koreafilm

Gye Baek – episodul 21

Written by koreafilm. Posted in Gye Baek, K-drama, Povestea

Tagged: ,

0

Published on aprilie 18, 2012 with 117 comentarii

de Julia 79Gye Baek ajunge în închisoare din cauza nobilului corupt, dar este rapid eliberat de fratele său care îl ucide pe lord. Împreună pornesc în prima luptă adevărată împotriva Silla fără a ştii că Uija este în ţara vecină. Cu soldaţii obosiţi de zgomotul clopoţeilor care zile de-a rândul i-au ţinut treji, armata Silla devinde o victimă uşoară pentru o mână de oameni ai Baekje. Cu o strategie bună şi o colaborare exemplară între soldaţi cetatea revine Baekje. Gye Baek se poate bucura de prima victorie adevărată ca General. Între timp, Dok Gae, Dae Su şi Yong Su aşteaptă închişi să afle cine a câştigat şi dacă vor fi eliberaţi neîncrezători în posibila victorie a Baekje. Dok Gae se comportă în continuare prosteşte vorbind fără noimă. Mun Geum ar vrea să lupte cot la cot cu Gye Baek, dar Generalul îi roagă să-i fie subordonat. Între timp, soldaţii din Silla care au apucat să se retragă din cetate sunt răniţi şi speriaţi că ar putea fi urmăriţi de duşmani. Comandantul lor decide să meargă la cetate pentru a avea o discuţie cu Generalul advers. Gye Baek îi spune să meargă la Kim Yu Shin şi să-l anunţe că oraşul Seoui-jog a fost capturat de Lupul Singuratic. Mun Geum îl aude şi realizează în sfârşit cine este omul alături de care a fost până atunci.


Vestea marii victorii a Baekje, care cu doar douăzeci de soldaţi ciudaţi a învins o armată de o mie de oameni circulă rapid. Uija visează la întâlnirea cu Regina Silla care pare să semene izbitor cu mama lui. Visul îl tulbură şi i se pare extrem de real. Chun Chu îl vizitează şi îşi arată îndoiala în privinţa sincerităţii lui. Îi cere să se căsătortească cu sora lui şi să o facă Consoartă Regală dacă vrea neapărat o viitoare alianţă. Uija ştie că trebuie să fie precaut cu viitorul Rege al Silla, iar Eun Go îl sfătuieşte să accepte căsătoria. Prinţul nici nu vrea să audă şi o întreabă pe domniţă ce este el pentru ea. Îi dă chiar el un răspuns spunând că el a fost persoana de care ea s-a folosit în atingerea scopului, dar că acum ar fi timpul să vadă ce este în inima lui. Ar vrea să vadă în el un bărbat. Şi nu un Prinţ Moştenitor şi stăpân. Pentru prima dată îi spune tinerei direct că doreşte dragostea ei. Eun Go ascultă, dar reacţionează destul de târziu. Înţelege în sfârşit că el a îndepărat-o de stăpânul inimii ei.Mok Gae se teme pentru viaţa lui şi dintre gratiile închisorii regretă colaborarea cu Silla. Soldaţii Baekje sărbătoresc victoria, iar Gye Baek nu îl găseşte pe Mun Geun. Dar acesta îşi face apariţia chiar în timp ce Generalul încerca să afle de la Mok Gae cine este de fapt Aruncă. Este un moment încărcat de emoţie, când toţi realizează ce festă le-a jucat destinul. Yong Su îl recunoaşte şi îşi aminteşte cum s-au cunoscut când erau copii. Însă pentru cei doi fraţi vitregi este momentul să îşi întrerupă drumul chiar dacă Gye Baek nu şi-ar dori asta. Resentimentele lui Mun Geun pentru tatăl său vitreg nu pot fi sterse atât de uşor şi acum toată furia lui se eliberează asupra lui Gye Baek. Nu poate uita însă dorinţa mamei lui de a nu-l urî pe Mu Jin. Drumurile lor par că s-au despărţit din nou lăsând un gol imens în inima lui Gye Baek. Pentru Dae Su şi Yeung Su însă acum este posibilitatea unui nou început alături de vechiul prieten.


