Ana-Maria Ruse [KF]

Jessica Alba în Coreea

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , ,

e04b7e6a22ea3e2173f9ebd1a7b9b36c_large

Published on mai 03, 2012 with 9 comentarii

Celebra actriţă şi fotomodel american, Jessica Alba, în vârstă de 31 de ani, cunoscută din filmele Sin City sau Fantastic Four, a vizitat Coreea de Sud între 21 şi 25 aprilie, împreună cu soţul ei, actorul Cash Warren şi cele două fetiţe ale cuplului, Honor Marie şi Haven Garner.

Jessica şi Cash la sosirea în aeroportul din Seul

Vedeta de la Hollywood nu a ratat ocazia de a posta fotografii făcute în Seul, alături de familie şi prieteni, pe contul ei de Twitter (https://twitter.com/#!/jessicaalba), sărbătorindu-şi în avans aniversarea celor 31 de ani (actriţa e născută pe 28 aprilie), cu soju şi fructe.

“Early BDay w friends in Seoul Soju+Fruit” tweet postat de Jessica pe 22 aprilie

Pe data de 24 aprilie, Jessica a postat o nouă fotografie făcută la Seul, alături de celebra MC Baek Ji Yeon, în prezenţa căreia a acordat un interviu, la emisiunea acesteia, “Baek Ji Yeon People Inside” de pe postul tvN. Actriţa a fost în ton cu ţara pe care a vizitat-o, purtând un hanbok superb cu influenţe moderne.

Alături de MC Baek Ji Yeon

Alba a declarat că este o fană a filmelor coreene, şi a regizorului Park Chan Wook, regizorul lui Old Boy, pe care şi-ar dori foarte mult să-l cunoască. Mai mult, a spus că îşi doreşte să joace într-un film coreean de acţiune.

La “Baek Ji Yeon People Inside”

În turul din Coreea, Jessica şi familia au luat cina în stil coreean, au vizitat palatele din Seul (Changdeokgung), au făcut cumpărături în mall-uri sau au frecventat diverse cluburi.

“First course of our shabu-shabu dinner in Seoul” tweet postat de Jessica pe 24 aprilie

“Chang Deok Gung #seoul” tweet postat de Jessica pe 24 aprilie

Alături de fetiţa cea mică, Haven Garner, în vârstă de 8 luni

Cu soţul şi fetiţa cea mare de 3 ani, Honor Marie, la palatul ChangDeokGung

#doota! Dong Daemoon” tweet postat de Jessica pe 24 aprilie

În principiu, vizita Jessicai Alba în Coreea s-a vrut a fi o călătorie în familie, cu puţin timp în urmă, cei 4 vizitând şi Japonia, dar au existat speculaţii conform cărora a fost de asemenea o călătorie de afaceri. Actriţa a fost văzută şi la sediul companiei de fashion Kolon din Gangnam, dar şi la o petrecere de Vip-uri organizată şi găzduită de preşedinta CJ E&M, Lee Mi Kyung. Kolon este una din companiile de fashion de top din Coreea, şi produce haine şi accesorii pentru branduri ca Couronne, Qua sau Elord. CJ E&M este o companie uriaşă de entertainment din cadrul grupului CJ, care deţine diverse posturi tv.

Interviul pe care l-a acordat Jessica Mc-ului Baek Ji Yeon a avut loc la sediul oficial al CJ E&M în Sangam-dong. Se pare că cele două chiar sunt bune prietene, iar Baek a rugat-o să acorde un interviu la emisiunea sa, iar vedeta americană a acceptat fără nici o ezitare.

Jessica Alba a sosit în Coreea pentru prima oară, dar ea nu este străină de industria coreeană. A declarat că pe lângă filmele coreene a căror fan este, îi place şi muzica k-pop. Anul trecut, împreună cu cântăreaţa coreeana Lee Hyo Ri, Jessica a devenit imaginea brandului de cosmetice Isa Knox, probabil cel mai de lux brand coreean la capitolul cosmetice.

Cu Lee Hyo Ri pentru Isa Knox (2011)

În 2010, Jessica a pozat pentru o ediţie  a revistei Elle Korea.

În revista Elle Korea (2010)

Surse: dailymail.co.uk, soompi, rokdrop.com, hancinema, skinnyvscurvy.com, korea-fans.com

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Jessica Alba în Coreea. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Da ,domle,asa plimbare vreau si eu! Si ce daca a imbinat placerea cu afacerile,asta e,lumea este in continua miscare! Iar pentru a promova aceste cosmetice inafara Asiei ,chiar era nevoie si de un model caucazian,pentru comparatie!

  2. cred ca si pentru ea a fost o experienta unica… si vorba Liviei, daca a imbinat utilul cu placutul, a fost si mai bine :)

  3. Ce miar plăcea şi mie o plimbare în Coreea de Sud :) Bravo ei k a îmbinat utilul cu plăcutul :)

  4. Defapt asta e a doua calatorie a Jessicai in Coreea, prima data a fost in 2007 cand a devenit imaginea brandului despre care spuneai si a filmat un CF impreuna cu Hyori. Cauta mai bine data viitoare ^^
    Fighting!

    • Poate ca a fost Hyo Ri in Statele Unite…esti sigura ca e a doua ei vizita? Eu asa am gasit informatia, am luat-o de buna. N-am de unde sa le stiu pe toate…poate a fost in Coreea si altadara, nu doar acum.

  5. Nu cred ca era necesar acel ultim comentariu. Ar trebui sa le fim recunoscatori tuturor acestor oameni dedicati, care ne ofera o multitudine de informatii prin recenziile postate, sunt convinsa ca implica multa munca, pricepere in cele tehnici moderne(unde eu am clacat in prima faza, dar nu ma dau batuta) si o particica din timpul liber, care si asa nu ne mai ajunge.
    Foarte complexa prezentare, multumim Ana, mie mi-a facut mare placere sa citesc despre interesul unei asemenea vedete pentru Coreea. Mi-a placut si prezentarea detaliata pe twitter a actritei, ceea ce demonstreaza inca odata cat de bine s-a simtit acolo si cat a apreciat locurile vizitate. Ce vacanta de vis, ce familie frumoasa si cireasa de pe tort….cadoul perfect pentru o zi de nastere( si in contextul asta, nu m-as supara daca as primi in fiecare an acelasi cadou…o vizita in Coreea :) ).

  6. Mi se pare super ca unei asemenea vedete ii plac filmele coreene. Mi-ar placea sa o vad daca ar juca intr-unul.

  7. Foarte frumoasa prezentarea. Ma bucura mult sa vad ca actori asa de cunoscuti de la Hollywood ajung sa aprecieze Hallyu si Coreea. Imi confirma inca o data ca filmele coreene sunt de calitate si pentru mine e si un semn ca acel k-wave va fi tot mai mare.
    Kamsahamnida pentru informatii. Stiu ca tu stai pe twitter. Eu nu am cont si nu stiam de aceasta vizita. :)

Leave a Comment