koreafilm

La mulți ani, Lee Hong Ki!

Written by koreafilm. Posted in Actori, K-Pop, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , ,

1_mic

Published on martie 02, 2012 with 13 comentarii

de Barba Anca

Lee Hong Ki (sau Lee Hong Gi), născut la data de 2 martie 1990, este un binecunoscut actor și cântăreț coreean,ce este catalogat drept o fire sociabilă, cu un puternic simț al umorului și cu o voce puternică și impresionantă.

Preaiubita personalitate și-a început carieră ca și actor odată cu rolul din “Magic Kid Matsuri”, unde a jucat rolul prietenului lui Matsuri. Hong-ki și-a arătat talentele sale ascunse cu privire la cântat, dansat și actorie odată cu rolul din versiunea coreeană a musicalului ”A Midsummer Night’s Dream”.În 2009, a acceptat să joace rolul lui Jeremy, în serialul de succes “You’re Beautiful”, personaj carismatic și amuzant. Tânărul coreean a contribuit de asemenea și la realizarea coloanei sonore a serialului, interpretând două piese solo, acestea, împreună cu celelalte melodii jucând un rol important în promovarea dramei.


“Prinţesa” Hong Ki

În plan musical, este vocalistul trupei FT Island, vocea sa puternică rămânând impregnată în sufletele persoanelor ce o ascultă. Inițial, Hong Ki nu știa că are abilitatea de a cânta, acesta descoperind-o odată cu interpretarea live a cântecului din drama “Kangsooni”, la vârstă de 13 ani. Vocea lui impresiona încă de pe atunci, fiind selectat imediat de casa de discuri ”F&C Music” pentru a fi vocalistul unei noi trupe, FT Island. De-a lungul carierei sale, s-a confruntat cu dificulatăţi (acesta a cântat în cadrul SBS Gayo Daejun, deși se simțea rău, din cauza oboselii datorată programului aglomerat), însă prin muncă și determinare a izbutit de fiecare dată.

interpretarea live a celei mai noi piese FT Island, Severly; Hong Ki îşi demonstrează încă o dată calităţile care l-au propulsat în topul celor mai apreciaţi artişti coreeni

Activitatea și talentele sale au fost apreciate, acordandu-i-se numeroase distincții:
- 2009: a câștigat un premiu la cea de-a 17-a ediție a ceremoniei “Korean Culture and Entertainament Awards”, la categoria “Cei mai buni 10 cântăreţi”
- 2009: premiul SBS ”New Star Award” pentru rolul din “You’re Beautiful”
- 2010: la cea de-a 16-a ediție a “Republic of Korea Entertainament Arts Awards” este ales la categoria “Male Singer”
- 2010:-s-a clasat pe primul loc în topul celor mai frumoși idoli din Coreea (în luna ianuarie.

Lucruri interesante despre Lee Hong Ki:
- Când era mic, visa să devină polițist sau actor .
- Când a fost să-l vadă pe unchiul său la o prezentare de modă, a întâlnit un bărbat care i-a oferit un rol într-o piesă.
- A purtat aparat dentar
- Obișnuiește renunțe la unele mese ale zilei pentru a exersa mai mult
- Poate să facă beatbox
- Știe să gătească și să joace fotbal
- Vorbește foarte mult. Membrii trupei au declarat în emisiunea ”Idol Army”: ”E bine că Hong Ki nu este aici; vorbește prea mult”.
- Îi place să meargă la cumpărături; de fiecare dată când o face își cumpără un tricou și o pereche nouă de pantofi. De asemenea este obsedat de lucrurile cu cranii, posedând tricouri, căști și eșarfe cu cranii; până și user-name-ul lui de pe twitter este ”@skullhong”.

- Anotimpul său preferat este iarna, iar culoarea preferată este albastrul
- Unul din cântecele sale favorite este cântecul japonez ”Kirikirimai”, interpretat de formația Orange Range.

- Este membrul cel mai greu de trezit din trupa FT Island, el nesuportând să fie gălăgie în preajma lui atunci când doarme
- Interacționează cu fanii postând des informații și poze pe rețelele sociale (astăzi,1 martie 2012 (în România) acesta şi-a schimbat poza de profil cu una în care scrie : hongstar day
- Știe să cânte la tobe, datorită rolului din „You’re Beautiful”
- Face parte din Chocoball (grup înființat de Kim Heechul de la Super Junior și din care fac parte prietenii săi cu grupe sanguine AB: Jang Geun Suk, Simon D, So Jungmo, Choi Jonghoon, Sangchu etc.).