Cho Yeong, servitoarea domniţei, îşi face apariţia şi povesteşte despre vizita lui Uija în Silla şi situaţia creată. În timp ce discută alături de oamenii săi despre reuşita vizitei, Prinţul Moştenitor află şi el despre cucerirea lui Gye Baek. La fel şi Chun Chu care vrea să-l ia ostatic pe Uija. Însă acesta apucase să plece la timp şi gonea spre Baekje. Prietenul său îi vine înainte pentru a-l salva şi ajunge la timp pentru a-i opri pe urmăritori. Pentru comandat este o mult aşteptată revedere cu Eun Go, umbrită de gelozia Prinţului.


Regele află despre victoria de la graniţă şi în loc să se bucure pentru succesul ţării sale începe să-şi arate o nedorită faţă. Seung Chong anticipează deja reacţia acestuia şi greşeala făcută de General care a făcut astfel să eşueze vizita în Silla a Prinţului Moştenitor. Poporul însă îi strigă numele Generalui şi văd în el mult aşteptatul salvator al naţiunii. Regele îi întâmpină arătându-se aparent fericit de victorie, dar într-o discuţie cu Prinţul îi insuflă acestuia ideea că prietenul său nu caută altceva decât puterea şi ar trebui să se teamă de el. Deja Regele Mu se teme de vocea străzii care l-a făcut un erou. Între timp, Generalul se bucură de clipe de linişte alături de domniţă, iar în popor victoria lui este subiect de noi poveşti populare în popor. Uija ascultă şi el vorbele oamenilor, îl vede pe Gye Baek şi sâmburii geloziei încep să încolţească. Îşi informează fratele de sânge că va trebui să plătească pentru că a încălcat un edict regal. Brusc eroul nostru ajunge să fie judecat pentru fapta lui.

De fapt Regele avusese grijă să îi pună îi sfatul ţării împotrivă. Este momentul ca toţi fraţii de sânge să-l susţină şi să argumenteze de ce Gye Baek a trebuit să acţioneze singur, rapid, conform situaţiei de la faţa locului, pentru a câştiga timp. Ministrul Justiţiei este criticul său şi pas cu pas şi Regele îşi arată adevărata faţă. Uija preferă să tacă. În mijlocul acestei dispute, Gye Baek recunoaşte încălcarea edictului, însă nu este de acord cu restul acuzaţiilor, mai ales cu aceea de ucidere a lordului local care îi teroriza pe oameni.Pentru prietenii Generalui este de neînţeles tot ceea ce se întâmplă şi cum este posibil să fii pedepsit când ai făcut o faptă bună. Uija însă speră sincer că fratele său de sânge va fi salvat şi merge la tatăl său pentru a discuta problema. Regele Mu îi cere Prinţului Moştenitor să-l îndepărteze definit pe General de el şi să-i ceară să plece departe. Mai mult îl avertizează că ar trebui să-l trateze pe Gye Baek ca pe un supus, nu ca pe un frate şi să înţeleagă că un Rege nu poate fi prieten cu nimeni. Regele a decis de fapt sentinţa pentru General, deşi nu o recunoaşte. Între timp, Eun Go acţionează la fel cum o făcea cândva Sa Taek Bi şi decide să-şi convingă rudele să strângă nobilii în jurul familiei sale. Crede că doar aşa îşi va putea salva omul iubit. Pentru unchiul corupt este o oportunitate nesperată. În secret se întâlneşte cu fostul ministru al edictelor regale şi se gândesc la o răsplată în funcţii mai ales că ţara încă nu are un Prim Ministru. Uija bea dorind parcă să nu ştie ce urmează să se întâmple şi îl cheamă şi pe Gye Baek alături de el. Sub influenţa alcoolului, Uija îşi arată ura faţă de viaţă şi Rege, după care se preface că adoarme doborât de băutură şi Generalul părăseşte încăperea trist.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

117 comentarii

There are currently 117 comentarii on Gye Baek – episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nu mi-a placut niciodata de Regele Mu, un rege slab, fara personalitate si nici de Uija, dar acum e clar ca aschia nu sare departe de trunchi. Sa mai vedem…
  Multumesc pentru rezumat, Julia.

