koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on martie 05, 2012 with 13 comentarii

de Julia79

1-6 다시 사랑할 이여 – 이지용


Marele Prinţ Su Yang este sărbătorit deja ca nou Rege de către toţi aliaţii de până atunci printre care şi Prinţul On Nyeong. În urma discuţiilor cu vechiul său prieten Seung Yoo devinde duşmanul nevăzut care începe să acţioneze şi să răzbune moartea tatălui său. După ce îl ucide lasă scris cu sânge Dae Ho, pseudonimul lui Kim Jong Seo. În toată familia e motiv de fericire, mai puţin pentru Se Ryung care îşi reaminteşte acum toate vorbele Prinţesei care o avertizase de mult cine este tatăl său, dar şi vorbele dure ale iubitului ei. Vestea uciderii fratelui său fidel şi mesajul asasinului îl pun pe ganduri pe viitorul Rege, dar şi pe domniţă care ştie deja cine este criminalul. În piaţă tăranii deja vorbesc despre întoarcerea fantomei celui ucis pe nedrept. Paza este întărită şi chiar Su Yang începe să se teamă pentru viaţa sa. În aceste condiţii este important să accepte cât mai repede sigiliul regal şi să preia oficial puterea. Myun Shin este însărcinat să întărească paza tuturor. Mulţi supuşi nu sunt însă de acord cu abdicarea Regelui, dar strigătele lor par în zadar. Tânărul Rege renunţă la tron după ce este sigur că atât unchiul Geum Sung cât şi cumnatul său vor fi lăsaţi în viaţă. Tronul este tot mai aproape de Su Yang în timp ce mulţi slujitori sunt încă îngenuncheaţi în curtea palatului sperând la o minune. Tânărul suveran ştie că e nevoie de sacrificiul lui pentru liniştea din palat. Soţia lui Su Yang se bucură şi îşi anunţă copiii că ei vor deveni prinţii şi prinţesele naţiunii. Se Ryung însă se retrage refuzând deja un statut pătat cu prea mult sânge. Nici fratele ei nu este de acord, dar nu are curajul de a se opune.

La auzul veştii că duşmanul său va deveni Rege, Seung Yoo devine irascibil şi este oprit din nebunia sa doar de Jo Sok Joo care încearcă să-l oprească din furia răzbunării. Nu îl înţelege cum poate trăi doar în suferinţă pentru a ucide şi a muri atât de dureros. Îl îndeamnă ca mai degrabă să o răpească pe fiica viitorului Rege şi să trăiască fericit lângă ea departe de această lume. După ce adorm împreună, Seung Yoo se trezeşte cu gândul la momentele când a cunoscut-o şi au fost atât de fericiţi pe femeia iubită. Soţia lui Su Yang îl ajută pentru ultima dată să se îmbrace cu hainele de nobil dorindu-i să devină un Rege bun pentru poporul său. Acesta îşi ia la revedere de la copiii săi asigurându-i că în curând îi va chema şi pe ei la palat. Însă Se Ryung nu se poate abţine şi îşi revarsă toată furia asupra tatălui său. Îl acuză că s-a folosit de copiii lui ca o scuză a ambiţiilor şi lăcomiei lui. Vorbele ei sunt adevărul pe care nu îl poate nega, dar îl enervează pe tatăl său. Mai mult tânăra îi anunţă că nu va accepta niciodată titlul de prinţesă. Pentru ea singura prinţesă a naţiunii este Kyung Hye. Shun Myun o trage deoparte şi îi atrage atenţia că nu va putea evita căsătoria cu el şi statutul de prinţesă a ţării.

La palat un nou Rege îşi face intrarea în timp ce vechiul Rege este aşteptat în afara curţii de sora şi cumnatul său. Chiar dacă totul în ea plânge, Kyung Hye trebuie să fie puternică pentru fratele său care s-a sacrificat. Tânărul Rege, părăseşte cu regret sala tronului având în minte imaginea tatălui său şi a lui Kim Seung Yoo. Sunt momente de tristeţe rupte doar de zâmbetul malefic a lui Su Yang care în sfârşit păşte pe tronul însângerat având în minte imaginile celor pe care i-a ucis pentru a ajunge aici. Urmează însă o petrecere alături de prietenii ce i-au fost alături pe acest drum.

