din film. Pe data de 26 aprilie numărul revistei High Cut o avea pe copertă, într-un pictorial cu titlul „Regina Ha Ji Won”.

Apoi a urmat un photoshoot pentru marca Crocodile Ladies, sezonul vară 2012, marcă a cărei imagine este, atât în ţinute elegante, cât şi sport, iar pe 3 mai s-a lansat oficial în cinematografe filmul Korea. În doar 10 zile, 1,2 milioane de spectatori au urmărit filmul la cinema, iar asta a meritat şi sărbătorirea, care a avut loc la un pub din Insadong, Seul, unde Ha Ji Won şi colega ei, Bae Do Na, au jucat rolul de chelneriţe pentru fanii norocoşi.

Ţinutele elegante de vară

Ţinute sport

As One a avut premiera şi în Statele Unite ale Americii, iar Ha Ji Won a plecat la Los Angeles, pentru premiera oficială, de unde s-a întors pe 9 iunie.

Înainte de a pleca la L.A, Ji Won a fost şi în Mexic, mai exact în Los Cabos, pentru un nou photoshoot, iar acolo a vizitat un loc în care se spune că dorinţele devin realitate. Ea s-a rugat pentru succesul filmului, dar şi pentru toată lumea.

Ea a pozat pentru ediţia din iulie a revistei Harper’s Bazaar în ţinute elegante, vaporoase şi a declarat că s-a simţit ca şi cum ar fi filmat un nou film. În ciuda căldurii toropitoare din Mexic, a impresionat staff-ul revistei colaborând într-un mod profesionist până la final. După terminarea şedinţei foto, Ha Ji Won a declarat că dacă ar fi fost bărbat, şi-ar fi dorit să se însoare cu o femeie ca Hang Ah (King2Hearts), care e mult mai matură decât ea şi i-a arătat cât de mult înseamnă încrederea între două persoane.

În timpul vizitei din America, Ha Ji Won a acordat un mini-interviu legat de subiectul unificării Coreei:

Rep: „Care au fost cele mai amuzante, şi cele mai grele momente din perioada în care s-a filmat Korea/As One?

HJW: ”Majoritatea scenelor s-au filmat în săli de sport, unde temperaturile au ajuns chiar şi până la 50-60º, însă s-a muncit enorm de mult, cu toate că a fost foarte greu de suportat acea căldură, iar când s-a terminat de filmat ultima scenă, totul staff-ul şi actorii s-au relaxat şi ne-am şi distrat, jucându-ne” – aici actriţa a vorbit despre partea plăcută, iar când a vorbit despre părţile dificile, ea a spus: „Aici totul s-a legat de povestea filmului în sine, care începe prin a arăta diferenţele şi provocările vieţii din nord şi sud, şi procesul apropierii dintre cele două ţări, astfel conexiunea emoţională să se producă. Am vrut foarte mult să dezvoltăm acele trăiri interioare în jocul nostru, şi pentru asta am discutat foarte mult cu regizorul. Simt că nu mi-am schimbat doar modul de a juca, ci m-am schimbat şi eu însămi, şi am devenit o persoană mai matură. În final, chiar dacă există atâtea diferenţe între nord şi sud, suntem acelaşi popor, aceiaşi oameni, dar ne aflăm în situaţii diferite.

Rep: „Recent, ai primit porecla de „Floarea reunificării”, datorită rolurilor tale din Korea şi King2Hearts, ce părere ai despre asta?

La auzul întrebării, după ce translatorul i-a confirmat întrebarea, Ha Ji Won a zis „Flower? I Love it”, şi a pus atâta pasiune în răspunsul ei, că translatorul a trebuit să o oprească, pentru ca reporterii să audă traducerea răspunsului ei. Ea a râs şi a zis „Sorry”, după care a continuat: „As One a reprezentat pentru mine o mare inspiraţie, dar şi educaţie. De fapt, faptul că filmam pentru As One m-a determinat să aleg rolul în dramă (King2Hearts), aşadar iubesc subiectul. Şi iubesc şi porecla. Sper ca într-o zi acest film să poată juca un mic rol într-o potenţială unire, aş fi foarte fericită. Iubesc faptul că tinerii din Coreea urmăresc acest film şi văd astfel situaţia relaţiei dintre cele două ţări în altă lumină, învaţă ceva nou despre istorie. Subiectul reunificării este uriaş, pare atât de departe şi atât de nerealizabil, dar sper ca prin intermediul acestui film şi a serialului King2Hearts să mişcăm inimile oamenilor, în special a tinerilor care să-şi doreasca asta, şi să-şi acorde ajutorul pentru o unificare cât mai rapidă.