 2. Se complica lucrurile din ce in ce mai mult. Multumim pt rezumat, Julia!
  O zi placuta tuturor!

 3. Multumesc pentru rezumat Julia! Nu-mi place DELOC ce am citit. De ce nu spune Uija regelui ca uite tata, eu nu vreau sa fiu un rege care seamana cu tine, vreau sa fiu altfel?? (si nu stiu cat timp va reusi sa tina linga el pe Sungchong si pe Heungso, daca-si intoarce spatele lui GB, parca spune ca uitati, asa veti pati si voi, chiar daca ne-am jurat ca vom fi frati!)

 4. Se pare ca Uija va fi dusmanul lui Gyebaek,iar nesuferitul rege Mu nu ar trebui sa mai intervina.Sper doar ca Gyebaek va reusi sa treaca cu bine peste toate problemele ce i se vor ivi.
  MULTUMESC JULIA!!! O ZI PLACUTA TUTUROR!!!

 5. O sa fie un serial trist?Din cate am vazut ,Gyebaek va muri in ultimul episod ,iar Eun-go se va arunca in mare sau in nu stiu ce apa,dandu-si seama de greselile pe care le-a facut.E adevarat?Daca stiti ceva mai bine sa nu-mi mai spuneti,pt. ca totul sa fie o “surpriza”.

  • Scuza-ma, sunt persoane pe blog ca si Carina, de exemplu, si nu numai, care l-au vazut, au tradus din engleza in romana serialul, dar nu au spus nimic, chiar se abtin sa comenteze la serial. Nu e prima data cand se scap/iti scapa informatii despre viitorul serialului. Daca tot ai vazut ultimul episod si stii ce se intampla, nu mai zice, unii oameni isi fac timp sa-l vada la tv. Tu strici surprizele, bune sau rele! Nu suntem in liceu, cand nu am citit romanul X la limba romana si ascultam cum povesteste un coleg din clasa ce a citit, ca sa stim si noi despre ce e vorba si sa ne scoatem la raspuns. O fi sau nu o fi trist serialul, tocmai a devenit ultima parte care conteaza!!!

  • Deci chiar nu inteleg sistemul si de ce faci asa ceva. :(( Subscriu si eu la ce a spus Cecilia mai sus. Si eu sunt una din persoanele care au vazut serialul, dar totusi nu ma apuc sa spun ce si cum pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa stiu dinainte ce se va intampla. Daca ma intereseaza ma informez singura, aflu si gata.

  • E a doua oara cand faci asta, andreea(deea) ….:( Chiar iti place asa mult sa strici frumusetea suspansului? :( Mai si zici: “Daca stiti ceva mai bine sa nu-mi mai spuneti,pt. ca totul sa fie o “surpriza”.” si de fapt tu ai spus totul.

  • Acum chiar ca nimic nu va ramane ,,surpriza”… De ce ai dezvaluit sfarsitul? Cine vrea sa afle mai devreme, sa cauta, dar sa nu spuna, pentru ca de pilda eu vreau sa urmaresc firul actiunii si nu-mi place sa aud despre unele intamplari si actiuni fara sa stiu calea unde au ajuns acolo. Rezumatul este NUMAI despre episodul urmator, cine vrea, citeste, cine nu, citeste dupa ce a vizionat episodul respectiv, dar sa aflam la ep.21 ceva ce se va intampla peste 10-15 episoade…? Mi se pare absurd! Strica tot suspansul!

  • BINE CA N-AM APUCAT SA CITESC TOT! Nu inteleg nici eu de ce tot dezvalui informatii inainte. Putem cauta si noi pe net daca vrem cu adevarat sa le aflam, dar ideea e ca NU VREM!

 6. Daca tot comentam, sa comentam episodul de azi in legatura cu episoadele anterioare! Nu vreau sa supar pe nimeni, dar ce sens mai are sa comentam viitoarele episoade, cand majoritatea nu le-a vazut?

