Ramona J. [KF]

Agent Kim Tae-hee prezent la datorie

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , ,

photo51561

Published on mai 06, 2012 with 11 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Actriţa Kim Tae-hee va reveni pe micul ecran într-un remake după comedia romantică din 2009 „Level 7 Civil Servant” (cunoscută şi sub numele de My Girlfriend Is an Agent sau 7th Grade Civil Servant). Drama va fi produsă de Apple Tree Pictures, scenariul fiind lăsat în stand-by timp de 3 ani după lansarea filmului. Filmul original, în care joacă Kim Haneul şi Kang Ji-hwan, a fost un succes de box office, scenariul fiind scris de către scenaristul Chun Sung-il, cel care a scris şi scenariul pentru Chuno şi Runaway, revenind la versiunea remake-ului filmului mai sus amintit.

Image and video hosting by TinyPic
Filmul relatează povestea unei spioane care trebuie să-şi mintă prietenul asupra profesiei ei, pentru a-şi păstra acoperirea, iar acest lucru va determina destrămarea relaţiei lor. Câţiva ani mai târziu, el va ajunge să fie un spion începător, iar drumurile celor doi se vor intersecta într-o acţiune de spionaj.
Un film adorabil, de unde se subînţelege de ce au vrut să fie transformat în serial fiind presărat cu multe secvenţe hazlii (de exemplu cât de neştiutor este prietenul ei la început şi cum treptat devine paranoic când vede câte minciuni îi toarnă cu nemiluita).

Image and video hosting by TinyPic
Se pare că alegerea lui Kim Tae-hee pentru această dramă este foarte potrivită, se poate spune că rolul ei va fi o combinaţie a personajului interpretat de ea în IRIS, dar transpus în stilul din My Princess. Să vedem cum se vor întelege cele două firi de spion şi de Prinţesă, într-un singur personaj, eu una nu pot spune decât că bănuiesc… “exploziv”

Surse: HanCinema,dramabeans

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Agent Kim Tae-hee prezent la datorie. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. N-am mai auzit de Apple Tree Pictures pana acum, dar cu siguranta imi doresc sa urmaresc serialul, cand va fi lansat :) Multumim pt stire, Ramo!

 2. cred ca va fi un serial reusit… mai ales daca se ridica la nivelul “My Princess” :)

 3. ABIA ASTEPT :X :X :X anul asta se anunta numai seriale cu agenti secreti. Acesta cu Tae Hee, cel cu Ha Ji Won, The Three Musketeers si cel de la sf anului cu Kim Hyun Joong :X :X :X :X nu mai am rabdaree :D

  • Eu cel mai mult astept filmul lui Ha Ji Won, normal :))

   • =)) EU PE CEL C KHJJJJJJJJJJJJ =))) pentru ca mi-este mai mult decat dor de el. Dar si pe cel cu Ha Ji Won, avand in vedere ca poarta tema mea favorita, muschetarii si deci, mi-aduce aminte de vremurile bune si de autorul meu drag, Alexandre Dumas… :X Asa cum au resit Princess Man o capodopera dupa tema lui Shakespeare, asa cred ca va fi si cu acest serial :X

    • Cel cu Ha Ji Won va fi film, nu serial :)

   • Si eu! Si sper ca filmul sa rupa audientele si sa primeasca si premii la festivale din afara, adica sa fie bun.

 4. Pana la urma s-a dovedit a fi o stire falsa, Choi Kang Hee va juca in acest serial, din cate am inteles eu…pacat, cred ca lui Kim Tae Hae i s-ar fi potrivit mai bine rolul.

  • Si eu cred ca Kim Tae Hae era foarte buna pentru acest rol, dar sper sa se descurce si Choi Kang Hee.

   • N- sa mai fie “Agent Kim Tae Hee prezent la datorie” ci ”Agent Choi Kang Hee prezent la datorie”.

Leave a Comment