koreafilm

K.Will – băiatul bun la toate

Written by koreafilm. Posted in Hanguk Eumak - Muzica, K-Pop, Recenzii Koreafilm

Tagged: ,

k.will3_

Published on martie 14, 2012 with 6 comentarii

de Oana Mereuţă

Kim Hyung-Soo (născut pe 30 decembrie 1981), cunoscut de fani cu numele de scenă K.Will (hangul: 케이윌) este un cântăreţ din Coreea de Sud dar în acelaşi timp este şi profesor de canto, dansator, compozitor, textier şi actor. K.Will s-a făcut cunoscut în Coreea de Sud prin intermediul melodiei “Dream”, din coloana sonoră “A Love to Kill”, lansat în 2006.

La un an după lansarea primului single şi după 5 ani ca ucenic şi un instructor de voce, el a lansat primul său album, “Left heart”, în 2007. Apoi, după doi ani, a revenit cu un nou hit, “Love 119″, în decembrie 2008. Acesta a fost urmat de un mini-album “Dropping the Tears”, în aprilie 2009 şi cel de al doilea album, “Miss, Miss and Miss”, în noiembrie 2009.

K.Will are o mulţime de colăborări şi coloane sonore care îi aparţin….

2010-2011

K.Will a debutat în Statele Unite în concertul “The three romanticists”, împreună cu Kim Bum Soo şi Yoo Seung-Chan, pe 5 martie 2010. Single-ul “Present” a fost lansat în primăvara lui 2010 şi a ajuns pe locul 1 în topurile muzicale online.

În urma succesului de peste ocean, K.Will a pornit în primul său concert solo, în Japonia, “K.WILL Live Concert with Band in Tokyo” în mai 2011 şi “K.WILL Live Concert with Band in Osaka”, în iulie 2011. Pe 31 iulie, K.Will a devenit MC la propriul lui show împreună cu Yoo Young Suk “The MUZIT”. În primul episod K.Will şi Charice au interpretat împreună “Endless Love”.

http://www.youtube.com/watch?v=HTwzYfCzEG0

La un an de la lansarea albumului, K.Will împreună cu Simon D şi Hyorin de la Sistar au scos MV-ul “Amazed”. Piesa a ajuns repede în topuri şi 7 săptămâni mai târziu a câştigat premiul Mutizen pe SBS Inkigayo.

2012

Pe 14 februarie, 2012 (Valentine’s Day), K.Will a lansat cel de al treilea album “I Need You” la două săptămâni de la lansarea unei melodii de pe mini-albumul “I Hate Myself”.

În aceeaşi zi, K.Will a lansat, de asemenea, videoclipul pentru “I Need You”, pe canalul oficial YouTube Starship Entertaiment, MV în care îi putem vedea pe Bora de la Sistar, actorii Ji Chang Wook şi Yeo Jin Gu. “I Need You” a ajuns pe locul 2 în Billboard K-Pop Hot 100, în timp ce “I Hate Myself” a ajuns pe locul 6.

Noul album are o semnificaţie deosebită, deoarece acesta marchează 5 ani de la debutul lui “I Need You” ca şi cântăreţ şi compozitor. Melodia “I’ll Be With You” care face parte de pe album, este dedicată tuturor fanilor care au crezut în el.

Surse: jpopasia, allkpop

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on K.Will – băiatul bun la toate. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. In videoclipul de la I Need You joaca Ji Chang Wook :) o surpriza placuta aceasta recenzie, am auzit de K Will dar nu am mai ascultat pana acum. multumi mult pentru recenzie :)

  2. are o voce dementiala :)
    mersi Oana

    • Da, are o voce foarte frumoasa….iar live suna parca si mai bine :D

  3. E prima oara cand ascult melodii cantate de acest tanar .Are o voce buna si imi place stilul .Sigur o sa caut sa mai ascult .Multumim Oana !

    • Ma bucur ca putem sa va facem cunostinta cu artisti care merita ascultati si cunoscuti de cat mai multa lume :)

  4. Da ,are voce buna e dragutel si cam atat !

Leave a Comment