 7. Si revenind la episod, Eun Go incepe sa fie varianta lui Sa Taek Bi, crede ca daca va avea putere, va avea iubire. In trecut Sa Taek Bi l-a vrut pe Mujin, acuma Eun Go il vrea pe Gye Baek. Numai ca e o linie atat de subtire dintre dorinta de a apara iubirea si dorinta de a avea putere. Pacat ca incepe sa se adevereasca vorbele lui Sa Taek Bi cu privire la Eun Go.

 8. stiti cate episoade are Gyebaek?

  • Pe Hancinema scrie ca are 36 de episoade.

  • are 36 de ep :)

 9. Eun go va fi rea??? imi placea asa mult de ea… nu pot sa cred ca va fi insetata de putere…

  • Din cele dezvaluite pe blog de unii utilizatori, va deveni, pana la urma ramane la atitudinea ta sa o consideri rea sau ca a actionat pt a salva ceva sau pe cineva.

 10. Ufff, de ce trebuie sa se complice asa de tare lucrurile… De fiecare data cand intervine setea de putere, gelozia, ura, comflicte chiar banale ce nu aveau de ce sa apara… atunci iubirea, sinceritatea, devotamentul ,admiratia, vitejia devin neimportante. :-(

 11. Fetelor imi pare rau .Eu nu am vazut serialul ,doar am citit ca asa va fi sfarsitul serialului,si nu stiu daca va fi sau nu asa,doar am intrebat insa nu v-am cerut raspunsul.Daca voi ati vazut serialul inseamna ca stiti sfarsitul,deci nu ar trebui sa va suparati prea tare.IMI CER SCUZE TUTUROR(SI CELOR CARE AU VAZUT SERIALUL SI CELOR CARE NU L-AU VAZUT). SCUZE!!!!!!

 12. I am spus si mamei aseara, zic, regele din Gyebaek cred ca este primul rege pe care nu-l plac din toate serialele coreene ever! :( Inteleg ca tine cu fiul sau, insa…nu, nu, absolut deloc nu mi place atitudinea sa!

 13. N-am citit rezumatul, m-am uitat doar la poze, caci nu ma pot abtine sa stau chiar de tot in suspans, asa ca voi mai comenta si dupa serial :P Multumim pentru rezumate!

 14. Si da, ar fi indicat sa se faca cat mai putin spoiler. Si eu stiam ceva legat de final, insa uite ca Deea mi-a confirmat ce nu vroiam sa aflu … :(

 15. Sper sa-mi acceptati scuzele.Nu am facut-o cu intentie , credeam ca majoritatea ati vazut serialul si nu va deranjeaza.Inca o data:SCUZE!!!

  • Nu toti au vazut serialul, unii il vad acuma. Scuzele sunt acceptate, cel putin din partea mea, dar ideea e ca nu azi e prima data cand ti se reproseaza sa nu mai spui nimic. Eu, azi, nu am mai putut sa ma abtin si ti-am spus sa nu mai spui. Fetele ti-au mai zis si ieri, trebuia sa-ti dai seama ca ceva nu e bine.

   • Am acceptat scuzele Andreea, dar stii, eu nu am vazut serialul si nu-mi place sa aflu cate ceva de-ici de-colo, vreau sa urmaresc tot cursul actiunii si sa inteleg de ce se intampla lucrurile asa cum se intampla.

  • Nu, nu l-am vazut cu totii, asa ca…toate la timpul lor.

  • Ok, e bine ca ai inteles, cei mai multi nu l-au vazut si e foarte frumos sa descoperi singur cum se dezvolta povestea si sa analizezi lucrurile fiecare la timpul lor, are un farmec aparte, pe cand daca stii finalul, parca de rupe vraja cumva… Nici eu nu l-as fi vazut daca aveam posibilitatea de a-l urmari la tv, dar cum nu se poate, n-am avut de ales.

 16. Julia, eu am uitat sa-ti multumesc pt episodul de azi si prima poza, cea cu Gye Baek calare, e frumoasa. Zambeste tare frumusel!