Ha Ji Won a mărturisit că filmul i-a redat spiritul „Hwaiting” (încurajare folosită de coreeni, similară Fighting).

De curând actriţa a lansat şi o carte, prima ei carte, care se numeşte “At this moment“, şi în care vorbeşte despre povestea vieţii ei, şi transmite mesaje pozitive oamenilor.


La fel ca anul trecut, Ha Ji Won şi-a serbat ziua de naştere tot în mijlocul fanilor, membrii ai fan-clubului 1023, în avans, pe data de 24 iunie.

생일 축하합니다 하지원 ^^ Cine doreşte să-i transmită la mulţi ani, o poate face pe contul ei de twitter: https://twitter.com/#!/hajiwon1023

Surse: Asianwiki, AmazingYeoja blogspot, Hancinema, CouchKimchi, Eiffel in Seoul, Ohkpop.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

72 comentarii

There are currently 72 comentarii on La mulţi ani, Ha Ji Won!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. La multi ani si la mai mult eroluri bune!
  E o actrita talentata si chiar daca nu e nr 1 in topul preferintelor mele, am urmarit-o in multe filme. In cateva dintre ele mi-a placut f mult. Ultimul rol, cel din King2 Hearts mi se pare ca nu i s-a potrivit foarte mult.

  • Mie mi-a placut in general in toate rolurile in care am vazut-o, si sunt multe, peste 15 :) Mai am inca de vazut destule ;)

 2. Claudia B. [KF]

  La multi ani, Wonder Woman!!^^

 3. I LOVE HER!!!
  Saengil Chukhae, Amazing Yeoja! :D
  Toooooooate cele bune si la cat mai multe super proiecte (abia astept The Three Musketeers) :X

  • Me too ♥ Si eu astept cu nerabdare filmul asta, dar mai intai astept traducere la Korea :)

 4. Mi-ar placea sa citesc cartea ei :)

 5. La multi ani HJW! Chiar am vazut azi o stire despre intalnirea cu fanii de pe 24.06 si am crezut ca atunci a fost ziua ei si mi-am zis: ei, cum de nu ne-a facut Ana nicio recenzie despre actrita ei preferata…Dar acum vad ca abia maine e ziua ei. La multi ani si la cat mai multe roluri frumoase cu care sa ne incante!

  • Da, maine e :) De fapt azi, daca ne luam dupa fusul orar din Coreea :)

 6. La multi ani si de la mine,chiar daca prezenta ei in unele filme,a salvat scenariul si filmul de la un esec,are o prestatie impecabila,dar multi inca nu stiu sa-i exploateze talentul la adevarata valuare,echipele care au facut Damo,HJY au intrevazut exact cum pot fructifica acest talent,Sector 7,nu m-a incantat cu nimic,ca si actiune,iar in K2,era loc de mai mult,pentru felul ei de a fi ,potentialul ei consider ca nu a fost fructificat prea bine. Un film are succes,nu numai prin prezenta unor nume sonore!

  • Categoric Damo si HJY sunt cele mai bune seriale ale ei, dar si What happened in Bali, si multe filme in care a fost senzationala. Pana la urma nu e vina ei daca scenaristii sau regizorii au lacune in punerea in valoare a unui actor/actrita, ea isi face munca cum trebuie, e o profesionista si are talent cu caru’

 7. Iti multumesc Ana, am mai invatat cate ceva despre una din actritele mele preferate.Chiar ma intrebam de ce ai scris articolul astazi, cand de fapt ziua ei este maine, insa dupa fusul orar din Coreea asa este, mi se pare ca la ei e deja 3 si ceva dimineata. Foarte frumos articolul,aflasem despre serialul Sector 7 insa nu stiam mai nimic despre Korea/As One, se vede ca nu sunt o fana adevarata,nu?
  Ii urez si eu” La multi ani!” si nu stiu ce altceva i-as mai putea ura, fiindca frumoasa e, desteapta e, talentata e, deci nu i-as putea spune decat sa o tina tot asa.

  • Multumesc Andreea :) Ma bucur ca-ti place! Sector 7 este un film SF, nu e serial :)

 8. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Yepiiiiiiii! L-ai pus azi! Vai, ce bine, asa pot comenta si eu, cu toate ca nu am fost pe faza si nu sunt prima….sunt putin suparata, dar mi-a trece. Acuma ma pun sa citesc si revin cu comentarii. :D

  • M-am gandit bine, nu? Hihi :D

 9. La multi ani!
  Din pacate, nu am avut ocazia sa o urmaresc in vreun serial, dar cu siguranta o voi face vara aceasta, pur si simplu m-au captivat pozele alese de tine, este asa frumoasa si radianta! Mersi pentru prezentare