Membrii Chocoball

În cadrul unei emisiuni Kim Heechul, a declarat despre Lee Hong Ki: „El își împărtășește sentimentele cu mine, acest lucru făcându-mă fericit”, și a continuat să povestească: ”Odată, Hong Ki s-a îmbătat, deoarece era foarte supărat, iar eu l-am îndemnat să se întoarcă (acasă), dar el, pe neașteptate a spus: ”lasa-mă în pace” şi m-a strâns de mână. Kim Heechul a declarat că era foarte nervos la momentul respectiv și a țipat la Hong Ki: ”De unde ai învățat să te porți așa?”,Lee Hong Ki dându-I o replică memorabilĂ: ”De la tine”. Heechul i-a răspuns lui Hong Ki cu următoarea replică: ”Okei, dacă nu mă asculți, ar trebui să încheiem prietenia noastră aici”, la care Heechul a spus: ”Okai, am înțeles Domnule Heechul”, moment în care amândoi au început să râdă
De asemenea, Heechul a declarat în cadrul aceleiași emisiuni: ”Hong Ki este o persoană pe care o apreciez. Mă face să vreau să am grijă de el, iar el de asemenea încerca să ne înveselească de fiecare dată”.
În cadrul unei alte emisiuni a declarat că a fost îndrăgostit de o femeie mai în vârstă decât el.
Lee Hong Ki: ”A fost o femeie mai în vârstă decât mine față de care aveam sentimente, și cu care vroiam să mențin o relație bună. Speram să fac cunoscută relația. Dar mai târziu, am fost rănit în urma unei conversații telefonice cu ea; speram să șterg sentimentul ăla din inimă mea” .

Lee Hong Ki este o persoană foarte respectuoasă și sensibilă.
În cadrul unei emisiuni în care a fost invitată și mama acestuia, au fost dezvăluite amănunte din copilăria lui, chiar de către persoana care i-a dat viață, această declarând că în copilărie Hong Ki era un copil oarecum problematic; mama acestuia era chemată deseori la școală pentru problemele fiului ei, fiind nevoită uneori chiar să îngenucheze pentru acesta. Ea a relatat faptul că în urmă unei chemări la școală, Lee Hong Ki nici nu putea să o privească în ochi de rușine, el mergea în spatele acesteia, nespunând niciun cuvânt. Într-un final i-a trimis un mesaj cu textul ”imi pare rău”. La auzul relatărilor mamei lui acesta a declarat scurt, cu lacrimi în ochi și privirea plecată ”Nu trebuia să spui și asta”.

http://www.youtube.com/watch?v=xXuK-at6kZ0

(00:45-02:39, o relatare despre Hong Ki și o fostă prietenă; începând cu minutul 9:32 relatarea mamei lui Hong Ki cu privire la comportamentul fiului ei)

http://www.youtube.com/watch?v=BAfIja01TEw

(continuarea povestii despre “batausul” Hong Ki)

Aniversarea a 20 de ani (2010) a lui Lee Hong Ki
În anul 2010, poze şi informaţii referitoare la aniversarea a 20 de ani a iubitului artist au fost făcute publice.

Aniversarea a 20 de ani (2010) a lui Lee Hong Ki
În anul 2010, poze şi informaţii referitoare la aniversarea a 20 de ani a iubitului artist au fost făcute publice.


De la stânga la dreapta: Sang-Choo de la Mighty Mouth, Jong Hoon de la FT Island, Jang Geun-Suk, Kim HeeChul, Mistra de la Epic High, fericitul sărbătorit Lee Hong-Ki, Shorty de la Mighty Mouth, Jung Mo de la Trax.

Petrecerea aniversară a avut loc înainte de ziua lui, deoarece preabunul său prieten, Kim Heechul a trebuit să plece în afara Coreei de 3 Martie. Jang Geun Suk a adus cu el la petrecere o cutie de acadele, spunand: ”Astazi este o zi albă!” (notă: ziua albă sau ”White Day” este sărbătoarea de pe 14 februarie din Coreea când fețele oferă ciocolată iubiților acestora)arătând cât de apropiați sunt cei doi.
Impresii după petrecere

Lee Hong Ki (jurnalul lui Lee Hong Ki)
2010.03.15 15:24
”Petrecerea mea aniversară!
Ieri, când m-am întors din China, Heechul m-a sunat spunându-mi ”Mi-e foame, vin-o în dormitorul meu repede”. Dupa ce am auzit acest lucru, am plecat imediat.”
Am luat masa împreună, venind din ce în ce mai multă lume: Heechul, Jeongmo, Sseura , Natseon, Geunseok, Sangchu, Shorry, Jonghun.
Și de asemenea și prietenul lui Sangchu, Lee DaHae! Mulțumesc foarte mult^^. A fost cea mai frumoasă petrecere din viață mea! MC, frate, te iubesc foarte mult! Toți cei care au venit ieri sunt de asemenea iubiți! Acum trebuie să muncesc și mai mult!!^^
PS: Din păcate, Simon D nu a putut să vină. Fă-te bine repede!! Minho care este în Singapore nu a putut să vină de asemenea. Dar a sunat și am vorbit ceva vreme. Nu contează!! Ne vom întâlni cu altă ocazie!”