  • Oh yes! Si tinuta albastra ii sta ATAT de bine!

   • Love blue :x. Love Mr. Gropite :x.

 17. ce-mi place cand il vad zambind mai des :)

 18. Ahh, ce ipocriti sunt si regele si Uija…asa tata, asa fiu…:( Bietul Gyebaek, dupa victoria pe care a repurtat-o, acum se poate astepta la o pedeapsa, dar mai rau e ca propriul lui “frate” incepe sa-l urasca…

 19. Iar ce-a facut Uija la final, zicand ca Eun-go il iubeste mi s-a parut de-a dreptul jenant si extrem de urat din partea lui…

  • Asta m-a nedumerit si pe mine. Am inteles ca s-a facut ca e beat ca sa-i poata zice in fata tot ce are pe suflet, pentru ca altfel nu putea sa isi scuze “iesirea”, dar sa zica despre Eun go ca il iubeste??? Am crezut ca iar o tradus prost astia de la tvr…

   • Nuuu, nu cred ca Tvr a tradus gresit! Clar ca vrut sa spuna asta, si cum a uitat dupa GB din coltul ochilor!…

  • Da, sunt foarte suparata pe Uija! Face ca e beat tun, dar a vorbit cu un ţel foarte clar: a vrut sa faca gelos pe GB, si sa arate ca el e baiat bun, regele e de vina pentru tot

  • Ce sa mai zic…il copleseste invidia din ce in ce mai tare, il roade succesul pe care il are “fratele” sau. De parca Gye Baek n-o facuse pentru binele tarii, ci pentru mandria lui, dar in fine…

 20. Inca nu pot sa nu ma enervez,cand vad atata micime sufleteasca din partea lui Uijavra si a regelui MUmu! De ce trebuie sa fi gelos pe fratele tau de cruce,care si-a jertfit parintii,dragostea si linistea sufleteasca pentru ca tu un NIMIC sa prosperi si sa te bucuri de viata, fara a oferi nimic in schimb! Daca esti din ciolan domnesc crezi ca ti se cuvine totul? Ciolan cu fasole care face un mare FAS!

  • Liviaaaa! :))) poti sa spui asta si in coreeana?

  • Ca bine zici, Livia! Sa taek Bi a zis bine cand l-a facut viclean care nu ezita sa sacrifice pe nimeni ca sa-si scape pielea de sarpe…

   • Pai da, asa cum era ea, avea experienta, recunostea stofa omului si doar “Uijavra” cum bine il numeste Livia joaca de cand se stie teatru asa ca i-a fost foarte usor sa faca ce-a facut.

 21. Aigooooooooo! Prea multe ceri de la mine!

  • :-))))

 22. Niste mojici domle’

  • Esti prea blanda Ana!

   • Sa stii….astia merita arsi cu lumanarea =))

  • Regele Mu merita toata antipatia noastra si mult mai multa! E un om fara coloana vertebrala! (nu vreau sa spun numele niciunui animal ca se poate considera jignire pentru ei!)

 23. Cum a uitat Cho-yeon la GB dupa ce a fost salvata de el…si cat de trista era saracuta cand nu a fost bagata in seama!

  • Saracuta….

   • Saraca… Cum a ramas cu ochii in soare,,, :(

 24. Astia chiar sunt de ultima speta…nu ma asteptam…

  • Si eu sunt foarte dezamgita de ei. Mai ales de rege. Ca daca nu il ispitea, Uija nu ar fi avut tupeul sa faca nimic si ar fi suferit, ar fi fost invidios, ar fi facut implozie… Dar nu asa ceva…

   • Cred ca regele e gelos ca Uija are prieteni si el nu si vrea sa-l desparta de ei (apropo, unde a disparut garda de corp a regelui, stiti, cel vechi, jucat de cascadorul nostru preferat?)

    • Buna intrebare… Chiar ca nu a mai aparut… Poate l-a tinut aproape numai cat nu avea pe nimeni si era singur impotriva tuturor…

 25. Si in episodul trecut: cand saracutului de Uija i s-a facut rau acasa la Eungo! Am crezut ca va lesina si cade in bratele fetei! Si nu exact atunci aduce dracul acolo si sotioara cea draguta?! Si cine e de vina din nou? Tot Eungo, nicidecum pretiosul print mostenitor!