  • Ahh, trebuieeeee :D Ultima poza, cea cu inima, si a 6-a de sus in jos, sunt facute de mine :P

   • Sunt foarte dragute cele facute de tine..pe ultima am remarcat-o pe twitterul tau:D

    • Da, am postat-o si acolo :D Imi place la nebunie sa ma joc asa cu pozele :))

 10. 생일축하합니다/saengil chukha hamnida/ La multi ani! Sa-i dea Dumnezeu multa putere de munca, sanatate si intelepciune! Sa ne bucure in continuare cu munca ei!
  Doamne draga mi-e, pt tot ce face, e un adevarat model.
  Ana, multumesc frumos pt pozele din Mexic, acuma le-am vazut pe toate.
  Uite ca a aparut si cartea ei, dar e doar in coreeana….
  생일축하합니다 하지원!!!

  • Sunt superbe pozele din Mexic, arata ca o latino woman :D Poate ca se va si traduce cartea ei candva :) M-as bucura sa o citesc.

   • Da, dar mie imi place alura ei asiatica, care o pastreaza in pozele acestea. Iubesc poza cu rochia bluemarine si cu flori la baza. Mi se pare cea mai frumoasa poza din pictorial.

    • Si eu, superba rochia cu flori de mac :)

     • Eu mi-am salvat-o, ca nu stiu daca o mai gasesc. :D

 11. Ies acum, dar voi reveni si maine :) Sper sa veniti si voi sa mai comentam!

  • Eu voi reveni spre seara, daca nu pe vineri seara.

 12. Doamne, eu sunt prinsa in terminarea de proiecte pt diverse examene si imi ziceam ca maine ma duc la Cj si nu voi fi printre primi sa spun 생일축하합니다, tot nu am apucat, dar am o stare de euforie dupa citirea articolului. Mi-e tare draga si mi se pare ca se face mai frumoasa pe zi ce trece. Sa ne traiasca!

  • Da, parca intinereste cu trecerea anilor :) Eu vreau si sper sa o vad si peste 10 si peste 20 de ani de acum incolo. Cert este ca am sa o urmaresc mereu in proiectele sale si tot ce face.

  • Eu i-am urat la multi ani si pe twitter, in coreeana, cu toate ca stiu ca e aproape imposibil sa-l citeasca, la cat mesaje primeste zilnic, si ea oricum nu e super-activa pe twitter, pt ca e probabil prea ocupata. Dar ma bucur ca uneori mai intra si mai lasa mesaje pt fani, asta inseamna mult :)

   • Tu, Ana, esti harnica! Eu nu am twitter si asa ca nu am trimis. Trebuia sa pui si linkul de la recenzia aceasta/

 13. Ana, felicitari si multumesc pentru succinta trecere in revista a activitatii unei dintre cele mai bune actrite ale Koreei de Sud. Pentru mine Ha Ji Won, a fost, este si va fi actrita mea preferata. Datorita ei am patruns pe taramul filmelor koreene (Damo a fost primul meu contact cu o lume total diferita) si pentru asta ii multumesc. Ha Ji Won, La Multi Ani !

  • Mersi ^^ Este si va fi mereu si actrita mea preferata, nu doar din Coreea, ci de peste tot :D

 14. La multi ani cu sanatate si puteri inzecite extraordinarei Ha Ji Won.
  Foarte complexa prezentarea, eu una am aflat lucruri noi si idei pentru noi filme de urmarit. Este un adevarat exemplu si pentru colegii sai mai tineri si pentru fani. Cred ca e o adevarata aventura, toata istorisirea din cartea ei, mi-as dori sa o citesc si eu.

  • Multumesc! Si ma bucur daca vei urmari productii din lista ei :) Sunt atatea filme si seriale frumoase, in care face roluri senzationale.

 15. La multi ani uneia dintre cele mai talentate si frumoase actrite coreene si, de ce nu, si din lume! Merita felicitarile si admiratia fanilor din plin. Mult succes in continuare si cat mai multe proiecte cel putin la fel de reusite :).
  La multi ani, Ha Ji Won!

  • Cu siguranta si din lume!

 16. LA MULTI ANI pentru cea mai frumoasa si talentata luptatoare! Multumesc pentru articol Ana, sa nu ma intrebi care rochie imi place cel mai mult pentru ca toate-s superbe! Si cred ca rochiile se simt onorate ca sunt purtate de HJW!

  • :)) Haha, bine zis! Si ea a declarat ca a fost onorata sa poarte tinute asa frumoase in King2Hearts :) Orice femeie se simte mai frumoasa atunci cand poarta ceva frumos :)

 17. Si este exact cu 5 luni mai tanara ca mine! Avem cea mai frumoasa varsta :))

  • Ma bucur :) Multi ani frumosi inainte si tie :*

 18. La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

 19. Imi place mult fotografia in care tine in mana propria poza desenata. Oare cine desenat? … Ii doresc multa fericire, roluri minunate si succese rasunatoare! O merita din plin!

