koreafilm

La Multi Ani, Nam Gyu Ri!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , ,

284148_229043487134552_199189196786648_642617_5009761_n

Published on aprilie 26, 2012 with 14 comentarii

de Anca Plavu


Astăzi o celebrăm pe una din actrițele mele preferate, Nam Gyu Ri, pe numele ei adevărat, Nam Mi Jeong.

S-a născut în 1985, în localitatea GwangJu, în zodia Taurului. Cu toții o cunoaștem din serialul „49 de zile”, însă “drumul” ei a început ca și cântăreață în trio-ul SeeYa. Pe parcursul carierei sale muzicale, Nam Gyu Ri a avut parte de multe scandaluri. Unul dintre ele este cel din 23 decembrie 2006, când sânul ei a fost expus din cauza problemelor legate de costum, în timpul unui dans mai energic pe scenă. Ea a trecut ușor peste acest incident, însă, la scurt timp, toată mass media era în fierbere. Toate știrile de la TV aminteau de “accident”. Punctul culminant a fost acela când pe internet circulau filmulețe care au imortalizat momentul, întristând-o foarte tare pe cântăreață.

Alte probleme s-au ivit în aprilie 2009, când firma de management a trupei SeeYa, Core Contents Media, a acuzat-o pe Nam Gyu Ri de încălcarea termenilor contractului, aceasta părăsind trio-ul pentru o vreme. Ea s-a întors în 2011 pentru a promova ultimul album al trupei, care s-a desființat, în cele din urmă, la 30 ianuarie 2011.

Anul trecut, în cadrul unui show de televiziune, ea a dezvăluit faptul că a recurs de două ori la operații estetice la față și că și-a îndreptat dinții, publicul aplaudând sinceritatea ei și apreciind că era frumoasă chiar și în copilărie.

Dar toate aceste scandaluri nu au oprit-o să își clădească propria imagine. De-a lungul timpului, ea a apărut în numeroase photoshooting-uri pentru reviste și mărci celebre (Marie Claire, Levi’s, Sport Korea etc).

Iată, pe scurt, câteva dintre momentele importante ale carierei sale:
- Mai 2007, a cântat pe coloana sonoră a filmului Unstoppable Marriage
- Martie 2008, albumul All Star vol. 4
- Iulie 2008, debut în filmul horror Death Bell, alături de Lee Beom-Soo

- Apariție cameo în martie 2009 în filmul More than Blue
- Martie 2010, Life is Beautiful


- Martie 2011, 49 de zile


Deși este la începutul carierei cinematografice, noi îi dorim la cât mai multe realizări în acest domeniu, având convingerea că va deveni una dintre actrițele Hallyu de top și, bineînțeles, să ne încânte cu aparițiile sale muzicale.

Saengil chukha hamnida!

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on La Multi Ani, Nam Gyu Ri!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. La Multi Ani!! Mi-a placut mult de ea in 49 Days :) Succes in cariera!!!

 2. La multi ani! Am vazut-o in 49days si mi-a placut! In a treia poza arata exact ca Audrey Hepburn :) Ceea ce priveste indreptarea dintilor, nu cred ca e un pacat atat de mare, poate sa faca orcine, daca vrea, pana o anumita varsta, desigur.

 3. Indreptatul dintilor nici nu intra la categoria operatii :)) E ceva normal.

 4. La multi ani!…Multa bafta pe viitor si Fighting!!!!

 5. pot sa ma laud ca am vazut-o si in Death Bell ^^ e film horror dar e super… :)) am inceput sa vizionez tot ce tine de cinematografia coreeana. la multi ani, Nam Gyu Ri :)

 6. saengil chuka hamnida! mi-a placut foarte mult de ea in 49 days si mi se pare extrem de talentata si carismatica:D

 7. La multi ani!!!si mie mi-a placut artista, este foarte finuta si foarte feminina…..

 8. la multi ani! e atat de dulce!

 9. Da, si eu o iubesc foarte mult…m-a cucerit cu rolul din 49 days, si chiar m-a facut curioasa sa vad “Death Bell”.. de altfel, daca nu gresesc, cateva secvente din filmul asta fusesera difuzate intr-un episod din “Boys over flowers” :)

  • daaa? :) in Deth Bell mai joaca si Kim Bum, si Lee Bum Soo, (doar asa, ca sa te fac mai curioasa :)) ) filmul e interesant, si te tine in suspans, eu l-am vazut si pe Deth Bell2 si imi plac ambele.. :) Nam Gyu Ri are un rol foarte greu de interpretat.. e acel gen de adolescenta care se simte vinovata, dar nu stie de ce… merita vazut:)

   • Ha ha :)) ms, Laura, pt detalii… numai timp sa am ca sa-l pot vedea :D

 10. La multi ani,este o dulce si o eleganta ,a fost super in 49 de zile!

 11. HAPPY BIRTHDAY,Nam Gyu Ri!!!

 12. Oho,hoooo! A mai trecut deja un an? La multi ani si pentru 2013!

Leave a Comment