 26. Atata spun ,se meita unul pe altul,Hormonica si mister pink!

 27. Voiam sa va anunt ca am terminat O familie zdruncinata,in care SIG a fost magistral! Daca inca nu l-ati vazut va recomand cu multa caldura acest minunat film,mai altfel decat altele!

  • Vai, Livia! Ce ma fac eu cu lista asta lunga de filme pe care nu mai apuc sa o termin. Parca e munca de Sisif… Numai atat ca imi place sa o fac :P.

  • si eu l-am vazut… e super… mi-a placut tare mult SIG :)

  • nici nu stiu cum sa ma mai impart intre LSJ si SIG… of of of…

   • Carina, iau eu in grija mea pe LSJ, daca tie nu-ti mai trebuie…ma intorc la prima mea dragoste :))

    • nu renunt la el….

     • Of…am sperat ca esti mai caritativa…:-(

     • l-am mai impartit uneori, dar nu-l cedez de tot :D

    • a fost prima iubire… si la putin timp l-am descoperit si pe SIG… sa ca uneori ma mai impart hihihi…

     • Si pentru mine a fost prima iubire…dar a aparut SIG…dar am ramas fidela de amandoi!

     • Carina este usor,LSJ tie SIG mie!

     • Livia, n-ai auzit ca fetele vor sa dea atacul la amandoi? Ce ne facem? :))

    • fetelor pot sa particip si eu? mai e loc?? Ca prima mea iubire a fost SIG :)) Si ultima!!!

     • Langa LSJ nu cred ca mai e…langa SIG da, daca a plecat Livia :))

     • Normal ca la SIG ma refeream! Sper ca Livia va fi intelegatoare :))

     • Livia e TOTDEAUNA intelegatoare…si imparta cu noi frateste (soreste :-) )

     • Ce bine, fata buna! ;)

     • Gabriela, ai vazut aceasta recenzie:
      http://koreafilm.ro/blog/2010/09/sexy-song-il-gook-22614/comment-page-6/#comment-469819 ?
      Marca originala Carina!

     • Da, Lil, multumesc mult!! Oricand o revad cu drag :)) Mi-am mai clatit si eu ochii putin :X:X

     • adica eu dupa ce va arat asemenea bunatati, nu sunt fata buna? nu impart cu voi? :))))

     • Ba SIGur ca imparti Carina, cum sa nu!! Aici toata lumea e darnica, ne bucuram cu totii/toatele de ce-i bun si frumos :))

     • NU,nu sti ca deja sant adjudecati?

     • Nu recunosc nimic, nu eram de fata :))

  • Felicitari, Livia! L-am vazut si eu pe nerasuflate, de cum aparea cate un ep -doua :)) Mi-a placut mult, este altceva, iar de SIG ce sa mai zic, numai superlative bineinteles, o placere sa-l urmaresti :)
   Il recomand si eu cu drag.

   • O minune de film,in care il percepi pe SIG ca si personaj ,dar nu-i dai mare importanta,apoi BUM! se produce deflagratia !

 28. Ce mandru si falnic este GB calare in prima foto si ce bine-i sade cand zambeste cu gropitele lui dragalase!

  • Categoric. Killer smile :)!

   • DDAAAA! Si nu e atat de fardat ca atunci cand a aparut

 29. Si de unde a aparut surioara lui Chun-chu? Nu inteleg de ce nu iau in seama regizorii celelalte seriale? Mai bine o fiica, ca s-a casatorit destul de devreme cu fiica lui Bojong :)) (dupa QSD, desigur)

  • O fi avut si vreo sora…

 30. Pacat ca Mun Geun nu poate trece peste dorinta lui de razbunare si sa ramana alaturi de fratele sau, ar fi fost frumos, dar cum vad ca scenaristii nu prea ne ofera ce ar fi bine si frumos :))

  • Mun Geun dispare?? Nu pot sa cred, sper ca reapare mai tarziu!