  • A desenat-o un fan, e varianta e manga.

   • Scuze: varianta ei manga.

  • Da, un fan a desenat-o, si a iesit ft bine desenul. E personajul ei din filmul Korea.

   • Pe care abia astept sa-l vad!

 20. Saeng il chuk ha ham ni da! (^ _ ^)

 21. La Multi Ani,Ha Ji Won!Mult succes in cariera!:*

 22. La multi ani !!!!!!! scumpa si iubita noastra Ha Ji Won! una dintre cele mai complete artiste din Koreea …….frumoasa luptatoare,,,,„Flower? I Love it”:) iubesc tot ce poarta amprenta :Ha Ji Won ….sa ne traiesti , sa fii sanatoasa si sa ne incanti multi ani de acum incolo cu prezenta ta
  Multumim draga ana, de ampla si frumoasa prezentare :*

 23. Saranghe Ha Ji Won…i will love you forever!!!you are my lovely star

 24. La multi ani

 25. Acum doua ore Ha Ji Won a lasat un nou mesaj pe twitter:
  Tweets
  3h 하지원 ‏@hajiwon1023
  나 이대로 더 즐기고파~^^ 이쁜 드레스입고 맛있는저녁에 와인한잔~내겐 최고의 순간^^

  Spune ca savureaza o cina cu un pahar de vin si imbracata cu o rochie draguta :)
  Si pozele ei noi :)
  http://i45.tinypic.com/1zp4mzk.jpg
  http://i50.tinypic.com/21j4tjb.jpg

 26. Ea se afla acum la festivalul PiFan :)

 27. Korea aka As One cu traducere in engleza, a aparut in sfarsit: http://www.dramacrazy.net/korean-movie/as-one-watch/

  • Foarte fain film, multa munca depusa de toti actorii. Mi-a placut regia, mi-a placut povestea, mi-au placut si personajele secundare si povestea lor, mi-au placut si m-au emotionat scenele din finalul filmului.
   Ana poate faci o recenzie despre film, asa poate il vedem mai multa lume si continuam impresiile despre film acolo.

 28. Ahh, ce bine, l-am asteptat atata timp :) Abia astept sa prind o zi libera in care sa-l urmaresc, si poate voi si scrie :)

 29. Si la sfarsitul lunii august vor incepe filmarile pt noul film al lui Ha Ji Won, Joseon Trio of Beauties…oricum, titlul nu e definitiv, dar prezenta ei in film, si rolul principal, da :)

  • Ce tare, nu stiam, multumesc de info si astept sa-mi spui pararea despre film, dupa ce l-ai vazut.
   P.S. La multi ani de SF Maria!

   • Multumesc! O sa-ti spun dupa ce o sa-l vad :)

  • Asteptam un film de epoca cu ea. Sper ca scenariu sa fie bun si la inaltime, pt ca ea este.

   • Si eu il asteptam, chiar imi era dor sa o revad in ceva istoric :)

    • Ana, acest serial este Cei trei muschetari, varianta feminina?

     • Liliko, nu e serial, e un film si din cate am citit eu prin presa, filmul se vrea a fi o varianta a lui “Charlie’s Angels” si probabil ia si ceva din cei 3 muschetari. Am observat ca a avut o distributie la inceput si acuma cand reapar alte actrite in distributie, pe langa Ha Ji Won. Sper sa fie ok si filmul sa fie pe gustul cinefilior, dar mai ales al criticilor. Bine ar fi sa prinda si un festival strain, dar ma indoiesc, cred ca e pt publicul larg.

 30. Am reusit sa urmaresc si eu Korea/As One, a fost ft frumos, si povestea ft emotionanta. Poate reusesc sa scriu despre el, mi-as dori.

  • E filmul de care se povestea mai sus cu Ha Ji Won, gen Charlie’s angels sau altul?

   • Sorry, am cautat pe net mai multe despre film. Eram cu capul in nori :)). Trebuie sa il vad mai ales dupa ce am vazut la jocurile olimpice cum au jucat chinezii si japonezii. Ei mananca tenis de masa pe paine, e un sport foarte important pentru China, Japonia, Coreea…

    • Acel film va fi lansat mai tarziu, de abia luna asta incep filmarile.

 31. http://asiacamp.blogspot.ro/2012/08/as-one.html#comment-form pentru cine vrea sa vada filmul Korea/As one cu traducere in romana. Vizionare placuta!

Leave a Comment