Jang Geun Suk:
”Intrând am spus ”asa-zisă petrecere aniversară a lui LeeHong Ki!!
Nu se putea să nu-mi pese de ziua blondului (Lee Hong Ki era vopsit blond la vremea aceea). Știți,o mulțime de bărbaţi fericiți, entuziasmați… chestii de genul acesta.
I-am dat o pungă pentru cadourile sale; i-am cumpărat-o ca să-și pună toate bagajele în ea pentru turul Asiei.
Ne-am apucat toți să bem… am vorbit, am râs; concluzia poveștii e că suntem niște bărbaţi singuri, dar fericiți
PS:Știți ceva… Dacă ești mahmur după ce bei, nu poți să adormi nu-i așa? ”

Kim Heechul
”Din cauza programului meu, i-am sărbătorit ziua lui Hong Ki mai devreme.
Hong Ki, chiar dacă este ziua ta, ea se bate cap în cap cu programul meu.
Jang Geun Suk a venit cu o pungă de dulciuri.
Eu: Hei, nu suntem copii să mâncăm dulciuri.
Jang Geun suk: ”Hyung, astăzi este White Day”.
Ah, este White Day, nu am avut niciodată o prietenă cu care să sărbătoresc ziua asta.
Exact cum ploaia cade din cer, sentimentele noastre s-au întristat.

În poza de mai sus:
Sangchu de la Mighty Mouse (prima oară cu o expresie așa tristă pe față)
Jonghyun de la Ft Island (care stă să plângă)
Jang Geun Suk (cu cele 2 degete ridicate, ce au luat formă literei Y, pare să vrea să i le bage cuiva în ochi)
Kim Heechul (așteptând tortul)
Mithra de la Epic High (cufundat în dragoste)
Hong Ki de la Ft Island (cel mai fericit)
Shorry De la Mighty Mouse (o persoană foarte glumeață)
Jungmo de la TRAX (creatorul bombei cu vin)
Nasson, cel care face poză (se plânge încontinuu de iphone său)
De fapt, am adus aparatul de fotografiat pe care l-am primit de ziua mea. Dar nu l-am folosit pentru că era prea performant și nu am știut cum funcționează.”

Cam aşa îşi serbează Lee Hong Ki ziua de naştere. Oare azi cum va fi?

Surse: wikipedia.com, anjellholic.tumblr.com, ftislandprima.blogspot.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on La mulți ani, Lee Hong Ki!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Saengil Chuka hamnida! imi plac mult cei de la FT Island, iar el este foarte dragalas:) sunt atatea lucruri pe care nu le stiam despre el, dar sunt foarte fericita sa aud ca si lui ii place melodia celor de la orange range(nu credeam ca stie cineva despre ei:)) Multumesc mult pentru recenzie Anca fiindca este plina de lucruri noi, interesante si amuzante. am s-o mai citesc o data cand vin de la scoala cu la fel de multa placere^_^

 2. Eu nu-l stiu :)) Sunt pe dinafara putin cu trupele coreene, dar ii urez La Multi Ani!!!
  Felicitari Anca pt articol :)

 3. La multi ani!!!!Sper ca ziua ta de nastere sa fie cea mai frumoasa.

 4. La multi ani!
  Mie mi-a placut in You are beautiful… e tare simpatic

 5. La multi ani soareculeeeeeeeeeeeee! (are dinti de soricel)
  Hong Ki!!!! One of my favourites :X
  Vocea lui e U-N-I-C-A. Cred ca I love him “severely”.
  Mina(mi) Jeremyyyyyyyyy choaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
  La multi ani Hong KI!!!!!!!!!!!

 6. Saengil Chuka hamnida Lee hong Ki! ^ ^

 7. daca nu ar fi fost hongki nu m.as fii apucat a ascultat k.pop.:)) e super super ca om, cu tot cu tampeniile din copilarie si de acum.
  felicitari anca pentru un super articol.

 8. Chiar daca nu stiu nimic despre acest baietel,este talentat si putin cam rebel,oare sa mai fie ceva? Nu are prea mare relevanta acest lucru care-mi scapa,La multi ani pentru un talent!

 9. La multi ani ,micutul meu Jeremy !!!!! este un sugubatz adorabil <3 <3 <3

 10. Categoric nu se potriveste blondul decolorat pentru nici un fel de coreean,fie fata sau baiat! Pierd din farmec si unicitate ,oare ei nu se uita in oglinda?

 11. I LOOOVE HIM!!!! il urmaresc in You re beautiful, si e CUTE rau :X :X :X

 12. asdfghrtyui!!! <3 e asa fruuumooos si canta bine si joaca bine! @.@ am mai auzit de faza cu grupul celor cu grupa sanguina AB :))) funny funny funny! dar nu stiam si de JKS (my bad)!! ^.~
  la multi ani cu intarziere! :D

 13. Happy Birthday!!! desi e cu putina intarziere…..e atat de dragut!!!! Eu inca nu l-am vazut in niciun serial,insa sper ca acele seriale cu el sa fie in curand difuzate la tv….

Leave a Comment