   • Nu am zis ca dispare, am zis doar ca deocamdata nu-l poate ierta pe Gye Baek

    • Are nevoie de timp. Si Gye baek a avut ca sa-l ierte pe Uija.

     • Pana la urma Gye Baek nu era vinovat de moartea mamei lui Mun Geun – care era si mama lui, ca doar il crescuse.

 31. Eu m-am enervat ca nu ne-au aratat-o si pe Seondeok =)) Decat in visul lui Uija…sub infatisarea reginei Seon-hwa.

  • Si eu. Eram tare curioasa… Si inca mai sunt…

 32. Maine lucrez, deci episodul urmator o sa vad numai vineri. Acum trebuie sa ies, noapte buna si vizionare placuta pentru maine!

 33. Noapte buna Lil!

 34. nopate buna, tuturor… ma apuc si eu de pregatit pt maine…

  • Vise…zambitoare, Carina!

 35. sa mai gasesc niste poze cu Gye Baek zambitor :))

  • Sper ca vei imparti cu noi! Multumesc anticipat!

  • vedeti in rezumatul de maine :))

 36. Noapte buna, Lil, Carina!

  • Gabriela, ti-am lasat ceva mai sus…sper sa-ti placa…

   • Am vazut, ti-am raspuns mai sus! Merci! Pupici!! O sa-l visez la noapte :)

  • eu spusesem noapte buna celor care se retrag… eu mai bantui prin palat

 37. nu va mai saturati de comentat aici . felicitari koreafilm pentru ca ai o echipa de cititori foarte fidela . nu ca mine care intru foarte mult pe aici . dar ai un bonus din partea mea . esti elogiat in urmatorul articol : http://wp.me/sWKfa-surse

  • multumim Alexandru :)
   speram sa treci mai des pe la noi

   • si eu sper. odata nu trecea zi sau saptamana incare sa nu am cateva comentarii puse aici .asa ca poate cel putin o sa trec iar pe aici .

  • Alex ai lipsit cam mult din peisaj,hai acasa ,iar noi o sa taiem vitelul cel gras pentru intoarcerea fiului ratacitor!

 38. Feteleeee, HELP!!! :) Deci eu nu am inteles finalul…Eram sigura ca Ulja nu e beat si ca nu a adormit, insa ce are de gand?! Chiar l-a mintit asa pe fata pe Gyebaek? :( Mi-e asa de mila de D-l Gropitza :((

  • Lorena, nu-ti pot raspunde asa cum as vrea ca inseamna sa fac spoiler si nu vreau asa ceva! O sa vezi ce are de gand urmarind mai departe :) Cert e ca nu prea era beat deloc, sub pretextul bauturii a indrugat numai prostii pentru a-l bulversa pe bietul GB. Mult teatru!!

  • din ultimele imagini se intelege ca Uija s-a prefacut doar ca e beat pt ca nu voia sa-i spuna decshis in fata lui GB

   • =((((((((((((( ce aiurea!

   • Uijavra nu se desminte,recurge la orice truc murdar si ieftin pentru a iesi basma curata!

  • Lasa asa, ca e bine asa,urmareste in continuare si-ti va cadea telefonul cu totul!

 39. Ah ah si ca sa nu uit, ca pana acum nu i-am mentionat:
  1. Seok-won :X :X :X superb, imi place muuult rolul lui, pacat ca si-a strans parul, imi placea cu el desprins :P
  2. Jang Hee Jae (aka Dong Yi) ca nu stiu cum il cheama aici…MORTAL…omu asta e genial, briliant, etc :)) si are si rol pozitiv. Imi place cat ii sunt de devotati lui Gyebaek :P
  3. Garda de corp a lui Eun-go….fffff draguta! :P
  4. Negustorul – are un ton al vocii….ma termina =))))))))))))

  • Seol-won* ( aka Queen Seon Deok :P )

  • Si mie i-mi place mxim de Fratelo aici,e tare sugubat,sub masca de om distrat se ascunde un fin observator si un bun strateg!

Leave a Comment