O parte dintre oamenii lui Gong Chil pleacă sub comanda lui Jo Suk Joo. Myun Shin află că la casa prinţului ucis despre faptul că cineva a întrebat de familia lui Kim Jong Seo şi realizează că o nouă crimă ar putea avea loc. Vizat este Beom Ong care se îndrepta spre casă. Fără să ştie, ofiţerul se luptă din nou cu vechiul prieten. Între timp, profesorul, Lee Gae, şi Jeong Jung discută despre ultimele evenimente, iar faptul că Seung Yoo este în viaţă nu mai poate fi ascuns. Jung îşi cere iertare pentru vorbele care l-au făcut pe prietenul său să devină un ucigaş. Profesorul e fericit să-şi revadă elevul pe care îl credea mort şi oricât şi-ar dori să nu plângă amândoi, este imposibil. Şi el îl roagă să oprească crimele pentru că sunt de nici un folos. Însă Seung Yoo e decis să meargă pe drumul său întunecos.

Su Yang este speriat de faptul că o nouă crimă putea avea loc. În familia lui este însă un alt război continuat de fiica lui ce mare care nu vrea încă să-şi accepte tatăl ca Rege şi nici ea să devină Prinţesă. Mama ei o ameninţă că se va sinucide dacă ea se va împotrivi din nou. O mai roagă să fie blândă cu Ofiţerul Shin care se sacrifică pentru ea. Peste noapte fuge de acasă.
Gong Chil Goo îl vizitează pe ofiţerul Shin şi îl anunţă că la un bordel există un supravieţuitor de pe nava scufundată. Vestea îi întăreşte presupunerile că persoana care îl rănise putea fi vechiul său prieten. Îşi ia armata şi merge spre acel loc decis să atace până îl va găsi. În aceeaşi direcţie se îndreaptă şi Se Ryung care de departe observă ce se întâmplă şi realizează că Seung Yoo ar putea fi în pericol. Reuşeşte să-l tragă la timp din faţa duşmanului său fără a fi văzută…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Su Yang a avut dreptate in episodul trecut cand spunea ca daca ar castiga toata lumea si si-ar pierde copilul nu i-ar folosi la nimic. Si totusi, nu si-a dat seama ca el ERA DEJA in situatia aceea. El avea lumea la picioare si intre el si fiica lui era o prapastie prea mare ca sa o mai treaca. Ea nu murise, dar o pierduse definitiv inca inainte de a o salva…

 2. DE CE NU SE DIFUZEAZA? :(((( pe site uri vad ca este de la 16.00?! :|

 3. Lore, the same question! Ce s-a intamplat cu difuzarea? T_T

  Episodul se termina cu un moment frumos :x Prima lor intalnire dupa ce ea fusese ranita, nu? :D^_^

 4. Uf! Asta e o ofensa! o problema de competenta protectiei consumatorului…chiar fara glume….suntem consumatori si mi se pare normal sa fim anuntati de schimbarile intervenite in programele TV. Dar se pare ca la noi, respectul fata de cel care-ti baga bani in buzunar lasa de dorit.
  Pentru Koreafilm, pentru fetele dedicate, multumiri si o primavara placuta!

 5. Il vor difuza de la ora 16.00 :| ce urat.

 6. Chiar in mijlocul serialului? Asta chiar e o premiera! Urat de tot!!!!

 7. Nu s a difuzat din cauza ca azi fiind 1Martie s au gandit ei ca ar fi mai bine sa respecte programul stiut de toata lumea doar pana la orele 20 iar dupa sa puna ei ce vor si ce li se pare lor mai “romantic” pentru prima zi de martie. Rusine pt Euforia ca nu au anuntat nedifuzarea serialului azi. Acum ramane sa incercam sa l prindem luni de la h 16 cu toate ca aceasta ora e groaznic aleasa pt cineva care e la servici pana la h 17, cred ca l voi putea vedea doar pe net ori daca voi suferi, intretimp, de insomnie :) .

 8. MULTUMIM PENTRU REZUMAT! Am urmarit serialul si e uimitor!!!!!

 9. Buna fetelor! Am vazut saptamana trecuta ca euforia a difuzat totusi niste promo-uri prin care anuntau schimbarea orei de difuzare..asa ca de acum, serialul va fi de la ora 16, de luni pana joi

 10. Ce episod!!! Mi-a placut mult ca Se Ryeong l-a salvat pe Seung Yoo…intalnirea lor a fost atat de emotionanta…..

 11. Da şi mie mi-a plăcut momentul. Su Yang va trebui să îşi spele toate păcatele fiind un rege bun şi blând cu supuşii. Se vede că Seung Yoo încă o mai iubeşte pe Se Ryeong… Eu episodul 15 l-am pierdut :((

Leave a Comment